Δες λίγο πως έβγαινε στους κοντούς συνέχεια. που να πηδήσει για ριμπάουντ. Δεν τους έχανε στα πόδια και πήδαγε σε κάθε σουτ. Ο Μπαρτζώκας είπε ότι αυτός κι ο Παπανικολάου είναι αυτοί που βάζουν τη μεγαλύτερη ένταση στην άμυνά μας.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Απρ 23, 2021 10:29 pmΑν αποκτηθει ο Λαντειλ ειπατε οτι δεν μενει Ζαν σαρλς. Υπαρχει περιπτωση αν παρετε Λαντειλ να ειναι αυτος το 4-5αρι σας και να αποκτηθει και αθλητικος σεντερ? Δηλαδη:
4. Σασα-Πρι
4-5. Λαντειλ
5. Μαρτιν-Αθλητικος σεντερ
παντως ο μαρτιν αθλητικο και θηριο δεν τον λες. ειδικα σε αμυνα και ριμπαουντ δεν ειναι και ο καλυτερος, ειδικα στα ριμπαουντ μετριος πολυ.
Θηριότατος είναι! Από τα πλέον ντούκια της Λίγκας.
Πάμε παρακάτω όμως.
Σχετικά με την άμυνα, για να το δούμε λίγο.
Ο Βεζένκοφ έχει 0.5 κόψιμο ανά παιχνίδι. Είναι καλύτερος αμυντικός από τον Κάλινιτς που έχει 0.4 φέτος;
Ελάχιστα χειρότερος από τον Βέσελι που έχει 0.6;
Ο Παπαγιάννης είναι δυομιση φορές καλύτερος αμυντικός από τον Βέσελι;
Ο Γκιστ που καμιά χρονιά δεν πέρασε το 0.7-0 μπλοκ ανά παιχνιδι είναι κακός ή μέτριος αμυντικός;
Τα νούμερα πρέπει να τα βλέπουμε μέσα από ένα μπασκετικό φίλτρο ( το λες και διαλεκτική αν την ψάχνεις με τα αριστερά

Οκ δεν θα επιμείνω. Ο Μάρτιν χάλιας, δεν μπορεί να καρφώσει, σαπιοκοιλιάς. Ο Λαντέιλ θυμίζει Μίρκο Μιλίσεβτις.

Κατά τ' αλλά, δεν νομίζω να φύγει ο Γιάννης Κάρολος. Το είπε ο Μπαρτζώκας, όχι τίποτε άλλο. Δεν είμαι ινσάιντερ. Με τόσους ινσάιντερ που να μείνει μισθός να μου κόψουν κι εμένα. Είμαι και ακριβοπληρωμένος ως γνωστό.