2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Από αυτά που ακούω ο Landale θέλει Nba οπωσδήποτε και θα περιμένει όσο χρειαστεί. Πιστεύω ότι ήδη η ομάδα θα τον χει απορρίψει .Επίσης και με τον Loydd Δεν το βλέπω να τραβάει το θέμα, και αυτός θα περιμένει πολύ μεχρι να αποφασίσει. Θεωρώ πιο πολύ για Dorsey Θα πάμε και ίσως και σε ψηλό που δεν έχουμε ακούσει ακόμα.
0
@Prime7 Ο Ντόρσεϊ το θεωρώ απίθανο να μην έχει κουβεντιαστεί σε σοβαρή βάση. Βέβαια, περιμένει κι αυτός το ΝΒΑ του. Δεν είναι μόνο ο Λαντέιλ παίδες. Κι ο Λόυντ λοξοκοιτάει κι οι περισσότεροι που έρχονται από καλή χρονιά κι είναι και σε καλή ηλικία.
@ Neondreamer όλα καλά;; Λογικά ο Ρέινολντς θα είναι στο 1κ. Είναι μέσα στους 3-4 καλύτερους σέντερ για φέτος. Ο Γιόβιτς ωραίος είναι αλλά θα θέλει να καλύψει τα 15λέπτα- μάξιμουμ- πίσω από τον Σλούκα; Δεν τον βλέπω να κολλάει εύκολα στην ίδια πεντάδα με τον Σλούκ.
@ Alexd Το ίδιο που λέω για τον Γιόβιτς ισχύει και για τον Γκος. Θα θέλει να έρθει για 15 λεπτά; Έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με τον Σλούκα μπρος και πίσω. ΆΣε που είναι και το χρηματικό στη μέση. Για καμιά ΡΕάλ θα ήταν καλό δίδυμο βασικού και ρεζέρβας. Για τον Ολυμπιακό που δεν του περισσεύουν, το βλέπω χλωμό. Για μπάκαπ άσσος, πρέπει να είναι κάποιος στο στυλ Γκραντ ή Τζ. Σμιθ.
Ο Γουόκαπ επίσης γιατί΄αυτός μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον ΣΛούκα όσο και δίπλα του. Μεγάλο ατού του ξανθομάλλη. Επιπλέον θα παίζει άμυνα και για τον Σλούκα.
3 ξανθομπάμπουρες θα μας ήταν ιδανικοί: Γουόκαπ, Μπρόκχοφ και ΛΑντέιλ.
Ο τέταρτος ας ήταν κάποιος από τους Γκραντ. Τζ. Σμιθ, Γουαίτχεντ, Λόυντ, Ντόρσεϊ ή ακόμα κι ένας τέταρτος ξανθομάλλης, ο Μπλάζιτς.
Της Αρίας φυλής
η ομάδα θα γίνουμε. Να φέρουμε προπονητή και τον Ξανθό. 
@ Neondreamer όλα καλά;; Λογικά ο Ρέινολντς θα είναι στο 1κ. Είναι μέσα στους 3-4 καλύτερους σέντερ για φέτος. Ο Γιόβιτς ωραίος είναι αλλά θα θέλει να καλύψει τα 15λέπτα- μάξιμουμ- πίσω από τον Σλούκα; Δεν τον βλέπω να κολλάει εύκολα στην ίδια πεντάδα με τον Σλούκ.
@ Alexd Το ίδιο που λέω για τον Γιόβιτς ισχύει και για τον Γκος. Θα θέλει να έρθει για 15 λεπτά; Έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με τον Σλούκα μπρος και πίσω. ΆΣε που είναι και το χρηματικό στη μέση. Για καμιά ΡΕάλ θα ήταν καλό δίδυμο βασικού και ρεζέρβας. Για τον Ολυμπιακό που δεν του περισσεύουν, το βλέπω χλωμό. Για μπάκαπ άσσος, πρέπει να είναι κάποιος στο στυλ Γκραντ ή Τζ. Σμιθ.
Ο Γουόκαπ επίσης γιατί΄αυτός μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον ΣΛούκα όσο και δίπλα του. Μεγάλο ατού του ξανθομάλλη. Επιπλέον θα παίζει άμυνα και για τον Σλούκα.
Ο τέταρτος ας ήταν κάποιος από τους Γκραντ. Τζ. Σμιθ, Γουαίτχεντ, Λόυντ, Ντόρσεϊ ή ακόμα κι ένας τέταρτος ξανθομάλλης, ο Μπλάζιτς.
Της Αρίας φυλής

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχαχαχαχαbasket72 έγραψε: ↑Δευ Απρ 26, 2021 7:36 pm@Prime7 Ο Ντόρσεϊ το θεωρώ απίθανο να μην έχει κουβεντιαστεί σε σοβαρή βάση. Βέβαια, περιμένει κι αυτός το ΝΒΑ του. Δεν είναι μόνο ο Λαντέιλ παίδες. Κι ο Λόυντ λοξοκοιτάει κι οι περισσότεροι που έρχονται από καλή χρονιά κι είναι και σε καλή ηλικία.
Της Αρίας φυλήςη ομάδα θα γίνουμε. Να φέρουμε προπονητή και τον Ξανθό.
![]()
Δε ξέρω, δεν τα βλέπω ακριβώς έτσι εγώ. Σίγουρα δεν έχω την ίδια σχέση με το μπάσκετ με τους πιο πολλούς εδώ μέσα και δεν έχω τις γνώσεις ουσιαστικά να διαφωνήσω. Αλλά αφού με όσα καταλαβαίνω βλέπω κάτι άλλο το εκφράζω και όπου θέλει κανείς μου εξηγεί γιατί έχω άδικο ή μπορεί τελικά και δίκιο. Αν κουράζω που γράφω πολλά επίσης να το πείτε να το κόψω

Πιστεύω πως επειδή και οι δύο έχουν το πνευματικό υπόβαθρο και κάνουν αρκετά πράγματα καλά, το σχήμα με Γκος/Σλούκα στο 1-2 θα μπορούσε να δουλέψει και μάλιστα καλά, ειδικά μπροστά. Ούτε αμυντικά ανησυχώ τόσο, παρόλο που δεν είναι κανένας από τους 2 θηρίο. Σε σχήματα με Μάρτιν, Ζαν σαρλ ή Παπ μέσα θα χάνει λιγότερα από το κέρδος μπροστά.
Αυτό θα μου άρεσε μόνο στην περίπτωση που δεν είχαμε ελίτ μπούκα από το 2. Και δεν είμαι σίγουρος αν ο Ντόρσει είναι ελίτ μπουκαδόρος. Σε καμία περίπτωση δεν θα επέλεγα Γκος με Λόιντ, αλλά με Ντόρσει πχ θα το σκεφτόμουν πιο εύκολα. Εγώ βέβαια έχω πάθει έρωτα με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς οπότε δεν είμαι αντικειμενικός.
Για αυτό δεν ήθελα να σταθώ καθόλου στο στυλ παίκτη αλλά στο κασέ του/χρόνο στο παρκέ. Για αυτό έβαλα και το παράδειγμα του Γουόκαπ. Αν υποθέταμε πως ανέβαινε το μπάτζετ τόσο, το ερώτημα είναι αν θα χωρούσε και παίκτης με τον χρόνο του Λόιντ και παίκτης με τον χρόνο του Γουόκαπ μαζί με Σλούκα. Καταλαβαίνω βέβαια πως θα προτιμούσες ακόμα και αν ανέβαινε το μπάτζετ τόσο τα χρήματα αυτα (και ο χρόνος) να δίνονταν σε κάποιον τύπου Μπρόκχοφ και πάλι να παίρναμε Γκραντ στον άσο πχ. Αλλά αν ο Μπαρτζώ προτιμούσε το δικό μου σενάριο (και με προαπαιτούμενο πως ο Παπ είναι καλά) θεωρείς πως θα ήταν ανέφικτο να βγουν οι χρόνοι όπως τους ανέλυσα πιο πάνω ή θα υπήρχαν τριβές;
Και αν έχεις (ή οποιοσδήποτε άλλος πάντα) όρεξη, γιατί είναι πιο απαραίτητο το 2/3 με σουτ από το να είναι ο 2ος κουμανταδόρος σίγουρα καλός και να μπορεί να παίζει και με Σλούκα; Εγώ ο βασικός λόγος που το προτιμάω είναι γιατί όσο θα παίζουν μαζί θα είναι χρόνος που αποφορτίζεται από το ξύλο ο Σλούκας, πράγμα που θα συμβαίνει επίσης στην περίπτωση που το 2άρι μας είναι ο Λόιντ. Αν κιόλας έχουμε και Λόιντ και τον κουμανταδόρο ο Σλούκας θα βρει τελείως διαφορετικό έδαφος να απλώσει το παιχνίδι του. Επίσης έτσι όταν φτάσουμε στο κλείσιμο της ρέγκιουλαρ και ελπίζω στα πλέι οφ και κλείσει το ροτέισιον θα έχουμε καταφέρει να έχουμε την τριάδα φρέσκια να πάιρνει από 27' (30,30,20) ανά 3 μέρες και να μη μασάει. Ενώ αν ο Χ Γκραντ τελικά δεν είναι έτοιμος ανησυχώ ότι μέχρι να το βρει ή να πάρεις άλλον θα μείνεις να μπορεί να παίξει τον άσο μόνο ο Λαρεντζάκης ή ο Σπανούλης. Στα μάτια μου αυτό σε ταβανιάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου συμβεί γιατί στην πράξη θα καταλήξεις να καις τον υπολογιστή Σλούκα. Σε ένα τέτοιο σενάριο φαντάζομαι θα είχες ραγκαβόπουλο να συμπληρώνει το 2-3, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις από τον Μπροκχοφ πχ.
0
Alexd μια χαρά γνώσεις βλέπω να έχεις για μπάσκετ.AlexD έγραψε: ↑Τρί Απρ 27, 2021 2:02 am
Χαχαχαχαχα
Δε ξέρω, δεν τα βλέπω ακριβώς έτσι εγώ. Σίγουρα δεν έχω την ίδια σχέση με το μπάσκετ με τους πιο πολλούς εδώ μέσα και δεν έχω τις γνώσεις ουσιαστικά να διαφωνήσω. Αλλά αφού με όσα καταλαβαίνω βλέπω κάτι άλλο το εκφράζω και όπου θέλει κανείς μου εξηγεί γιατί έχω άδικο ή μπορεί τελικά και δίκιο. Αν κουράζω που γράφω πολλά επίσης να το πείτε να το κόψω![]()
Πιστεύω πως επειδή και οι δύο έχουν το πνευματικό υπόβαθρο και κάνουν αρκετά πράγματα καλά, το σχήμα με Γκος/Σλούκα στο 1-2 θα μπορούσε να δουλέψει και μάλιστα καλά, ειδικά μπροστά. Ούτε αμυντικά ανησυχώ τόσο, παρόλο που δεν είναι κανένας από τους 2 θηρίο. Σε σχήματα με Μάρτιν, Ζαν σαρλ ή Παπ μέσα θα χάνει λιγότερα από το κέρδος μπροστά.
Αυτό θα μου άρεσε μόνο στην περίπτωση που δεν είχαμε ελίτ μπούκα από το 2. Και δεν είμαι σίγουρος αν ο Ντόρσει είναι ελίτ μπουκαδόρος. Σε καμία περίπτωση δεν θα επέλεγα Γκος με Λόιντ, αλλά με Ντόρσει πχ θα το σκεφτόμουν πιο εύκολα. Εγώ βέβαια έχω πάθει έρωτα με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς οπότε δεν είμαι αντικειμενικός.
Για αυτό δεν ήθελα να σταθώ καθόλου στο στυλ παίκτη αλλά στο κασέ του/χρόνο στο παρκέ. Για αυτό έβαλα και το παράδειγμα του Γουόκαπ. Αν υποθέταμε πως ανέβαινε το μπάτζετ τόσο, το ερώτημα είναι αν θα χωρούσε και παίκτης με τον χρόνο του Λόιντ και παίκτης με τον χρόνο του Γουόκαπ μαζί με Σλούκα. Καταλαβαίνω βέβαια πως θα προτιμούσες ακόμα και αν ανέβαινε το μπάτζετ τόσο τα χρήματα αυτα (και ο χρόνος) να δίνονταν σε κάποιον τύπου Μπρόκχοφ και πάλι να παίρναμε Γκραντ στον άσο πχ. Αλλά αν ο Μπαρτζώ προτιμούσε το δικό μου σενάριο (και με προαπαιτούμενο πως ο Παπ είναι καλά) θεωρείς πως θα ήταν ανέφικτο να βγουν οι χρόνοι όπως τους ανέλυσα πιο πάνω ή θα υπήρχαν τριβές;
Και αν έχεις (ή οποιοσδήποτε άλλος πάντα) όρεξη, γιατί είναι πιο απαραίτητο το 2/3 με σουτ από το να είναι ο 2ος κουμανταδόρος σίγουρα καλός και να μπορεί να παίζει και με Σλούκα; Εγώ ο βασικός λόγος που το προτιμάω είναι γιατί όσο θα παίζουν μαζί θα είναι χρόνος που αποφορτίζεται από το ξύλο ο Σλούκας, πράγμα που θα συμβαίνει επίσης στην περίπτωση που το 2άρι μας είναι ο Λόιντ. Αν κιόλας έχουμε και Λόιντ και τον κουμανταδόρο ο Σλούκας θα βρει τελείως διαφορετικό έδαφος να απλώσει το παιχνίδι του. Επίσης έτσι όταν φτάσουμε στο κλείσιμο της ρέγκιουλαρ και ελπίζω στα πλέι οφ και κλείσει το ροτέισιον θα έχουμε καταφέρει να έχουμε την τριάδα φρέσκια να πάιρνει από 27' (30,30,20) ανά 3 μέρες και να μη μασάει. Ενώ αν ο Χ Γκραντ τελικά δεν είναι έτοιμος ανησυχώ ότι μέχρι να το βρει ή να πάρεις άλλον θα μείνεις να μπορεί να παίξει τον άσο μόνο ο Λαρεντζάκης ή ο Σπανούλης. Στα μάτια μου αυτό σε ταβανιάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου συμβεί γιατί στην πράξη θα καταλήξεις να καις τον υπολογιστή Σλούκα. Σε ένα τέτοιο σενάριο φαντάζομαι θα είχες ραγκαβόπουλο να συμπληρώνει το 2-3, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις από τον Μπροκχοφ πχ.
Εξάλλου μπασκετικοί είμαστε, δεν είμαστε και τίποτε καθηγητές του μπάσκετ, ωστόσο.

Δεν με χαλάει στον Γκος τόσο το ότι η θέση του είναι το 1, κι ως εκ τούτου βρίσκει με τον Σλούκα.
Όσο στον τρόπου που παίζει. Νομίζω ότι θέλουμε κάτι πιο αθλητικό, να αναζητάει την επαφή, και να είναι καλύτερος αμυντικός πάνω στην μπάλα.
Επιπλέον το βασικό μας 2ρι( Ο Γκος αν έρθει και με τα νούμερα/απόδοση που έχει στη Λόκο, θα έρθει ως παίκτης, "βασικός", ήτοι των 22-27 λεπτών ) θα πρέπει να έχει δώσει διαπιστευτήρια στην Ευρωλίγκα. Ο Γκος έχει μόνο μια χρονιά στην Ευρωλίγκα (περίεργη είναι αλήθεια χρονιά, με πολλά ευτράπελα στον οργανισμό) και δεν έβγαλε και μάτια, ούτε ήταν και κακός. Προς το συμπαθητικός μπορούμε να πούμε. ΟΙ Γουόκαπ (παίζει και τις 2 θέσεις) Λόυντ και Ντόρσει, έχουν σίγουρα πολύ καλύτερο "βιογραφικό" στην Ευρωλίγκα. Το είπε άλλωστε ο κόουτς ότι πάμε για παίκτες με χιλιόμετρα στην Ευρωλίγκα.
Στο ερώτημα που θέρεις περί συνύπαρξης και Γουόκαπ και Λόυντ και ΣΛούκα θα σου απαντήσω, ότι δεν πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε και για Γουόκαπ και για Λούντ μαζί. Τον έναν από τους 2 να πάρουμε κι ευχαριστημένοι θα είμαστε.

Αν πάντως έπαιζαν τα χρήματα για κάτι τέτοιο, ναι οι 3 τους κολλάνε και θα μπορούσαν να γράφουν κοντά στα 20 λεπτά στο 1-2. Βγαίνουν και οι 3 συνδυασμοί.
Εδώ είμαστε, μπορεί να κάνουμε και λάθος- κάτι που το συνηθίζουμε άλλωστε σε ετήσια βάση.

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ναι όνειρα κάνω το ξέρω. Αν πάρουμε Λόιντ ας πούμε έχω κλείσει μέσα μου, ότι άλλο και να γίνει θα είμαι ευχαριστημένος. Και ο Γκραντ πάντως -με βάση αυτά που λένε τα παιδιά- δεν είναι ότι δεν έχει και μια εμπειρία πίσω του γενικά, ίσως ο χρόνος προσαρμογής του να μην ήταν και τόσο μεγάλος. Για Γκος επίσης καταλαβαίνω πλήρως την ένσταση σου και μου βγάζει νόημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν έκλεινε δεν θα πετούσα από την χαρά μου βέβαια.basket72 έγραψε: ↑Τρί Απρ 27, 2021 2:30 amAlexd μια χαρά γνώσεις βλέπω να έχεις για μπάσκετ.AlexD έγραψε: ↑Τρί Απρ 27, 2021 2:02 am
Χαχαχαχαχα
Δε ξέρω, δεν τα βλέπω ακριβώς έτσι εγώ. Σίγουρα δεν έχω την ίδια σχέση με το μπάσκετ με τους πιο πολλούς εδώ μέσα και δεν έχω τις γνώσεις ουσιαστικά να διαφωνήσω. Αλλά αφού με όσα καταλαβαίνω βλέπω κάτι άλλο το εκφράζω και όπου θέλει κανείς μου εξηγεί γιατί έχω άδικο ή μπορεί τελικά και δίκιο. Αν κουράζω που γράφω πολλά επίσης να το πείτε να το κόψω![]()
Εξάλλου μπασκετικοί είμαστε, δεν είμαστε και τίποτε καθηγητές του μπάσκετ, ωστόσο.![]()
Δεν με χαλάει στον Γκος τόσο το ότι η θέση του είναι το 1, κι ως εκ τούτου βρίσκει με τον Σλούκα.
Όσο στον τρόπου που παίζει. Νομίζω ότι θέλουμε κάτι πιο αθλητικό, να αναζητάει την επαφή, και να είναι καλύτερος αμυντικός πάνω στην μπάλα.
Επιπλέον το βασικό μας 2ρι( Ο Γκος αν έρθει και με τα νούμερα/απόδοση που έχει στη Λόκο, θα έρθει ως παίκτης, "βασικός", ήτοι των 22-27 λεπτών ) θα πρέπει να έχει δώσει διαπιστευτήρια στην Ευρωλίγκα. Ο Γκος έχει μόνο μια χρονιά στην Ευρωλίγκα (περίεργη είναι αλήθεια χρονιά, με πολλά ευτράπελα στον οργανισμό) και δεν έβγαλε και μάτια, ούτε ήταν και κακός. Προς το συμπαθητικός μπορούμε να πούμε. ΟΙ Γουόκαπ (παίζει και τις 2 θέσεις) Λόυντ και Ντόρσει, έχουν σίγουρα πολύ καλύτερο "βιογραφικό" στην Ευρωλίγκα. Το είπε άλλωστε ο κόουτς ότι πάμε για παίκτες με χιλιόμετρα στην Ευρωλίγκα.
Στο ερώτημα που θέρεις περί συνύπαρξης και Γουόκαπ και Λόυντ και ΣΛούκα θα σου απαντήσω, ότι δεν πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε και για Γουόκαπ και για Λούντ μαζί. Τον έναν από τους 2 να πάρουμε κι ευχαριστημένοι θα είμαστε.Μιλάμε για παίκτες κοντά στα 900 -1εκ ( κι ο Γκος φθηνότερος από 800χιλ,δεν νομίζω ότι θα είναι κι αυτό γιατί θα έχει σίγουρα προσφορές από Ευρωλίγκα).
Αν πάντως έπαιζαν τα χρήματα για κάτι τέτοιο, ναι οι 3 τους κολλάνε και θα μπορούσαν να γράφουν κοντά στα 20 λεπτά στο 1-2. Βγαίνουν και οι 3 συνδυασμοί.
Εδώ είμαστε, μπορεί να κάνουμε και λάθος- κάτι που το συνηθίζουμε άλλωστε σε ετήσια βάση.πιστοί στο ραντεβού μας με το λάθος.

Για τις γνώσεις το λέω με την έννοια ότι δεν έχω παίξει μπάσκετ ποτέ και πουθενά, ούτε έχω υπάρξει ξόφαλτσα ποτέ σε περιβάλλον, έχω δει απλώς κάμποσο (κυρίως) από το σπίτι μου. Σε σχέση με κάποιον που έχει παίξει/προπονήσει ανεξαρτήτως βαθμίδας είμαι νήπιο φαντάζομαι ή/και υπάρχουν πράγματα που τα καταλαβαίνει ο άλλος αμέσως και εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι γιατί δεν ξέρω στην πράξη πως λειτουργεί μια ομάδα. Αλλά ναι προφανώς απόψεις ανταλάζουμε και γουστάρουμε δεν έχει σημασία.
0
Τώρα μιλάς (που λένε και στο Αμέρικα).
Αυτός είναι ο παίκτης που ταιριάζει άψογα με τον Σλούκα και το φωνάζουμε από πέρσι.
Ταιριάζει και σε άμυνα ( παίζει για 2) και στην επίθεση (στο πανεπιστήμιο, στη Γερμανία, και στον πρώτο χρόνο στο Κάουνας έπαιζε Sg).
Tαιριάζει στα θέλω, και τα γούστα.
Τους αρέσουν οι ίδιες ταινίες και τα ίδια φαγητά.
Στο ζώδιο αλλά και τον Ωροσκόπο. Κυρίως αυτά γιατί μετράνε πολύ στο μπάσκετ (δεν θέλω ου).
-
- Reactions: 13
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν στο 5 δεν παρουμε τελικα τον λαντειλ,μηπως αντι να κοιταζουμε καθαρα αθλητικα παιδια να βλεπαμε καλυτερα την περιπτωση του τιμπορ πλαις?Απ οσο γνωριζω ειναι φευγατος απο την εφες και η περιπτωση του θα απασχολησει λογικα δευτερης ταχυτητας ομαδες.Οχι οτι ειναι μεγαλος(31 χρονων παιδι ειναι) αλλα δε νομιζω καποια εκ των μπαρτσα ρεαλ τσσκα να θελησει να τον ενταξει στο ροστερ της.Παικτικα μπορει ολοι να πουν με τη μια μπαααα πολυ σοφτ,αλλα εχει μακρος 2.21 υψος το παιδι σε συνδυασμο με εξαιρετικη τεχνικη για το υψος του που του επιτρεπει ακομα και να βγαινει για τριποντο.Αν το κασε μεινει σε νορμαλ επιπεδα τοτεωεγω θα ελεγα να τον σκεφτουμε πολυ σοβαρα.
2
2

- berry
- Reactions: 1835
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
προτιμώ τον Γερμανο απο τον Αυστραλό πάντωςakistsok199333 έγραψε: ↑Τετ Απρ 28, 2021 1:59 amΑν στο 5 δεν παρουμε τελικα τον λαντειλ,μηπως αντι να κοιταζουμε καθαρα αθλητικα παιδια να βλεπαμε καλυτερα την περιπτωση του τιμπορ πλαις?Απ οσο γνωριζω ειναι φευγατος απο την εφες και η περιπτωση του θα απασχολησει λογικα δευτερης ταχυτητας ομαδες.Οχι οτι ειναι μεγαλος(31 χρονων παιδι ειναι) αλλα δε νομιζω καποια εκ των μπαρτσα ρεαλ τσσκα να θελησει να τον ενταξει στο ροστερ της.Παικτικα μπορει ολοι να πουν με τη μια μπαααα πολυ σοφτ,αλλα εχει μακρος 2.21 υψος το παιδι σε συνδυασμο με εξαιρετικη τεχνικη για το υψος του που του επιτρεπει ακομα και να βγαινει για τριποντο.Αν το κασε μεινει σε νορμαλ επιπεδα τοτεωεγω θα ελεγα να τον σκεφτουμε πολυ σοβαρα.
Απλά θα είναι λίγο πιο ακριβός λογικά
0
Το θέμα είναι να πάρουμε έναν σέντερ που να μπορεί να υπηρετήσει το μπάσκετ του Μπαρτζώκα. Ο Λαντέιλ ως τέτοιος έχει ξεχωρίσει (συν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του).
Ο Πλάις δεν μπορεί π.χ. παρόλα αυτά είναι σίγουρα ένας πολύ καλός σέντερ που όμως φέτος έχει πέσει πολύ. Τού έχει ξανασυμβεί στην καριέρα του (στη Βαρκελώνη ας πούμε, αλλά και στη Γαλατά).
Αν πάμε για πρωτο-δεύτερο, άλλες λύσεις είναι οι Τ.Μπλακ και Μ. Λεσόρτ (χθες έκανε πολύ καλή δουλειά σε ματς σχεδόν Ευρωλίγκας).
Αν πάμε για δεύτερο με προοπτικές να ανέβει στη διάρκεια της σεζόν (ρίσκο, εννοείται κι επιπλέον κάτι τέτοιο θα επιβάλει την αλλαγή του Ζαν Σαρλ με καλύτερο παίκτη που θα παίζει και πιο άνετα στο C) θα μπορούσαμε να πάμε (εκτός του Καμπά που έχουμε ήδη πει) για τον Άνχελ Ντελγάδο της Έστου.
Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει λίγο καιρό στην Ευρώπη και θέλει προσαρμογή μετά από τόσο καιρό στην Αναπτυξιακή (όπου σάρωνε). Ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι και ήδη τον κοιτάνε καλύτερες ομάδς από τους "φοιτητές". Δεν αποκλείεται καθόλου να τον δούμε τη μεθεπόμενη ή και την επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα.
Είναι μέσα στους 5 καλύτερους ριμπάουντερ που κυκλοφορούν στην Ευρώπη (κατέβασε 20 ριμπς στην ACB κάτι που έχει κάνει πολλάκις στην G- League) και είναι ένα παιδί που χρονιά με τη χρονιά βελτιώνεται σημαντικά.
Από τον Πλάις τον προτιμώ και θα πάρει και τα μισά χρήματα. ΘΑ δώσει πιο πολλά από τον Έλλις κι από τα πρώτα του παιχνίδια μάλιστα. Με την προϋπόθεση ο Μάρτιν να συνεχίσει το μπάσκετ που έπαιζε μέχρι και τον πρώτο τραυματισμό του.
Ιδανικό θα ήταν να παίρναμε και τον Λαντέιλ και τον Ντελγάδο κι αν όλα πήγαιναν καλά τη μεθεπόμενη σεζόν να μοιραζόταν το C με τον Μάρτιν.
Ο Πλάις δεν μπορεί π.χ. παρόλα αυτά είναι σίγουρα ένας πολύ καλός σέντερ που όμως φέτος έχει πέσει πολύ. Τού έχει ξανασυμβεί στην καριέρα του (στη Βαρκελώνη ας πούμε, αλλά και στη Γαλατά).
Αν πάμε για πρωτο-δεύτερο, άλλες λύσεις είναι οι Τ.Μπλακ και Μ. Λεσόρτ (χθες έκανε πολύ καλή δουλειά σε ματς σχεδόν Ευρωλίγκας).
Αν πάμε για δεύτερο με προοπτικές να ανέβει στη διάρκεια της σεζόν (ρίσκο, εννοείται κι επιπλέον κάτι τέτοιο θα επιβάλει την αλλαγή του Ζαν Σαρλ με καλύτερο παίκτη που θα παίζει και πιο άνετα στο C) θα μπορούσαμε να πάμε (εκτός του Καμπά που έχουμε ήδη πει) για τον Άνχελ Ντελγάδο της Έστου.
Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει λίγο καιρό στην Ευρώπη και θέλει προσαρμογή μετά από τόσο καιρό στην Αναπτυξιακή (όπου σάρωνε). Ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι και ήδη τον κοιτάνε καλύτερες ομάδς από τους "φοιτητές". Δεν αποκλείεται καθόλου να τον δούμε τη μεθεπόμενη ή και την επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα.
Είναι μέσα στους 5 καλύτερους ριμπάουντερ που κυκλοφορούν στην Ευρώπη (κατέβασε 20 ριμπς στην ACB κάτι που έχει κάνει πολλάκις στην G- League) και είναι ένα παιδί που χρονιά με τη χρονιά βελτιώνεται σημαντικά.
Από τον Πλάις τον προτιμώ και θα πάρει και τα μισά χρήματα. ΘΑ δώσει πιο πολλά από τον Έλλις κι από τα πρώτα του παιχνίδια μάλιστα. Με την προϋπόθεση ο Μάρτιν να συνεχίσει το μπάσκετ που έπαιζε μέχρι και τον πρώτο τραυματισμό του.
Ιδανικό θα ήταν να παίρναμε και τον Λαντέιλ και τον Ντελγάδο κι αν όλα πήγαιναν καλά τη μεθεπόμενη σεζόν να μοιραζόταν το C με τον Μάρτιν.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το σκεφτόμουν προχθές που λέγατε ότι ο Ντόρσει ακούγεται για σχεδόν κλεισμένος πως για φέτος που (καλώς ή κακώς) συνεχίζουν οι Πρίντεζης-Σπανούλης η θέση ξένου που κερδίζει μπορεί μετά από χρόνια να πάει σε πρότζεκτ τύπου Μιλού για 3ο πεντάρι. Εφόσον θα έχουμε Σλούκα/Παπ/Βέζε (ανανέωση χτες)/Ντορσει για βασικούς και στην 12άδα θα είναι σίγουρα 2 ή και 3 από τους Πρι,Σπαν,Λάρι ο 6κτος ξένος δεν μπορεί να είναι στανταρ 12δάτος αλλά κάποιος που διεκδικεί στα ίσα θέση από τους 3. Δεδομένου ότι ο Πρι μοιάζει ο πιο σίγουρος από τους 3 συν ότι στα γκαρντ ο ένας ξένος που θα πάρεις θες να είναι βασικός, ο πρόσπεκτ ξένος αυτός μάλλον θα είχε νόημα να είναι στους ψηλούς. Μου φαίνεται σχεδόν μονόδρομοςbasket72 έγραψε: ↑Τετ Απρ 28, 2021 11:43 amΤο θέμα είναι να πάρουμε έναν σέντερ που να μπορεί να υπηρετήσει το μπάσκετ του Μπαρτζώκα. Ο Λαντέιλ ως τέτοιος έχει ξεχωρίσει (συν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του).

0
Με τη χρονιά που κάνει φέτος;

Στα τελευταία 10 παιχνίδια ζήτημα να έχει μ.ο πάνω από 6' ενώ στα παιχνίδια των "8" (εκεί που παίζουν οι καλοί, δηλαδή) έχει παίξει 1.45, 4.50 και 1.45 με δεύτερο σέντερ τον τίμιο (άντε και τιμιότατο) Σανλί και πρώτο τον Ντάνστον που ναι μια χαρά είναι για 35αρης αλλά τον έχουμε δει και σε καλύτερες σεζόν.
Να παραθέσω κ γω ένα ροστερ με παίχτες της αρεσκείας μου, αλλά μέσα στα οικονομικά κριτήρια που έχει θέσει η ομάδα( παρ ότι αρκετά νωρίς για όποιες μεταγραφικές κινήσεις).
Σλουκας, Γκραντ, Σπανουλης
Ντορσευ, Καμερον Τειλορ( από hamburg towers), Λαρεντζακης
Παπανικολάου, Μακκισικ, ΒΧ
Βεζενκοβ, Πριντεζης, Ζαν Σαρλ
Μάρτιν, Τζαιτε, Χρηστιδης
Αντι του Τζαιτε θα θελα λαντελ, αλλά επειδή δε πρόκειται να περιμένουμε μέχρι Αύγουστο (και πολύ καλά κάνουμε) για να δει αν θα πάει νβα ή όχι, τον απέρριψα.. Επίσης, διαβάζω στα πρόσφατα mockdraft ότι ο πετρουσεφ πάει για νο 40... Δε ξέρω αν θα προτιμήσει να πάει Αμερική ή αν όντως παίξει στο νβα ή στη g league (ανάλογα κ το πως θα εμφανιστεί στο summer league), εγώ πάντως θα τον έπαιρνα αν δεχόταν να παίξει Ευρώπη.. Ο λαμμερς που είναι απ τις καψουρες μου, έχει συμβόλαιο 3 χρόνων με την Άλμπα.. Κατά τα άλλα, δε ξέρω τι θα προκύψει απ την ευρωπαϊκή free agency. Θεωρώ ότι θα ναι μια χρονιά ξηρασίας η φετινή για να βρει κανείς καλό ψηλό.. Ίσως κινηθούμε για κάνα λεσσορτ, αλλά δε το γνωρίζω.
Αντι του Τζαιτε θα θελα λαντελ, αλλά επειδή δε πρόκειται να περιμένουμε μέχρι Αύγουστο (και πολύ καλά κάνουμε) για να δει αν θα πάει νβα ή όχι, τον απέρριψα.. Επίσης, διαβάζω στα πρόσφατα mockdraft ότι ο πετρουσεφ πάει για νο 40... Δε ξέρω αν θα προτιμήσει να πάει Αμερική ή αν όντως παίξει στο νβα ή στη g league (ανάλογα κ το πως θα εμφανιστεί στο summer league), εγώ πάντως θα τον έπαιρνα αν δεχόταν να παίξει Ευρώπη.. Ο λαμμερς που είναι απ τις καψουρες μου, έχει συμβόλαιο 3 χρόνων με την Άλμπα.. Κατά τα άλλα, δε ξέρω τι θα προκύψει απ την ευρωπαϊκή free agency. Θεωρώ ότι θα ναι μια χρονιά ξηρασίας η φετινή για να βρει κανείς καλό ψηλό.. Ίσως κινηθούμε για κάνα λεσσορτ, αλλά δε το γνωρίζω.
0
Agio96 έγραψε: ↑Παρ Απρ 30, 2021 4:23 pmΝα παραθέσω κ γω ένα ροστερ με παίχτες της αρεσκείας μου, αλλά μέσα στα οικονομικά κριτήρια που έχει θέσει η ομάδα( παρ ότι αρκετά νωρίς για όποιες μεταγραφικές κινήσεις).
Φαντάζομαι ότι δεν θα πάρει πάνω από έναν παίκτη χωρίς εμπειρία Ευρωλίγκας. Το είπε ο κόουτς, δηλαδή. Βλέπω ότι αν έρθει παίκτης χωρίς χιλιόμετρα στη μεγάλη λίγκα της Ευρώπης, θα είναι ο άσσος πίσω από τον ΣΛούκα. Ακολούθως το 3ρι.
Το 2ρι και το 5ρι λογικά θα μας είναι γνώριμοι.
Οπότε αν δεν κάτσει του Λαντέιλ, εγώ βλέπω να πάει καρφί για Λεσόρτ ή Μπλακ. Τον Οθέλλαρο δεν νομίζω να τον προτιμήσει λόγω ύψους. Και λόγω χρημάτων ενδεχομένως αφού ακόμα έχει πέραση ο Χάντερ.
Επιπλέον, το 2αρι που θα μας έρθει θα πρέπει να είναι πολύ καλός σουτέρης. Οκ, έχεις τον Ντόρσεϊ μέσα, πάω πάσο.
* Τον Λάμερς τον προτείνω για τις 2 Ελληνκές από το πρώτο του δίμηνο στο Μπιλμπάο( ωραίοτατη ομάδα έκανε πέρσι). Φέτος βελτιώθηκε όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά δεν θα τον έβαζα σε αυτή τη φάση δίπλα στον Μάρτιν. Του χρόνου ναι. Καλά κάνεις και βλέπεις Γερμανικό πρωτάθλημα πάντως. Έχει πολύ ενδιαφέρον, απλώς φέτος πάμε για 3 ευρωλιγκάτους ή και 4 ακόμη.