j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 05, 2026 9:15 am
Περίεργο ματς να το πιάσεις το χθεσινό.
Καταρχήν τεράστια νίκη για την ομάδα, σε μια έδρα που δεν ξέρω πόσοι θα νικήσουν.
Απο τη μια είχαμε την Ρεαλ με 2 σημαντικότατες απουσίες των Μάλεντον και Καμπάτσο που την άφησε με Φελιζ και Γιουλ στο 1,αρα μιλάμε για μια τρομερά αποδυναμωμένη Ρεαλ,απο την άλλη δεν παύει να είναι η Ρεαλ,σε τρομερή φόρμα και στο γήπεδο της με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Μπορεί να έχασε 2 κομβικούς παίκτες(συν τον χρήσιμο Γιαντουνεν) αλλα το σκορ που έχασε από αυτούς το αναπλήρωσε με το καλύτερο φετινό επιθετικό παιχνίδι του Φελιζ και αυτόν τον περίεργο τον Αμπαλ-δε που την είδε Χεζονια χθες και έκανε το με διαφορα καλύτερο ματς της καριέρας του.
Ο Παναθηναικός ξεκίνησε καλά το ματς, έφτασε στο +15, αλλά η Ρεάλ ανέκαμψε πατώντας πάνω σε πολλές φάσεις που η άμυνα μας κοιμό εεεε αδρανούσε,συν τα πολλά λάθη που κάναμε επιθετικά,και έκλεισε το ημίχρονο κοντά στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κρατούσε σταθερά το προβάδισμα διαφορές 4-8 ποντους, αλλα στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεαλ αντέδρασε και το ματς πήγε καλαθι-καλαθι ουσιαστικά οπότε καταλήξαμε στην παράταση δεχόμενοι ένα ντραιβ του Φελιζ που θα μπορούσε να ειχε αποφευχθεί αν ο Μπονγκα έκλεινε προς τα μεσα για βοήθεια(βέβαια εκεί μπορεί να πάσαρε στον ελεύθερο Oκεκε στη γωνια και να ειχαμε δραματα μετα). Στην παράταση δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε την μεγάλη νικη.
Συνολικά η ομάδα έβγαλε αντιδραση μετά τα 2 κακά αποτελέσματα με Εφες και Αρη,που δεν ήταν και καλή αγωνιστικά.
Τι να πεις για τον υπερπαίκτη Ναν...31 πόντοι με 11/13 σουτ. Ασταμάτητος, βγήκε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε σμπαράλια την Ρεαλ.Μπορεί να έκανε 5 λάθη,αλλά όταν είσαι σκορερ γκαρντ που παίζεις με τη μπάλα και σε μαρκάρουν 2 και 3,μοιραία θα κάνεις λάθη.Τρομερος Ματίας και καθοριστικός με το γκολ φάουλ στο τέλος,πολυ καλος ο Μπαντιο,μεχ ο Φρανσίσκο, είχε και καλές στιγμές, αλλα έκανε και κατι μαλα..γανιές που μας ανέβασε πίεση,που δεν πρέπει να κάνει ο πλευμεικερ μιας ομάδας που έχει υψηλούς στόχους.Γενικα όλοι βοήθησαν χθες,λίγο ή πολύ,δεν νομίζω πως κάποιος υστέρησε.Μέχρι και ο Ντινος ήταν καλός.
Δεν ξέρουμε τι έκβαση θα είχε το ματς, με Μαλεντόν-Καμπάτσο,αν χωρίς αυτούς ζοριστήκαμε τόσο,κρατάμε την μεγάλη νίκη και προχωράμε.