B' Εθνική, 1ος Όμιλος 2026-27

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
James K R

 euroleague
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 1125
Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 08, 2018 7:32 pm
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 07, 2026 5:57 pm

Ημίχρονο στο Μετς και μπορώ να πω ότι είναι κολακευτικό το γεγονός ότι χάνουμε μόνο με 6. Το Παγκράτι παίζει πιο ουσιαστικά, απλά είναι επιρρεπές σε λάθη. Κουκάς δείχνει να μην είναι ακόμα εντελώς έτοιμος, πιστεύω δύσκολα θα ξαναμπει, εκτός αν υπάρξει ανάγκη.

Ζορίζεται για την ώρα ο Χολαργός στην Ανάβυσσο, ενώ στο Μουρούτσος πήρε διαφορά η Δάφνη, ωστόσο η Ελευσίνα ροκάνισε το σκορ και βρίσκεται ένα καλάθι μακριά. Στο Βογιατζής, ο Ιωνικός έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα.

Άβαταρ μέλους
James K R

 euroleague
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 1125
Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 08, 2018 7:32 pm
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 07, 2026 6:58 pm

Ενώ μπήκαμε καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο και φαινόταν ότι θα πάει στις λεπτομέρειες, ήρθε η κατάρρευση στο τέταρτο. Μάλλον θα πρέπει να επανεμφανιστώ στο Μπεφόν για να στρώσουν τα πράγματα... :P

Στο μεταξύ, ο Χολαργός καταφέρνει να περάσει από την έδρα της Σαρωνίδας με μόλις 1 πόντο, ενώ ο Πανελευσινιακός πετυχαίνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Β' Εθνική-National League 1”