Phoenix Suns (2) vs Los Angeles Lakers (7)
Συντονιστής: Captains
- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειχατε την ευκαιρια σας να δημιουργησετε δυναστεια με Amar'e , Nash , Marion , Joe Johnson κτλ για 2-3 χρονια αλλα ατυχοι ρε αδερφακι μου.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 23, 2021 10:43 pm11 χρόνια αναμονής είναι πολλά.
Τελευταία μου ποστ που να αφορούν πλειοφ αγώνα των Σανς θα πρέπει να πάμε τόσο πίσω μέχρι να φτάσουμε και στα πρώτα μου γενικά ποστ σε αυτό εδώ το φόρουμ στην παλιά του έκδοση.
Εκεί που ο Νας με τον Χιλ έπαιζε με τον Κόμπε και Αρτεστ.
Ανεξάρτητα την έκβαση της σειράς η χρονιά έχει ξεφύγει των προσδοκιών. Θα προσπαθήσω να έχω κάποιο σχολιασμό.
Καλή αρχή με το ξακουστό σύνθημα.
BeatLa
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3533
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- SteveNashidis
- Reactions: 3533
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
2
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- ssoulliss
- Reactions: 784
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για πρωτάρηδες, εγυάλιζε το μάτι σας.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 24, 2021 1:10 am1-0 και δε περιγράφω άλλο.
Τι φοβερό ματς είδαμε. Ο Μπουκερ έχει φοβερό πάθος και δε ξέρω μέχρι τι ταβάνι θα έχει όσο είναι σε winning mode.
Εύχομαι ο Πολ να διορθωθει ιατρικως για το δεύτερο ματς.
WeAreTheValley
![]()

0
ωραιο ματς με ενταση, αμυνες, ξυλο
και κοσμο στην εξεδρα που φωναζε και συμμετειχε στο παιχνιδι. αληθεια, παντα ετσι φωναζαν εκει στην αριζονα η απλα εχω ξεχασει πως κανει ο κοσμος στο γηπεδο?
πολυ καλοι μπουκερ και ειτον. περιμενω τον πολ να ανεβει (και να ειναι καλα το παιδι).
πολυ κακοι οι λεικερς, να δουμε αμα προλαβουν να φορμαριστουν.

πολυ καλοι μπουκερ και ειτον. περιμενω τον πολ να ανεβει (και να ειναι καλα το παιδι).
πολυ κακοι οι λεικερς, να δουμε αμα προλαβουν να φορμαριστουν.
0
- nikolas12
- Reactions: 883
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατώτεροι των περιστάσεων οι Lakers, πολύ καλοί και κυρίως ψυχολογικά προετοιμασμένοι οι Suns. Φαίνεται ότι οι έμπειροι της ομάδας έχουν καταφέρει να επηρεάσουν θετικά τους πρωτάρηδες Booker και Ayton. Πάντως μια έμπειρη ομάδα και κυρίως τον Lebron δεν πρέπει να τον ξεγράφεις ποτέ, ειδικά από το πρώτο παιχνίδι, άρα περιμένω αντίδραση. Ωστόσο το εξαιρετικά συμπαθές σύνολο των Suns μου φαίνεται ικανό να φτάσει μακριά, ειδικά αν αντιμετωπίσει θέματα εμπειρίας των παικτών του.
0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
08-09 playoffs (rookie & sophomore) noah & rose 8ο seed Bulls vs 1st seed Celtics.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Μάιος 24, 2021 1:14 amΓια πρωτάρηδες, εγυάλιζε το μάτι σας.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 24, 2021 1:10 am1-0 και δε περιγράφω άλλο.
Τι φοβερό ματς είδαμε. Ο Μπουκερ έχει φοβερό πάθος και δε ξέρω μέχρι τι ταβάνι θα έχει όσο είναι σε winning mode.
WeAreTheValley
![]()
Λυπήθηκα τον εξαιρετικά συμπαθη Carouso, δεν μπορόυσε να κάνει τίποτα στον Booker. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν έχει υπάρξει άλλο δίδυμο ντεμπούτο παικτών (Ayton-Booker) στην ιστορία των play-offs που να κάνει τέτοια ματσάρα.
![]()
Rose debut 36 ποντοι , 11 ασσιστ , 4 ριμπαουντ 1 κλεψιμο 12/19 FG 12/12 FT
Noah 11 ποντοι , 17 ριμπαουντ , 2 ασσιστ , 1 κλεψιμο , 3 μπλοκς
0
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην πάμε μακριά. Morant-Brooks το ίδιο βράδυ!ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Μάιος 24, 2021 1:14 amΓια πρωτάρηδες, εγυάλιζε το μάτι σας.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 24, 2021 1:10 am1-0 και δε περιγράφω άλλο.
WeAreTheValley
![]()
Λυπήθηκα τον εξαιρετικά συμπαθη Carouso, δεν μπορόυσε να κάνει τίποτα στον Booker. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν έχει υπάρξει άλλο δίδυμο ντεμπούτο παικτών (Ayton-Booker) στην ιστορία των play-offs που να κάνει τέτοια ματσάρα.
![]()
0
- kojito
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας περιμένουμε να δούμε γιατί η σειρά έχει δρόμο ακόμα. Σίγουρα οι Suns φαίνονται προετοιμασμένοι, αγριεμένοι και πήραν το πρώτο παιχνίδι (στο οποίο συνήθως επικρατεί άγχος για την θεωρητικά πιο άπειρη ομάδα), όμως όσο κακοί κι αν είναι οι Lakers, δύσκολα θα είναι έτσι σε όλη την σειρά. Κάποια στιγμή θα επανέλθουν, ίσως από το επόμενο παιχνίδι κιόλας. Ο Lebron θα είναι σε play-offs mode σε όλη την διάρκεια, αλλά και οι Davis-Schroder δύσκολα θα είναι σε κάθε παιχνίδι σαν το χτεσινό. Το βλέπω πολύ πιθανόν να πάει σε Game 6 ή Game 7, ακόμα κι αν κάνουν το 2-0 οι Suns.
0
Παλιοπαιδιά έκανε ο Πολ στον Τζέιμς με το σκαμνάκι. Ήταν σε μια φάση που ο Λεμπρόν είχε πάρει 3 φάουλ στην ίδια επίθεση κι έδειχνε δυναμική για γύρισμα του ματς. Προφανώς κι οι πιθανότητες ήταν με την ερημό-ομάδα, που ήταν σαφώς καλύτερη.
Παρεμπιπτόντως στη φάση εκείνη είχαν δίκιο οι Λέικερς να θυμώσουν με τον Πέιν. Εννοείται ότι δεν είμαι με καμιά ομάδα από τις 2, ο καλύτερος ας νικήσει. Γενικά δεν είμαι με καμιά ομάδα του ΝΒΑ. Τι ΝΒΑ τι ΜΜΑ πια. Άρτος και θεάματα, Χριστιανοί λιοντάρια και τα σχετικά.
Ευρωλίγκα και πάλι Ευρωλίγκα, λέμε.
Παρεμπιπτόντως στη φάση εκείνη είχαν δίκιο οι Λέικερς να θυμώσουν με τον Πέιν. Εννοείται ότι δεν είμαι με καμιά ομάδα από τις 2, ο καλύτερος ας νικήσει. Γενικά δεν είμαι με καμιά ομάδα του ΝΒΑ. Τι ΝΒΑ τι ΜΜΑ πια. Άρτος και θεάματα, Χριστιανοί λιοντάρια και τα σχετικά.
Ευρωλίγκα και πάλι Ευρωλίγκα, λέμε.