2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 30, 2021 7:29 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Μάιος 30, 2021 7:09 pm
έχεις δικιο για τους ξενους. βγαλτε μπεντιλ και βαλτε εναν ελληνα ψηλο. οποτε αλλα 250-300 εξοικονομουνται ή αλλιως πανε για χεζονια.

οχι ο σαντρος ειναι κανει τα παντα! και λιγοα ειναι τα 500! απλως παιζει σε λαθος θεση με λαθος δομηση ομαδας. οταν θα παει στο 3 και θα χρησιμοποιηθει ως ball-mover-ball stopper και με λιγες αρμοδιοτητες δημιουργιας σαν point forward, τοτε θα δουμε ποσο σημαντικος ειναι.
Ωραίο είναι και λειτουργικό και ναι όντως περισσεύει ο Μπέντιλ.
Απλώς Λεσόρτ παίζει στη Μονακό (αφορολόγητα) και Ευρωλίγκα. Και ήταν μέσα στα 2 καλύτερα σέντερ του ΓΙιούροκαπ. Κι έχει κι εμπειρία από Ευρωλίγκα. Αν το κουνήσει από το Μονακό (λίγο δύσκολο) να υπολογίζεις σε κάνα 700ρι.
Μπορείς όμως να πάρεις τον Τζ. Μότλεϊ (λέω έναν που να προσομοιάζει) με 400χιλ που θες να φύγουν για τη θέση αυτή. :wink:

* Εγώ ενδεχομένως να πήγαινα για 4-5ρι στο ρόστερ αυτό κι όχι για 3-4αρι όπως είναι ο -ωραιότατος- Γουίτιγκτον. Στο ρόστερ αυτό, έχεις Παπαπέτρου, Κασελάκη, Μαντζούκα που είναι 3-4αρια. Ενώ αν μείνει ο Χεζόνια θα ήταν καλό να τον έχετε και για 4αρι σε ευέλικτα σχήματα. Την έχει καλύτερα τη θέση από το 2.
Για εκεί τον έχει σκεφτεί κι ο Σάρας (αν τελικά του πει να γυρίσει πίσω).

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Κυρ Μάιος 30, 2021 7:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giorgos45

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 30, 2021 7:32 pm

οκ επαιζε σε αλλη θεση!απλα αποψη μου ειναι οτι αν μεινει κ παπι κ χεζονια που θα χωρεσει!θα εχω παιχτη με 500 ο οποιος για μενα ευρωλιγκα ειναι μετριος!μη βλεπουμε ελλαδα τι κανει στην ευρωλιγκα να δουμε!τεσπα ολο το ζουμι της υποθεσης ειναι τα γκαρντ αλλιως με το ρος θα παιζουμε στον ασσο παλι γιατι ουτε μπρει ουτε περι κανουν!θα περασεις 8αδα με το περι κ το μπρει!

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μάιος 30, 2021 8:48 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Μάιος 30, 2021 7:29 pm
Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Μάιος 30, 2021 7:09 pm
έχεις δικιο για τους ξενους. βγαλτε μπεντιλ και βαλτε εναν ελληνα ψηλο. οποτε αλλα 250-300 εξοικονομουνται ή αλλιως πανε για χεζονια.

οχι ο σαντρος ειναι κανει τα παντα! και λιγοα ειναι τα 500! απλως παιζει σε λαθος θεση με λαθος δομηση ομαδας. οταν θα παει στο 3 και θα χρησιμοποιηθει ως ball-mover-ball stopper και με λιγες αρμοδιοτητες δημιουργιας σαν point forward, τοτε θα δουμε ποσο σημαντικος ειναι.
Ωραίο είναι και λειτουργικό και ναι όντως περισσεύει ο Μπέντιλ.
Απλώς Λεσόρτ παίζει στη Μονακό (αφορολόγητα) και Ευρωλίγκα. Και ήταν μέσα στα 2 καλύτερα σέντερ του ΓΙιούροκαπ. Κι έχει κι εμπειρία από Ευρωλίγκα. Αν το κουνήσει από το Μονακό (λίγο δύσκολο) να υπολογίζεις σε κάνα 700ρι.
Μπορείς όμως να πάρεις τον Τζ. Μότλεϊ (λέω έναν που να προσομοιάζει) με 400χιλ που θες να φύγουν για τη θέση αυτή. :wink:

* Εγώ ενδεχομένως να πήγαινα για 4-5ρι στο ρόστερ αυτό κι όχι για 3-4αρι όπως είναι ο -ωραιότατος- Γουίτιγκτον. Στο ρόστερ αυτό, έχεις Παπαπέτρου, Κασελάκη, Μαντζούκα που είναι 3-4αρια. Ενώ αν μείνει ο Χεζόνια θα ήταν καλό να τον έχετε και για 4αρι σε ευέλικτα σχήματα. Την έχει καλύτερα τη θέση από το 2.
Για εκεί τον έχει σκεφτεί κι ο Σάρας (αν τελικά του πει να γυρίσει πίσω).
Ποιο είναι το άλλο καλύτερο σεντερ του γιουροκαπ?

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Κυρ Μάιος 30, 2021 9:49 pm

Αντιδημοφιλης άποψη.

Είμαι κατά στο να μείνει και ο Χεζονια και ο Παπαπέτρου, από την στιγμή που το μπάτζετ θα κινηθεί στα 8 μύρια. Να δώσεις δηλαδή πάνω από 2 εκατομμύρια σε 2 παίκτες που παίζουν στην ίδια ακριβώς θέση, με παρόμοια χαρακτηριστικά και που δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο παρκέ αφού κανένας από τους δύο δεν θέλει να παίξει στο 4.

Είμαι βέβαιος ότι η παραμονή τους θα δημιουργήσει πρόβλημα στον καταμερισμό του μπάτζετ αφού θα πρέπει να πάρουμε ενα στοίχημα σε νευραλγική θέση ενώ θα έχουμε και προβληματική χημεία. Εν ολίγοις κατά την ταπεινή μου άποψη, με το συγκεκριμένο μπάτζετ, η ανανέωση και των δύο παικτών θα διακινδυνεύσει την επόμενη χρονιά

Πρέπει ένα από τα δύο συμβόλαια να δοθεί σε πολύ καλό γκαρντ.

1) Κουριτς/Ερτελ - Carter - Μποχωριδης
2) Γιακουμπαιτις/ Μαρινκοβιτς - X
3) Χεζονια/Παπαπέτρου - Σαντ Ρος
4) Μητογλου - Χ
5) Παπαγιάννης - X

Νεντοβιτς καλύτερα να αποχωρήσει.

Όσο για προπονητή, είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει ο Κατας;

Ps Με την "αφαίμαξη" που γίνεται από το NBA η θέση 1 γίνεται πλέον από τις δυσκολότερες να καλυφθούν. Θέλει πολύ ψάξιμο και σωστές αγωνιστικές αποφάσεις. Μήπως να κάνουμε ένα τηλέφωνο στον κόουτς Σερελη;

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 31, 2021 12:19 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 30, 2021 8:48 pm

Ποιο είναι το άλλο καλύτερο σεντερ του γιουροκαπ?
Ναι, δεν έχεις άδικο, εδώ που τα λέμε. Μάλλον το καλύτερο 5αρι ήταν φέτος.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 31, 2021 12:25 am

shtarkws έγραψε:
Αντιδημοφιλης άποψη.

Είμαι κατά στο να μείνει και ο Χεζονια και ο Παπαπέτρου, από την στιγμή που το μπάτζετ θα κινηθεί στα 8 μύρια. Να δώσεις δηλαδή πάνω από 2 εκατομμύρια σε 2 παίκτες που παίζουν στην ίδια ακριβώς θέση, με παρόμοια χαρακτηριστικά και που δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο παρκέ αφού κανένας από τους δύο δεν θέλει να παίξει στο 4.

Είμαι βέβαιος ότι η παραμονή τους θα δημιουργήσει πρόβλημα στον καταμερισμό του μπάτζετ αφού θα πρέπει να πάρουμε ενα στοίχημα σε νευραλγική θέση ενώ θα έχουμε και προβληματική χημεία. Εν ολίγοις κατά την ταπεινή μου άποψη, με το συγκεκριμένο μπάτζετ, η ανανέωση και των δύο παικτών θα διακινδυνεύσει την επόμενη χρονιά

4) Μητογλου - Χ
5) Παπαγιάννης - X

Ps Με την "αφαίμαξη" που γίνεται από το NBA η θέση 1 γίνεται πλέον από τις δυσκολότερες να καλυφθούν. Θέλει πολύ ψάξιμο και σωστές αγωνιστικές αποφάσεις. Μήπως να κάνουμε ένα τηλέφωνο στον κόουτς Σερελη;
Αν υπάρχει διαθέσιμος πλειμεικερ τότε ναι κι εγώ είμαι υπέρ του να δώσουμε τα 1,6 του Χεζόνια σε αυτόν και να κρατήσουμε τον Παπι στο 3. Ωστοσο επειδη δεν ξερω ποσοι τέτοιοι υπάρχουν, αν δεν βρεθεί κάποιος που αξίζει αυτά τα λεφτα τότε θα κρατουσα και τα 2 3αρια μας (πρεπει οπωσδήποτε ενας απτους 2 να δεχθεί να παιξει ΚΑΙ στο 4) και στον ασο θα φερνα 2 πλειμεικερ με προοπτικές κι οχι βγαλμένους αναγκαστικά.

Παντως ο Κουρικ αν και παιχταρας και προσωπική μου λατρεία ειναι καθαρό 2αρι, σε καμία περίπτωση δεν ειναι πλειμεικερ. Οπως 2αρι (αλλου στυλ βεβαια) ειναι και ο Καρτερ (του Λαυρίου φαντάζομαι λες) , ο Ερτελ απτην αλλη λέγεται πως είναι κλεισμένος στη Ρεαλ. Θελει ψάξιμο γενικα το στήσιμο του ρόστερ.

basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 31, 2021 12:26 am

shtarkws έγραψε:
Αντιδημοφιλης άποψη.

4) Μητογλου - Χ
5) Παπαγιάννης - X

Συμφωνούμε σε όλα. :bball: Γραμμή προς γραμμή. Στην ουσία δηλαδή.
Τώρα, το ότι ο Ερτέλ έχει κλείσει στη Ρεάλ ή ο Γιοκουμπάιτις στην Μπαρτσελόνα, είναι μάλλον δευτερεύον αφού τα ονόματα τα βάζεις ενδεικτικά.
Μπορούνε πάντως να βρεθούνε κάποιοι άλλοι αρκεί η κατεύθυνση να είναι αυτή ακριβώς που περιγράφεις.

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Μάιος 31, 2021 12:56 am

πλεον αν υπαρχουν παικτες τοπ που ειναι ευρωπη και μπορούμε να τους εχουμε, πρεπει να τους παιρνουμε. και αφου ηδη παπι και μαριο ειναι εδω και λογικα μπορουμε να τους κρατησουμε, πρεπει να κανουμε τα παντα για να μεινουν.

αλλοι τοπ παικτες δεν υπάρχουν και αν υπαρχουν θα πανε αλλου.

το θεμα ειναι να δημιουργησεις τους επομενους. ειδικα στους κοντους η δεξαμενη του nba ειναι τεραστια και ευκολα μπορεις να βρεις παικτες. δεν ξερεις αν θα σου πιασουν αλλα μπορεις να βρεις πολλους. γιατι να μην παρουμε απο κει εναν τετοιο για ασσο, μαζι με μια εμπειρη λυση σαν δευτερο και να ρισκαρουμε; αφου ετσι και αλλιως ασσοι δεν υπαρχουν. καλυτερα π.χ να παμε σε καναν λο που ξερεις οτι πλει οφφ δεν σε πάει ή να ρισκαρεις με καποιον και να σου βγει λαρκιν;

ή να αφησουμε τον νεντοβιτς και να παμε σε λυση απο απέναντι. απως σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να εχεις και υπομονη για να δεις τι παικτες θα μεινουν κιολας διαθεσιμοι και ποιο ταιριαζουν για το ηδη υπάρχον ροστερ σου.

τελος, οχι δεν θελω τον κατας προπονητη. αν βρεθει κατι καλυτερο προφανως θελω να φυγει. αλλα αν ειναι να γυρισει κανας Πεδουλάκης ( και ειμαι πεδουλακικος ως το κοκκαλο μαζι με yorgos) ή να παρουμε κανα Παπαθεοδώρου, τοτε ας μεινει κατας δυστηχως.

ΥΓ μαξ 500 για λεσορτ. αν παει παραπανω ναι ας στραφουμε σε αλλες λυσεις.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 31, 2021 1:12 am

Κι η εφες άλλωστε (με αλλο μπατζετ βεβαια) δεν πήγε να πάρει όλα τα αστέρια...

Πηρε τον Μισιτς που ηταν ο μπακαπ ασος της Ζαλγκιρις, τον φθηνο τότε Μπομπουα (3&D) απο Μπασκόνια, τους Πλαις, Σιγκλετον και Μοερμαν στους ψηλους να κάνουν ο καθένας τη δουλειά του (και τους 3 τους πήραν οριακα απτα αζήτητα μετα απο κακες σεζον) , είχαν βέβαια τους Ντανστον και Σιμον για χρονια , έφεραν και τον Άντερσον με λίγα χρήματα ως ρολιστα και τελος εναν και μόνο σταρ στο πρόσωπο του Λαρκιν. Με καινούριο προπονητή ολα αυτα, χωρις κανενα τρομερο βιογραφικο. Απτο 0 ξεκίνησε αυτή η ομάδα , είχε ένα νορμάλ μπατζετ , διατήρησε την ομοιογένεια και χημεία της , έπαιξε σύγχρονο και επιθετικό μπασκετ βασιζόμενο στα γκαρντ της , της βγήκαν οι επιλογές και με οικονομικές υπερβασεις (που ήρθαν μετέπειτα ομως) κατάφεραν να κρατήσουν τους παίκτες τους. Αυτό είναι νομίζω το μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

ΥΓ. Και μην ξεχάσω φυσικά τον Σανλι που είναι δικό τους παιδί και τους βγήκε απτο πουθενά (οπως και τον Μπαλμπαι για τις χαμαλοδουλειες).
ΥΓ1. Το θεμα ειναι να ξέρεις από που ψωνίζεις. Πρεπει να κοιτάμε παιχτες απο ομάδες που το έχουν συνήθειο να εξάγουν αθλητές σε ανώτερο επίπεδο, να μην στηριζομαστε σε μάνατζερ και σε συλλόγους που βγάζουν παιχταράδες στα χαμηλά επίπεδα που χάνονται ομως οταν ανεβουν σκαλοπάτι.

basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 31, 2021 1:54 am

Σωστό το σκεπτικό σου,Johnypao, απλώς να συμπληρώσω 2 πραγματάκια, σχετικά ήσσονος σημασίας. Ο Μίτσιτς δεν ήταν ακριβώς ο δεύτερος άσσος της τοτινής Ζαλγκίρις. ¨Επαιζε και στο 2 μαζί με τον Μιλάκνις, ενώ είχε κάνει και πολύ καλή σειρά πλειοφς (απέναντι στον Ολυμπιακό) αλλά και φάιναλ φορ καλό- και κάτι τέτοια γράφουν πολύ (εύλογα κιόλας).
Ούτε ο Μπομπουά ήταν ακριβώς αυτό που λέμε φθηνός. Νομίζω ότι τον είχε πάρει με 1.4 τον χρόνο. Ή κάπου εκεί. Πάντως, κάπου πάνω από το εκατομμύριο- αύτό είναι σίγουρο. Για τρίτος παίκτης στα γκαρντ σε μια τέτοια ομάδα, δεν είναι ούτε ακριβός ούτε όμως και φθηνός. Σίγουρα είναι πολυτέλεια. Απίθανος παίκτης κι έξυπνος, αφού δεν σηκώθηκε να φύγει να πάει σε άλλη ομάδα να παίζει παραπάνω και να γράφει νούμερα. Υπάρχουν μερικά πράγματα στον ομαδικό αθλητισμό που ξεχωρίζουν τον καλό από τον κορυφαίο κι αυτό ο Γάλλος γκαρντ δείχνει να το ξέρει καλά. :bball:

Σίγουρα ο Μίτσιτς εκτοξεύτηκε στην Έφες. Δεν χωράει κουβέντα. Και σίγουρα τα λεφτά που έδωσε για να φτιάξει την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 3τια, υπολείπονται σημαντικά έναντι των χρημάτων που ξόδεψαν αφειδώς άλλες μεγάλες ομάδες. Αυτό είναι και το νόημα του ποστ σου που με βρίσκει (διαχρονικά) σύμφωνο.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 31, 2021 2:02 am

basket72 έγραψε:
Δευ Μάιος 31, 2021 1:54 am
Σωστό το σκεπτικό σου,Johnypao, απλώς να συμπληρώσω 2 πραγματάκια, σχετικά ήσσονος σημασίας. Ο Μίτσιτς δεν ήταν ακριβώς ο δεύτερος άσσος της τοτινής Ζαλγκίρις. ¨Επαιζε και στο 2 μαζί με τον Μιλάκνις, ενώ είχε κάνει και πολύ καλή σειρά πλειοφς (απέναντι στον Ολυμπιακό) αλλά και φάιναλ φορ καλό- και κάτι τέτοια γράφουν πολύ (εύλογα κιόλας).
Ούτε ο Μπομπουά ήταν ακριβώς αυτό που λέμε φθηνός. Νομίζω ότι τον είχε πάρει με 1.4 τον χρόνο. Ή κάπου εκεί. Πάντως, κάπου πάνω από το εκατομμύριο- αύτό είναι σίγουρο. Για τρίτος παίκτης στα γκαρντ σε μια τέτοια ομάδα, δεν είναι ούτε ακριβός ούτε όμως και φθηνός. Σίγουρα είναι πολυτέλεια. Απίθανος παίκτης κι έξυπνος, αφού δεν σηκώθηκε να φύγει να πάει σε άλλη ομάδα να παίζει παραπάνω και να γράφει νούμερα. Υπάρχουν μερικά πράγματα στον ομαδικό αθλητισμό που ξεχωρίζουν τον καλό από τον κορυφαίο κι αυτό ο Γάλλος γκαρντ δείχνει να το ξέρει καλά. :bball:

Σίγουρα ο Μίτσιτς εκτοξεύτηκε στην Έφες. Δεν χωράει κουβέντα. Και σίγουρα τα λεφτά που έδωσε για να φτιάξει την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 3τια, υπολείπονται σημαντικά έναντι των χρημάτων που ξόδεψαν αφειδώς άλλες μεγάλες ομάδες. Αυτό είναι και το νόημα του ποστ σου που με βρίσκει (διαχρονικά) σύμφωνο.
Η τελευταία σου παράγραφος ειναι ολο το ζουμί. Αυτο ειναι και το δικό μου ποιντ και νομίζω σε αυτή τη κατεύθυνση πρεπει να κινούμαστε κι εμείς. Χωρίς φαμφαρες και παιχτες πυροτεχνηματα, γιατί από τη μια βλέπουμε την εφες και από την άλλη τις Χιμκι, Αρμανι , μπαρτσα των τελευταίων ετών ακόμα και την ίδια την εφες προ 3ετιας, ολες τους ξοδευαν άπειρα εκατομμύρια για να μπουν ή και όχι σε μια 8αδα με το ζόρι και μεχρι εκει. Βεβαια στο δικό μας οικονομικό επίπεδο ο πιο ρεαλιστικός οδηγός είναι ομαδες όπως η ζαλγκιρις κι η μπασκονια (για τις οποιες λέγαμε το απόγευμα). Η εφες πάντως είναι σίγουρα ομάδα πρότυπο για το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπασκετ.

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Μάιος 31, 2021 4:19 pm

ενισχυοντας την προταση μου να παρουμε κόμπο γκαρντ ασσο, μαζι με καποιον για δευτερο απο ευρωπη οπως π.χ ο Γκραντ ή καποιος πιο εμπειρος στυλ ουολτερς, εψαξα να δω ποιοι θα ειναι ελευθεροι για αυτην την θεση απο nba.

βρηκα 2 πολυ καλες περιπτωσεις αλλα ισως λιγο δυσκολες.

1) Jordan McLaughlin, που εχει ξανακουστει. θεωρω οτι εχει ολα τα προσοντα ωστε να γινει ενας απο τους επομενους μεγαλους κοντους στην ευρωλιγκα. ειναι πολυ γρηγορος και αθλητικος, πολυ καλη ντριμπλα, πασαρει και σουταρει καλα, ενω ειναι και στην καλυτερη ηλικια για ευρωπη (25). ειναι κοντος, ισως ειναι αδυναμος, αλλα αν συμπληρωθει με μια ομαδα ψηλη μπορουμε να τον καλυπτουμε (π.χ Γκραντ-χεζονια-παπι-σαντρος-μαρινκοβιτς). με ενα 800αρι καθαρο και αν δεν βρει κατι NBA ισως ερχοταν.

2) Frank Jackson, πολυ δυσκολη περιπτωση καθως φετος βαζει κοντα 10 ποντους nba. ψηλος και αθλητικος για ασσος, ενω και σουταρει πολυ καλα. το προβλημα του ειναι ισως οτι δεν δημιουργει και πασαρει καλα. οποτε θα τον εβλεπα περισσοτερο με διδυμο εναν πιο δημιουργικο ασσο οπως π.χ ο ουολτερς ή καποιος με παρομοια στοιχεια. ισως ειναι και περισσοτερο 2αρι αντι για ασσος και ισως να ταιριαζε αν εμενε στο κακο σεναριο ο μπρει (μακαρι να φυγει!).

3) Ακομα και αν δεν βρουμε κατι αξιολογο απο απεναντι, σε ιδιο στυλ μπορουμε να παρουμε και Νορις Κοουλ, αν δεν εφυγε κανα μυριο το συμβολαιο του.

Ενα ροστερ στους κοντους με:

1. Jordan McLaughlin-Γκραντ
1-2. Μποχωριδη
2. Μαρινκοβιτς-Σαντρος
3. Παπαπετρου-Μαντζουκα

δεν θα με χαλαγε καθολου. Αλλα δεν το βλεπω...

giorgos45

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 31, 2021 4:39 pm

τα λες πολυ καλα!μακαρι να γινει κατι τετοιο αν κ δεν τους ξερω τους παιχτες!απο κατι περι κ μπρει σιγουρα καλυτεροι!το θεμα ειναι μαυτα που ακουγονται οτι κατι τετοιο δεν θα γινει μακαρι να κανω λαθος!

JohnnyPao

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 31, 2021 4:50 pm

Η ομαδα μας αυτή τη στιγμη :

Μακ , Μπρει
Νεντοβιτς , ΣαντΡος , Μποχω
Παπαπετρου , Χεζονια
Ουαιτ , Μητογλου , Κασελ
Παπαγιαννης Μπεντιλ

Τι θα εκανα?

Ανανεώνω Παπαπετρου και Μητογλου. Ο Μητο πρεπει να δουλέψει το καλοκαίρι καλα το σουτ του και την αμυνα στις αλλαγές. Ο Παπαγιάννης πρεπει να συνεχίσει του χρονου τις εμφανίσεις του πρώτου μισού της σεζον και να εντάξει στις επιλογές του το παιχνίδι στο ποστ. Ο Παπαπετρου να εστιάσει σε αυτά που κανει καλα. Πρώτη κίνηση, δινω ενα εκατομμύριο και φέρνω τον Γουιλιαμς Γκος για πλειμεικερ. Δεύτερη κίνηση αλλάζω τον Νεντοβιτς με τον Πρεπελιτς. Μετα παω στους ψηλους, θελει αλλαγή του Ααρον Ουαιτ με παιχτη 3&D που θα παιζει για την ομαδα (στυλ Σιγκλετον) , ενδεικτικά ανάλογα με το οικονομικό μας στάτους μαρεσουν οι : Derek Willis , Okaro White , Achille Polonara. Μετα παμε στην αλλαγή του Μπεντιλ για σεντερ που πρέπει να είναι πάνω από όλα καλος αμυντικός, τοσο στις αλλαγές οσο και στο ποστ και φυσικα καλος ριμπάουντερ, ενδεικτικά κάποιοι παιχτες παλι αναλόγως το οικονομικό κομμάτι : Josh Nebo , Matthias Lessort , Tarik Black. Στη συνέχεια κοιτάω ξανά για τους μπακαπ στα γκαρντ, εγω θα φερνα και τον φθηνο Μαρίνκοβιτς απτην Βαλενθια για επιπλέον λύση στο σουτ. Μπακαπ ασο θα έψαχνα για κάποιο στοίχημα πχ Darius Thompson , Jaleen Smith κλπ. Επίσης θα κοιτούσα να δω αν αξίζει να κρατήσω τον SantRoss, αν θα παρει ελληνικό διαβατήριο σιγουρα μενει κι ανάλογα με το τι θα γινει με τον Κουβανο θα έβλεπα και ποιον εκ των Μποχωριδη ή Κασελακη θα κρατουσα (μαλλον τον δεύτερο) , εννοείται εχουμε και Ματζουκα/Διπλαρο για την Α1.

Τέλος, θα κοιτάξω ξανά το μπατζετ για να δω τι θα κάνω με τον Χεζονια, αν ειναι στα 8 εκατ μου βγαίνει να τον κρατήσω. Αν όμως είναι στα 6 εκατ , δυστυχώς ο Σουπερ Μαριο μας αφήνει και στη θεση του έρχεται ο Ζουσμαν.

Έτσι έχω ψηλο σχήμα αν θέλω με Γκος , Ζουσμαν , Παπι , Μητο , Παπατζον αλλα και σουτερ Μαρίνκοβιτς, Πρεπελιτς, Ουαιτ να ανοίγουν χώρους. Συνολικά διαμορφώνεται το εξής ρόστερ :

Γκος Τομπσον
Πρεπελις Μαρινκοβιτς ΣαντΡος(2/1)
Παπαπετρου(3/4) Ζουσμαν(3/2)
Ουαιτ Μητογλου(4/5) Κασελακης
Παπαγιαννης Νεμπο

+Ματζουκας, Διπλαρος

Αν δεν πάρει ο Ρος ελληνικό διαβατήριο τοτε μενει ο Μποχωριδης στη θεση ειτε του Κουβανού ειτε του Μαρινκοβιτς. Στο καλό σενάριο του υψηλότερου μπατζετ θα χουμε Χεζονια αντι του Ζουσμαν.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μάιος 31, 2021 5:05 pm

Ο ΠΑΟ θέλει πρωτοκλασσάτο άσσο και θεωρώ και βασικό πεντάρι και μπορεί να παρουσιάσει ανταγωνιστική ομάδα! Ο Παπαγιάννης δεν γεμίζει το μάτι για πρώτος σέντερ! Για δεύτερος όμως είναι καλός! Κάτι αθλητικό σε στυλ Λάσμε θα ήταν πολύ καλό για τον ΠΑΟ. Ίσως και αντικαταστάτης στη θέση του Ουάιτ!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”