Καταρχάς δεν φέρανε στον Καλάθη τον Μιροτιτς αλλά έγινε το αντίθετο. Καλό θα ήταν να μην τα λέμε όπως μας συμφέρει.manj13 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 31, 2021 8:19 amΛοιπον ...μεσα απ αυτο το φ4 πραγματωθηκαν πολλες μπασκετικες επιθυμιες μου...1) Μια την εχω πει ηδη και ηταν - ΠΛΕΟΝ -να σηκωσει Ευρωκουπα ο Αταμαν ,που τον θεωρω προσωπικα μεγαλη γατα στους παγκους , απο οταν διαχειριζοταν μπατζετ που κοντραραν 3πλασια μπατζετ απ τον δικο του...Και απαντουσε δωστε μου ενα παρομοιο και ρωτηστε με μετα....Μαγκας.....2) Σηκωσε κουπα καποιος Μισιτς που δουλεψε σαν το σκυλο να γινει αυτος που ειναι τωρα και που ειχε ινδαλμα του -ακομη και στα δυσκολα της καρριερας του- τον Διαμαντιδη ,γι αυτο και του φερνει στον τροπο που αγωνιζεται 3) Εκατσαν στο παγωτο οι ''σηκωνω το χερι και αγοραζω οποιον θελω '' ομαδες αλλα ΚΑΙ προπονητες ωστε να συνεχισει το μπασκετακι να μας γοητευει 4) και σημαντικοτερο...ειδα τον παικτη που φευγοντας απο τον Παναθηναικο με τον οποιο δεν εφτασε ουτε ως το φ4 , με την καραμελα ''του συνολου που τον εξεθετε ''και δηλωσε οτι ''ηρθα στην Μπαρτσελονα για να σηκωσω την Ευρωλιγκα'' και του φερανε μεχρι Μιροτιτς και Γκασολ.....για να κανει αλλη μια ηγετικη εμφανιση οπως σε ολους τους κρισιμους αγωνες της Ευρωλιγκας που κρινουν προκρισεις και τιτλους.....με ΜΗΔΕΝ ποντους σε 17:24....... με 0/1 2ποντο , 0/3 3ποντα , 0/0 βολες( απο τις ΕΙΚΟΣΙΕΝΝΕΑ που κερδισε η ομαδα του!!), ΜΙΑ ασσιστ, και - 5 PIR δικαιωνοντας ολους οσους τον εφεραν στην Βαρκελωνη....Α ξεχασα ! ..ηταν τραυματιας....
....Υ.Γ: Κριμα μονο για αυτην την παικτουρα και ψυχαρα που λεγεται Χιγγινς....αλλα η Εφες ηταν ΟΜΑΔΑ απο το 1-5.....
Δεύτερον, όταν ο Καλάθης προχθες έκανε τα πάντα στον ημιτελικό δεν είδα να εμφανίζεσαι σε κανένα τοπικ, και έχει φάει τόσο κράξιμο από τόσο κόσμο για χθες ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε καν να παίξει. Αλλά πολλοί ειδήμονες που έχουν παίξει μέχρι την πλατεία τους θα πουν ότι όταν παίρνεις 2 εκατομμύρια μπαίνεις να παίξεις και με κομμένο χέρι.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ούτε εμένα με ενθουσιάζει ο Νικ αλλά καλό θα ήταν να βλέπουμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και όχι όπως μας βολεύει