2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 01, 2021 10:30 pm

RipCity έγραψε:
Τρί Ιουν 01, 2021 8:48 pm
eddiedimitris έγραψε:
Τρί Ιουν 01, 2021 7:12 pm
Δηλαδή ρε παιδια πχ με Λοιντ,Λαντειλ,Γκος που θα φτάναμε?Αντε να μπαίναμε 8δα...και?
3 τύποι ομάδων υπαρχουν
1)Αυτες που σκάνε τα πολλα λεφτα και πανε απευθειας για final4 (οπως ημασταν εμεις το 2009,οπως ειναι η Μπαρτσα τωρα,η Αρμανι κλπ)

2)Αυτες που παιρνουν απ το μεσαίο ράφι και συμμετέχουν στη διοργάνωση για τη συμμετοχή

3)Και αυτες που ψάχνουν ταλεντα τα ποια διψούν για διάκριση ωστε να κανουν την έκπληξη (οπως ηταν η Παρτιζαν,οπως ημασταν εμεις και η Ζαλγκίρις...)

Βλεπω παλεύουμε μηπως και καταφέρουμε να ειμαστε στην κατηγορία 2....αυτο για το μέταλλο του Ολυμπιακού ως φανελα συνολικα ειναι μεγαλη καταντια...
Αφου δεν μπορουμε το 1 το οποιο το καταλαβαίνουμε ας κυνηγησουμε το 3....Τουλαχιστον εκει το διασκεδάζεις πολυ περισσοτερο και ποτε δε ξερεις μπορει καποια στιγμη να βιώσεις την επιτυχια αλλα και το χτίσιμο ομαδας οπως το 2012
Φιλε μου το 3 στον Ολυμπιακό δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ. Στα ταλέντα που λες πάντα υπήρχε δίπλα ο καλύτερος παίκτης της Euroleague στα χρόνια των επιτυχιών. Κι επειδή ακριβώς μας κρατούσε ανταγωνιστικούς σχεδόν από μονος του "ανεχθηκαμε" και τα αντίστοιχα λαυράκια. Επειδή Σπανούλης δεν υπάρχει και ο Σλούκας ούτε καν πλησιάζει τέτοιο στατους θα μπουκαρει ο κόσμος στο γήπεδο και θα αρχίσει τα ωραία. Εσύ θα το ευχαριστιεσαι μόνο οπως λες.
Τη συνέντευξη του Μάντζαρη την ειδες; Δεν υπάρχει τέτοια πίεση άλλου στην Ευρώπη, 0 υπομονή. Ο Σφαιροπουλος λεει έμοιαζε σα να έχει χάσει χρόνια απο τη ζωη του στο τέλος. Ο Μπαρτζώκας είδες τι έπαθε. Μπλατ αποδομοιθηκε. Κοκκαλακι δε θα αφήσουμε σε κανέναν αν η ομάδα παει με ταλέντα για τη χαρά του παιχνιδιού.
RipCity έγραψε:
Μπερδευεις το Σπανούλη με το Γκαλη!Ναι μεν αρχηγός αλλα δες μια τα στατιστικα των αγώνων ακομα κα στον τελικο δεν ηταν ο καλυτερος παιχτης...Προφανως συνολικα ηταν ο καλυτερος αλλα βοήθησαν παρα παρα πολυ και αλλοι...Οσον αφορα το επικοινωνιακό με τον κοσμο,τον κοσμο πρωτα απο ολα τον κράτησε το ονομα του Ιβκοβιτς και μετα ο Σπανουλης.

Μεγαλο ρολο επισης παιζει ν μιλήσουν στον κοσμο και οι προεδροι οπως επισης και οι κινήσεις που θα γινουν...Αν πχ βγουν και πουν ειμαστε εδω παμε να χτίσουμε ομαδα 5ετιας και οντως παρουν παιχτες που μπορουν να το υπηρετήσουν αυτο ελάχιστοι θ γκρινιάξουν ειδικα παιρνοντας υποψη τι κανουμε τα τελευταια χρονια...

Το Μάντζαρη τον ειδα.Απλα μαλλον ξεχναμε οτι το μπασκετ ειναι επαγγελματικο...Πες μου μια δουλεια που καποιος καθαρίζει ενα μυριο το χρονο και δε λιώνει απ το αγχος...Εδω λιώνεις με 1500 ευρω το μηνα...Δηλαδη μια επιχείρηση με λειτουργικά έξοδα ανω των 12 εκατομμυρίων το ετος θα πρεπει να μη την απασχολεί να πετυχει?

Οσον αφορα το Σφαιροπουλο ειδικα την τελευταια χρονια το μπασκετ που επαιξε ηταν τραγικο...Πιο προβλεπόμενη επιθεση δεν εχω ξανα δει...Ολες οι επιθεσεις pick n roll με το Σπανούλη...Τον ειχε σώσει νωριτερα βεβαια το τρίποντο στο ΟΑΚΑ...

Ο Μπαρτζωκας επισης μπορουσε να μην εχει χασει απο Χαραλαμπόπουλο και Μπατιστά το κυπελλο πριν φυγει...Ουτε αυτος εργάζεται τσαμπα....
Οσον αφορα τον Μπλατ το ειπε και ο Μάντζαρης παιζει αλλου τυπου μπασκετ....

Προσωπικα ως Ολυμπιακός θελω η ομαδα να μπαινει καθε χρονο με ουσιαστικούς στοχους ειτε να παρει κούπα ειτε να υπηρετήσει ενα σχέδιο....Να μπαινει παιζοντας με ενα σωρο παιχτες γυρω στα 30 με στόχο την 8δα δε μου λεει κατι...

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 01, 2021 10:43 pm

eddiedimitris έγραψε:
RipCity έγραψε:

Φιλε μου το 3 στον Ολυμπιακό δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ. Στα ταλέντα που λες πάντα υπήρχε δίπλα ο καλύτερος παίκτης της Euroleague στα χρόνια των επιτυχιών. Κι επειδή ακριβώς μας κρατούσε ανταγωνιστικούς σχεδόν από μονος του "ανεχθηκαμε" και τα αντίστοιχα λαυράκια. Επειδή Σπανούλης δεν υπάρχει και ο Σλούκας ούτε καν πλησιάζει τέτοιο στατους θα μπουκαρει ο κόσμος στο γήπεδο και θα αρχίσει τα ωραία. Εσύ θα το ευχαριστιεσαι μόνο οπως λες.
Τη συνέντευξη του Μάντζαρη την ειδες; Δεν υπάρχει τέτοια πίεση άλλου στην Ευρώπη, 0 υπομονή. Ο Σφαιροπουλος λεει έμοιαζε σα να έχει χάσει χρόνια απο τη ζωη του στο τέλος. Ο Μπαρτζώκας είδες τι έπαθε. Μπλατ αποδομοιθηκε. Κοκκαλακι δε θα αφήσουμε σε κανέναν αν η ομάδα παει με ταλέντα για τη χαρά του παιχνιδιού.
RipCity έγραψε:
Μπερδευεις το Σπανούλη με το Γκαλη!Ναι μεν αρχηγός αλλα δες μια τα στατιστικα των αγώνων ακομα κα στον τελικο δεν ηταν ο καλυτερος παιχτης...Προφανως συνολικα ηταν ο καλυτερος αλλα βοήθησαν παρα παρα πολυ και αλλοι...Οσον αφορα το επικοινωνιακό με τον κοσμο,τον κοσμο πρωτα απο ολα τον κράτησε το ονομα του Ιβκοβιτς και μετα ο Σπανουλης.

Μεγαλο ρολο επισης παιζει ν μιλήσουν στον κοσμο και οι προεδροι οπως επισης και οι κινήσεις που θα γινουν...Αν πχ βγουν και πουν ειμαστε εδω παμε να χτίσουμε ομαδα 5ετιας και οντως παρουν παιχτες που μπορουν να το υπηρετήσουν αυτο ελάχιστοι θ γκρινιάξουν ειδικα παιρνοντας υποψη τι κανουμε τα τελευταια χρονια...

Το Μάντζαρη τον ειδα.Απλα μαλλον ξεχναμε οτι το μπασκετ ειναι επαγγελματικο...Πες μου μια δουλεια που καποιος καθαρίζει ενα μυριο το χρονο και δε λιώνει απ το αγχος...Εδω λιώνεις με 1500 ευρω το μηνα...Δηλαδη μια επιχείρηση με λειτουργικά έξοδα ανω των 12 εκατομμυρίων το ετος θα πρεπει να μη την απασχολεί να πετυχει?

Οσον αφορα το Σφαιροπουλο ειδικα την τελευταια χρονια το μπασκετ που επαιξε ηταν τραγικο...Πιο προβλεπόμενη επιθεση δεν εχω ξανα δει...Ολες οι επιθεσεις pick n roll με το Σπανούλη...Τον ειχε σώσει νωριτερα βεβαια το τρίποντο στο ΟΑΚΑ...

Ο Μπαρτζωκας επισης μπορουσε να μην εχει χασει απο Χαραλαμπόπουλο και Μπατιστά το κυπελλο πριν φυγει...Ουτε αυτος εργάζεται τσαμπα....

Προσωπικα ως Ολυμπιακός θελω η ομαδα να μπαινει καθε χρονο με ουσιαστικούς στοχους ειτε να παρει κούπα ειτε να υπηρετήσει ενα σχέδιο....Να μπαινει παιζοντας με ενα σωρο παιχτες γυρω στα 30 με στόχο την 8δα δε μου λεει κατι...
Μάλλον δεν είδες προσεκτικά τη συνέντευξη. Του ειπε ο Παπανικολάου χασανε με Μπαρτσελόνα απο τη Ρεάλ με 30 ποντους στο φ4 και μολις γυρισαν πισω τους ελεγαν δεν πειραζει παμε για το επόμενο. Στον Ολυμπιακό θα ειχαν βγάλει ρόπαλα. Εδω είχαμε αποκλειστεί 3-2 απο την ομαδαρα της Ρεαλ και ψαχναμε να βρουμε τι φταιει και δεν αποδίδει η ομάδα και φερναμε την καταστροφή.

Οι δε πρόεδροι αν κατέβουν απο το θρονο και αυτο που θα πουν είναι υπομονή για ομάδα πενταετιας θα προμηθευτω κι εγω τα απαραίτητα απο τη λαϊκή να τα εχω πρόχειρα.

Επίσης δεν έχω καταλάβει παικτες 26-27 ετων που προτείνονται γιατι σε χαλανε και θες 20αρηδες πχ;

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Τρί Ιουν 01, 2021 10:45 pm

eddiedimitris έγραψε:
RipCity έγραψε:

RipCity έγραψε:

Σωστότατος, ο Μάντζαρης έγινε υπεράξια για να μη πάει τότε στον ΠΑΟ.Υπερβολικά χρήματα τα οποία δεν τα έβγαζε με τίποτα, βοήθησε την ομάδα με το ρόλο του αλλα δεν άξιζε τόσα γι αυτά που κανε στο παρκέ.Οι πρόεδροι είπαν ότι έχουν πλάνο τριετίας με τον Μπαρτζώκα να χτιστεί μια ομάδα με dna μαχητή...Για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να αξιοποιηθούν νέοι παίκτες αλλιώς δε θα χεις κορμό κι ομάδα χωρίς κορμό δεν είναι καν ομάδα!Δε ξέρω τι θα κάνουν με τους Νικολαϊδη-Χρηστίδη και άλλα παιδια, δεν είναι και πολλά γιατι υπάρχει και μείωση στους ταλαντούχους παίκτες πια γενικώς στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να αξιοποιηθούν κάποιοι.Κρατάς και Βεζένκοφ με Σλούκα που χει δυο χρόνια ακόμα καλού μπάσκετ και με σωστούς ξένους πας να δημιουργήσεις κάτι....Εχουμε μέλλον μέχρι να ξαναγίνουμε αυτοί που ήμασταν πάντως.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 01, 2021 11:30 pm

RipCity έγραψε:
Τρί Ιουν 01, 2021 10:43 pm
eddiedimitris έγραψε:

Μάλλον δεν είδες προσεκτικά τη συνέντευξη. Του ειπε ο Παπανικολάου χασανε με Μπαρτσελόνα απο τη Ρεάλ με 30 ποντους στο φ4 και μολις γυρισαν πισω τους ελεγαν δεν πειραζει παμε για το επόμενο. Στον Ολυμπιακό θα ειχαν βγάλει ρόπαλα. Εδω είχαμε αποκλειστεί 3-2 απο την ομαδαρα της Ρεαλ και ψαχναμε να βρουμε τι φταιει και δεν αποδίδει η ομάδα και φερναμε την καταστροφή.

Οι δε πρόεδροι αν κατέβουν απο το θρονο και αυτο που θα πουν είναι υπομονή για ομάδα πενταετιας θα προμηθευτω κι εγω τα απαραίτητα απο τη λαϊκή να τα εχω πρόχειρα.

Επίσης δεν έχω καταλάβει παικτες 26-27 ετων που προτείνονται γιατι σε χαλανε και θες 20αρηδες πχ;
1)Δε με χαλάνε οι 26 ρηδες αλλα να πετύχεις 26ρη παιχταρα με τα λεφτα που δίνουμε ειναι πολυ δυσκολο...σιγουρα οχι απίθανο αλλα δυσκολο...Με τα λεφτα που δίνουμε η μονη λογικη ειναι να φέρεις διψασμένους για διάκριση αρχικα και για μεταγραφη μετα...

2)Ναι το ακουσα για Παπανικολάου τι ειπε αλλα δε σημαινει οτι συμφωνω...Στην τελικη επαγγελματιες ειναι και υπερασπίζονται το συνάφι τους.Οταν καθαρίζεις 1 μυριο το χρονο καλως να αγχωθείς και καλως να λιώσεις στην προσπαθεια...Τι να κανουμε δουλεια ειναι...Το τι λενε εξω δε με νοιαζει...Αλλιως ας παρουν κανα 10χιλιαρο το μηνα το πολυ να παιζουν χαλαρα....Εκτος και αν πεις οτι ειναι οι Χάρλεμ η οι Lakers και απολαμβάνουμε το απιστευτο θέαμα να πεις χαλάλι...Διευκρνιζω δε θεωρω λογικο να θελουμε να παιρνουν Ευρωλιγκα καθε χρονο προφανως ειναι παράλογο αλλα αλλο τοσο δε θεωρω φυσιολογικο να καθαρίζεις μια περιουσία και να μη θες να αγχωνεσαι...

Υ.Γ.Το 14 δεν υπηρχε ιδιατερη γκρίνια για τον αποκλεισμό απ τη Ρεάλ ειδικα που πάλεψαν στα ισα και με πόσους τραυματίες...Γκρίνια δεν υπήρξε...Γκρίνια υπήρξε οταν χασαμε το πρωταθλημα λιγες μερες μετα και σε ενα βαθμο την δικαιολογημένη γιατι οπως ειπε ο Μάντζαρης εγιναν πολλα περίεργα στο Σεφ...

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τετ Ιουν 02, 2021 12:00 am

Στην Ρεάλ και ο Γκος!!!!

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Ιουν 02, 2021 1:01 am

prime7 έγραψε:
Στην Ρεάλ και ο Γκος!!!!
Αλλά όχι ο Χένρι λέει! Πάμε για Χένρι αδέρφια! 😂😂

Basket72 δεν ήξερα ότι είχε τόσο μεγάλο μπάτζετ, πάω πάσο. Καλά και γενικά πριν απλά ειχα τα νεύρα μου και για να μην βρίσω κανέναν εδώ γύρω είπα να αγανακτησω λίγο στο φόρουμ. Εντάξει ειναι και εκείνη η αδυναμία σε Γκος, Λόιντ που δεν θα έρθουν και κάπως με ενοχλεί.
Ε τώρα πια αναμένονται όντως εξελίξεις οπότε για να δούμε. 😀

Σε άλλα νέα, ο Σπανουλης λέει ένα δημοσίευμα έχει πρόταση από Αρμάνι και άλλη μία ακόμα καλύτερη ομάδα! Ότι ο Μεσίνα θέλει τον Σπανουλη στον ρόλο που είχε φέτος ο Ρολ πχ; Μου φαίνεται σα πίεση στον Ολυμπιακό όλο αυτό. Να δεις που μια μέρα θα μας πούνε και μαλακες τύπου.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τετ Ιουν 02, 2021 1:13 am

AlexD έγραψε:
prime7 έγραψε:
Στην Ρεάλ και ο Γκος!!!!

Basket72 δεν ήξερα ότι είχε τόσο μεγάλο μπάτζετ, πάω πάσο. Καλά και γενικά πριν απλά ειχα τα νεύρα μου και για να μην βρίσω κανέναν εδώ γύρω είπα να αγανακτησω λίγο στο φόρουμ. Εντάξει ειναι και εκείνη η αδυναμία σε Γκος, Λόιντ που δεν θα έρθουν και κάπως με ενοχλεί.

Σε άλλα νέα, ο Σπανουλης λέει ένα δημοσίευμα έχει πρόταση από Αρμάνι και άλλη μία ακόμα καλύτερη ομάδα! Ότι ο Μεσίνα θέλει τον Σπανουλη στον ρόλο που είχε φέτος ο Ρολ πχ; Μου φαίνεται σα πίεση στον Ολυμπιακό όλο αυτό. Να δεις που μια μέρα θα μας πούνε και μαλακες τύπου.
Ναι πέρα απ το γεγονός πως είτε θα αφήσει εδώ είτε θα κουβαλάει εξι παιδιά εχει και τρομερο χωρο στην περιφερεια η Αρμανι, θα βρει ευκαιρία ο Σπανούλης...Καλά τα είπες στην τελευταία σου πρόταση.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 02, 2021 1:20 am

Ψιλό άσχετο, αλλά όλως παραδόξως τις τελευταίες μέρες τα θέματα του Ολυμπιακού παίζουν πιο πολύ στο φόρουμ, από αυτά του Παναθηναϊκού. Τι έγινε αδέλφια, το ρίξαμε στην Μπαρτσελόνα; :P
Ή είναι που περιμένουμε να σκάσει η ερυθρόλευκη βόμβα με τη μεταγραφή αεροδρομίου, που θα ρίξει τα τσιμέντα και λοιπούς τέτοιους πηχυαίους τίτλους. :
Για να έρθει τελικά σε μας ο Γουόλντεν και στον Παναθηναϊκό ο Πέρι ν΄αναβιώσουν οι κόντρες της ΑΒΑ λέμε. :P

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Ιουν 02, 2021 1:24 am

RipCity έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 1:13 am
AlexD έγραψε:

Ναι πέρα απ το γεγονός πως είτε θα αφήσει εδώ είτε θα κουβαλάει εξι παιδιά εχει και τρομερο χωρο στην περιφερεια η Αρμανι, θα βρει ευκαιρία ο Σπανούλης...Καλά τα είπες στην τελευταία σου πρόταση.
Τώρα που το είπες αυτό έκανα το αγαπημένο μου και το φαντάστηκα. Σαν να τα βλέπω τα δημοσιεύματα "χάνει τον Σπανουλη γιατί η Ολυμπία θέλει Μιλάνο", με υποσημείωση μέσα ότι πληροφορίες λένε πως τόσα χρόνια έμεινε στην Αθήνα για χάρη του αλλά τώρα ήρθε η ώρα να υποχωρήσει εκείνος και άλλα τέτοια γραφικά.

Εναλλακτικά υπάρχει και το αφήγημα ότι καλός ο Ντιλεινι αλλά ο Μεσίνα θέλει επιτέλους κάποιον που έχει αποδειχθεί νικητής στα φ4 😂😂

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τετ Ιουν 02, 2021 1:25 am

2 μήνες εκτός η ομάδα και μεταγραφές 0.Και έρχονται οι άλλοι με την μια και σου περνούν όλους τους παίκτες. Όπως έχουν πολλοί εδώ μέσα ο Ολυμπιακός πλέον έχει μικρύνει. Με θλίβει και που το γράφω αλλά είναι αλήθεια. Κανένας παίκτης δεν ενδιαφέρεται να έρθει σε εμάς με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτά τα χρόνια (έχουμε διώξει πόσους κακήν κακώς) και οι Αφοί οικονομικά πλέον δεν μπορούν όχι να αγγίξουν Ρεάλ Τσσκα κτλπ αλλά ούτε Ζενιτ Μπασκονια . Πέρα από την πλάκα που κάνουμε , κάθε μέρα κοιτάζω με αγωνία αν η ομάδα κάνει κάποια κίνηση και ζω με την ελπίδα ότι φέτος θα αλλάξει λίγο η κατάσταση . Βλέποντας όμως να περνάνε οι μέρες η όλη φάση γίνεται απίστευτα στενάχωρη ,η αγάπη για την ομάδα μας είναι πάνω απ'όλα και η στέρηση ελπίδας για κάτι καλύτερο μας διαλύει τα όνειρα! Ομάδα χωρίς στόχους που απλά συμμετέχει είναι ψυχοφθόρο και δεν αξίζει για τον Ολυμπιακό μας !

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιουν 02, 2021 1:36 am

μιλάμε πάντα για τον ίδιο Γκος που είχαμε επί Μπλατ ;; Μεγάλη απώλεια :P

Εμένα η άποψη μου είναι η εξής. Αφενός δεν ξέρουμε τι κατάσταση θα επικρατεί στην ΕΟΚ και που θα παίζουμε του χρόνου στα εγχώρια. Αυτό με κάνει να θεωρώ οποιαδήποτε κουβέντα για στελέχωση καθαρά στα πλαίσια χαβαλε στο φορουμ να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας σε επίπεδο φιλάθλων

Από κει και πέρα , πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια η ομάδα έχει ένα ανεκτό και σεβαστό κορμό αξιόλογων παικτών να χτίσουμε την επόμενη σεζόν πάνω τους

Guard : Σλούκας , Λαρεντζάκης , Μακισικ , Σπανούλης
Forward : Βεζενκοφ, Πριντεζης , Παπανικολάου , Ζαν Σαρλ
Center : Χασαν Μαρτιν

συν τον νεαρό Νικολαίδη και τον 23χρονο Χρηστίδη για να έχουμε 15αδα

Ψάχνουμε 3 παίκτες .

Τώρα το αν με καλύπτουν όλοι οι υπάρχοντες ;; Οχι . Ζαν Σαρλ και Μαρτιν δεν με απασχολούν καν προσωπικά , αλλά καταλαβαίνω ότι θα παραμείνουν οπότε το δέχομαι μιας και δεν πληρώνω εγώ το μπατζετ . Παπανικολάου αγαπάω αλλά δεν ξέρω το μεγεθος του προβλήματος στον αυχένα

Χρειαζόμαστε για μενα

Guard να παίζει στο " δυο " αλλά να είναι combo ιδανικά. Να είναι φονιάς
3αρι γιατί ποτέ δεν χώνεψα τον Μακισικ να παίζει την θέση, αν και μπορεί το παιδί
Βασικό Σεντερ

Δεν θέλω κάτι άλλο προσωπικά. Απαιτήσεις αν και οπαδός με την έννοια που εδωσε ο Μαντζαρης, δεν έχω πλέον

Αν αυτές οι 3 προσθήκες είναι ποιοτικές και όχι λαβράκια , θα γίνει δουλίτσα. Το κλισέ που λέει με 2 μεταγραφές αλλάζει όλο το ροστερ , για μένα ισχύει . Αν είναι από το πανέρι τα ίδια θα έχουμε

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
akistsok199333

sophomore
Reactions: 13

Τετ Ιουν 02, 2021 2:17 am

Παιδια δυστυχως βλεπω να υπαρχει δυσκολια στη μεταγραφικη περιοδο.Δυστυχως ο ολυμπιακος ειχε ευκαιρια να φτιαξει το ροστερ του στοχευμενα απο νωρις αλλα το nba αλλαξε ολη την κατασταση και ειμαστε σε φαση ο τελευταιος γκαρντ απο ευρωλιγκα να κλεισει την πορτα.Φυγανε ολοι και δε μιλαμε για ντονσιτς μπογκαντνοβιτς και καποιους τελοσπαντων που απλα δε γινεται να μεινουν ευρωπη.Εδω μιλαμε να λεει ο ντορσει θα περιμενω το nba και να χουν φυγει τοσοι παιχτες χωρις να εχουν συγκλονισει στην ευρωπη.Εφυγε ο τζειμς ο βιλντοζα κοιταει να φυγει ο χενρι ο μισιτς.Εδω ακομα και ο μπολμαρο λεει μαλλον φευγει και θα μεινουμε εδω με καλαθη με σλουκα με λαρκιν που εχει δοκιμασει 2 φορες και σπαστηκε με πανγκος και λιγους ακομα παιχτες επιπεδου ανω του μετριου για ευρωλιγκα.Ετσι λοιπον ο μπολντγουιν και δυο τρεις ακομα τετοιοι οπως ο λοιντ και ο χενρι αν μεινει θα πανε στις μεγαλες ομαδες.Γι αυτο μετα λοιπον για το γκος που ερχεται τωρα στην ευρωλιγκα θα τον ζητανε πολλες ομαδες γιατι θα εχουν ελλειψεις στο ροστερ τους.Με λιγα λογια ειναι στο hard το φετινο μεταγραφικο παιχνιδι.

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 02, 2021 2:28 am

prime7 έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 1:25 am
Πέρα από την πλάκα που κάνουμε , κάθε μέρα κοιτάζω με αγωνία αν η ομάδα κάνει κάποια κίνηση και ζω με την ελπίδα ότι φέτος θα αλλάξει λίγο η κατάσταση . Βλέποντας όμως να περνάνε οι μέρες η όλη φάση γίνεται απίστευτα στενάχωρη ,η αγάπη για την ομάδα μας είναι πάνω απ'όλα και η στέρηση ελπίδας για κάτι καλύτερο μας διαλύει τα όνειρα! Ομάδα χωρίς στόχους που απλά συμμετέχει είναι ψυχοφθόρο και δεν αξίζει για τον Ολυμπιακό μας !
Μην στεναχωριέσαι μπρε. Όλα θα γίνουν. Ανησύχησα προ στιγμής. Μου θύμισες Καριωτάκη. :P
Πάμε γερά για παίκτες Ευρωλίγκας. Να κοίτα τι σου έχω :P :

Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1474
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Πέμ Ιουν 03, 2021 8:48 am

Το πρωτοσέλιδο της live sport λέει ότι παίρνουμε Μουσταφα Φολ

0
angel9

sophomore
Reactions: 11
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γιώργος Πρίντεζης

Πέμ Ιουν 03, 2021 9:50 am

https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 51765.html
Αν ισχύουν αυτά που ακούγονται θα ήταν μια καλή περίπτωση ο φολ για βασικο 5αρι μετα την καλη χρονια που εκανε. Ελπίζω να μην τον αφήσουν τελικά για άσχετους λόγους

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”