Νικ Καλάθης

Συντονιστής: Captains

Που κατατάσσεται ο Νικ Καλάθης;

1. Κορυφαίος γκαρντ στην ιστορία της Euroleague
18
32%
2. Αbove average οργανωτής ομάδων της ευρωπαικής ελίτ
36
64%
3. Μέτριος γκαρντ σε μια περίοδο λειψανδρίας καλών ευρωπαίων χειριστών
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
4. Υπερεκτιμημένος κομπάρσος, αναίτια χρυσοπληρωμένος
2
4%

Σύνολο ψήφων: 56
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4819
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 02, 2021 9:52 pm

manj13 έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 7:29 pm
Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 10:51 am

χαρα στην υπομονη σου φιλε ACAB...
Που να δεις αδερφε την υπομονη οσων διαφωνουμε με την αποψη οτι ο Καλαθης ειναι κραμα Τζεισον Κιντ και Τζων Στοκτον.....Και δικαιωνομαστε και αγωνιστικα κιολας κοντα στην δεκαετια....
καλα εδω οι πεδουλολαγνοι λενε οτι η εφες και η μπαρτσελονα αντιγραφουν το σκεπτομενο μπασκετ του αργυρη :mrgreen:

ο καλαθης ειναι καλος για αλλαγη βασικου ασσου ομαδας που εχει βλεψει φ4 ως εκει
η ιστορια εχει δειξει ποια ειναι η αξια του η συζητηση θυμιζει κατι χουντικους ταξιτζιδες που προσπαθουν να σε πεισουν ποσα καλα τα εκανε ολα η χουντα

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 02, 2021 10:08 pm

O λαός απαιτεί καλαθικό podcast με καλεσμένους τους ACAB και manj13.

4
4 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Ιουν 02, 2021 11:16 pm

yorgos έγραψε:
Παραείναι ευκολάκι. Πιο πολύ κι απ' ότι εδώ.
Θα τερματιστεί πριν καν αρχίσει. Εκεί κάπου στα "δεν εννοούσα αυτό, όχι δεν είπα κάτι τέτοιο ποτέ, ναι μεν αλλά" θα έχει τελειώσει.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τετ Ιουν 02, 2021 11:31 pm

Και ένα pod yorgos με jkidd για Πεδουλακη

3
3 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior

Τετ Ιουν 02, 2021 11:37 pm

manj13 έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 7:26 pm
A.CAB II έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 2:41 am

Το παράδειγμα του 2005 και του 2013 δεν είδα να το αρνείσαι οπότε καλά ξεκινάμε. Ότι να 'ναι απαντήσεις μπας και πετύχουμε τίποτα.

Από 'κει και έπειτα προκαλεί σοκ το πόσο ιδέα δεν έχεις για το ποιός είναι βασικός άσσος και που. Μπορεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν που βλέπεις μπάσκετμπολ ο Καλάθης να μην είναι βασικός άσσος αλλά δυστυχώς στην πραγματικότητα που ζούμε όλοι οι υπόλοιποι, είναι ο βασικός άσσος της Μπαρτσελόνα. Της 2ης ομάδας στην Ευρώπη. Άρα ότι λες δεν στέκει από τη βάση του.

Τον αν είναι καλύτερος ο Μίσιτς (που τώρα είναι στα πράιμ του και όχι στα 32) είναι πασιφανές και δεν χρειάζεται κάποια μπασκετική γνώση ιδιαίτερη. Όπως ήταν πασιφανές ποιός ήταν καλύτερος τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός που έμπαινε στις καλύτερες 5άδες της Ευρώπης. Τι σου λέω τώρα ε;

Πάντως και το 17 πέταξες κανά μύριο στο Μάικ το Τζέιμς και τζίφος. Και το 18 τον έφερες από ΝΒΑ και πάλι τζίφος. Και ο ινσταγκράμερ πέταξε 1,7 στο Τζίμεράκο και εκεί τζίφος. Αλλά δεν σε είδα πουθενά. Βέβαια ξέρω την παραμύθα. Όποιος πληρώνεται τα περισσότερα πρέπει να βγάζει τα κάστανα απ' τη φωτιά. Γιατί μου κάνεις αβαβά το λατρεμένο σου Μίροτιτς τότε; Γιατί δεν λες για το Χίγγινς που καλύτερα πληρώνεται αλλά και αυτός 2ος βγήκε. Και μη μου πεις μόνο αυτός στάθηκε. Και τα τελευταία 3 χρόνια μόνο ο καράφλας στεκόταν αλλά εκεί έριχνες το φταίξιμο.

Περιμένω καινούργιες δικαιολογίες (δεν εννοούσα αυτό, ναι αλλά κτλ) και μία ακόμα σύγκριση με το Τζόρνταν γιατί κάτι έχεις αφήσει μισό στη συλλογιστική σου. :D
Eχω απαντησει σε ολα αλλα μαλλον κανεις οτι δεν τα βλεπεις...λολ...Παμε ομως ενα ενα...α)Μου ειναι πληρως αδιαφορο αν εμπαινε στις καλυτερες πενταδες ....Στην δικη μου ομαδα οπως και στην Μπαρτσα πηγε για νσ κανει τη διαφορα και το αποτελεσμα εγραψε ΤΖΙΦΟΣ ....Στη δικη μου ομαδα δε λογω δημοσιογραφων εφταιγαν ΠΑΝΤΑ ολοι οι Σιγκλετον και οι Τζειμς ( που ο ενας ειναι πρωταθλητης Ευρωπης πλεον κι ο αλλος παιζει στους πιθανους πρωταθλητες ΝΒΑ )εκτος απο την ιερη αγελαδα υπερπληρωμενο αντιγραφο του τιμιου Ευθυμη....Οποτε το ταμπλο εγραψε αλλα 2 εκατομμυρια ευρω στα σκουπιδια για 9η σερι χρονια...Εχω να σου πω βασικους ασους απο Ξανθοπουλους μεχρι Καλαθηδες που δεν οδηγησαν τις ομαδες τους πουθενα...Τουλαχιστον οι πρωτοι ηταν value buy και δεν κοστιζαν και μια καραβια λεφτα για το ΙΔΙΟ αποτελεσμα...β) Ο καλοπληρωμενος Μιροτιτς εως Σακιλ ο Νιλ πρεπει να εχει ασσο που να μην τον τροφοδοτει μονο στα ματς με τα Ανω Σουρμενα αλλα και στα ματς που καινε...Οπως ειπα ο Μπατιστ δεν θα γινοταν ΠΟΤΕ ο Μπατιστ χωρις τον Μητσο...Την Πορσε την περναει και Ζασταβα αν στο τιμονι ειναι οδηγος του ραλι αντικας....γ)Ο Μισιτς οπως κι ο Διαμαντιδης στην ηλικια του Μισιτς πριν 3-4 χρονια ηταν ιδιοι παικτες...Kι ο Καμπατσο το 2012 εκανε λαβη ζιου ζιτσου στον Μητσο αλλα μετα εγινε παιχτουρα...Απλα στα 27 τους εγιναν ετη φωτος καλυτεροι απο τον Καλαθη ,τοσο που δεν θα γινει ο Καλαθης σε 10 μπασκετικες ζωες....Καλυτερος εντουτοις γινεται παντα στα τριποντα με παγακια στα ποτηρια των clubs....δ) Οταν μου βρεις ποστ που εγραψα κοντα στα 10 χρονια στο φορουμ "δεν εννοουσα αυτο " να μου το υπενθυμισεις....ε)τον Καλαθη αν τον συγκρινα οχι με τον Τζορνταν αλλα απλα με τον Πανγκος επρεπε να με συλλαβει η μπασκετικη αστυνομια και να παω ισοβια....
Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα. Τώρα το προσπαθείς (και όχι ιδιαίτερα επιτυχημένα). Καλή αρχή λοιπόν.
Πάμε ένα ένα.

α) Στη δική μου ομάδα ο εν λόγω παίχτης έφερε ένα Ευρωπαικό το 2011, δεν ξέρω πόσα πρωταθλήματα, κύπελα και πρόκριση στα πλέι οφ ΚΑΘΕ χρονιά. Στη Μπαρτσελόνα έφερε γι' αρχή ένα Φ4 μετά από 7 χρόνια και ένα Κόπα Ντελ Ρέι. Αυτά είναι γεγονότα άρα εξ αρχής λες υπερβολές και ψέματα.

β) Άρα λοιπόν οι τραγικές αποδόσεις του Μίροτιτς οφείλωνται στο ότι δεν τον τροφοδοτεί καλά ο Καλάθης. :shock:
Πάμε πάλι για όσους δεν το πιασαν.
Για την απόδοση του Μίροτιτς ευθυνεται ο Καλάθης....
Άρα για το γεγονός πως ήταν στην καλύτερη 5άδα της σεζόν μάλλον πάλι ο Καλάθης ευθύνεται.
Ίσως και για τον κορονοιό να ευθύνεται ο Νικ. Για ψάξτο. :D

γ) Χαίρομαι που τον συγκρίνεις με Μήτσο και Μίσιτς. Συνέχισε ν' ακυρώνεις τον εαυτό σου. :D
Άσε που το πόιντ δεν ήταν τα 27 αλλά το αν θα είναι ο Τοπ παίχτης της Ευρώπης στα 32. Προφανώς ούτε αυτό κατάλαβες.

δ) Σχεδόν κάθε ποστάρισμα σου. Όσο αναφέρεις τα 10 χρόνια σου στο φόρουμ τόσο εξασθενούν τα επιχειρήματά σου. Λες και έχει καμία σημασία ή ενδιαφέρει κανένα πλην εσού.

ε) Μ' αυτά που γράφεις όχι ισόβια αλλά για ηλεκτρική καρέκλα σε κόβω.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 03, 2021 12:11 am

yorgos έγραψε:
Φιλε μου δεν θα μιλησω καθολου...θα βαζω απλα να παιζουν βιντεο των καταλυτικων εμφανισεων Καλαθη της τελευταιας εννιαετιας.....Αν και ΜΟΝΟ το κατωθι αρκει!!! :P

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 03, 2021 12:29 am

A.CAB II έγραψε:
manj13 έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 7:26 pm

Eχω απαντησει σε ολα αλλα μαλλον κανεις οτι δεν τα βλεπεις...λολ...Παμε ομως ενα ενα...α)Μου ειναι πληρως αδιαφορο αν εμπαινε στις καλυτερες πενταδες ....Στην δικη μου ομαδα οπως και στην Μπαρτσα πηγε για νσ κανει τη διαφορα και το αποτελεσμα εγραψε ΤΖΙΦΟΣ ....Στη δικη μου ομαδα δε λογω δημοσιογραφων εφταιγαν ΠΑΝΤΑ ολοι οι Σιγκλετον και οι Τζειμς ( που ο ενας ειναι πρωταθλητης Ευρωπης πλεον κι ο αλλος παιζει στους πιθανους πρωταθλητες ΝΒΑ )εκτος απο την ιερη αγελαδα υπερπληρωμενο αντιγραφο του τιμιου Ευθυμη....Οποτε το ταμπλο εγραψε αλλα 2 εκατομμυρια ευρω στα σκουπιδια για 9η σερι χρονια...Εχω να σου πω βασικους ασους απο Ξανθοπουλους μεχρι Καλαθηδες που δεν οδηγησαν τις ομαδες τους πουθενα...Τουλαχιστον οι πρωτοι ηταν value buy και δεν κοστιζαν και μια καραβια λεφτα για το ΙΔΙΟ αποτελεσμα...β) Ο καλοπληρωμενος Μιροτιτς εως Σακιλ ο Νιλ πρεπει να εχει ασσο που να μην τον τροφοδοτει μονο στα ματς με τα Ανω Σουρμενα αλλα και στα ματς που καινε...Οπως ειπα ο Μπατιστ δεν θα γινοταν ΠΟΤΕ ο Μπατιστ χωρις τον Μητσο...Την Πορσε την περναει και Ζασταβα αν στο τιμονι ειναι οδηγος του ραλι αντικας....γ)Ο Μισιτς οπως κι ο Διαμαντιδης στην ηλικια του Μισιτς πριν 3-4 χρονια ηταν ιδιοι παικτες...Kι ο Καμπατσο το 2012 εκανε λαβη ζιου ζιτσου στον Μητσο αλλα μετα εγινε παιχτουρα...Απλα στα 27 τους εγιναν ετη φωτος καλυτεροι απο τον Καλαθη ,τοσο που δεν θα γινει ο Καλαθης σε 10 μπασκετικες ζωες....Καλυτερος εντουτοις γινεται παντα στα τριποντα με παγακια στα ποτηρια των clubs....δ) Οταν μου βρεις ποστ που εγραψα κοντα στα 10 χρονια στο φορουμ "δεν εννοουσα αυτο " να μου το υπενθυμισεις....ε)τον Καλαθη αν τον συγκρινα οχι με τον Τζορνταν αλλα απλα με τον Πανγκος επρεπε να με συλλαβει η μπασκετικη αστυνομια και να παω ισοβια....
Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα. Τώρα το προσπαθείς (και όχι ιδιαίτερα επιτυχημένα). Καλή αρχή λοιπόν.
Πάμε ένα ένα.

α) Στη δική μου ομάδα ο εν λόγω παίχτης έφερε ένα Ευρωπαικό το 2011, δεν ξέρω πόσα πρωταθλήματα, κύπελα και πρόκριση στα πλέι οφ ΚΑΘΕ χρονιά. Στη Μπαρτσελόνα έφερε γι' αρχή ένα Φ4 μετά από 7 χρόνια και ένα Κόπα Ντελ Ρέι. Αυτά είναι γεγονότα άρα εξ αρχής λες υπερβολές και ψέματα.

β) Άρα λοιπόν οι τραγικές αποδόσεις του Μίροτιτς οφείλωνται στο ότι δεν τον τροφοδοτεί καλά ο Καλάθης. :shock:
Άρα για το γεγονός πως ήταν στην καλύτερη 5άδα της σεζόν μάλλον πάλι ο Καλάθης ευθύνεται.

γ) Χαίρομαι που τον συγκρίνεις με Μήτσο και Μίσιτς. Συνέχισε ν' ακυρώνεις τον εαυτό σου. :D
Άσε που το πόιντ δεν ήταν τα 27 αλλά το αν θα είναι ο Τοπ παίχτης της Ευρώπης στα 32. Προφανώς ούτε αυτό κατάλαβες.

δ) Σχεδόν κάθε ποστάρισμα σου. Όσο αναφέρεις τα 10 χρόνια σου στο φόρουμ τόσο εξασθενούν τα επιχειρήματά σου. Λες και έχει καμία σημασία ή ενδιαφέρει κανένα πλην εσού.

α) Ο Παναθηναικος και ΧΩΡΙΣ Καλαθη παιρνει τους ιδιους τιτλους και με 2 μυρια οικονομια μπατζετ....Το φ4 του 2011 οπως και ΚΑΘΕ Φ4 ειχε σφραγιδα ΜΗΤΣΟΥ ....Ο Καλαθης εκτος του οτι ειχε ακομη μαλλια αντι να κοιταξει πως παιζει ενας κορυφαιος ποιντ γκαρντ νομιζε και για τα επομενα χρονια οτι ειναι κι αυτος τετοιος και εμεινε να κοιταζει τ αστρα.....

β) Ο Μιροτιτς και ο Γκασολ ξαφνικα ξεχασαν το μπασκετ συμφωνα με σενα....Ε ναι...Γιατι ειναι κι αμπαλοι εκει στο ΝΒΑ και τους κρατουσαν για φυρα τοσο καιρο ενω τον Kαλαθη τον εστειλαν ακλαυτο επειδη κομπλαρε τον Κyrie και τον εφτασε στον μουσουλμανισμο!!! :roofl: ....Δεν μ ενδιαφερουν οι πενταδες ...οι τριαδες ...κι οι οκταδες ....εδω μου αφησαν τον Τζεημς απεξω επειδη τους χαλασε το αφηγημα....ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ...τ αλλα ειναι μπλα μπλα.....

γ) Α τον Μισιτς τον συγκρινα με τον Μητσο για ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και το φτυνω αιμα να γινω κορυφαιος στο ΠΑΡΚΕ....οχι στα κλαμπς.....Και να σου πω μονιμως στον Μητσο ακουω οτι θελουν να μοιασουν ολοι οι νεοι PG.....Mα κανεις στον Καλαθη??...Για ψαξτο!! :hoho:

δ)10 χρονια στο φορουμ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ εχω περασει γενεες 14.....Τον Μποχωριδη και τον Καλαθη....Και οι δυο μετα βιας πιανουν τον τσαμπουκα και το τσαγανο τουλαχιστον του Ευθυμη....Γιατι στο σουτ μην σου πω επιβεβαιωνομαι επι 10ετια και για τον Μποχωριδη πλεον μπορω να το ισχυριστω και για το απλο.... lay up!!!....Aν εχει ή δεν εχει σημασια τι λεω το κρινουν αλλοι .....Ισοποσα αυτα που λες και συ μπορουν να μην εχουν καμμια σημασια ή να ενδιαφερουν κανεναν πλην εσου.....Γραφοντας ομως εγω τα δικα μου ΑΠΑΝΤΑΣ....Αρα ΠΡΩΤΑ απ ολους απασχολουν ΕΣΕΝΑ.....Μαλλον αυτοαναιρεισαι εσυ κι οχι εγω.....

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 03, 2021 12:34 am

manj13 έγραψε:
A.CAB II έγραψε:

Πάμε ένα ένα.

α) Ο Παναθηναικος και ΧΩΡΙΣ Καλαθη παιρνει τους ιδιους τιτλους και με 2 μυρια οικονομια μπατζετ....Το φ4 του 2011 οπως και ΚΑΘΕ Φ4 ειχε σφραγιδα ΜΗΤΣΟΥ ....Ο Καλαθης εκτος του οτι ειχε ακομη μαλλια αντι να κοιταξει πως παιζει ενας κορυφαιος ποιντ γκαρντ νομιζε και για τα επομενα χρονια οτι ειναι κι αυτος τετοιος και εμεινε να κοιταζει τ αστρα.....Α μπορει να αρχισει κι η Μπαρτσα να ανεβαζει μπανερ....συμμετοχης ελεω Καλαθη σε φ4....Αλλα θα ρθει και εκει δευτερη...Μην πω τι λενε οι Αμερικανοι ΓΕΝΙΚΩΣ για τον δευτερο ειναι γνωστο....

β) Ο Μιροτιτς και ο Γκασολ ξαφνικα ξεχασαν το μπασκετ συμφωνα με σενα....Ε ναι...Γιατι ειναι κι αμπαλοι εκει στο ΝΒΑ και τους κρατουσαν για φυρα τοσο καιρο ενω τον Kαλαθη τον εστειλαν ακλαυτο επειδη κομπλαρε τον Κyrie και τον εφτασε στον μουσουλμανισμο!!! :roofl: ....Δεν μ ενδιαφερουν οι πενταδες ...οι τριαδες ...κι οι οκταδες ....εδω μου αφησαν τον Τζεημς απεξω επειδη τους χαλασε το αφηγημα....ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ...τ αλλα ειναι μπλα μπλα.....

γ) Α τον Μισιτς τον συγκρινα με τον Μητσο για ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και το φτυνω αιμα να γινω κορυφαιος στο ΠΑΡΚΕ....οχι στα κλαμπς.....Και να σου πω μονιμως στον Μητσο ακουω οτι θελουν να μοιασουν ολοι οι νεοι PG.....Mα κανεις στον Καλαθη??...Για ψαξτο!! :hoho:

δ)10 χρονια στο φορουμ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ εχω περασει γενεες 14.....Τον Μποχωριδη και τον Καλαθη....Και οι δυο μετα βιας πιανουν τον τσαμπουκα και το τσαγανο τουλαχιστον του Ευθυμη....Γιατι στο σουτ μην σου πω επιβεβαιωνομαι επι 10ετια και για τον Μποχωριδη πλεον μπορω να το ισχυριστω και για το απλο.... lay up!!!....Aν εχει ή δεν εχει σημασια τι λεω το κρινουν αλλοι .....Ισοποσα αυτα που λες και συ μπορουν να μην εχουν καμμια σημασια ή να ενδιαφερουν κανεναν πλην εσου.....Γραφοντας ομως εγω τα δικα μου ΑΠΑΝΤΑΣ....Αρα ΠΡΩΤΑ απ ολους απασχολουν ΕΣΕΝΑ.....Μαλλον αυτοαναιρεισαι εσυ κι οχι εγω.....

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 03, 2021 12:36 am

.

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior

Πέμ Ιουν 03, 2021 12:32 pm

manj13 έγραψε:
A.CAB II έγραψε:

Πάμε ένα ένα.

α) Ο Παναθηναικος και ΧΩΡΙΣ Καλαθη παιρνει τους ιδιους τιτλους και με 2 μυρια οικονομια μπατζετ....Το φ4 του 2011 οπως και ΚΑΘΕ Φ4 ειχε σφραγιδα ΜΗΤΣΟΥ ....Ο Καλαθης εκτος του οτι ειχε ακομη μαλλια αντι να κοιταξει πως παιζει ενας κορυφαιος ποιντ γκαρντ νομιζε και για τα επομενα χρονια οτι ειναι κι αυτος τετοιος και εμεινε να κοιταζει τ αστρα.....

α) Όχι. Το 2015 για παράδειγμα δεν ισχύει. Δεν ήξερα ότι βάζεις λεφτά απ' την τσέπη σου και πρέπει να κάνει οικονομία η ΚΑΕ. Το τι ειχε το 2011 δεν έχει καμία σημασία. Για παράδειγμα στον ημιτελικό εκείνης της χρονιάς είχε και του Καλάθη τη σφραγίδα. Άρα πάλι λάθος είσαι. Κρίμα.

β) Βάζεις το Γκασόλ για να κερδίσεις τις εντυπώσεις; Απ' το πουθενά; Σε θέλω πιο ψαγμένο.
Σύμφωνα λοιπόν με τα δικά σου λεγόμενα ο Μίρτιτς δεν παίζει καλά γιατί δεν τον τροφοδοτεί καλά ο Καλάθης. Και πάλι χωρίς να το καταλάβεις υποτιμάς το Μίροτιτς και υπερεκτιμάς το Νικ. Καλά το πας.
Χαλάστηκες πολύ που άφησαν το Τζέιμς απ' έξω; :D Για πες.

γ) Ναι για το Μήτσο έχω ακούσει να θέλουν να του μοιάσουν. Απλά δεν έχω ακούσει κανενα να λέει ότι θέλει να μοιάσει στο Μίσιτς. Πως γίνεται αυτό; Μήπως επειδή είναι εν ενεργεια; Ούτε αυτό είχες σκεφτεί ε;
Επίσης ένα μπράβο από μένα που κατάλαβες πως ο ΔΔ είναι καλύτερος του Νικ. Χαίρτομαι πάντως για τη σύγκριση. Οι κορυφαίοι πρέπει να συγκρίνονται. Με ποιόν θα τον συγκρίνουμε; Με το Μάικ το Τζέιμς; :D

δ) Ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι που το κρίνουν. Τι έμαθες σ' αυτά τα περίφημα 10 χρόνια;
Εννοείται ότι σου απαντάω γιατί γίνεται κάποιου είδους διάλογος και μου είναι ευχάριστο και απλό. Αν με δυσκόλευες θα το σκεφτόμουνα. Αλλά ούτε καν. :D

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 03, 2021 12:48 pm

Παίδες δεν έχει την ίδια γλύκα να διαβάζουμε για τον Νικ σε topic για τον Νικ.
Άλλο πράγμα είναι να μπαίνεις να δεις τι έγινε σε αγώνα της Μπαρτσελόνα και να διαβάζεις για τον Νικ και τον Παναθηναϊκό κι άλλο εδώ μέσα.
Οι αναφορές στον Νικ είναι πάντα on topic γιατί είναι το ίδιο το μπάσκετ. :dribble: Τζάμπα έχει τέτοιο επώνυμο; Το κισμέτ του είναι. Κανονικά θα έπρεπε να τον βαφτίσουν Στέφανο για να το κάνει ¨"Στεφάνη". Ο Στεφάνης Καλάθης.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 03, 2021 1:09 pm

basket72 έγραψε:
Άλλο πράγμα είναι να μπαίνεις να δεις τι έγινε σε αγώνα της Μπαρτσελόνα και να διαβάζεις για τον Νικ και τον Παναθηναϊκό κι άλλο εδώ μέσα.
Οι αναφορές στον Νικ είναι πάντα on topic γιατί είναι το ίδιο το μπάσκετ. :dribble: Τζάμπα έχει τέτοιο επώνυμο; Το κισμέτ του είναι. Κανονικά θα έπρεπε να τον βαφτίσουν Στέφανο για να το κάνει ¨"Στεφάνη". Ο Στεφάνης Καλάθης.
Τα έχεις τα δίκια σου, αλλά μια και νομίζω ότι εξαντλήθηκε το θέμα (μέχρι την επόμενη αφορμή) τα συγκέντρωσα στο γνωστό τόπικ.
Εμένα ένα podcast πάντως από τον manj13 να τα χώνει στον Καλάθη με ψήνει πολύ.

Να υπενθυμίσω ότι σεβόμαστε τις απόψεις του άλλου και δεν μειώνουμε κανέναν είτε συμφωνούμε μαζί του είτε όχι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 03, 2021 5:36 pm

A.CAB II έγραψε:
manj13 έγραψε:

α) Όχι. Το 2015 για παράδειγμα δεν ισχύει. Δεν ήξερα ότι βάζεις λεφτά απ' την τσέπη σου και πρέπει να κάνει οικονομία η ΚΑΕ. Το τι ειχε το 2011 δεν έχει καμία σημασία. Για παράδειγμα στον ημιτελικό εκείνης της χρονιάς είχε και του Καλάθη τη σφραγίδα. Άρα πάλι λάθος είσαι. Κρίμα.

β) Βάζεις το Γκασόλ για να κερδίσεις τις εντυπώσεις; Απ' το πουθενά; Σε θέλω πιο ψαγμένο.
Σύμφωνα λοιπόν με τα δικά σου λεγόμενα ο Μίρτιτς δεν παίζει καλά γιατί δεν τον τροφοδοτεί καλά ο Καλάθης. Και πάλι χωρίς να το καταλάβεις υποτιμάς το Μίροτιτς και υπερεκτιμάς το Νικ. Καλά το πας.

γ) Ναι για το Μήτσο έχω ακούσει να θέλουν να του μοιάσουν. Απλά δεν έχω ακούσει κανενα να λέει ότι θέλει να μοιάσει στο Μίσιτς. Πως γίνεται αυτό; Μήπως επειδή είναι εν ενεργεια; Ούτε αυτό είχες σκεφτεί ε;
Επίσης ένα μπράβο από μένα που κατάλαβες πως ο ΔΔ είναι καλύτερος του Νικ. Χαίρτομαι πάντως για τη σύγκριση. Οι κορυφαίοι πρέπει να συγκρίνονται. Με ποιόν θα τον συγκρίνουμε; Με το Μάικ το Τζέιμς; :D

δ) Ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι που το κρίνουν. Τι έμαθες σ' αυτά τα περίφημα 10 χρόνια;
Εννοείται ότι σου απαντάω γιατί γίνεται κάποιου είδους διάλογος και μου είναι ευχάριστο και απλό. Αν με δυσκόλευες θα το σκεφτόμουνα. Αλλά ούτε καν. :D
α) Nαι πρεπει να κανει και οικονομια αυτος που βαζει λεφτα σε μια ΚΑΕ ...Για να μην δουλευει σαν το σκυλο μερα νυχτα με μισθους μνημονιου καποια στιγμη οταν χρεοκοπησει!!.....Αν δεν εχει το γνωθι της οικονομιας γυρω του δεν θα μασταν εμεις μεροκαματιαρηδες κι αυτος λεφτας και ...ινταγκραμερ για να περναει η ωρα του βγαζοντας λεφτα.....ο ημιτελικος καθε τελικου με τον Μητσο συμμετεχοντα κανει ολους τους αλλους γκαρντ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ....Ο Καλαθης κομπαρσος συνεχισε να ειναι και μετα απ αυτον τον τελικο που μαλλον θα ναι κι Ο ΜΟΝΟΣ Ευρωπαικος που θα κερδισει....Εκτος αν ισως γυριζαμε στα 1997 και του εφερναν τους τοτε Bulls.... :D ....Παντως ολοι προσπαθουν φιλοτιμα και εναγωνιως εδω και δεκα χρονια να τον ''πλαισιωσουν'' με το σωστο ροστερ.....

β)Βαζω και τον Γκασολ γιατι κι ΑΥΤΟΝ τον πηραν στο ροστερ που ηταν ΒΑΣΙΚΟΣ PG ο γκαρντ των πεντε ηπειρων και των 7 θαλασσων....Σου λενε δεν φτανει αυτος ο...αμπαλος ο Μιροτιτς βαλε και τον Γκασολ να δεσουμε....Του χρονου θα προστεθει κι ο Γιοβιτς με τον Αντετοκουνμπο να γινει η ομαδα μπετον!!! :banana: ...Ο Καλαθης ειναι υπερεκτιμημενος χρονια τωρα ..δεν χρειαζεται και τη δικη μου συμβολη....Εγω να χαλαστω???....Εδω δεν χαλαστηκαν κοτζαμ Νετς και τον πηραν στην ομαδα τους και θα χαλαστω εγω??? :cool:

γ) Οταν τελειωσει ο Μισιτς την καριερα του θα δουμε...για την ωρα εχει τους ιδιους τιτλους Ευρωλιγκας με τον Καλαθη που πλεον περναει σιγα σιγα στην συνταξη οχι τοσο λογω ηλικιας οσο λογω παρωχημενου παιχνιδιου για 2021.....Αν μου βρεις ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ οταν αποσυρθει ο Νικ που να πει οτι θελει να του μοιασει θα αυτοδιαγραφω απ το φορουμ.....Ο Nικ παντως ισως και να δε τον Μπακατσια ή τον... Σκροπολιθα βιντεο στα μικρατα του να κολλησε και να μην βγηκε ποτε απο κει....

δ)Στο φορουμ γραφουν πολλοι ανθρωποι και σεβομαστε τι γραφει ο αλλος ασχετως αν διαφωνουμε και αντιπαραθετουμε κοσμια τα λεγομενα μας χωρις να μειωνουμε ο ενας τον αλλο αν ξερουμε ή ειμαστε ασχετοι απο μπασκετ κτλ.......Επειδη βλεπω ομως οτι το πας συνεχως να μου βγεις εξπερ στη μαιευτικη μεθοδο του Σωκρατη που εγω την μαθαινα στην 3η Δεσμη οταν εσυ δεν ειχες μαλλον ακομη παει σχολειο....σου λεω εννοειται οτι κι εγω απανταω, γιατι μου ειναι σαν να κλεβω εκκλησια να αποδομω τα επιχειρηματα σου..... :cool:

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 03, 2021 5:44 pm

basket72 έγραψε:
Μπαα!!! :cool: .....Στο Νικ ΣΤΕΦΑΝΗΣ θα μασταν ΑΚΡΙΒΩΣ επι των ηλων φιλε!!!

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 03, 2021 6:02 pm

manj13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 03, 2021 5:36 pm
A.CAB II έγραψε:

α) Nαι πρεπει να κανει και οικονομια αυτος που βαζει λεφτα σε μια ΚΑΕ ...Για να μην δουλευει σαν το σκυλο μερα νυχτα με μισθους μνημονιου καποια στιγμη οταν χρεοκοπησει!!.....Αν δεν εχει το γνωθι της οικονομιας γυρω του δεν θα μασταν εμεις μεροκαματιαρηδες κι αυτος λεφτας και ...ινταγκραμερ για να περναει η ωρα του βγαζοντας λεφτα.....ο ημιτελικος καθε τελικου με τον Μητσο συμμετεχοντα κανει ολους τους αλλους γκαρντ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ....Ο Καλαθης κομπαρσος συνεχισε να ειναι και μετα απ αυτον τον τελικο που μαλλον θα ναι κι Ο ΜΟΝΟΣ Ευρωπαικος που θα κερδισει....Εκτος αν ισως γυριζαμε στα 1997 και του εφερναν τους τοτε Bulls.... :D ....Παντως ολοι προσπαθουν φιλοτιμα και εναγωνιως εδω και δεκα χρονια να τον ''πλαισιωσουν'' με το σωστο ροστερ.....

β)Βαζω και τον Γκασολ γιατι κι ΑΥΤΟΝ τον πηραν στο ροστερ που ηταν ΒΑΣΙΚΟΣ PG ο γκαρντ των πεντε ηπειρων και των 7 θαλασσων....Σου λενε δεν φτανει αυτος ο...αμπαλος ο Μιροτιτς βαλε και τον Γκασολ να δεσουμε....Του χρονου θα προστεθει κι ο Γιοβιτς με τον Αντετοκουνμπο να γινει η ομαδα μπετον!!! :banana: ...Ο Καλαθης ειναι υπερεκτιμημενος χρονια τωρα ..δεν χρειαζεται και τη δικη μου συμβολη....Εγω να χαλαστω???....Εδω δεν χαλαστηκαν κοτζαμ Νετς και τον πηραν στην ομαδα τους και θα χαλαστω εγω??? :cool:

γ) Οταν τελειωσει ο Μισιτς την καριερα του θα δουμε...για την ωρα εχει τους ιδιους τιτλους Ευρωλιγκας με τον Καλαθη που πλεον περναει σιγα σιγα στην συνταξη οχι τοσο λογω ηλικιας οσο λογω παρωχημενου παιχνιδιου για 2021.....Αν μου βρεις ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ οταν αποσυρθει ο Νικ που να πει οτι θελει να του μοιασει θα αυτοδιαγραφω απ το φορουμ.....Ο Nικ παντως ισως και να δε τον Μπακατσια ή τον... Σκροπολιθα βιντεο στα μικρατα του να κολλησε και να μην βγηκε ποτε απο κει....

δ)Στο φορουμ γραφουν πολλοι ανθρωποι και σεβομαστε τι γραφει ο αλλος ασχετως αν διαφωνουμε και αντιπαραθετουμε κοσμια τα λεγομενα μας χωρις να μειωνουμε ο ενας τον αλλο αν ξερουμε ή ειμαστε ασχετοι απο μπασκετ κτλ......Τωρα βεβαια αν σου τυχει κανα φρουτο σαν εκεινον τον kseplenh απο τα παλια ευκολα μαζευεις μια πενταδα φαουλ πιο γρηγορα κι απ τον Μητσο τοτε με την Μπαρτσα!.... :D ....Επειδη βλεπω ομως οτι το πας συνεχως να μου βγεις συνεχως και ανευ λογου εξπερ στη μαιευτικη μεθοδο του Σωκρατη που εγω την μαθαινα στην 3η Δεσμη οταν εσυ δεν ειχες μαλλον ακομη παει σχολειο....σου λεω εννοειται οτι κι εγω απανταω, γιατι μου ειναι σαν να κλεβω εκκλησια να αποδομω τα επιχειρηματα σου..... :cool:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωταθλήματα, Αγώνες, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”