manj13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 02, 2021 7:26 pm
A.CAB II έγραψε: ↑Τετ Ιουν 02, 2021 2:41 am
Το παράδειγμα του 2005 και του 2013 δεν είδα να το αρνείσαι οπότε καλά ξεκινάμε. Ότι να 'ναι απαντήσεις μπας και πετύχουμε τίποτα.
Από 'κει και έπειτα προκαλεί σοκ το πόσο ιδέα δεν έχεις για το ποιός είναι βασικός άσσος και που. Μπορεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν που βλέπεις μπάσκετμπολ ο Καλάθης να μην είναι βασικός άσσος αλλά δυστυχώς στην πραγματικότητα που ζούμε όλοι οι υπόλοιποι, είναι ο βασικός άσσος της Μπαρτσελόνα. Της 2ης ομάδας στην Ευρώπη. Άρα ότι λες δεν στέκει από τη βάση του.
Τον αν είναι καλύτερος ο Μίσιτς (που τώρα είναι στα πράιμ του και όχι στα 32) είναι πασιφανές και δεν χρειάζεται κάποια μπασκετική γνώση ιδιαίτερη. Όπως ήταν πασιφανές ποιός ήταν καλύτερος τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός που έμπαινε στις καλύτερες 5άδες της Ευρώπης. Τι σου λέω τώρα ε;
Πάντως και το 17 πέταξες κανά μύριο στο Μάικ το Τζέιμς και τζίφος. Και το 18 τον έφερες από ΝΒΑ και πάλι τζίφος. Και ο ινσταγκράμερ πέταξε 1,7 στο Τζίμεράκο και εκεί τζίφος. Αλλά δεν σε είδα πουθενά. Βέβαια ξέρω την παραμύθα. Όποιος πληρώνεται τα περισσότερα πρέπει να βγάζει τα κάστανα απ' τη φωτιά. Γιατί μου κάνεις αβαβά το λατρεμένο σου Μίροτιτς τότε; Γιατί δεν λες για το Χίγγινς που καλύτερα πληρώνεται αλλά και αυτός 2ος βγήκε. Και μη μου πεις μόνο αυτός στάθηκε. Και τα τελευταία 3 χρόνια μόνο ο καράφλας στεκόταν αλλά εκεί έριχνες το φταίξιμο.
Περιμένω καινούργιες δικαιολογίες (δεν εννοούσα αυτό, ναι αλλά κτλ) και μία ακόμα σύγκριση με το Τζόρνταν γιατί κάτι έχεις αφήσει μισό στη συλλογιστική σου.
Eχω απαντησει σε ολα αλλα μαλλον κανεις οτι δεν τα βλεπεις...λολ...Παμε ομως ενα ενα...α)Μου ειναι πληρως αδιαφορο αν εμπαινε στις καλυτερες πενταδες ....Στην δικη μου ομαδα οπως και στην Μπαρτσα πηγε για νσ κανει τη διαφορα και το αποτελεσμα εγραψε ΤΖΙΦΟΣ ....Στη δικη μου ομαδα δε λογω δημοσιογραφων εφταιγαν ΠΑΝΤΑ ολοι οι Σιγκλετον και οι Τζειμς ( που ο ενας ειναι πρωταθλητης Ευρωπης πλεον κι ο αλλος παιζει στους πιθανους πρωταθλητες ΝΒΑ )εκτος απο την ιερη αγελαδα υπερπληρωμενο αντιγραφο του τιμιου Ευθυμη....Οποτε το ταμπλο εγραψε αλλα 2 εκατομμυρια ευρω στα σκουπιδια για 9η σερι χρονια...Εχω να σου πω βασικους ασους απο Ξανθοπουλους μεχρι Καλαθηδες που δεν οδηγησαν τις ομαδες τους πουθενα...Τουλαχιστον οι πρωτοι ηταν value buy και δεν κοστιζαν και μια καραβια λεφτα για το ΙΔΙΟ αποτελεσμα...β) Ο καλοπληρωμενος Μιροτιτς εως Σακιλ ο Νιλ πρεπει να εχει ασσο που να μην τον τροφοδοτει μονο στα ματς με τα Ανω Σουρμενα αλλα και στα ματς που καινε...Οπως ειπα ο Μπατιστ δεν θα γινοταν ΠΟΤΕ ο Μπατιστ χωρις τον Μητσο...Την Πορσε την περναει και Ζασταβα αν στο τιμονι ειναι οδηγος του ραλι αντικας....γ)Ο Μισιτς οπως κι ο Διαμαντιδης στην ηλικια του Μισιτς πριν 3-4 χρονια ηταν ιδιοι παικτες...Kι ο Καμπατσο το 2012 εκανε λαβη ζιου ζιτσου στον Μητσο αλλα μετα εγινε παιχτουρα...Απλα στα 27 τους εγιναν ετη φωτος καλυτεροι απο τον Καλαθη ,τοσο που δεν θα γινει ο Καλαθης σε 10 μπασκετικες ζωες....Καλυτερος εντουτοις γινεται παντα στα τριποντα με παγακια στα ποτηρια των clubs....δ) Οταν μου βρεις ποστ που εγραψα κοντα στα 10 χρονια στο φορουμ "δεν εννοουσα αυτο " να μου το υπενθυμισεις....ε)τον Καλαθη αν τον συγκρινα οχι με τον Τζορνταν αλλα απλα με τον Πανγκος επρεπε να με συλλαβει η μπασκετικη αστυνομια και να παω ισοβια....
Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα. Τώρα το προσπαθείς (και όχι ιδιαίτερα επιτυχημένα). Καλή αρχή λοιπόν.
Πάμε ένα ένα.
α) Στη δική μου ομάδα ο εν λόγω παίχτης έφερε ένα Ευρωπαικό το 2011, δεν ξέρω πόσα πρωταθλήματα, κύπελα και πρόκριση στα πλέι οφ ΚΑΘΕ χρονιά. Στη Μπαρτσελόνα έφερε γι' αρχή ένα Φ4 μετά από 7 χρόνια και ένα Κόπα Ντελ Ρέι. Αυτά είναι γεγονότα άρα εξ αρχής λες υπερβολές και ψέματα.
β) Άρα λοιπόν οι τραγικές αποδόσεις του Μίροτιτς οφείλωνται στο ότι δεν τον τροφοδοτεί καλά ο Καλάθης.
Πάμε πάλι για όσους δεν το πιασαν.
Για την απόδοση του Μίροτιτς ευθυνεται ο Καλάθης....
Άρα για το γεγονός πως ήταν στην καλύτερη 5άδα της σεζόν μάλλον πάλι ο Καλάθης ευθύνεται.
Ίσως και για τον κορονοιό να ευθύνεται ο Νικ. Για ψάξτο.
γ) Χαίρομαι που τον συγκρίνεις με Μήτσο και Μίσιτς. Συνέχισε ν' ακυρώνεις τον εαυτό σου.
Άσε που το πόιντ δεν ήταν τα 27 αλλά το αν θα είναι ο Τοπ παίχτης της Ευρώπης στα 32. Προφανώς ούτε αυτό κατάλαβες.
δ) Σχεδόν κάθε ποστάρισμα σου. Όσο αναφέρεις τα 10 χρόνια σου στο φόρουμ τόσο εξασθενούν τα επιχειρήματά σου. Λες και έχει καμία σημασία ή ενδιαφέρει κανένα πλην εσού.
ε) Μ' αυτά που γράφεις όχι ισόβια αλλά για ηλεκτρική καρέκλα σε κόβω.