Βόμβα ο Μητογλου ? Στρακαστρουκα μου κάνει...eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 9:12 pmΗ βόμβα και καλα που λεει ο Διαμαντοπουλος αν δεν ειναι απλα δόλωμα για να τσιμπάει θεατές και ισχυει άραγε να ηταν κανενας Μητογλου?
2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
0
-
- Reactions: 149
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.Ειδικά τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο αφού η μία σεζόν είναι χειρότερη από τη προηγούμενη.
Τελειώνει η αποτυχημένη σεζόν και αρχίζουν να γράφονται δυνατά ονόματα και ανέφικτοι στόχοι πριν καν ξεκινήσουν τα play off στα ξένα πρωταθλήματα.Λες και έχουμε δεξαμενή χρημάτων και μπορούμε να κλείσουμε όποιον θέλουν όποτε θέλουμε.Ή όλοι οι παίχτες περιμένουν πρόταση από τον Ολυμπιακό.
Στη συνέχεια βγαίνουν δημοσιεύματα για νέο γήπεδο που είναι στα μελλοντικά σχέδια ή ανακαινίσεις του ΣΕΦ.
Και ερχόμαστε στη τελευταία φάση που αρχίζουν να γράφονται πιο εφικτά ονόματα που δεν έχουν καμία σχέση τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά με αυτά που είχαν γραφτεί στην αρχή.
Πλέον την ιστορία την ξέρουμε.Είναι γνωστή.
Δε ξέρω τι μπάτζετ μπορεί να έχουμε φέτος.Ίσως είναι λίγο αυξημένο σε σχέση με πέρσι λόγω έλευσης κόσμου στα γήπεδα.Ελπίζω όμως να φτιάξουμε ένα ρόστερ τουλάχιστον πιο πλήρες σε αγωνιστικά στοιχεία σε σχέση με το περσινό.
Τελειώνει η αποτυχημένη σεζόν και αρχίζουν να γράφονται δυνατά ονόματα και ανέφικτοι στόχοι πριν καν ξεκινήσουν τα play off στα ξένα πρωταθλήματα.Λες και έχουμε δεξαμενή χρημάτων και μπορούμε να κλείσουμε όποιον θέλουν όποτε θέλουμε.Ή όλοι οι παίχτες περιμένουν πρόταση από τον Ολυμπιακό.
Στη συνέχεια βγαίνουν δημοσιεύματα για νέο γήπεδο που είναι στα μελλοντικά σχέδια ή ανακαινίσεις του ΣΕΦ.
Και ερχόμαστε στη τελευταία φάση που αρχίζουν να γράφονται πιο εφικτά ονόματα που δεν έχουν καμία σχέση τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά με αυτά που είχαν γραφτεί στην αρχή.
Πλέον την ιστορία την ξέρουμε.Είναι γνωστή.
Δε ξέρω τι μπάτζετ μπορεί να έχουμε φέτος.Ίσως είναι λίγο αυξημένο σε σχέση με πέρσι λόγω έλευσης κόσμου στα γήπεδα.Ελπίζω όμως να φτιάξουμε ένα ρόστερ τουλάχιστον πιο πλήρες σε αγωνιστικά στοιχεία σε σχέση με το περσινό.
0
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι θα ηταν βόμβα...Νεος,Έλληνας,ταλαντούχος και παιχτης του Παναθηναικου....Μακαρι να το εκανανprime7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 9:20 pmΒόμβα ο Μητογλου ? Στρακαστρουκα μου κάνει...eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 9:12 pmΗ βόμβα και καλα που λεει ο Διαμαντοπουλος αν δεν ειναι απλα δόλωμα για να τσιμπάει θεατές και ισχυει άραγε να ηταν κανενας Μητογλου?
1
1

Έχεις Βεζενκοφ φίλε στο 4. Παίζει και ο Πριντεζης και ο Λιβιο εκεί. Η βόμβα πρέπει να είναι στους κοντούς. Η Ευρωλίγκα το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως οι παικταράδες στο 1 και 2 περνούν τα ματς. Επίσης προσωπική άποψη ,ο Μητογλου δεν μου κάνει για τόσο παικταράς. Τον είδα σε πολλά ματς φέτος και συνήθως ήταν μέτριος. Το Έλληνας εμένα δεν μου λέει τίποτα. Πλέον οι Έλληνες είναι κακοί παίκτες, άσουτοι και με μικρό ταβάνι. Ο Μητογλου είναι σίγουρα πάνω από τον μέσο όρο των υπολοίπων Ελλήνων αλλά και πάλι δεν σε αλλάζει επίπεδο. Το ξανα λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η προσωπική μου άποψη είναιeddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 9:57 pmΝαι θα ηταν βόμβα...Νεος,Έλληνας,ταλαντούχος και παιχτης του Παναθηναικου....Μακαρι να το εκαναν
1
1

Σέβεται αρκετά τον εαυτό του για να ρίχνει δολώματα τέτοια. Τώρα το αν είναι "βόμβα" ο Μήτογλου σαφώς και σηκώνει κουβέντα. Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θα φύγει ο Ζαν Σαρλ από την ομάδα.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 9:12 pmΗ βόμβα και καλα που λεει ο Διαμαντοπουλος αν δεν ειναι απλα δόλωμα για να τσιμπάει θεατές και ισχυει άραγε να ηταν κανενας Μητογλου?
Ελπίζω να μην έρθει ο Μήτογλου για να κουλάρουμε από το διπολικό κλίμα ενόψει μάλιστα της επιστροφής στην Α1.
Ελπίζω όπως προείπα να αφήσουν τον Ντιαλό στο Λάυριο και να γράφει παιχνίδια και να μην απογυμνώσουμε εντελώς αυτήν την ωραία ομάδα, σαν κάτι νεόπλουτους άλλων χωρών που μόλις δούνε κάτι ωραίο πάνε αμέσως να το "κάνουν δικό τους¨.
Τον Κάρτερ απο φέτος. Αν μπορεί το 3ρι μας να ανεβαίνει στο 2, γίναμε. Αν μπορεί το 2αρι μας να κατεβαίνει στο 3 επίσης γίναμε. Άντονι Μπράουν και Τζάρελ Έντι στην πρώτη περίπτωση και Ντόρσεϊ και Χίλιαρντ στη δεύτερη.
Αν ας πούμε έρθει ο Γουόκαπ, ο Ντόρσεϊ και ο Κάρτερ που έχω την αίσθηση ότι αυτό παλεύουν τούτη την ώρα.
Μακάρι να έρθει ο Κώστας Αντετοκούμπο Conan82. το λέμε από πέρσι. Μακάρι! Σούπερ συνθήκη φέτος. Καλύτερη από πέρσι. Και με Α1 για να ρολάρει. Γιατί όπως λέμε από την 1Απριλίου και δώθε και Α1 και χωρίς Σπανούλη και με πολύ καλύτερες μεταγραφές από πέρσι.
Σχετικά με κάτι που διάβασα μόλις από τον Καβαλιεράτο περί Γκος, οκ δεν παίζει. Δεν ξέρω αν τού δίναμε περισσότερα λεφτά- δεν μπορώ να το αποκλείσω- αλλά σίγουρα δεν προτίμησε τη Ρεάλ γιατί "βρίσκει" με Σλούκα. Εδώ γελάνε. Στη Ρεάλ παίζει ο Ερτέλ που φέρνει αρκετά σε ΣΛούκα, πιθανότατα ακόμα ένας πολύ καλός γκαρντ, και οι Γιουλ, Αλοθέν, Κάρολ, Ρούντι, Αμπάλδε. Στη Ρεάλ πάει γιατί είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς, θα είναι σίγουρα στο φάιναλ φορ του χρόνου και γιατί αποτελεί τον προθάλαμο του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια.
Για τον Ντιαλό και Λούντζη γράφεται- ξεκάθαρα- ότι πρόκειται για επένδυση. Δεν προορίζονται λοιπόν για του χρόνου στη Ευρωλίγκα εκτός κι αν είναι κάτι μεταξύ 11ου και 12οθ παίκτη, που φαντάζομαι δεν μας χαλάει συγκριικά με αυτούς που είχαμε σε αντίστοιχους ρόλους.
Papp7 φίλε μου οι Λαντέιλ, Φαλ και Μπλακ όντως είναι 3 διαφορετικοί σέντερ. Έχεις δίκιο. Αλλά είναι κι ότι καλύτερο μπορουμε να βρούμε με περίπου 700χιλ. Τα διπλά δηλαδή από αυτά που δίναμε πέρσι στον Έλλις. Ή και κάτι παραπάνω από διπλά.
Είναι σίγουρα μια σοβαρή αναβάθμιση από τον Έλλις (στην καλή του έκδοση, αυτή του περσινού β΄μισού και αυτή του φετινού β΄μισού, γιατί στο φετινό α' μισό ήταν απών-σε άλλον κόσμο).
Και οι 3 δίνουν μπόι ή δύναμη στο ζωγραφιστό.
Από αυτούς προτιμούσα τον Λαντέιλ κι έπεται ο Φαλ (που ούτε μου πέρασε από το μυαλό καθώς πίστευα ότι ο Μπαρτζώκας δεν θα "ξεκόλλαγε" από τον mobile centet που έχει στο μυαλό του. Με διέψευσε ο κόουτς και μπράβο του). Τον Μπλακ επίσης τον ήθελα κι αν δεν είχε τα προβλήματα τα προπέρσινα, απλώς δεν θα τον κουβεντιάζαμε γιατί θα κόστιζε πάνω από 1εκ.
Για τον ξανθό της Ζαλγκίρις τα γράφω και πιο πάνω: Είναι ο άνθρωπος που μας άλλαξε τη χρονιά. Αυτό- τίποτε άλλο. Αν μπορεί κανείς να σκεφθεί τη χαώδη διαφορά μεταξύ του Ολυμπιακού μέχρι και το Κάουνας (σε αγωνιστική εικόνα αλλά και συγκομιδή νικών) και μετά το Κάουνας. Ήταν η αφορμή θα μου πει κανείς. Όντως, Η αιτία ήταν α) κάποιες τσαπατσουλιές στο περσινό ρόστερ, απότοκο της ελαφρότητας/υπερβολικής αυτοπεποιήθησης η οποία τονίστηκε κι άλλο μετά τις κάποιες καλές εώς πολύ καλές εμφανίσεις των Μακίσικ και Ελις που έκαναν τον κόουτς να πιστέψει ότι είναι ο καλύτερος στελεχωτής στην Ευρώπη και μπορεί με το τίποτε να κάνει ομάδα.
β) Κάποια ζητήματα μέσα στην ομάδα και τα όσα έγινα εκεί κάπου τον Δεκέμβρη αλλά και για το πάγιο θέμα που έχει ο Ολυμπιακός με το να υπογράφει πάνω από έναν καλό γκαρντ δίπλα στον αρχηγό, τα έχουμε πει και δεν θα απασχολήσουν ξανά. Το πράγμα πήρε πια τον δρόμο του, όπως κι η επιστροφή στην Α1.
Καλή μεταγραφική σεζόν κι ακόμα καλύτερη αγωνιστική σεζόν. Με ομοψυχία, αγωνιστικότητα, και χαμηλά το κεφάλι αλλά με πολύ νέυρο και τόλμη.
- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οποτεδηποτε ο Ολυμπιακός πέτυχε κατι το πέτυχε με αρκετους Έλληνες στη σύνθεση του.Στο 4 στην ουσια με προοπτική μονο Βεζενκοφ εχεις οποτε παρεα με Μητογλου σου καλύπτουν τη θεση για πολλα χρονια...basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 10:45 pmΣέβεται αρκετά τον εαυτό του για να ρίχνει δολώματα τέτοια. Τώρα το αν είναι "βόμβα" ο Μήτογλου σαφώς και σηκώνει κουβέντα. Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θα φύγει ο Ζαν Σαρλ από την ομάδα.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 9:12 pmΗ βόμβα και καλα που λεει ο Διαμαντοπουλος αν δεν ειναι απλα δόλωμα για να τσιμπάει θεατές και ισχυει άραγε να ηταν κανενας Μητογλου?
Ελπίζω να μην έρθει ο Μήτογλου για να κουλάρουμε από το διπολικό κλίμα ενόψει μάλιστα της επιστροφής στην Α1.
Το δίπολο παντα υπηρχε και θα υπαρχει και στην τελικη δεν ειναι κακο...Αλλο ειναι το προβλημα τα τελευταια χρονια που υπαρχει τοσο μίσος και αυτο το προβλημα μια χαρα ονοματεπώνυμο εχει και δεν το επηρεάζει καμμια μεταγραφη...οτι ειναι να κανει το κανει ετσι κι αλλιως.
0
Στο δεύτερο σκέλος δεν θα διαφωνήσω.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 10:56 pmΟποτεδηποτε ο Ολυμπιακός πέτυχε κατι το πέτυχε με αρκετους Έλληνες στη σύνθεση του.Στο 4 στην ουσια με προοπτική μονο Βεζενκοφ εχεις οποτε παρεα με Μητογλου σου καλύπτουν τη θεση για πολλα χρονια...
Το δίπολο παντα υπηρχε και θα υπαρχει και στην τελικη δεν ειναι κακο...Αλλο ειναι το προβλημα τα τελευταια χρονια που υπαρχει τοσο μίσος και αυτο το προβλημα μια χαρα ονοματεπώνυμο εχει και δεν το επηρεάζει καμμια μεταγραφη...οτι ειναι να κανει το κανει ετσι κι αλλιως.
Στο πρώτο όμως, ε ας πάμε παραπέρα. Ο Μήτογλου είναι. Σε μια θέση όπου έχουμε τον καραβασικό Βεζένκοφ (εκτός κι αν αρχίσει τα παλιά του) τον Πρίντεζη που μπορεί να δώσει ποιοτικά 15λεπτα και στο 5 δύο μάχιμα σέντερ για πρώτη φορά μέτα από χρόνια. Πόσο πια να παίξει αυτός - πολύ ωραίος παίκτης- ο Μήτογλου; Και να φύγει και περίπου 1εκ για να "πάρουμε παίκτη από τον Παναθηναϊκό¨. Λες και μας περισσεεούν.
Έπειτα βρε συ, το τι έκανε παλιότερα ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καθορίζει και τι θα κάνει πάντοτε. Τότε είχε πιο πολλούς καλούς γηγενείς, τώρα στέρεψε η πηγή και τους περισσότερους τους βρίσκουμε μέσω Αμερικής πια.
Νομίζω ότι πρόκειται για καραμέλα που από τη χρονιά μετά τον τελικό στο σπίτι της Φενέρ, δεν μας έχει πάει πουθενά. Όκ, ετοιμάσαμε παίκτη για τους αιώνιους.Τον Παπαπέτρου. Πέραν τούτου; Μηδέν εις το πηλίκο. Ούτε πάω στην άλλη πλευρά. Αν παίζουν ελεύθεροι Έλληνες, εννοείται να τους πάρουμε. Αλλά όχι 1 εκ. για να πάρουμε παίκτη σε θέσεις που είμαστε αρκετά γεμάτοι, και όταν ο παίκτης που θα αντικαταστήσει (Ζαν Σαρλ) είναι μια χαρά για πέμπτος.
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0
Να τους περισσεύανε να τα δίνανε...Να πάνε να σκάσουν καλά λεφτά για μια θέση που χουμε το λιγοτέρο θέμα απ όλες, θα ναι να απορείς, αν γίνει κάτι τέτοιο.Πιστεύω ότι η βόμβα θα αφορά παίκτη από ΝΒΑ κι ίσως για τη θέση "2", είπε στο τέλος θα τη δούμε.Έχουν πει για παίκτη πίσω απ το Σλούκα,για ψηλό επίσης, η θέση που δεν έχει ακουστεί άλλος πέρα του Ντόρσεϊ και Χίλιαρντ είναι η "2".Ο Χίλιαρντ εννοείται ότι δεν είναι βόμβα, οπότε ίσως κοιτάνε κάτι για διαροτριάριbasket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 11:05 pmΣτο δεύτερο σκέλος δεν θα διαφωνήσω.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 10:56 pmΟποτεδηποτε ο Ολυμπιακός πέτυχε κατι το πέτυχε με αρκετους Έλληνες στη σύνθεση του.Στο 4 στην ουσια με προοπτική μονο Βεζενκοφ εχεις οποτε παρεα με Μητογλου σου καλύπτουν τη θεση για πολλα χρονια...
Στο πρώτο όμως, ε ας πάμε παραπέρα. Ο Μήτογλου είναι. Σε μια θέση όπου έχουμε τον καραβασικό Βεζένκοφ (εκτός κι αν αρχίσει τα παλιά του) τον Πρίντεζη που μπορεί να δώσει ποιοτικά 15λεπτα και στο 5 δύο μάχιμα σέντερ για πρώτη φορά μέτα από χρόνια. Πόσο πια να παίξει αυτός - πολύ ωραίος παίκτης- ο Μήτογλου; Και να φύγει και περίπου 1εκ για να "πάρουμε παίκτη από τον Παναθηναϊκό¨. Λες και μας περισσεεούν.
Έπειτα βρε συ, το τι έκανε παλιότερα ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καθορίζει και τι θα κάνει πάντοτε. Τότε είχε πιο πολλούς καλούς γηγενείς, τώρα στέρεψε η πηγή και τους περισσότερους τους βρίσκουμε μέσω Αμερικής πια.
Νομίζω ότι πρόκειται για καραμέλα που από τη χρονιά μετά τον τελικό στο σπίτι της Φενέρ, δεν μας έχει πάει πουθενά. Όκ, ετοιμάσαμε παίκτη για τους αιώνιους.Τον Παπαπέτρου. Πέραν τούτου; Μηδέν εις το πηλίκο. Ούτε πάω στην άλλη πλευρά. Αν παίζουν ελεύθεροι Έλληνες, εννοείται να τους πάρουμε. Αλλά όχι 1 εκ. για να πάρουμε παίκτη σε θέσεις που είμαστε αρκετά γεμάτοι, και όταν ο παίκτης που θα αντικαταστήσει (Ζαν Σαρλ) είναι μια χαρά για πέμπτος.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατά την γνώμη μου ο Μητογλου είναι πάρα πολύ καλός και υπό διαφορετικές συνθήκες θα τον ήθελα με τα χίλια. Σε αυτήν την φάση που δείχνει να έχουμε κλείσει καλό 5αρι και ο Πρι κακά τα ψέμματα έχει ακόμα να δώσει, απλά δεν γίνεται να τον πάρουμε. Πιο πολλά προβλήματα θα δημιουργήσει λογικά πάρα θα δώσει. Οπότε ας ελπίσουμε ότι ή κατάφερε ο κόουτς να πείσει τους προέδρους ή ότι θα αρνηθεί ο Μητο.
Αν ήταν να είναι οπωσδήποτε Έλληνας η βόμβα, αγωνιστικά μόνο οι Γιάννης, Νικ, Τάιλερ και παπι ταιριάζει να ήταν και από αυτούς ρεαλιστικά μόνο του Τάιλερ έχει πιθανότητες. Ααααντε να ισχύει και ότι ο καλαθης δε ψήνεται στη Βαρκελώνη και ψάχνει να γυρίσει, όπως έχουμε ξανά πει δεν θα το ήθελα καθόλου όμως.
Μπορεί η βόμβα να είναι όντως κάποιος καλός παίκτης από το ΝΒΑ. Ένας Ουντο των κοντων. Ένας (άλλος) Γουαναμεικερ ξέρω γω.
Η βόμβα θα πρέπει να ειναι στους κοντούς, και από την Ευρώπη είναι λίγες οι περιπτώσεις ελεύθερων παικτών.
Ο Γκος πχ που λέμε, ακόμα και να είχε καλύτερη πρόταση από εμάς, προφανώς και θα πάει στην ρεαλ με κλειστά τα μάτια. Ήταν ίσως η χειρότερη ομάδα να ανταγωνιστουμε παίκτη που προφανώς έχει σαν στόχο το ΝΒΑ του χρόνου. Αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 ομάδες που θα είχαν προβάδισμα σε κάθε περίπτωση, οπότε ίσως αν έχουν ψαχτεί σωστά φέρουν κάτι καλό από απέναντι γιατί δε ξέρω καν αν έχουν μείνει 3-4 ελεύθεροι κοντοί βόμβες που δεν θα πάνε ΝΒΑ φέτος εδώ.
Εναλλακτικά μπορεί να είναι ο Μπολτγουιν ή ο Παντερ η βόμβα. Όσο μαλακες και να βγούμε σαν ομάδα βόμβα θα είναι
Αν ήταν να είναι οπωσδήποτε Έλληνας η βόμβα, αγωνιστικά μόνο οι Γιάννης, Νικ, Τάιλερ και παπι ταιριάζει να ήταν και από αυτούς ρεαλιστικά μόνο του Τάιλερ έχει πιθανότητες. Ααααντε να ισχύει και ότι ο καλαθης δε ψήνεται στη Βαρκελώνη και ψάχνει να γυρίσει, όπως έχουμε ξανά πει δεν θα το ήθελα καθόλου όμως.
Μπορεί η βόμβα να είναι όντως κάποιος καλός παίκτης από το ΝΒΑ. Ένας Ουντο των κοντων. Ένας (άλλος) Γουαναμεικερ ξέρω γω.
Η βόμβα θα πρέπει να ειναι στους κοντούς, και από την Ευρώπη είναι λίγες οι περιπτώσεις ελεύθερων παικτών.
Ο Γκος πχ που λέμε, ακόμα και να είχε καλύτερη πρόταση από εμάς, προφανώς και θα πάει στην ρεαλ με κλειστά τα μάτια. Ήταν ίσως η χειρότερη ομάδα να ανταγωνιστουμε παίκτη που προφανώς έχει σαν στόχο το ΝΒΑ του χρόνου. Αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 ομάδες που θα είχαν προβάδισμα σε κάθε περίπτωση, οπότε ίσως αν έχουν ψαχτεί σωστά φέρουν κάτι καλό από απέναντι γιατί δε ξέρω καν αν έχουν μείνει 3-4 ελεύθεροι κοντοί βόμβες που δεν θα πάνε ΝΒΑ φέτος εδώ.
Εναλλακτικά μπορεί να είναι ο Μπολτγουιν ή ο Παντερ η βόμβα. Όσο μαλακες και να βγούμε σαν ομάδα βόμβα θα είναι
0
Ζέρβας σήμερα τα ίδια πάνω κάτω. Κατά πάσα πιθανότητα ο Φολ είναι κλεισμένος με εναλλακτική Black, το κακο λόγω Covid αργεί να τελειώσει το Γαλλικό πρωτάθλημα και για αυτό θα αργήσει να ανακοινωθεί . Και δίνουν τα ρέστα τους για Walkup καθώς με αυτά που γίνονται στο Ισραήλ απομακρύνθηκε από Μακαμπι . Επίσης Κάρτερ από Λαύριο σχεδόν κλεισμένος και αυτός.
0
- berry
- Reactions: 1474
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 11:48 pmελα τον βρηκαbasket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 03, 2021 11:05 pm.Πιστεύω ότι η βόμβα θα αφορά παίκτη από ΝΒΑ κι ίσως για τη θέση "2", είπε στο τέλος θα τη δούμε.Έχουν πει για παίκτη πίσω απ το Σλούκα,για ψηλό επίσης, η θέση που δεν έχει ακουστεί άλλος πέρα του Ντόρσεϊ και Χίλιαρντ είναι η "2".Ο Χίλιαρντ εννοείται ότι δεν είναι βόμβα, οπότε ίσως κοιτάνε κάτι για διαροτριάρι
https://www.spotrac.com/nba/phoenix-sun ... aig-24230/
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0