2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

Ilias7

euroleague
Reactions: 149
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 05, 2021 5:01 pm

Μετά τις τελευταίες αντιδράσεις του Αγραβάνη δε νομίζω πως καμία σοβαρή ομάδα θα ασχοληθεί μαζί τους. Έχει δώσει αρκετές φορές αφορμές το τελευταίο διάστημα.

Επιπλέον ο συγκεκριμένος παίχτης θα θεωρεί πως πρέπει να παίζει 20λεπτά. Και το να έχεις γκρίνιες από τον Αγραβάνη θα ήταν το τελευταίο που θα ήθελε ένας προπονητής σε αυτό το επίπεδο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Σάβ Ιουν 05, 2021 5:03 pm

eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Ιουν 05, 2021 4:47 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 05, 2021 4:30 pm

Χουγκαζ σιγουρα δεν χωραει σε αυτο το ροστερ..Αγραβανης παλι με τα χιλια ζορια γιατι θα παιζει ελαχιστα εως καθολου..Αν βαλεις οτι ο καλαθης θελει 1,8 και ο μητογλου 900 τοτε ειμαστε κοντα στα 3μυρια πανω απο το φετινο ροστερ..Επισης θα μαστε η μονη ομαδα με μονο 3 ξενους της προκοπης,κατι που δεν φαινεται εξυπνο οταν εχει πεσει στα ταρταρα το επιπεδο των ελληνων παικτων..Το 12 ειχαμε ελληνες και ξενους της προκοπης που παιρναν πολυ λιγοτερα απο την πραγματικη τους αξια,στο πανω ροστερ σχεδον ολοι ειναι υπερκοστολογημενοι.
Με τη λογικη οτι ο Πρίντεζης του χρονου θα παιρνει λιγότερα,ο Σπανουλης δε θα ειναι καν μειον Χάρισον,Τζενκινς,Ελις,Χαραλαμπόπουλος,Ζαν Σαρλ,Κουφό...δε ξερω κατα ποσο το παραπανω ροστερ ειναι τοσο ακριβότερο...
Επισης θεωρω οτι οι προεδροι θα ασχοληθούν και λιγο...πχ το να πανε μια βολτα να ψήσουν τον Καλαθη να ερθει ειναι κατς τη γνωμη μου στο χερι τους...Αγραβάνη,Χουγκαζ,Νικολαιδη τους εβαλα με τη λογικη του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλα και τραυματισμών...
Πχ αν εχουμε τραυματισμό στο 4-5 σε να βαθμο μπορει να αναπληρώσει ο Αγραβάνης...

Υ.Γ.Δε με νοιαζει τι ξενους θα εχουμε αλλα κατα ποσο μπορουμε να κανουμε ομαδα να γουστάρουμε να τη βλεπουμε αφενός και αφαιτερου να εχει καποιες πιθανοτητες για διάκριση ...και γενικα απολαμβάνω περισσοτερο να βλεπω Έλληνες ειδικα αν τα καταφέρνουν καλα
Ζαν Σαρλ δεν φεύγει.Τουλάχιστον ο Μπαρτζώκας δεν τον είχε στη λίστα των φευγάτων, όταν τελείωσε η χρονιά!Γι αυτό και δε χωράει ο Αγραβάνης....Έλλις 400κ,Χαραλαμπόπουλος 300κ,Τζένκινς 300κ,Χάρισον 750κ,Κουφός 300-400κ (για δυο μήνες πόσα να παιρνε;) άντε να φύγουμε και τον Σπανούλη που παιρνε 500-600;Να τα κάνουμε 2.5-2.7 μύρια ρεαλιστικά;Και παλί δεν χωράει ο Καλάθης και πάλι για να τον πάρουν θέλουν αύξηση μπάτζετ και με 1.5 μύριο παίρνεις ΠΑΙΧΤΑΡΑ στο "2" απ το πρώτο ράφι.Με το χρόνο του Σλούκα τι γίνεται;γιατι όταν επέστρεψε ο Κώστας θέλησε και χρόνο συμμετοχής απ ότι έμαθα οχι να παίζει 15-20 λεπτά, στην ίδια θέση παίζει κι ο Καλάθης....γι αυτό λέω ότι μας καίει καλό shooting guard κι οχι τόσο play maker.Ενας παίκτης σαν τον Πάντερ, ή το Λοϊντ να τα στάζει, να ξεκλειδώνει και το Σλούκα.Θέλουμε και άσσο αλλά παίκτη που να χει λιγότερο χρόνο απ το Σλούκα, κάτι σαν τον Γουόκαπ.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 05, 2021 5:26 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Ιουν 05, 2021 5:03 pm
eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Ιουν 05, 2021 4:47 pm
Με τη λογικη οτι ο Πρίντεζης του χρονου θα παιρνει λιγότερα,ο Σπανουλης δε θα ειναι καν μειον Χάρισον,Τζενκινς,Ελις,Χαραλαμπόπουλος,Ζαν Σαρλ,Κουφό...δε ξερω κατα ποσο το παραπανω ροστερ ειναι τοσο ακριβότερο...
Επισης θεωρω οτι οι προεδροι θα ασχοληθούν και λιγο...πχ το να πανε μια βολτα να ψήσουν τον Καλαθη να ερθει ειναι κατς τη γνωμη μου στο χερι τους...Αγραβάνη,Χουγκαζ,Νικολαιδη τους εβαλα με τη λογικη του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλα και τραυματισμών...
Πχ αν εχουμε τραυματισμό στο 4-5 σε να βαθμο μπορει να αναπληρώσει ο Αγραβάνης...

Υ.Γ.Δε με νοιαζει τι ξενους θα εχουμε αλλα κατα ποσο μπορουμε να κανουμε ομαδα να γουστάρουμε να τη βλεπουμε αφενός και αφαιτερου να εχει καποιες πιθανοτητες για διάκριση ...και γενικα απολαμβάνω περισσοτερο να βλεπω Έλληνες ειδικα αν τα καταφέρνουν καλα
Ζαν Σαρλ δεν φεύγει.Τουλάχιστον ο Μπαρτζώκας δεν τον είχε στη λίστα των φευγάτων, όταν τελείωσε η χρονιά!Γι αυτό και δε χωράει ο Αγραβάνης....Έλλις 400κ,Χαραλαμπόπουλος 300κ,Τζένκινς 300κ,Χάρισον 750κ,Κουφός 300-400κ (για δυο μήνες πόσα να παιρνε;) άντε να φύγουμε και τον Σπανούλη που παιρνε 500-600;Να τα κάνουμε 2.5-2.7 μύρια ρεαλιστικά;Και παλί δεν χωράει ο Καλάθης και πάλι για να τον πάρουν θέλουν αύξηση μπάτζετ και με 1.5 μύριο παίρνεις ΠΑΙΧΤΑΡΑ στο "2" απ το πρώτο ράφι.Με το χρόνο του Σλούκα τι γίνεται;γιατι όταν επέστρεψε ο Κώστας θέλησε και χρόνο συμμετοχής απ ότι έμαθα οχι να παίζει 15-20 λεπτά, στην ίδια θέση παίζει κι ο Καλάθης....γι αυτό λέω ότι μας καίει καλό shooting guard κι οχι τόσο play maker.Ενας παίκτης σαν τον Πάντερ, ή το Λοϊντ να τα στάζει, να ξεκλειδώνει και το Σλούκα.Θέλουμε και άσσο αλλά παίκτη που να χει λιγότερο χρόνο απ το Σλούκα, κάτι σαν τον Γουόκαπ.
1)Εφοσον ερχόταν ο Αγραβάνης προφανως νωριτερα εχει συμφωνήσει για το χρονο που θα παιξει.
2)Καλαθης και Σλούκας θεωρω πιθανως και λαθος οτι μπορουν να παιζουν και μαζι στην ιδια 5δα κατα διαστήματα....Εχουν ποιοτητα και οι 2 διαφορετικού χαρακτηρα βεβαια αλλα νομιζω πως μπορουν να κανουν ωραια πραγματα.Εννοειται μπορει να κανω λαθος...
3)Στο 2 εβαλα να εχουμε Ντορσει,Καρτερ,Λαρεντζακη δεν ειναι και ασχημα...
4)Στο οικονομικο θεμα προφανως θεωρω δεδομενο οτι θα πρεπει να δωσουν εξτρα χρηματα αλλα οπως λενε αν παιξουμε στην Α1 μονο απο κει εχουμε συν 3 μυρια εξτρα οποτε πιθανως γινεται...

Παιδια ολα τα παραπανω δε τα γραφω ως θέσφατα απλα σκέψεις κανω και οπως εχει φανει ξεκαθαρα παντα προτιμω να βλεπω Έλληνες απ τον οποιοδηποτε ξένο τυπου Χάρισον,Κεσελ,Χολίνς,Ελλις κλπ κλπ μπορω να αναφερω 10δες...

Υ.Γ.Αν στο 2 μπορουσαμε να παρουμε κατι καλυτερο απο Ντορσει που το θεωρω απίθανο τοτε ισως στη θεση Καλαθη άξιζε να δουμε αν υπαρχει περιπτωση Χακετ

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Σάβ Ιουν 05, 2021 7:22 pm

Το να έρθει ο Καλάθης σε αυτόν τον Ολυμπιακό δεν έχει ΚΑΜΙΑ μπασκετική λογική από όπου και αν το δει κανείς. Λογική θα είχε αν είμαστε στο 2009 με 30εκ μπάτζετ.

Ας καταφέρουμε να δώσουμε δυο «καλά» συμβόλαια (για τα δεδομένα της ομάδας) στο 2 και στο 5. Από εκεί κ πέρα ενας backup ασσος για τον Σλούκα και μια μικρή υπέρβαση για το 3.

Γιατί βλέπω πολλούς να ονειρεύονται Καλάθη, Λόυντ κ Μίκυ και θα στο τελος θα έχουμε απότομη επαναφορά στην πραγματικότητα με Γκραντ,Κάρτερ κ Αγραβάνη.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Σάβ Ιουν 05, 2021 7:27 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Το να έρθει ο Καλάθης σε αυτόν τον Ολυμπιακό δεν έχει ΚΑΜΙΑ μπασκετική λογική από όπου και αν το δει κανείς. Λογική θα είχε αν είμαστε στο 2009 με 30εκ μπάτζετ.

Ας καταφέρουμε να δώσουμε δυο «καλά» συμβόλαια (για τα δεδομένα της ομάδας) στο 2 και στο 5. Από εκεί κ πέρα ενας backup ασσος για τον Σλούκα και μια μικρή υπέρβαση για το 3.

Γιατί βλέπω πολλούς να ονειρεύονται Καλάθη, Λόυντ κ Μίκυ και θα στο τελος θα έχουμε απότομη επαναφορά στην πραγματικότητα με Γκραντ,Κάρτερ κ Αγραβάνη.
Συμφωνώ 100% ας κλείσουμε τις τρεις τρύπες με παίκτες που θα βοηθήσουν σε νευραλγικές θέσεις και βλέπουμε...Ας πάρει και κανέναν του Λαυρίου για τη θέση 3 αν δε βγαίνουν τα κουκιά για ποιοτικότερο παίκτη και βλέπουμε!

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 05, 2021 7:32 pm

AO DAFNIS έγραψε:

Εμένα μου άρεσε που τον σκέφτηκε, που πήγε το μυαλό του μέχρι εκεί. :)
Συμφωνώ όμως ότι δεν γίνεται, άσε που δεν ταιριάζουν και τόσο πολύ παικτικά οι Σλούκας και Καλάθης, όσο ταιριάζει με τον Γουόκαπ ή ακόμα και τον Χένρι. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας, ότι λεφτά δεν παίζουν και με τη σέσουλα. ΑΛλιώς ας τους έπαιρνες κι ας έπαιρνες και τον Μήτογλου που λέει ο λόγος. Βέβαια, εγώ έχω πάντα στην άκρη του μυαλού μου ότι το καλό ρόστερ είναι αυτό που υπάρχει μια λογική και οι χρόνοι/ρόλοι μπορούν να μοιράζονται σωστά κι όχι να έχεις παίκτες ξυνισμένους στην άκρη του πάγκου. Καλή ώρα φέτος σε εμάς. :)

Από την άλλη δεν βλέπω το σενάριο που λες. Με τίποτε, κιόλας. Ένας τουλάχιστον καλός (Ευρωλιγκάτος, εννοώ) θα έρθει στους κοντούς. Νομίζω ότι το παλεύουν και για 2, αλλά ένας θα έρθει. Μπορούμε πια να τα πούμε με τα ονόματά τους: Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Χίλιαρντ. Κανείς από τους 3 δεν κάνει λιγότερα από 800χιλ. ευρώ. Εγώ όπως έλεγα και μέσα στη βδομάδα βλέπω πολύ και τον Κάρτερ. Μια μέρα αργότερα έσκασε ότι όντως τον έχουμε προσεγγίσει. Πολλοί (οι περισσότεροι) είπαν ότι το παιδί δεν ΄κάνει. Εγώ λέω ότι δεν είναι μεταγραφή από τα Λιντλ, κι ότι έχει δυναμική για πολλά πράγματα, αν μη τι άλλο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν θα πω κάτι διαφορετικό απόψε μετά τα όσα - περίπου- ιστορικά, έκανε σήμερα.
Τα είπαμε στην ώρα τους.

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Σάβ Ιουν 05, 2021 9:11 pm

Νεότερα σχετικά με τον Γουόκαπ: Η ομάδα έχει κάνει αρκετά καλή πρόταση στον Αμερικάνο και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 05, 2021 9:29 pm

Παντως ο μπαρτζωκας δινει περισσοτερη βαση στον δευτερο δημιουργο παρα στον ''χωστη''..Πρωτος του στοχος ο γκος και αφου μπηκε η ρεαλ στην μεση τα δινει ολα για τον γουοκαπ..Οι περισσοτεροι εδω λεμε να ρθει παικταρας στο 2 και με ασσο ας παμε και με τον γκραντ..ο μπαρτζω αποτι φαινεται υπολογιζει τον μακισικ βασικο(οσο δεν παιζουν μαζι σλουκας-γουοκαπ) και ας παει και με τον καρτερ..
Εκτος πια και μας εκπληξουν ολους οι αφοι και παρουμε και φαλλ και γουοκαπ και ντορσει/χιλιαρντ...μακαρι!

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Σάβ Ιουν 05, 2021 9:42 pm

shaq7 έγραψε:
Παντως ο μπαρτζωκας δινει περισσοτερη βαση στον δευτερο δημιουργο παρα στον ''χωστη''..Πρωτος του στοχος ο γκος και αφου μπηκε η ρεαλ στην μεση τα δινει ολα για τον γουοκαπ..Οι περισσοτεροι εδω λεμε να ρθει παικταρας στο 2 και με ασσο ας παμε και με τον γκραντ..ο μπαρτζω αποτι φαινεται υπολογιζει τον μακισικ βασικο(οσο δεν παιζουν μαζι σλουκας-γουοκαπ) και ας παει και με τον καρτερ..
Εκτος πια και μας εκπληξουν ολους οι αφοι και παρουμε και φαλλ και γουοκαπ και ντορσει/χιλιαρντ...μακαρι!
Εφικτοί στόχοι οι Γουόκαπ-Χιλιαρντ αν κι ο Χίλιαρντ το χω πει δε μου γεμίζει το μάτι ότι μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στο 2.Για Λόϊντ εξ αρχής δε το πίστευα, ο Ντόρσεϊ έχει το μυαλό του αλλού, κρίμα γιατι θα χαμε ωραία τριπλετα Σλούκι-Γουόκαπ και Ντόρσεϊ με Λαρεντζάκη και Κάρτερ από πίσω.Στους ψηλούς ας πάρει και Φαλ...

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 05, 2021 9:53 pm

- Ο ξανθός της Ζαλγκίρις- αν έρθει- θα είναι ότι καλύτερο. Σε προσφορά τον συγκρίνω μονάχα με τον Λόυντ. Ενδεχομένως σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που θέλει να κλέψει κι όχι να πάρει στα ίσα, να έχει και μεγαλύτερη προσφορά.

- Ο Χίλιαρντ μετά 2 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ κι έναν χρόνο ανταγωνιστικού μπάσκετ στην Μπασκόνια, θα μας φανεί εν ενεργεία ΝΒΑer σε σχέση με τον ζαμανφουτίστα Χάρισον που για σουτέρ του 40% τον πήραμε και σούταρε χειρότερα κι από... τον Ζαν Σαρλ. :hoho: Και κυρίως; Δεν ένιωθε, βρε παιδί.
-
O Φαλ βρε άνθρωποι ήταν από τα καλύτερα σέντερ της λίγκας φέτος. Ποιον περιμένατε δηλαδή; Τον Ταβάρες, τον Βέσελι, τον Ρέινολντς ή τον Μίκι και τον Πουαριέ; Όλοι αυτοί είναι από 1 ως 2.5εκ ετησίως. Πως θα τους πάρουμε αυτούς;

Συγκριτικά με τον φετινό Έλις δείχνει η μέρα με τη νύχτα. Ελπίζω να τον πάρουμε. Μετά τον Λαντέιλ (για άλλους λόγους/με άλλα χαρακτηριστικά) η καλύτερη προσιτή, μεταγραφή στο 5.
Μην τον περιμένετε με λιγότερα από 700 χιλ,

basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 05, 2021 9:59 pm

shaq7 έγραψε:
Νομίζω ότι ως την περασμένη βδομάδα, ο παίκτης που είχαν μαρκάρει εδώ και έναν μήνα τώρα, ήταν ο Ντόρσεϊ.
Γκος και Γουόκαπ είναι από την αρχή στόχοι, αλλά έχω την εντύπωση ότι από τα μέσα Απρίλη και μετά, ξέρανε στην ΚΑΕ, ότι ο ΓΚος είναι απλησιάστος για εμάς. Κι απλώς έκαναν την ¨μπας και" προσπάθεια.
Το έχω γράψει 2 φορές μες τον Μάη. Ο Γκος από τα μέσα Απρίλη μέχρι τα τέλη Μάη όταν κι αποκλείστηκε η ομάδα του, ήταν ο καλύτερος αμερικάνος κοντός στην Ευρώπη. Για εκείνο το διάστημα αναφέρομαι. Πολύ κρίσιμο διάστημα τού έλαχε τέτοιο φεγγάρι και το εξαργυρώνει με τη μεταγραφή στη Ρεάλ.

Φέτος ο Μπαρτζώκας δείχνει ευελιξία κι όχι την ακαμψία/υπεροψία που έδειξε πέρσι.
Παίζει ρόλο κι ότι φέτος μπορεί επιτέλους να υπογράψει ελεύθερα στα γκαρντ. Ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν. :P

Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: Bench

Σάβ Ιουν 05, 2021 10:00 pm

Ο Γουόκαπ και ο Φαλλ προσωπικά μου κάνουν (για αντί Τζένκινς και αντί Έλλις υποθέτω).

Πάντως οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες αλλά και μπερδεμένες. Αρχικά διαβάζαμε ότι θα πάμε μόνο για παίκτες με εμπειρία στην Ευρωλίγκα, μετά περάσαμε στο μισό Λαύριο και Προμηθέα, και τώρα φαίνεται ότι επιστρέφουμε στα αρχικά...

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 05, 2021 10:02 pm

benchwarmer έγραψε:
Σάβ Ιουν 05, 2021 10:00 pm
Ο Γουόκαπ και ο Φαλλ προσωπικά μου κάνουν (για αντί Τζένκινς και αντί Έλλις υποθέτω).

Πάντως οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες αλλά και μπερδεμένες. Αρχικά διαβάζαμε ότι θα πάμε μόνο για παίκτες με εμπειρία στην Ευρωλίγκα, μετά περάσαμε στο μισό Λαύριο και Προμηθέα, και τώρα φαίνεται ότι επιστρέφουμε στα αρχικά...
Νομίζω ότι θα έχουμε συνδυασμό. :)

AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Σάβ Ιουν 05, 2021 11:17 pm

Η λογική λέει πως αν έρθει Walkup , τότε στο 2 ξεχνάμε τον Ντόρσει και πάμε σε παίχτη τύπου Κάρτερ οικονομικά. Δεν με χαλάει το σενάριο αυτό. Ο Walkup μπορεί να παίξει και στο 2 και επίσης η ομάδα δεν θα πίνει θάλασσα όταν πάει ο Σλούκας στον πάγκο, όπως έγινε φέτος. Μακάρι να έρθει κ ο Φαλ και μετά μένει ένας παίχτης στοίχημα με σουτ στο 3 που ιδανικά θα πρέπει να μπορεί να ανέβει και στο 2. Νομίζω ότι στο 3 πρέπει να έρθει παίχτης του 40% στο 3π (ή τουλάχιστον να εξελιχθεί σε τέτοιον). Μακάρι να γινει η υπέρβαση να έρθει κ walkup κ ντόρσει αλλά χλωμό το βλέπω...

Όλα αυτά με την προυπόθεση ότι σταματάει ο αρχηγός αν και δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 05, 2021 11:38 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Σάβ Ιουν 05, 2021 11:17 pm
Νομίζω ότι στο 3 πρέπει να έρθει παίχτης του 40% στο 3π (ή τουλάχιστον να εξελιχθεί σε τέτοιον). Μακάρι να γινει η υπέρβαση να έρθει κ walkup κ ντόρσει αλλά χλωμό το βλέπω...
Για να εξελιχθει παικτης στον ολυμπιακο σε 40% στο 3π πρεπει να ρθει με 80% :D

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”