Οι Νετς έδειξαν ότι μέσα στο καλάθι μπαίνει όποιος γουστάρει και σκοράρει. Το θέμα είναι ότι επιθετικά είναι τόσο καλοί, που ποσώς τους ενδιαφέρει, ειδικά όταν οι συμπληρωματικοί τους παίκτες παίζουν τόσο καλά. Εχθές ο Γκρίφιν (που ήταν ολομόναχος στο τρίποντο) τα έσταζε, ο Μάικ Τζέημς έκανε ματσάρα, πολύ καλός ο Χάρις, βοήθησε ο Μπράουν, αλλά κι έτσι οι Μπακς ήταν στον πόντο στο ημίχρονο κι ουσιαστικά έχασαν το ματς στην τρίτη περίοδο όπου τα έσπασαν.
Είμαι πιο αισιόδοξος από πριν, φοβόμουν ότι θα φάνε καμιά 30ρα στα 2 πρώτα ματς οι Μπακς. Με δεδομένο ότι δε θα σουτάρουν 20% στο τρίποντο συνέχεια κι ότι ο μούσιας θα χάσει και το επόμενο, πιστεύω ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες από όσες νόμιζα, θα τα χτυπήσουν τα ματσάκια. Για να δούμε. Το υψηλό τέμπο του ξεκινήματος πάντως ήταν λάθος. Δε νομίζω Γκρίφιν και Τζέημς να ξαναείναι τόσο ουσιαστικοί και περιμένω μεγαλύτερη συμπαράσταση στο Γιάννη. Ο Λόπεζ θα είναι καλός σε όλη τη σειρά, αυτόν δεν τον φοβάμαι, αν και μου μάμησε το στοίχημα, τον είχα σε πολλά συνδυαστικά στα +5,5 ριμπάουντ, τα οποία πήρε από το πρώτο ημίχρονο και μετά όλο κάτι συνέβαινε (επιθετικό φάουλ, φάουλ εκτός φάσης, πάτησε γραμμή) και δεν πήρε ούτε ένα ριμπάουντ σε όλο το 2ο. Ντροπή του, δε μας σέβεται, μεροκαματιάρηδες ανθρώπους (δεν πειράζει θα περάσουν οι Κλίπερς σήμερα και θα με δικαιώσουν που τους έπαιξα στο 0-2).