mixalisgate7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 06, 2021 11:06 pm
Καλά μην είσαι σίγουρος, έχει γράψει πολλές ανοησίες, ειδικά για τον μπάσκετ (κυρίως την πρώτη χρονιά του Μπλάτ). Πρέπει να είσαι από τους λίγους Ολυμπιακούς που τον θεωρούν αξιόπιστο. Για τον Καλάθη το έγραψε ο Βαρλάς και του έβριζαν τα παιδιά σε μηνύματα στο Instagram και για τον Σλούκα το είχε πει ο Γκογκαλίδης από τον Μάρτιο.
-Έχε υπόψη σου ότι τον διαβάζω πολλά περισσότερα χρόνια από εσένα.
-Είπα και πιο πάνω ότι διαφωνώ σε πολλά και κρίσιμα.
-Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι πολλοί Ολυμπιακοί. Οι περισσότεροι μου φίλοι είναι Αεκτζήδες ενώ έχω να πάω σε γήπεδο δεκαετίες. Π.χ είμαι εναντίον του "μέχριτέλους" και γελάω κάθε φορά.
- Την υπογραφή του Σλούκα στο προσύμφωνο στη συνάντηση στον Πειραία- την έβγαλε μόνο το Μέσο, του οποίου είναι διευθυντής ο Διαμαντόπουλος. Με τον οποίο διαφωνώ σε πολλά. ΤΟ ξανα-ματα-λέω για να συννενοούμαστε.
- Για τον Καλάθη το έγραψε ο Βαρλάς- γι΄αυτό, μιλώντας περί Ντόρσεϊ βάζω και το eurohoops στην κουβέντα που επίσης, λέει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία-
Ωστόσο ο Διαμαντόπουλος κάπου στον Μάρτη (όταν διεκόπη η Ευρωλίγκα, πάνω- κάτω) είχε μιλήσει για τεράστιες αλλαγές στον ΠΑναθηναϊκό. Κι επειδή τεράστια αλλαγή στη συγκεκριμένη ομάδα, δεν μπορεί να εκληφθεί η αλλαγή προπονητή (σαν τα πουκάμισα) το μυαλό μας πήγε στον Καλάθη. Και στον Δ.Γ.
Δεν ξέρω τους περισσότερους έλληνες δημοσιογράφους. Π.χ τον Γκογκαλίδη που λες. ΤΟν Μελάγιες τον έχω διαβάσει τόσες φορές όσα είναι και τα δάκτυλα του ενός χεριού μου. 6 δηλαδή.
Διαβάζω μόνο Διαμαντόπουλο, και λίγο eurohoops. Και καμιά φορά Στεφάνου, αλλά τον είχα ξεχάσει από πέρσι. Τον είδα πέρσι να μένει πολύ πίσω στην κούρσα των ειδήσεων. Θεωρώ σοβαρό και τον Ζέρβα, αλλά δεν τον διαβάζω. Ότι αλιεύω εδώ μέσα.
Διαβάζω 4-5 το πολύ, ξένους δημοσιογράφους.
Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε. Χαιρετώ και καλές μεταγραφές κι ακόμα καλύτερη σεζόν. Η μισή δουλειά γίνεται το καλοκαίρι. Και πολύ λέω. ΤΟ βασικό γίνεται κάθε μέρα στην προπόνηση. Κι αν χρειαστεί γίνεται και καμιά μεταγραφή τον χειμώνα όπως πολύ κακώς δεν έγινε φέτος με ξένο κοντό.