Los Angeles Clippers (4) vs Dallas Mavericks (5)
Συντονιστής: Captains
4
4

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Για το μπασκετικό iq θα συμφωνήσω.Αλλά και για το νεύρο/ψυχή που είχε αυτός ο χιλίμπιλι.

Νομίζω ότι ο Μάτζικ ήταν σε ένα άλλο επίπεδο ιδίως στη μακρινή πάσα. Ο τρόπος που πάσαρε ήταν μοναδικός στην ιστορία του παιχνιδιού. Μπορούμε άφοβα να πούμε ότι ο Μπερντ είχε το καλύτερο court vision για forward.
Επίσης άφοβα, μπορούμε να πούμε ότι ο Λούκα (αδυναμία) είναι στον δρόμο να φτάσει αλλά και ξεπεράσει τον Μπερντ.
Δεν το έχει κάνει ακόμα κατ΄εμέ. Τα φετινά πλέι οφ ήταν σίγουρα μια ¨δηλώση¨του νεαρού Σλοβένου.
Στον βαθμό που μπορούμε να συγκρίνουμε, παίδες γιατί δεν είναι εύκολη η σύγκριση. Τα νούμερα και τα στατς βγαίνουν πιο εύκολα πια. Τότε έπαιζε πολύ "ξύλο". Ιδίως ο Μπερντ που έπαιρνε πολλές προσπάθειες και στο ζωγραφιστό κι είχε αναγάγει την προσποίηση (μαζί με τον Μακχείλ) σε
θέαμα αντάξιο μιας τάπας, ενός καρφώματος κλπ.
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει και μια χαώδης διαφορά ανάμεσα σε Μπερντ και Λούκα στο θέμα της άμυνας που είναι το 50% του παιχνιδιού, ο Μπερντ ήταν εξαιρετικός και σκληρός (ΟΚ, σε εποχή που μπορούσες να είσαι σκληρός). Και ναι, ήταν καλύτερος πασέρ σε εποχές που το να γράψεις ασίστ ήταν δύσκολο όχι μόνο για το πώς καταγράφονταν (οι μισές ασίστ του Λούκα σήμερα είναι για τρίποντο, που τότε δε μετρούσαν) αλλά κι επειδή έδινες ασίστ φτύνοντας αίμα, αφού είχες φάει ξύλο κι αφού έπρεπε να βάλει και ο συμπαίκτης σου το καλάθι από το χρωματιστό, επίσης τρώγοντας ξύλο, απέναντι σε σέντερ-θηρία.
Προς το παρόν, εύκολα Μπερντ. Προς το παρόν λέω, γιατί με το wonderkid Λούκα ποτέ δεν ξέρεις.
Εχτές ο Λούκα τα έπαιξε, ήδη από τα μισά της τρίτης δεν έιχε ανάσες, σε κάποια φάση στην 4η έπιανε το πόδι του, δεν είχε πατήματα κι άρχισε να μοιράζει τη μπάλα περισσότερο. Ε στο τέλος του έβαλε και τον Καγουάι πάνω και τετέλεσται. Το ψηλό σχήμα με Πορζίνγκις-Μαριάνοβιτς (που έπαιζαν βόλεϊ) δεν απέδωσε τόσο επειδή ο Μόρις τα χλάτσωνε με ευκολία, αλλά ο Καρλάιλ δοκίμασε πολλά, αν μη τι άλλο στη σειρά το πάλεψε πάρα πολύ.
Ο Τζορτζ για άλλη μια χρονιά είναι κακός στα κρίσιμα, δε γίνεται να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ο Καγουάι , να πηγαίνουν οι σειρές στα 7 ματς και να πρέπει ΚΑΙ να μαρκάρει τον καλύτερο αντίπαλο παίκτη. Υποτίθεται ότι είναι σούπερ σταρ και μάλιστα 2-way.
Έχουμε κάπου στατιστικά Λούκα όταν τον μαρκάρει ο Καγουάι;
Προς το παρόν, εύκολα Μπερντ. Προς το παρόν λέω, γιατί με το wonderkid Λούκα ποτέ δεν ξέρεις.
Εχτές ο Λούκα τα έπαιξε, ήδη από τα μισά της τρίτης δεν έιχε ανάσες, σε κάποια φάση στην 4η έπιανε το πόδι του, δεν είχε πατήματα κι άρχισε να μοιράζει τη μπάλα περισσότερο. Ε στο τέλος του έβαλε και τον Καγουάι πάνω και τετέλεσται. Το ψηλό σχήμα με Πορζίνγκις-Μαριάνοβιτς (που έπαιζαν βόλεϊ) δεν απέδωσε τόσο επειδή ο Μόρις τα χλάτσωνε με ευκολία, αλλά ο Καρλάιλ δοκίμασε πολλά, αν μη τι άλλο στη σειρά το πάλεψε πάρα πολύ.
Ο Τζορτζ για άλλη μια χρονιά είναι κακός στα κρίσιμα, δε γίνεται να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ο Καγουάι , να πηγαίνουν οι σειρές στα 7 ματς και να πρέπει ΚΑΙ να μαρκάρει τον καλύτερο αντίπαλο παίκτη. Υποτίθεται ότι είναι σούπερ σταρ και μάλιστα 2-way.
3
3

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Conan1982
- Reactions: 3303
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ θα ήθελα να δω γραφήματα πως κατανέμονταν οι ασσίστ από διάφορους παίκτες ανά περιοχή λήψης της ασσίστ αλλά δεν έχω βρει κάτι για παλιές χρονιές. Αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν μετρούσαν οι πάσες για τρίποντα στο NBA και αν ναι πότε άλλαξε ο τρόπος μέτρησης; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό.yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 07, 2021 11:36 amΥπάρχει και μια χαώδης διαφορά ανάμεσα σε Μπερντ και Λούκα στο θέμα της άμυνας που είναι το 50% του παιχνιδιού, ο Μπερντ ήταν εξαιρετικός και σκληρός (ΟΚ, σε εποχή που μπορούσες να είσαι σκληρός). Και ναι, ήταν καλύτερος πασέρ σε εποχές που το να γράψεις ασίστ ήταν δύσκολο όχι μόνο για το πώς καταγράφονταν (οι μισές ασίστ του Λούκα σήμερα είναι για τρίποντο, που τότε δε μετρούσαν) αλλά κι επειδή έδινες ασίστ φτύνοντας αίμα, αφού είχες φάει ξύλο κι αφού έπρεπε να βάλει και ο συμπαίκτης σου το καλάθι από το χρωματιστό, επίσης τρώγοντας ξύλο, απέναντι σε σέντερ-θηρία.
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
[/quote]
Κι εγώ θα ήθελα να δω γραφήματα πως κατανέμονταν οι ασσίστ από διάφορους παίκτες ανά περιοχή λήψης της ασσίστ αλλά δεν έχω βρει κάτι για παλιές χρονιές. Αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν μετρούσαν οι πάσες για τρίποντα στο NBA και αν ναι πότε άλλαξε ο τρόπος μέτρησης; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό.
[/quote]
Δεν έχω διαβάσει κάτι, αλλά σε διάφορες εκπομπές για το ΝΒΑ που έχω δει στο ESPN παλιοί παίκτες (στα γρήγορα θυμάμαι το Μπάρκλεϊ, τον Πέιτον και τον Μπίλαπς ή τον Ρέτζι Μίλερ, δε θυμάμαι ποιος από τους δύο ήταν) να γελάνε με το πώς καταγράφονται οι ασίστ σήμερα.
Κι εγώ θα ήθελα να δω γραφήματα πως κατανέμονταν οι ασσίστ από διάφορους παίκτες ανά περιοχή λήψης της ασσίστ αλλά δεν έχω βρει κάτι για παλιές χρονιές. Αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν μετρούσαν οι πάσες για τρίποντα στο NBA και αν ναι πότε άλλαξε ο τρόπος μέτρησης; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό.
[/quote]
Δεν έχω διαβάσει κάτι, αλλά σε διάφορες εκπομπές για το ΝΒΑ που έχω δει στο ESPN παλιοί παίκτες (στα γρήγορα θυμάμαι το Μπάρκλεϊ, τον Πέιτον και τον Μπίλαπς ή τον Ρέτζι Μίλερ, δε θυμάμαι ποιος από τους δύο ήταν) να γελάνε με το πώς καταγράφονται οι ασίστ σήμερα.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
ΈΤσι είναι, ο μεγάλος χαμένος είναι ο Όσκαρ Ρόμπερτσον αλλά κι ο Μάτζικ. Δεν είναι μόνο οι ασίστ για τρίποντο, αλλά και για μια ελέυθερη βολή, αλλά και γενικά είναι πιο ελαστικοί στην ντρίπλα που πρέπει να κάνει ο αποδέκτης, στα αγγίγματα, στις λεγόμενες χόκει ασίστ κλπ.yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 07, 2021 2:59 pm
Είχαμε κάνει μια τέτοια κουβέντα με τον ssoulis κάποια στγμή και για το ΦΙΜΠΑ μπάσκετ ( βλ. Γκάλης κυρίως).
- ssoulliss
- Reactions: 3996
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κρίμα για τον Carlisle που έκανε προσπάθεια να περάσει τους Clippers αλλά τελικά το ρόστερ είναι μέχρι ένα σημείο. Οι Mavs με τους Knicks ήταν οι φετεινοί overachievers και οποιαδήποτε πρόκριση σε δεύτερο γύρο θα συνιστούσε εκπληξη.
Από την άλλη ο Kawhi στα δύο τελυευταία παιχνίδια ήταν απίστευτος με 36,5 πόντους-8 ριμπάουντ-6 ασσιστ- 3 κλεψίματα- 28/40 σουτ
-11/11 βολές
Εντωμεταξύ η μορφάρα των Clippers!!

Από την άλλη ο Kawhi στα δύο τελυευταία παιχνίδια ήταν απίστευτος με 36,5 πόντους-8 ριμπάουντ-6 ασσιστ- 3 κλεψίματα- 28/40 σουτ

Εντωμεταξύ η μορφάρα των Clippers!!

1
1

- Conan1982
- Reactions: 3303
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου ξέφυγε. Στα στατιστικά των ομάδων στα match ups. Για τα play off μόνο:
https://www.nba.com/stats/team/16106127 ... a%20Doncic
0
-
- Reactions: 1869
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
3
2
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ggr την Δευ Ιουν 07, 2021 7:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv