2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 07, 2021 8:02 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Ιουν 07, 2021 7:40 pm
AlexD έγραψε:
Δευ Ιουν 07, 2021 7:23 pm

Όχι ότι ενδιαφέρει κανέναν, αλλά αν μπει ο Μαρινακης στο μπάσκετ εγώ δεν βλέπω ποτέ ξανά. Όπως έκοψα την μπάλα θα αναγκαστώ να κόψω και το μπάσκετ. Όχι ότι οι Αγγελόπουλοι είναι τέρατα ηθικής, αλλά στο Βαγγελας τερματίζει το πράγμα, ξεπερνάει Κοκκαλη, Κοσκωτά, Μελισσανιδη και τα κουμπουρια του καπετάνιου μαζί, και για πλάκα λέμε.

Χίλιες φορές να χτίσουν μια ομάδα με μικρό μπάτζετ με όραμα, παρά να μπει ο Β.Μ να κάνει τα δικά του.
Εδω και χρονια την ΕΠΟ την κανουν τράμπες Σαββιδης και Μελισσανίδης...Τα ντερμπι τα σφυράνε ξένοι....Ο Ολυμπιακός εχει τους καλυτερους παιχτες,τις καλυτερες επενδύσεις και τους καλυτερους προπονητές...και αυτο φαινεται απ τις μεταγραφες που παιρνουν οταν φεύγουν και απ το γεγονος οτι λενε τα καλυτερα για την ομαδα ενω σε πολλες των περιπτώσεων θελουν και να επιστρέψουν...και επισης φέρνουμε σχετικά καλα αποτελέσματα στην Ευρώπη ειδικα σε συγκριση με τις αλλες Ελληνικές ομαδες

Κατα την ταπεινή μου γνωμη θα ηταν εξαιρετικα ολα αυτα να τα εχουμε και στο μπασκετ τηρουμένων των αναλογιών ....τωρα γιατι εσυ δε τα θες δεν καταλαβαινω αλλα ειναι σεβαστή η αποψη σου...
Δεν το καταλαβαίνεις (και σεβαστό) γιατί εστιάζεις μόνο στο αποτέλεσμα, εγώ μίλησα καθαρά για ηθική. Δεν μπορώ να πάω να πανηγυρισω κάποια επιτυχία η οποία θα αποδίδεται και θα "τιμά" έναν άνθρωπο που ευθύνεται για πάρα μα πάρα πολλά στην χώρα και καθόλου μόνο σε αυτήν.

Τι να τις κάνω τις 3 συνεχόμενες ευρώ κούπες που ίσως σηκώσει η ομάδα αν τα φράγκα που μπήκαν προέρχονται από τον θάνατο των αδερφών μου ανά τον κόσμο; Μη σώσω να ξανά δω ούτε φ4, το προτιμώ. Προσωπική άποψη και μπορεί να μην αφορά κανέναν άλλον, αλλά μιας και τα λέμε σχετικά δεν μπορώ να μην την εκφράσω 😀

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 07, 2021 8:30 pm

AlexD έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:
Δευ Ιουν 07, 2021 7:40 pm
Εδω και χρονια την ΕΠΟ την κανουν τράμπες Σαββιδης και Μελισσανίδης...Τα ντερμπι τα σφυράνε ξένοι....Ο Ολυμπιακός εχει τους καλυτερους παιχτες,τις καλυτερες επενδύσεις και τους καλυτερους προπονητές...και αυτο φαινεται απ τις μεταγραφες που παιρνουν οταν φεύγουν και απ το γεγονος οτι λενε τα καλυτερα για την ομαδα ενω σε πολλες των περιπτώσεων θελουν και να επιστρέψουν...και επισης φέρνουμε σχετικά καλα αποτελέσματα στην Ευρώπη ειδικα σε συγκριση με τις αλλες Ελληνικές ομαδες

Κατα την ταπεινή μου γνωμη θα ηταν εξαιρετικα ολα αυτα να τα εχουμε και στο μπασκετ τηρουμένων των αναλογιών ....τωρα γιατι εσυ δε τα θες δεν καταλαβαινω αλλα ειναι σεβαστή η αποψη σου...
Δεν το καταλαβαίνεις (και σεβαστό) γιατί εστιάζεις μόνο στο αποτέλεσμα, εγώ μίλησα καθαρά για ηθική. Δεν μπορώ να πάω να πανηγυρισω κάποια επιτυχία η οποία θα αποδίδεται και θα "τιμά" έναν άνθρωπο που ευθύνεται για πάρα μα πάρα πολλά στην χώρα και καθόλου μόνο σε αυτήν.

Τι να τις κάνω τις 3 συνεχόμενες ευρώ κούπες που ίσως σηκώσει η ομάδα αν τα φράγκα που μπήκαν προέρχονται από τον θάνατο των αδερφών μου ανά τον κόσμο; Μη σώσω να ξανά δω ούτε φ4, το προτιμώ. Προσωπική άποψη και μπορεί να μην αφορά κανέναν άλλον, αλλά μιας και τα λέμε σχετικά δεν μπορώ να μην την εκφράσω 😀
Ολη η πρωτη παράγραφος που γραφω για ΕΠΟ κλπ στην ηθική αναφερομαι....

Τωρα τα αλλα που μου λες τωρα καταλαβαινω που το πας δε το επιασα στην αρχη...κοιτα να δεις αυτη ηταν η θεωρια του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια του πολέμου που υφίσταται...ποτε δεν αποδείχτηκε κατι...
Αντιθέτως ξερω οτι εχει ταΐσει πολλους μετανάστες και εχει στεγάσει πολλους σεισμόπληκτους...

Γενικοτερα παντως οταν μιλαμε για τετοια μεγέθη επιχειρηματιών δε νομιζω πως καποιος εχει κανει αυτες τις αμύθητες περιουσίες με απολυτα ηθικό τροπο...κανενας ομως...οπως στην τελικη και κανενας υπάλληλος δεν ειναι απολυτα ηθικός...τεσπα αυτη ειναι αλλη κουβεντα...

Υ.Γ.Να υποθεσω το Ευρωπαϊκό στη Ρώμη το 97 δε το πανηγύρισες λογω Κοκκαλη?

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 07, 2021 9:26 pm

Στην φενερ για εναν περιεργο λογο ενω περασε οτι και ο ολυμπιακος με τις πληρωμες κλεινουν πολοναρα,μπουκερ κτλ δεν δειχνει να επηρεαζονται οι παικταραδες..Μονο στον ολυμπιακο κανουμε καλυτερες προσφορες αλλα μας απορριπτουν ..ωραιο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο..

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Δευ Ιουν 07, 2021 9:34 pm

Ο καθε Walkup έχει ενα ταβάνι στο μισθολόγιο. Δε θα πάει δηλαδή να του δώσει κάποιος 1.5Μ, δε μιλαμε για Λαρκιν. Επομένως οικονομικά δεν τίθεται θέμα αν μπορούμε να ματσαρουμε τις προσφορές των άλλων. Φαντάζομαι δηλαδή είχαμε σκοπό να δώσουμε 800κ-1Μ για γκαρντ, αν οχι τοτε πασο. Οπότε τα μπηκε ο ταδε και ο δεινα λιγο φρουφρου κι αρωματα ειναι. Απλά το πιο πιθανό ειναι να ανεβηκαν οι απαιτήσεις κανα 100κ κι ο μεγας διαπραγματευτής Σκινδιλιας που έχει χάσει περίπου ενα εκατομμύριο διαπραγματεύσεις να τσινησε σκεπτομενος ότι πάει να πληρώσει υπεραξία.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Δευ Ιουν 07, 2021 9:42 pm

Μην αγχώνεστε παιδιά, αυτοί μέσα εκει ξέρουν πολύ καλά πόσα λεφτά μπορούν να διαθέσουν και για πόσους παίκτες....Το ελληνικό μπάσκετ έχει ήδη ξεκινησει τη καμπή του και θα συνεχίσει για κάποιο διάστημα ακόμα.Μέρος της καμπής είναι κι η ομάδα, δεν υπάρχουν πολλά λεφτά, το γνωρίζουμε ότι για να χουμε ελπίδες για παίκτη δε πρέπει ν ασχοληθεί μαζί του ομάδα οχτάδας!Απαξ κι ασχολήθηκε κατά 70% τον έχασες τον παίκτη.Τουλάχιστον ας κλείσουν κανέναν ταλαντούχο με προοπτική και οχι κάτι φτασμένους τριτοτέταρτους ξένους της ευρωλίγκα (βλέπε Τζένκινς).Ντροπή μόνο αν δε πάρουν παίκτη αξιόλογο στο 2, είναι υποχρέωση τους αφου αγαπάνε τη ομάδα, μη πάμε και άκλαφτοι τελείως....

0
tarp7

allstar
Reactions: 1992

Δευ Ιουν 07, 2021 10:01 pm

Το ότι λέγονται και προτείνονται διάφορα ονόματα εδώ στο φορούμ και σε άλλα σιτε δεν σημαίνει και ότι θα τους παίρναμε κιόλας. Κατά τη γνώμη μου σωστά δεν δίνονται πολλά χρήματα για τον αντικαταστάτη του σλούκα που θα παίζει 10 λεπτά. Αρκεί βέβαια να πάρουμε κάποιον που να μπορεί να παίξει σε καλό επίπεδο 10 λεπτά και να ναι πλέυ μεικερ όχι σουτινγκ γκαρντ που παίζει και πλέι μεικερ καμιά φορά . Προσωπικά δεν με ενθουσίαζε η ιδέα να παίρναμε γκος ή γουόλκαπ που θα κάλυπταν και τη θέση 2. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δοθούν καλά λεφτά για σούτνγκ γκαρντ σκόρερ και με τα υπόλοιπα χρήματα να πάρουμε αναπληρωματικό πλέυ μέικερ και καλό σέντερ. Έχω την εντύπωση ότι ο Μπαρτζώκας ψάχνει παίκτες και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού άλλωστε στην Ευρωλίγκα 3-4 ονόματα είναι διαθέσιμα για τα γκαρντ.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Δευ Ιουν 07, 2021 10:14 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Ιουν 07, 2021 10:01 pm
Το ότι λέγονται και προτείνονται διάφορα ονόματα εδώ στο φορούμ και σε άλλα σιτε δεν σημαίνει και ότι θα τους παίρναμε κιόλας. Κατά τη γνώμη μου σωστά δεν δίνονται πολλά χρήματα για τον αντικαταστάτη του σλούκα που θα παίζει 10 λεπτά. Αρκεί βέβαια να πάρουμε κάποιον που να μπορεί να παίξει σε καλό επίπεδο 10 λεπτά και να ναι πλέυ μεικερ όχι σουτινγκ γκαρντ που παίζει και πλέι μεικερ καμιά φορά . Προσωπικά δεν με ενθουσίαζε η ιδέα να παίρναμε γκος ή γουόλκαπ που θα κάλυπταν και τη θέση 2. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δοθούν καλά λεφτά για σούτνγκ γκαρντ σκόρερ και με τα υπόλοιπα χρήματα να πάρουμε αναπληρωματικό πλέυ μέικερ και καλό σέντερ. Έχω την εντύπωση ότι ο Μπαρτζώκας ψάχνει παίκτες και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού άλλωστε στην Ευρωλίγκα 3-4 ονόματα είναι διαθέσιμα για τα γκαρντ.
Ναι σωστά, υπάρχει κι επικοινωνιακό θέμα, όταν βγάζουν προς τα έξω ότι έχουν κάλη πρόταση όμως στον Γουόκαπ σημαίνει θέλουν να δώσουν μεγάλο ποσό του μπάτζετ για παίχτη που θα παίζει στον άσσο.Μπορεί να το σκέφτηκε αλλιώς και να μη θέλει κλασικό σουτέρ στο 2, για να πάει για σουτέρ wingman στο 3 οικονομικό (από ΝΒΑ γιατι στην ευρωλίγκα δε ξέρω κανέναν τέτοιο).Αυτός είχε σκεφτεί Ντόρσεϊ-Λαντέϊλ, χάθηκαν αυτοί, σου λέει πάω για δεινόσαυρο και σουτέρ στο 3;Μπέρδεμα το μυαλό τους, αλλαζουν το πλάνο αμέσως μόλις φάνε άκυρο από παίκτες λογικά, αυτό δείχνουν τα ονόματα που βγαίνουν προς τα εξω.Εγω, ικανοποιημένος θα μαι αν αποκτηθεί αξιόλογος σουτέρ, ο Φαλ και παίκτες οικονομικοί (που σίγουρα θα πάρει τέτοιους) με προοπτικές για να αναδειχθούν.

0
AlexD

nba

Δευ Ιουν 07, 2021 10:59 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Ιουν 07, 2021 8:30 pm
AlexD έγραψε:

Ολη η πρωτη παράγραφος που γραφω για ΕΠΟ κλπ στην ηθική αναφερομαι....

Τωρα τα αλλα που μου λες τωρα καταλαβαινω που το πας δε το επιασα στην αρχη...κοιτα να δεις αυτη ηταν η θεωρια του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια του πολέμου που υφίσταται...ποτε δεν αποδείχτηκε κατι...
Αντιθέτως ξερω οτι εχει ταΐσει πολλους μετανάστες και εχει στεγάσει πολλους σεισμόπληκτους...

Γενικοτερα παντως οταν μιλαμε για τετοια μεγέθη επιχειρηματιών δε νομιζω πως καποιος εχει κανει αυτες τις αμύθητες περιουσίες με απολυτα ηθικό τροπο...κανενας ομως...οπως στην τελικη και κανενας υπάλληλος δεν ειναι απολυτα ηθικός...τεσπα αυτη ειναι αλλη κουβεντα...

Υ.Γ.Να υποθεσω το Ευρωπαϊκό στη Ρώμη το 97 δε το πανηγύρισες λογω Κοκκαλη?
Κάτσε ρε Έντι μισό.

1) καταλαβαίνω ότι όποιος λέει κάτι για ΝΔ ή για τον Β.Μ. αμέσως φοριέται για συριζαιος, κακοπροαιρετα ή καλοπροαιρετα είναι αντανακλαστικο πια, αλλά και αυτό δεν είναι το αφήγημα της ΝΔ και του Βαγγελα;
Πολύ βολικό, αλλά όχι ούτε εγώ ούτε οποίος μιλάει για κάποια πράγματα που βλέπει είναι απαραίτητα σύριζα.

2) Αν μπω στο τι αποδείχτηκε, γιατί και πως θα πρέπει να αλλάξουμε τοπικ. Ευχαρίστως από αύριο να σου πω την άποψή μου σε ειδικό τοπικ, το έχω ξεκοκκαλισει το θέμα δεν υπάρχει πρόβλημα.

3) Η ηθική, παρά τις διαφορετικές σχολές και ερμηνείες, σε πολλά επίπεδα δεν είναι κάτι σχετικό. Μπορεί εννοείται να πεις ότι αν είσαι Καντιανος έχεις διαφορετικό κριτήριο περί του τι είναι ηθικό από ότι ένας ωφελημιστης, αλλά σε κάποια πράγματα υπάρχει σύγκλιση από όλους. Και υπάρχουν διαβαθμίσεις. Ο Β.Μ δεν έχει μόνο ένα (αντε να πω πιθανό) πλοίο πίσω του, έχει και άμεση ανάμειξη, μεταξύ άλλων, με πολλές δράσεις της Χ.Α. πχ. Πόσοι και πόσοι που πηγαίναμε μαζί γήπεδο κάποτε εντάχθηκαν στην Χ. Α. με μισθό και πηγαίνανε σε αποστολές που εξυπηρετούν επιχειρηματικες δραστηριότητες στο βάθος. Πράγματα που αν διαβάσεις αναλυτικά τι βγήκε από την γνωστή δίκη είναι γνωστά και κανείς δεν τα έχει αμφισβητήσει. Αδέρφια μαχαιρωθηκαν ή μαχαίρωσαν στο όνομα κάποιας άριστης πηχτής βλακειας.
Ναι, προφανώς και σε έναν βαθιά καπιταλιστικο κόσμο κανένας που βγάζει υπερβολικά πολλά λεφτά δεν το κάνει όντως με ηθικό τρόπο, θα ήταν λογικά παράδοξο θα πω εγώ αν και μπορεί να διαφωνήσεις σε αυτό. Δεν μπορώ όμως να βάλω στην ίδια ζυγαριά κάποιον που πυροβολεί έναν πρόσφυγα στην μανωλαδα πχ με κάποιον που πληρώνει έναν διαιτητή ή πληρώνει υπό υπό υπό αξία σε ρεπα, με τις ευλογίες του σούπερμαν και των λεφταδων. Και τα δύο ανήθικα είναι, αλλά είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο και τελείως άλλο βάθος.
Το γεγονός ότι κάνει φιλανθρωπίες επίσης δεν μου λέει τίποτα. Και ο Μπιλ ο Γκειτς έχει κάνει πολλές και έχει πραγματικά βοηθήσει πολύ κόσμο, αλλά όταν πρωτοστατεί στο να μην απελευθερωθουν τα εμβόλια για τον κοβιντ πχ σκοτώνει πολύ παραπάνω κόσμο.

Η βασική ομοιότητα Κοκκαλη Μαρινακη πχ είναι ότι ελέγχουν σε τεράστιο βαθμό την πληροφορία. Και αυτό είναι ανήθικο και κοινωνικά αντιπαραγωγικο. Έχουν και άλλες αλλά ας μην επεκταθούμε. Το 97 όμως ήμουν ανήλικος και δεν έβλεπα Κοκκαλη πίσω από Τομιτς, Ταρλατς, Φασουλα και Ριβερς. Τώρα, ως ενήλικος, μπορώ και ως έναν βαθμό θεωρώ και χρέος μου στο κάτω κάτω να το βλέπω.
Και οι Αγγελόπουλοι δεν είναι άγιοι. Μακράν τούτου. Αλλά κάπου, όταν ζεις εδώ μέσα κάνεις και κάποιες μικρές νοθειες για να την παλέψεις.

Τα φιλιά μου και συγγνώμη σε όσους αυτονόητα κούρασα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Ιουν 07, 2021 11:29 pm

Δυο βασικα πραγματα γιατι δεν ειναι χωρος εδω

1)Δε σε ειπα Συριζαιο ειπα οτι αυτη ειναι η θεωρεία του ΣΥΡΙΖΑ...Αλλο το ενα αλλο το αλλο...Συγκεκριμενα θυμαμαι ενα ηχητικό τον Καμμένο να πιέζει εναν τύπο να καταθέσει εναντίον Μαρινακη...Οταν βλεπεις υπουργο άμυνας να κανει κατι τετοιο δε ξερω ποιος ειναι τελικα ο ένοχος...

2)Δεν ειμαι οργανωμένος και ειμαι μπασκετικός οποτε αν ειχε σχέσεις με ΧΑ ειλικρινα δεν εχω ιδεα και να σου πω πρωτη φορα το ακουω...Δε το γνωρίζω...Αν το εκανε και τροφοδοτούσε αυτο το ακρο κακως το εκανε οπως το ιδιο ισχυει αν τροφοδοτούσε τα αλλα άκρα,αλλα ειλικρινα δε το ξερω...

3)Το οτι κανει καποιος φιλανθρωπίες,οποιος και να ειναι αυτος συγνωμη μονο θετικο ειναι και κακως μου λες δε σε νοιαζει...Επισης ο Μαρινακης το 99% της περιουσίας του ειναι στο εξωτερικο οποτε σε σχεση με την πλειοψηφια προέδρων εχει τα λιγοτερα διαπλεκόμενα οφέλη...

Υ.Γ.Η πατέντα των εμβολίων και βεβαια ΔΕΝ πρεπει να ελευθερωθεί...Αυτο ειναι κοινή λογικη ειτε το δεις ανθρωπιστικά ειτε επιχειρηματικά...Απορω πραγματικα με ποια λογικη καποιος να στηρίζει το αντιθετο...1)Παραγωγή υπαρχει άφθονη σιγα σιγα και για τρίτες χωρες αλλα το πιο σημαντικο 2)Την επομενη φορα που θα απαιτηθεί απο φαρμακευτική κατι αντιστοιχο δε θα ασχοληθούν καν η θα ασχοληθούν οι δεύτερες κατι το οποιο θα ειναι εγκληματικό για την ανθρώπινη υγεια....το ηθικό οτι τη δουλεια καποιου δεν πρεπει να την καπηλεύονται αλλοι με σκοπο την κονομα δε στο βαζω καν...

Να σαι καλα και μακαρι στην τελικη να δουμε λιγο ωραιο μπασκετακι που μας εχει λειψει

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 08, 2021 1:34 am

RipCity έγραψε:
Δευ Ιουν 07, 2021 9:34 pm
Ο καθε Walkup έχει ενα ταβάνι στο μισθολόγιο. Δε θα πάει δηλαδή να του δώσει κάποιος 1.5Μ, δε μιλαμε για Λαρκιν. Επομένως οικονομικά δεν τίθεται θέμα αν μπορούμε να ματσαρουμε τις προσφορές των άλλων. Φαντάζομαι δηλαδή είχαμε σκοπό να δώσουμε 800κ-1Μ για γκαρντ, αν οχι τοτε πασο. Οπότε τα μπηκε ο ταδε και ο δεινα λιγο φρουφρου κι αρωματα ειναι. Απλά το πιο πιθανό ειναι να ανεβηκαν οι απαιτήσεις κανα 100κ κι ο μεγας διαπραγματευτής Σκινδιλιας που έχει χάσει περίπου ενα εκατομμύριο διαπραγματεύσεις να τσινησε σκεπτομενος ότι πάει να πληρώσει υπεραξία.
Δηλαδή βρε καλέ μου ripcity για που τον βλέπεις τον ξανθό αν δεν έρθει σε μας; Για τον ΠαναθηναΙκό και την Μπάγερν;
Άσε που ο Λάρκιν δεν θα πάρει 1.5 αλλά 2.5 μην πω και 3.

Μιαν ερώτηση γενικά προς το μεγαλύτερο κομμάτι των ολυμπιακών που γράφουν εδώ: Αν όντως διαθέτουμε 800-1κ για γκαρντ το θεωρείτε άσχημο;

Το ότι μπορεί να συνέπεσε η φετινή απόφαση για καλό γκαρντ με την επέλαση του ΝΒΑ (που δεν επιδέχεται ουδεμίας αμφισβήτησης πια) και για την οποία έκανα και ξεχωριστό τόπικ, τονίζοντας ότι θα επηρεάσει αλυσιδωτά όλες τις ομάδες (προσφορά και ζήτηση) να μην το λάβουμε υπόψη;
Το ζήτημα είναι το αν θα πάμε ξανά από τον Γκος και τον ξανθό στον Γουόλντεν λες και δεν παίζει ούτε ο Γκρέιντζερ ούτε ο Γιόβιτς. Για το αν θα πάμε από τον Ντόρσεϊ στον Κάρτερ λες και δεν παίζει ούτε ο Χίλιαρντ ούτε ο Κοζέρ (ο Κοζέρ, ναι).
Για το ότι θα παμε για μέτριο ή για καθόλου 3ρι που από τη στιγμή που δεν βρίσκουμε τα γκαρντ που είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε υπέρβαση, ε, ας τα σκάσουμε στο 3 κι ας φέρουμε έναν εκ των Μπρόκχοφ ή Γ. Χάουαρντ.
Κι από τη στιγμή που δεν πληρώνουμε όσα ήταν να πληρώσουμε στα γκαρντ, ε ας αλλάξουμε τον Ζαν Σαρλ είτε με τον Μήτογλου (σε αυτήν την περίπτωση λέω ναι) είτε με παίκτη στυλ Καμπόκλο ή έστω Κοστέλο.
Αυτά. Ούτε να ρίξω το ανάθεμε στους Αγγελόπουλους - Μπαρτζώκα αλλά ούτε και να μην τους κάνω κριτική στην περίπτωση που δεν μας κάτσουν οι ακριβοί στόχοι- που εγώ βγάζω έξω τα συνωμοσιολάγνα και είμαι της άποψης ότι όντως τους παλέψαν/παλεύουν.
Αλλά όταν δεν σου κάθεται κάποιος και έχεις λεφτά για ξόδεμα, ε, υπάρχουν κι άλλοι. Έστω και σε άλλες θέσεις.
Αυτά εις το τετράγωνο.

@shaq7. Δεν είχα πει ότι έχουμε πλεονέκτημα έναντι των άλλων πιο πλούσιων ομάδων από τη στιγμή που έχουν λήξει οι υποχρεώσεις μας.
Είπα ότι το μόνο πλεονέκτημα που έχουμε είναι αυτό. Τεράστια η διαφορά και μιλάμε για τη μητρική μας τη γλώσσα.
Επιπλέον λέω συνέχεια ότι τόσο ο Ντόρσεϊ όσο κι ο ξανθός, το πιο πιθανό είναι να πάνε ο πρώτος στο ΝΒΑ κι ο δεύτερος σε πλουσιότερη ομάδα. Κι ότι θα μου κάνει- ευχάριστη έκπληξη- αν τους πάρουμε.
Ότι λέμε δεν ξελέμε. :)
Φιλάκια κι υπομονή. :P

* Συμφωνώ με Alexd περί Μαρινάκη. Καλύτερα Αγγελόπουλοι. Χωρίς συζήτηση. Υποστήριζαμε κι αγαπάγαμε Ολυμπιακό με τον Κοκορόγιαννη, τον Καρκαμπάση και τον Παναγιωτόπουλο.
Με τον Γκούλας και τον Αγαδάκο. Τον Γκόρενς και τον Γιούρακ και τον Καλαμπόκη.
Με την ίδια αγάπη και ζέση για το αν θα υπογράψουμε τον Ελληνιάδη από τον Πειραϊκό της Α2 τότε, ή αν θα φέρναμε τον Μέισον(παικτάρα) ή τον Σκλάβο ή αν υπογράφαμε τον Γκουλιότα ή τον Μάνου, τον Μάτσε και τον Λίνας. Τον Ράσο και τον Κιντέλ. Τ
Χωρίς να αναιρεί την κάθετη εναντίωση μας σε ότι πρεσβεύει ο Μαρινάκης και την αποστροφή μας στο ενδεχόμενο να αναλάβει αυτός την ΚΑΕ, να ξέρετε ότι 2 πρόεδροι μεγάλων ΠΑΕ (μπορεί να είναι νυν μπορεί και πρώην P ) είναι μέσα σε πράγματα που απλώς δεν λέγονται και δεν πάει καν το μυαλό σας. Άλλος έχει τ ¨όνομα που λένε. Δεκαετίες στους δρόμους, κάτι ξέρουμε κι εμείς.

Αυτά εις την τρίτη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τρί Ιουν 08, 2021 1:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AlexD

nba

Τρί Ιουν 08, 2021 1:40 am

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Ιουν 07, 2021 11:29 pm
Δυο βασικα πραγματα γιατι δεν ειναι χωρος εδω

Να σαι καλα και μακαρι στην τελικη να δουμε λιγο ωραιο μπασκετακι που μας εχει λειψει
Όντως δεν είναι χώρος εδώ έχεις δίκιο. Δεν θα απαντήσω καν στα σημεία που έθεσες, εντάξει διαφωνούμε κατά κύριο λόγο αλλά δε πειράζει.

Πραματικά να δούμε λίγο ωραίο μπασκετάκι, με ή χωρίς παίκτες από το πάνω ράφι. Μακάρι. Να σαι και εσύ καλά.

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 08, 2021 1:57 am

papp7 έγραψε:
Δευ Ιουν 07, 2021 7:58 pm
Προφανως και φταινε οι Αγγελο οταν ηθελες κοντο απο τον νοεμβριο και δεν πηγε να παρει τον Γκος τοτε κοψοχρονια με οψιον για τα επομενα ετη.Ή δεν πηραν προσυμφωνα με παικτες πριν και κατα τη διαρκεια του φ4, πριν μπουν τα μεγαλα πορτοφολια.Πρεπει να εισαι σοβαρο σωματειο ομως για να κανεις τετοιο σχεδιασμο. Οχι ΄β αναπτυξιακος σε Ελλαδα και Ευρωπη. :mutombo:
Πολύ σωστό το πρώτο σκέλος αν και υπάρχει περίπτωση να το έκαναν για τον ¨τελευταίο χορό " του αρχηγού. Λάθος μεγάλο το οποίο φαινόταν από χιλιόμετρα και δεν δικαιλογούνται αν τον έκαναν για τον Σπανούλη ή αν το έκαναν για να γλυτώσουν χρήματα.

Στο δεύτερο, όμως, το πράγμα δείχνει ότι προς την κατεύθυνση αυτή κινήθηκαν. Από τις 10 -περίπου- Απρίλη μιλάμε για προφορική συμφωνία με τον Ντόρσεϊ.
Όχι άλλο συνωμοσιολαγνεία πλιζζζζ. Όπως πέρσι ξέραμε μήνες για την άτυπη συμφωνία με τον Σλούκα κι επί μήνες το κυρίαρχο αφήγημα στο φόρουμ ήταν αυτό που βλέπουμε και φέτος με Ντόρσεϊ κλπ. κι ούτε ένας δεν έκανε κωλοτούμπα (που είσαι Rankinnnnn :) ) λέω να μην πάρω και φέτος.
θα πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα κι αν κάνω λάθος θα την κάνω εγώ την κωλοτούμπα, όπως την έκανα με τον Βεζένοκφ, με τον Μπαρτζώκα.
Αυτά καλέ μου papp7.

* Αν μπορώ κάτι να πάρω στα σοβαρά είναι να πει κάποιος α) αφού θέλουν υπεραξία(δεδομένου ότι θέλουν να πάνε σε καλύτερη ομάδα) να την πληρώσουμε. Το έχουμε κάνει και παλιότερα.
β) αφού παίζει πρωτόφαντη "ξηρασία" στα γκαρντ, κοιτάχτε πάρτε περισσότερους, και σκάστε τα στον Μήτογλου (για να ελευθερωθεί ξέση ξένου και μόνο- κι όχι βέβαια για να πάρουμε ¨παίκτη από τον Παναθηναϊκό") και πάρτε παικταρά στο 3. Εκεί έχουμε επιλογές συγκριτκά με το 1 ακόμα και με το 2. Και πέρα από την Ευρώπη. Μιλάμε για θέση που αντίθετα από αυτή του άσσου, δεν χρειάζεται τόσο η ευρωπαϊκή εμπειρία για να κουμαντάρεις. Το ίδιο σε κάπως μικρότερο βαθμό θα μπορούσαμε να πούμε και για το 2.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 08, 2021 2:45 am

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 08, 2021 1:34 am

@shaq7. Δεν είχα πει ότι έχουμε πλεονέκτημα έναντι των άλλων πιο πλούσιων ομάδων από τη στιγμή που έχουν λήξει οι υποχρεώσεις μας.
Είπα ότι το μόνο πλεονέκτημα που έχουμε είναι αυτό. Τεράστια η διαφορά και μιλάμε για τη μητρική μας τη γλώσσα.
Επιπλέον λέω συνέχεια ότι τόσο ο Ντόρσεϊ όσο κι ο ξανθός, το πιο πιθανό είναι να πάνε ο πρώτος στο ΝΒΑ κι ο δεύτερος σε πλουσιότερη ομάδα. Κι ότι θα μου κάνει- ευχάριστη έκπληξη- αν τους πάρουμε.
Ότι λέμε δεν ξελέμε. :)
Φιλάκια κι υπομονή. :P
Γενικα το ειπα γιατι αυτο ακουγεται συχνα απο δημοσιογραφους,κοσμο δεν πηγαινε σε σενα αν εχεις πει κατι παρομοιο,εκτος οτι δεν θα στην ελεγα ετσι χωρις λογο θα εβαζα και το ονομα σου αν πηγαινε σε σενα :)

Παντως δεν φαινεται να ειναι πλεονεκτημα,οι καλοι παικτες θελουν λεφτα και οραμα..ελπιζω οπως λες να διαθεσουνε τα λεφτα που δινανε σε αλλους καλους παικτες και οχι τα 800-900 που λενε οτι δινουν να γινουν 300-400 στο τελος για αλλη μια φορα..

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 08, 2021 2:49 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 08, 2021 2:45 am

Γενικα το ειπα γιατι αυτο ακουγεται συχνα απο δημοσιογραφους,κοσμο δεν πηγαινε σε σενα αν εχεις πει κατι παρομοιο,εκτος οτι δεν θα στην ελεγα ετσι χωρις λογο θα εβαζα και το ονομα σου αν πηγαινε σε σενα :)

Παντως δεν φαινεται να ειναι πλεονεκτημα,οι καλοι παικτες θελουν λεφτα και οραμα..ελπιζω οπως λες να διαθεσουνε τα λεφτα που δινανε σε αλλους καλους παικτες και οχι τα 800-900 που λενε οτι δινουν να γινουν 300-400 στο τελος για αλλη μια φορα..
Είσαι ωραίος και μοιραίος. :) Πέρσι ανέβασες το τρελό- το φωτόμοντάζ. Να δούμε φέτος τι θα ανεβάσεις. Εγώ λέω ότι κάτι πάλι θα γίνει. Μεταξύ μας όμως, προς το παρόν, γιατί εδώ βαράνε. :P

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Ιουν 08, 2021 3:28 am

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 08, 2021 1:57 am
papp7 έγραψε:
Δευ Ιουν 07, 2021 7:58 pm
Προφανως και φταινε οι Αγγελο οταν ηθελες κοντο απο τον νοεμβριο και δεν πηγε να παρει τον Γκος τοτε κοψοχρονια με οψιον για τα επομενα ετη.Ή δεν πηραν προσυμφωνα με παικτες πριν και κατα τη διαρκεια του φ4, πριν μπουν τα μεγαλα πορτοφολια.Πρεπει να εισαι σοβαρο σωματειο ομως για να κανεις τετοιο σχεδιασμο. Οχι ΄β αναπτυξιακος σε Ελλαδα και Ευρωπη. :mutombo:
Πολύ σωστό το πρώτο σκέλος αν και υπάρχει περίπτωση να το έκαναν για τον ¨τελευταίο χορό " του αρχηγού. Λάθος μεγάλο το οποίο φαινόταν από χιλιόμετρα και δεν δικαιλογούνται αν τον έκαναν για τον Σπανούλη ή αν το έκαναν για να γλυτώσουν χρήματα.

Στο δεύτερο, όμως, το πράγμα δείχνει ότι προς την κατεύθυνση αυτή κινήθηκαν. Από τις 10 -περίπου- Απρίλη μιλάμε για προφορική συμφωνία με τον Ντόρσεϊ.
Όχι άλλο συνωμοσιολαγνεία πλιζζζζ. Όπως πέρσι ξέραμε μήνες για την άτυπη συμφωνία με τον Σλούκα κι επί μήνες το κυρίαρχο αφήγημα στο φόρουμ ήταν αυτό που βλέπουμε και φέτος με Ντόρσεϊ κλπ. κι ούτε ένας δεν έκανε κωλοτούμπα (που είσαι Rankinnnnn :) ) λέω να μην πάρω και φέτος.
θα πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα κι αν κάνω λάθος θα την κάνω εγώ την κωλοτούμπα, όπως την έκανα με τον Βεζένοκφ, με τον Μπαρτζώκα.
Αυτά καλέ μου papp7.

* Αν μπορώ κάτι να πάρω στα σοβαρά είναι να πει κάποιος α) αφού θέλουν υπεραξία(δεδομένου ότι θέλουν να πάνε σε καλύτερη ομάδα) να την πληρώσουμε. Το έχουμε κάνει και παλιότερα.
β) αφού παίζει πρωτόφαντη "ξηρασία" στα γκαρντ, κοιτάχτε πάρτε περισσότερους, και σκάστε τα στον Μήτογλου (για να ελευθερωθεί ξέση ξένου και μόνο- κι όχι βέβαια για να πάρουμε ¨παίκτη από τον Παναθηναϊκό") και πάρτε παικταρά στο 3. Εκεί έχουμε επιλογές συγκριτκά με το 1 ακόμα και με το 2. Και πέρα από την Ευρώπη. Μιλάμε για θέση που αντίθετα από αυτή του άσσου, δεν χρειάζεται τόσο η ευρωπαϊκή εμπειρία για να κουμαντάρεις. Το ίδιο σε κάπως μικρότερο βαθμό θα μπορούσαμε να πούμε και για το 2.
Διαφωνω φιλε basket
Προσωπικα δεν το πιστευω αυτο με τον Σπανουλη.Οταν εγινε ο σχεδιασμος υπηρχε στην ομαδα και κονιαρης και Λαρε και λεγαμε οτι χωρις α1 δεν εχει νοημα η υπαρξη και των 2 και πως θα επρεπε αν παει δανεικος ο Κονιαρης και να ερθει ξενος κομπο στην θεση του.Βγηκαν δημοσιογραφοι οπως ο Ζερβας και Μελαγιες που ελεγαν πως βλεπει η ομαδα το κενο στα γκαρντ και εχει κρατησει μπατζετ για κινηση στην μεση της χρονιας.Ουτε αυτο εγινε φωναζε η ομαδα πριν ακομη την παρει η κατηφορα για 5αρι στην θεση του Ελλις και κομπο στην περιφερεια.Τελικα μετα τον τραυματισμο του Χασαν ηρθε ο Κουφος, που παλι προσωπικη εκτιμιση αν δεν ηταν ο ''Ελληνας'' Κουφος ελευθερος δεν θα παιρνανε κανεναν.

Ο Ντορσει ειναι ενας εξαιρετικος παικτης με ελληνικο διαβατηριο, δεν του κλεινεις την πορτα αφου θελει νβα και τον παιρνεις αν δεν βρει συμβολαιο σαν εξτραδακι τον Αυγουστο ή τον Σεπτεμβρη, γιατι ουσιαστικα πονταρεις στο να τον κρατησεις στον κορμο με το ελληνικο του διαβατηριο.Δεν εχει καμια σχεση με την περιπτωση Λαντειλ που του λες δεν μπορω να σε περιμενω.Κανεις τον σχεδιασμο σου και εχεις στο μυαλο σου οτι ενδεχεται να εχεις και τον Ντορσει.Ομως τα μεταξωτα βρακια ξερετε τι θαλουν.Το γεγονος επισης πως φετος θα ανοιγαν οι θεσεις για τους κοντους λογο νβα , το ξεραμε εμεις οι χομπιστες ποσο μαλλον οι οργανισμοι. Ο Ξανθος δεν ηταν περιπτωση νβα , ακουστηκε και περσι για την ομαδα, επρεπε να ειναι ηδη στις υπογραφες πριν τον προσεγγισουν οι υπολοιπες ομαδες. Αν χανεις τους μισους λογο νβα και τους αλλους μισους λογο μεγαλυτερων πορτοφολιων δεν βλεπω γιατι να καθεσαι στην ευρωλιγκα.Επισης για να πανε τοσοι παικτες νβα , θα υπαρχουν παικτες με την αντιθετη διαδρομη.Πιστευει με το χερι στην καρδια κανεις, πως αν μεινει ελευθερος ο πχ Ουοναμεικερ θα τον παρουμε εμεις ;Παρομοιως οπως ευκολα ο Λοιντ πηγε στην Ζενιτ αλλο τοσο ευκολα μπορει να παρει καποια ομαδα τον Χιλιαρντ και ετσι και το πλανο που ελεγε γιοβιτς ή γκρειντζερ στον ασσο και τα λεφτα στον Χιλιαρντ να μεινει απλα στο πλανο. Και θα σταθω στον Λοιντ γιατι θεωρω οτι και εμεις μπορουμε ανετοτατα να φτιαξουμε παρομοια ομαδα με την περσινη Ζενιτ και να χτυπησουμε 8αδα.Νομιζω η υποθεση χαθηκε καθαρα λογο χρηματων.

Και καπου εδω πρεπει να περιοριστει αυτη η ιστορια με τον Σπανουλη, δηλαδη αν μεινει ελευθερος και τον προσεγγισει μια ομαδα οπως η Μιλανο , θα τον εχει βασικο starter ή θα εχει 20 λεπτα στην ευρωλιγκα μεσο ορο; Η ομαδα εχει το μπατζετ που εχει λογο διαθεσης οχι λογο βασιλη, οτι τι ; προτιμα να παιζει 25' και να βγαινει 9ος και κατω, απο το να εχει παικταραδες να παιζει 12' και να παει φ4 πχ ; Τι να πω μου φαινεται παραλογο.Και να δεκτω οτι στα γκαρντ δεν θελει μια καλυτερη 4αδα μπροστα του, εστω. Απο τη θεση 3 μεχρι το 5 γιατι δεν ειχαμε παικταραδες με βαρια συμβολαια ; Γιατι τα 900 που πηγαιναν για Γκιλ (που καλως δεν ηρθε) δεν πηγαν στον Ουιλιαμς και εγιναν 300 χιλ για Ζαν Σαρλ;

0
Μέχρι φέτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”