Eastern Conference Semifinals: Brooklyn Nets (2) vs Milwaukee Bucks (3)
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω καμί αμφιβολία ότι θα κερδίσουν οι Νετς, πάλι σκανδαλώδεις και προκλητικές οι αποδόσεις
Συμφωνώ με το Γιάννης στο Πόρτλαντ, το έχω σκεφτεί κι εγώ πολλές φορές. Δεν είναι μόνο το παικτικό, είναι ότι δε θα του λέιψει και κάτι από το Μιλγουόκι στο Πόρτλαντ: κρύο, αδιάφορη πόλη, και συμπαθής underdog οργανισμός. Λογικά θα έχουν και χώρο στο σάλαρι καπ αυτοί οι καημένοι.

Συμφωνώ με το Γιάννης στο Πόρτλαντ, το έχω σκεφτεί κι εγώ πολλές φορές. Δεν είναι μόνο το παικτικό, είναι ότι δε θα του λέιψει και κάτι από το Μιλγουόκι στο Πόρτλαντ: κρύο, αδιάφορη πόλη, και συμπαθής underdog οργανισμός. Λογικά θα έχουν και χώρο στο σάλαρι καπ αυτοί οι καημένοι.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Μορφή
- Reactions: 412
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Όσο θα είναι εύστοχοι οι Bucks θα έχουν ελπίδες να πάρουν το παιχνίδι. Έχουν επίσης περισσότερες ασσίστ (εξαιρετικός ο Middleton σε αυτό σήμερα) κάτι το οποίο φαίνεται αφού οι Nets έχουν αναλωθεί κυρίως σε ατομικές προσπάθειες, που περιμένω να συνεχιστεί ειδικά για όσο θα λείπει ο Irving. X-Factor ο PJ Tucker επιθετικά κυρίως, αν συνεχίσει έτσι θα αυξήσει τις πιθανότητες να ισοφαριστεί η σειρά, που μάλλον προς τα εκεί πάει.
Η αναμέτρηση έχει μία σπάνια άγρια ομορφιά. Προβλέπω το ρυθμό να πέφτει αλλά και πάλι πιστεύω είναι ήδη all-time classic αγώνας...
Η αναμέτρηση έχει μία σπάνια άγρια ομορφιά. Προβλέπω το ρυθμό να πέφτει αλλά και πάλι πιστεύω είναι ήδη all-time classic αγώνας...
1
1

FIBA sucks!
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Tωρα στην φαση με τον Irving τι να πρωτοσχολιασω; Το landing space rule που πηγε περιπατο; Το γεγονος οτι κανει sliding το ποδι του ακριβως κατω απο τον Irving ενω εχει παρει τη θεση του ;Το γεγονος οτι του hand check ενω ο αλλος ειναι ακομη στον αερα ; Το γεγονος οτι του ριχνει ενα βλεμμα σε φαση οτι δεν καταλαβε και καλα τι εγινε ;
Γνωμη μου παιδια αν δεν το ηθελε θα σταματουσε να τον τσεκαρει δεν θα συνεχιζε να κανει το inbound. Ο τυπος μολις τραβηξε καρτα Pachulia, ντροπη του απλα.
Γνωμη μου παιδια αν δεν το ηθελε θα σταματουσε να τον τσεκαρει δεν θα συνεχιζε να κανει το inbound. Ο τυπος μολις τραβηξε καρτα Pachulia, ντροπη του απλα.
4
3
1

Μέχρι φέτος