Agio96 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 18, 2021 4:07 pm
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά.. Το Μητογλου δε τον παίρνει γιατί έχουμε ανάγκη για 4αρι, αλλά για να μη τον χάσουμε μελλοντικά.. Καλώς ή κακώς μια μεταγραφη του τώρα στην Αρμάνι ενδεχομένως να του ανεβάσει πολύ το κασε του και μελλοντικά η τιμή του να γίνει απαγορευτική. Γι αυτό τον παίρνουμε για να τον έχουμε έτοιμο στη μετά πριντεζη εποχή. Δε θα είναι εύκολη αυτή η μετάβαση, γι αυτό κ χρειάζεται ο Μητογλου. Κ το βασικότερο είναι ότι μιλάμε για Έλληνα παίχτη. Επίσης, πρέπει να χουμε τα χνώτα μας καλυμμένα σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Σάσα ή σκάσει πρόταση από νβα.. Οπότε συμπεράσματα μιλάμε για μια πολύ χρήσιμη μεταγραφή.
Σωστά τα λες αλλά να συμπληρώσω κι εγώ 2 πράγματα που απέξω- απέξω τα έχω πει όλον αυτόν τον καιρό, κόντρα στο αφήγημα "μεταγραφές από τα λιντλ".
΄¨Ηταν σίγουρο ότι θα κάνανε κίνηση για τον Μήτογλου. Θέλουν να δουν τον Παναθηναϊκό (και διαμέσου αυτού, τον Δ.Γ) στα σχοινιά. Τους έχει κοστίσει πολύ η όλη ιστορία με την Α1 και το "αντίο αντίο εκεί στην Α2¨.
Επιπλέον έχουν πάρει το μάθημά τους από τον Δ.Γ
Κάνουν προσφορά μαμούθ στον παίκτη, κι έτσι είτε τον παίρνουν, είτε ανεβάζουν το κασέ του, κάνοντας την αντίπαλο να βάλει επιπλέον λεφτά από το μπάτζετ της και να τα στερήσει από όλλες θέσεις/παίκτες.
Επιπλέον δεν μιλάμε μόνο για ενίσχυση του Ολυμπιακού αλλά και ταυτόχρονη αποδυνάμωση του Παναθηναϊκού.
Ο Δ.Γ το έκανε με Μάντζαρη και Παπανικολάου, με αποτέλεσμα να τους κάνουμε συμβολαίαρες. Το έκανε και με τον Παπαπέτρου και ενισχύθηκε αυτός κι αποδυναμωθήκαμε εμείς.
Κι έπαιξε κι ο Πάπι στη θέση που γούσταρε (3ρι) και δικαιώθηκε με τα τσαρούχια. Για να τα λέμε κι όλα.
Συνεχίζω να μην ενστερνίζομαι την οπτική της κόντρας και του ρεβανσισμού.
ΆΣχετα αν μου αρέσει πολύ ο Μήτογλου και χωράει μια χαρά και με Βεζέ (δεν πάει πουθενά, φέτος, τουλάχιστον) και με τους 2 ψηλούς.
Αρκεί να μην κάνουμε πίσω στο 2ρι μας.
Βέβαια από τη στιγμή που η Αρμάνι τον θέλει (κι ας θέλει περισσότερο τον Μέλι που κι Ιταλός είναι και καλύτερος του Μήτογλου) ο Ολυμπιακός μένει πίσω στην κούρσα. Και δεν πρέπει να αποκλείσουμε κίνηση του Δ.Γ να τον κρατήσει. Αν και λογικά αν τον δει να φεύγει για Πειραία (ακόμα και Μιλάνο) θα τα δώσει όλα ώστε να κρατήσει τον Παπαπέτρου.
Άσχετο (και σχετικό συνάμα):
Να πούμε ότι δεν τα λέγαμε;