ΜΑ το είδαμε και φέτος. Ο ΣΛούκας έβγαινε στα δύσκολα, όταν είχε παίξει κοντά 30 λεπτά, κατέβαζε την μπάλα, δεχόταν συνεχές πρεσάρισμα, ξύλο κλπ.prime7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 11:49 amΟλυμπιακός χωρίς Σπανούλη είναι κάτι ξένο και περίεργο πλέον. 11 χρόνια στην ομάδα μας ήταν το σημείο αναφοράς μας. Πολλά θα δούμε φέτος. Όπως αν ο Σλουκας θα 《απελευθερωθεί 》,αν ο Μπαρτζωκας ζοριζοταν με τον Σπαν και αναγκαζόταν να το βάλει με αποτέλεσμα να του χαλάει αυτό που ήθελε να παίξει η ομάδα. Ποιος θα βγαίνει μπροστά στα δύσκολα ? Θεωρώ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΈΝΗ μια μεταγραφή παικταρά στο 2 που ζητάμε όλοι εδώ και καιρό, ειδικά πλέον τώρα. Φέτος θα κριθούν όλοι πιο σκληρά και κυρίως από τους δημοσιογράφους... Επίσης υπάρχει παγωμάρα και στεναχώρια στον κόσμο με την αποχώρηση του Kill Bill,μια καλή ομάδα-μια καλή μεταγραφή θα το αλλάξει αυτό και θα δώσει όραμα σε όλους μας.
2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2270
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω είχες γίνει κατανοητός καιρό τώρα . Το αν το διαβάζω συνέχεια από χθες με κούρασε προσωπικά . Δικαίωμα σου κλπbasket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 11:45 amΜάλλον σε μένα αναφέρεσαι. Να έμενε τότε ο Σπανούλης και φέτος και του χρόνου. Αφού πετούσε, άλλωστε. Και τον Ολυμπιακό να τον λέγαμε "Σπανουλιακό". Πλάκα- πλάκα πόσες φορές το έκανε φέτος αυτό; Να μας πάρει αγώνα κι όλα όσα γράφεις;Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 11:23 amΕυκαιρία για όλους όσους εδώ μέσα έχουν γράψει ίσα με 100 φορές πόσο καλή κίνηση να αποχωρήσει ο Σπανούλης να δούνε επιτέλους το μπάσκετ που ονειρεύονται , αυτό ντε που τους το χαλούσε ο θρύλος ....του θρύλου
Για να δούμε . Θα γίνουν πολλές κωλοτουμπες από Οκτώβρη. Είτε από μένα και ομοίους μου επειδή η ομάδα θα πετάει, είτε από την άλλη επειδή θα κουτουλανε οι παίκτες και θα ψάχνουν ηγέτη να δώσουν τη μπάλα στα 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της επίθεσης ή όταν θα καίει η μπάλα στα τελευταία λεπτά του αγώνα και δεν θα βρίσκουν άνθρωπο να κάνει step up
Περίεργη και ενδιαφέρουσα σεζόν έρχεται
Επιπλέον έχω γράψει ΄πολλές πολλές φορές ότι ο Σπανούλης αποσύρεται. Όχι ότι θέλω να αποσυρθεί (άλλο αυτό, εννοείται ότι το ήθελα) αλλά το ότι αποσύρεται. Να τα λέμε όλα, ιδίως όταν κάποιοι από εμάς έχουν προσωπικό ύφος και δικιά τους γνώμη και δεν διστάζουν να την καταθέτουν ακόμα κι όταν ξέρουν ότι είναι κόντρα στην πλειοψηφία και κόντρα στο διαμορφωμένο κλίμα ( όταν ¨όλα¨έδειχναν ανανέωση του Σπανούλη και δεν έλειπε από ρόστερ για τη σεζον που αρχίζει).
τι λες για όλα αυτά;
* Κάτι τελευταίο. Το ίντερνετ (κατ'επέκταση κι ο δρόμος έξω) δεν είναι αρένα να αλληλοφαγωνόμαστε, πόσο μάλλον για το μπασκετάκι, που χόμπι είναι. Ούτε μας δίνει να φάμε, ούτε το μυαλό μας πάει "παραπέρα¨.
Κι επειδή scripta manent, δες λίγο τα topics των αγώνων φέτος. Δες τι ακούει ο Σπανούλης. Όχι από εμένα. Εγώ δεν έγραφα καν στο φόρουμ για 5 μηνες περίπου (για εντελώς άσχετους λόγους).
Και δες και αν ο Ολυμπιακός πετάει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Γιατί αυτό γράφεις στο τέλος, ότι του χρόνου η ομάδα πρέπει να πετάει για να δεις ότι είχες άδικο. Τα τελευταία 3-4 χρόνια λοιπόν η ομάδα πετούσε; Ο Σπανούλης πετούσε;
Ούτε εγώ έγραψα κατά τη διάρκεια της σεζόν . Έχω να δω μπάσκετ σοβαρά από τον αγώνα ΠΑΟ ΟΣΦΠ τον γνωστό που μας οδήγησε λόγω επιλογών στην Α2 . Και βασικά ούτε εκείνον τον αγώνα είχα δει . Από εκείνη την εποχή έχω να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Και το ξαναεπιασα φέτος στο Φ4 . Συνεπώς είμαι ένας συμφορουμιτης που γενικά δεν ζαλίζει, εκθέτω απόψεις και διαφωνίες μια στο τόσο
Το να διαβάζω κάθε μέρα για το ότι δεν κάνει ο Σπανούλης με έχει κουράσει. Είναι κατανοητό εδώ και μέρες
Από κει και πέρα σαφώς και δεν το συνεχίζω. Πάω για μπάνιο
Εδώ θα είμαστε τον Οκτώβριο να εκτοξευθούμε με Λαιτι στα ουράνια
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Καλά κι εμένα με κουράζει η όλη η ιστορία με τον Σπανούλη σαν να μην έχει περάσει ο πανδαμάτωρ από πάνω του. Με κουράζει κι η προσωπολατρεία. Ειδικά στον αθλητισμό.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 11:57 am[
Νομίζω είχες γίνει κατανοητός καιρό τώρα . Το αν το διαβάζω συνέχεια από χθες με κούρασε προσωπικά . Δικαίωμα σου κλπ
Ούτε εγώ έγραψα κατά τη διάρκεια της σεζόν . Έχω να δω μπάσκετ σοβαρά από τον αγώνα ΠΑΟ ΟΣΦΠ τον γνωστό που μας οδήγησε λόγω επιλογών στην Α2 . Και βασικά ούτε εκείνον τον αγώνα είχα δει . Από εκείνη την εποχή έχω να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Και το ξαναεπιασα φέτος στο Φ4 . Συνεπώς είμαι ένας συμφορουμιτης που γενικά δεν ζαλίζει, εκθέτω απόψεις και διαφωνίες μια στο τόσο
Το να διαβάζω κάθε μέρα για το ότι δεν κάνει ο Σπανούλης με έχει κουράσει. Είναι κατανοητό εδώ και μέρες
Με κουράζει επίσης να πάω Κυριακάτικα για μπάνιο.

Άλλα κουράζουν εσένα, άλλα εμένα.
Έτσι είναι η ζωή.

Δεν θα εκτοξευτούμε πουθενά πια. Ούτε με τον Λάιτι, ούτε με τον Γκούντουριτς (λέω εγώ, για να δω τι θα θέλες στο "2-3¨).
Εκτός κι αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στο 12΄όταν ο Σπανούλης ήταν 30, όταν είχαμε Ίβκοβιτς, όταν ο Πρίντεζης ήταν 28 κι όταν είχαμε 4 νεαρούς Έλληνες που τούς έφεξε να έχουν έναν από τους 2 καλύτερους προπονητές της Ευρώπης τα τελευταία 30-35 χρόνια.
Κι όταν δεν έπαιζαν "μπαλίτσα¨κάτι Αρμάνι, κάτι Ζενίτ, αλλά είχαμε μονάχα ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ως τα απόλυτα μεγέθη. Μετά μπήκαν κάτι Φενέρ, κάτι Έφες κι άρχισε να ζορίζει το πράγμα.
Φέτος ακόμα πιο πολύ.

Εννοείται υπάρχει μια παγωμαρα για το Μπιλ, καθώς ήταν ο τελευταίος παίχτης μαζί με το ζήση της χρυσής γενιάς της εθνικής.. Πλέον αφού σταμάτησαν αυτοί, καταλαβαίνει κανείς ότι τα χρόνια περνάνε και το μπάσκετ μικραίνει.. Γνώμη μου ότι τέτοιος παίχτης δε θα ξαναβγεί στον αιώνα των αιώνων.. Ειδικά με τα τωρινά δεδομένα που με μια καλή χρονιά όλοι φεύγουν για το νβα όπου σκουπιζουν πάγκους.
Όσον αφορά στα δεδομένα του ολυμπιακού, το είπε κ ο ίδιος ότι δε θέλει να σταματήσει παίζοντας 5 λεπτά μ.ο..ηθελε ο κόσμος να τον θυμάται ως το παλιό καλό σπανουλη και όχι σαν ρολιστα και κατά τη γνώμη μου καλά έπραξε.. Είχε φτάσει η ώρα.. Πλέον το βάρος πέφτει στο μπαρτζωκα όπου πλέον δεν έχει καμία δικαιολογία.. Και μπάτζετ του ανέβασαν και ότι μεταγραφές ήθελε του έκαναν και ο σπανουλης που γράφεται ότι είχαν κόντρα σταμάτησε.. Το μόνο που δε δεχόμουν απ το μπαρτζωκα είναι ότι δεν έβαζε σπανουλη για να παίζει ο τζενκινς που μας τον είχαν πασάρει ότι ήταν καλός αμυντικός (γελάμε εδώ, άθλια deflections, τραβάει τα μαλλιά του ο ρικ) και στην επίθεση δεν ήξερε να ντριμπλαρει.. Αυτή η συμπεριφορά είναι προσβολή προς τον Μπιλ, καθώς τέτοιοι παίχτες που απλά μόνο μια μέτρια άμυνα παίζουν, είναι άχρηστοι στο σύγχρονο μπάσκετ.. Anyway, ας ελπίσουμε να αλλάξουμε ομαλά σελίδα
Όσον αφορά στα δεδομένα του ολυμπιακού, το είπε κ ο ίδιος ότι δε θέλει να σταματήσει παίζοντας 5 λεπτά μ.ο..ηθελε ο κόσμος να τον θυμάται ως το παλιό καλό σπανουλη και όχι σαν ρολιστα και κατά τη γνώμη μου καλά έπραξε.. Είχε φτάσει η ώρα.. Πλέον το βάρος πέφτει στο μπαρτζωκα όπου πλέον δεν έχει καμία δικαιολογία.. Και μπάτζετ του ανέβασαν και ότι μεταγραφές ήθελε του έκαναν και ο σπανουλης που γράφεται ότι είχαν κόντρα σταμάτησε.. Το μόνο που δε δεχόμουν απ το μπαρτζωκα είναι ότι δεν έβαζε σπανουλη για να παίζει ο τζενκινς που μας τον είχαν πασάρει ότι ήταν καλός αμυντικός (γελάμε εδώ, άθλια deflections, τραβάει τα μαλλιά του ο ρικ) και στην επίθεση δεν ήξερε να ντριμπλαρει.. Αυτή η συμπεριφορά είναι προσβολή προς τον Μπιλ, καθώς τέτοιοι παίχτες που απλά μόνο μια μέτρια άμυνα παίζουν, είναι άχρηστοι στο σύγχρονο μπάσκετ.. Anyway, ας ελπίσουμε να αλλάξουμε ομαλά σελίδα
0
Με μια καλή μεταγραφή στο 2 και με κόσμο στο γήπεδο μια χαρά θα ζοριστουν οι άλλοι απέναντι μας...basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 12:08 pmΚαλά κι εμένα με κουράζει η όλη η ιστορία με τον Σπανούλη σαν να μην έχει περάσει ο πανδαμάτωρ από πάνω του. Με κουράζει κι η προσωπολατρεία. Ειδικά στον αθλητισμό.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 11:57 am[
Νομίζω είχες γίνει κατανοητός καιρό τώρα . Το αν το διαβάζω συνέχεια από χθες με κούρασε προσωπικά . Δικαίωμα σου κλπ
Με κουράζει επίσης να πάω Κυριακάτικα για μπάνιο.![]()
Έτσι είναι η ζωή.![]()
Δεν θα εκτοξευτούμε πουθενά πια. Ούτε με τον Λάιτι, ούτε με τον Γκούντουριτς (λέω εγώ, για να δω τι θα θέλες στο "2-3¨).
Εκτός κι αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στο 12΄όταν ο Σπανούλης ήταν 30, όταν είχαμε Ίβκοβιτς, όταν ο Πρίντεζης ήταν 28 κι όταν είχαμε 4 νεαρούς Έλληνες που τούς έφεξε να έχουν έναν από τους 2 καλύτερους προπονητές της Ευρώπης τα τελευταία 30-35 χρόνια.
Κι όταν δεν έπαιζαν "μπαλίτσα¨κάτι Αρμάνι, κάτι Ζενίτ, αλλά είχαμε μονάχα ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ως τα απόλυτα μεγέθη. Μετά μπήκαν κάτι Φενέρ, κάτι Έφες κι άρχισε να ζορίζει το πράγμα.
Φέτος ακόμα πιο πολύ.![]()
0
Μακάρι φίλε μου! Δεν το πολύβλέπω κι δεν με λες και απαισιόδοξο, γενικά, ως άνθρωπο.
ΜΑκάρι σε κάθε περίπτωση. Εγώ αν κάνουμε μια υγιή ομάδα, που να είναι ανταγωνιστική κάθε χρόνο στα παιχνίδια των 8 και παράλληλα κάθε χρόνο να δουλεύει και 1-2 νέους παίκτες, θα είμαι οκ. Έχω να χαρώ μπάσκετ (Ολυμπιακού), από το πρώτο μισό του Μπλατ (όπου κι εκεί πάντως φαινόταν ότι έχουμε θέματα στο ρόστερ...).
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντα θεωρούσα πως η απόσυρση του Σπανούλη όποτε και αν ερχόταν, θα έφερνε παιχταρά και σκόρερ στο 2. Αυτό θα περίμενε και ο περισσότερος κόσμος υποθέτω, οπότε εκείνα τα χρήματα που δεν πήγαν στον Μήτο (1 ή 1,2 δεν έχει και πολύ σημασία - όσα γλυτωνε από Ζαν Σαρλ) μπορούν να πάνε σε παιχταρά στο 2 (Ντόρσει ή άλλον αν δεν κάτσει).basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 1:00 pmΜακάρι φίλε μου! Δεν το πολύβλέπω κι δεν με λες και απαισιόδοξο, γενικά, ως άνθρωπο.
ΜΑκάρι σε κάθε περίπτωση. Εγώ αν κάνουμε μια υγιή ομάδα, που να είναι ανταγωνιστική κάθε χρόνο στα παιχνίδια των 8 και παράλληλα κάθε χρόνο να δουλεύει και 1-2 νέους παίκτες, θα είμαι οκ. Έχω να χαρώ μπάσκετ (Ολυμπιακού), από το πρώτο μισό του Μπλατ (όπου κι εκεί πάντως φαινόταν ότι έχουμε θέματα στο ρόστερ...).
Σκεφτόμουν επίσης με αφορμή το ενδιαφέρον για τον Κώστα μόλις δεν έκατσε του Μήτο, πως ίσως να υπάρχει στην ομάδα η σκέψη για 7 ξένους και Χ. Μάρτιν εκτός Α1 αρχικά. Να έχουμε στην Ευρώπη:
Φαλ, Μάρτιν
Βέζε, Ζαν Σαρλ, Πρι
Και στην Α1
Φαλ, Κώστα
Βέζ, Ζαν Σαρλ, Πρι
Έτσι χωράει ξένος στο 2 αν δεν έρθει ο Ντόρσει ή αν έρθει χωράει ΚΑΙ ο Κάρτερ.
Φαλ, Μάρτιν
Βέζε, Ζαν Σαρλ, Πρι
Παπ, Λ-ά-ι-τι
Ντόρσει, Μακκίσικ, Κάρτερ
Σλούκας, Γουόλκαπ
και Κώστας, Λάρι εκτός 12άδας.
Λούντζης κανονικά, στην ομάδα του.
Θα μπορούσε βέβαια να πάει απλά δανεικός ο Κάρτερ και να μπαίνει κανονικά ο Λάρι, έχοντας έναν μικρό (ή τον Λούντζη) ακόμα για την Α1.
Σε κάθε περίπτωση πάμε για παίχτη στο 2 νομίζω, το αισθάνομαι.

0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ξέρω τώρα που έφυγε ο Σπανούλης αν μας κάνει ο Ντόρσι καθώς είναι πολύ ασταθής ακόμα! Θα ήθελα κάποιον άλλο πιο τρελό μπομπέρ επιπέδου Μάικ Τζέιμς για να καλυφθεί το κενό! Δεν ξέρω αν βρίσκεις τέτοιο παίχτη από τους κομμένους από το nba ή ίσως κάποιον ρολίστα στο nba που να ζητάει μεγαλύτερο ρόλο στην καριέρα του!
0
12 ποντάκια μ.ο με ποσοστά 50-40-80 μας είναι υπεραρκετά από τη θέση 2. Από τον παίκτη που λείπει για να κλείσει το ρόστερ εννοώ, μιας και στη θέση 2, θα παιζουν αρκετά λεπτά και κάποιοι από τους ήδη υπάρχοντες. Γουόκαπ, Σακίλ, Κάρτερ, Λάρε.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 1:18 pmΔεν ξέρω τώρα που έφυγε ο Σπανούλης αν μας κάνει ο Ντόρσι καθώς είναι πολύ ασταθής ακόμα! Θα ήθελα κάποιον άλλο πιο τρελό μπομπέρ επιπέδου Μάικ Τζέιμς για να καλυφθεί το κενό! Δεν ξέρω αν βρίσκεις τέτοιο παίχτη από τους κομμένους από το nba ή ίσως κάποιον ρολίστα στο nba που να ζητάει μεγαλύτερο ρόλο στην καριέρα του!
- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καμία προσωπολατρεία . Και αύριο Ολυμπιακός θα είμαι. Εγώ που εξέφρασα μόνο μια φορά την άποψη μου , είμαι αρκετά σαφής. Θα κάνει ο,τι γουστάρει η ψυχούλα του και εύχομαι ότι αυτό έκανεbasket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 12:08 pmΚαλά κι εμένα με κουράζει η όλη η ιστορία με τον Σπανούλη σαν να μην έχει περάσει ο πανδαμάτωρ από πάνω του. Με κουράζει κι η προσωπολατρεία. Ειδικά στον αθλητισμό.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 11:57 am[
Έτσι είναι η ζωή.![]()
Δικαίωμα του κάθε να έχουν την άποψη ότι τα γέρικα άλογα τα σκοτώνουμε . Εμένα με απωθεί και με αηδιάζει και το θεωρώ αχαριστία. Δικαίωμα μου
0
- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καμία προσωπολατρεία . Και αύριο Ολυμπιακός θα είμαι. Εγώ που εξέφρασα μόνο μια φορά την άποψη μου , είμαι αρκετά σαφής. Θα κάνει ο,τι γουστάρει η ψυχούλα του και εύχομαι ότι αυτό έκανεbasket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 12:08 pmΚαλά κι εμένα με κουράζει η όλη η ιστορία με τον Σπανούλη σαν να μην έχει περάσει ο πανδαμάτωρ από πάνω του. Με κουράζει κι η προσωπολατρεία. Ειδικά στον αθλητισμό.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 11:57 am[
Έτσι είναι η ζωή.![]()
Δικαίωμα του κάθε να έχουν την άποψη ότι τα γέρικα άλογα τα σκοτώνουμε . Εμένα με απωθεί και με αηδιάζει και το θεωρώ αχαριστία. Δικαίωμα μου
0
Καλά και 41 φορές να την εξέφραζες, δεν έτρεχε κάστανο. Αρκεί να σεβόσουν τους άλλους (που τους σέβεσαι, εξ' όσων θυμάμαι). Εκεί έγκειται το όλο θέμα σε αυτό εδώ τό φόρουμ.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 27, 2021 1:57 pm
Καμία προσωπολατρεία . Και αύριο Ολυμπιακός θα είμαι. Εγώ που εξέφρασα μόνο μια φορά την άποψη μου , είμαι αρκετά σαφής. Θα κάνει ο,τι γουστάρει η ψυχούλα του και εύχομαι ότι αυτό έκανε
Σχετικά με το δεύτερο σκέλος, τα λες πολύ σωστά και μπράβο σου. Έτσι πρέπει να κάνουμε στη ζωή με τους ηλικιωμένους. Κι επειδή η ζωή μου το φέρε να προσέχω (και) ηλικιωμένους ξέρω πολύ καλά κι από πρώτο χέρι τι εστί.
Ξέρω κι από άλογα (λατρεία) ξέρω και την ταινιάρα του Πόλακ με τη σπουδαία Τ. Φόντα. Τη συνιστώ κιόλας. Διαχρονική αξία.
Ξέρω όμως και τι εστί Σπανούλης. Δεν θα δεχόταν ποτέ τον ρόλο του γέρικου άλογου. Αυτό σου διαφεύγει (εντελώς, όμως).
Μπράβο σου όμως για τις ευαισθησίες σου. Αυτές κρατάω και τα υπόλοιπα (τα μπασκετικά) έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Συνέχισε να βλέπεις έτσι τα πράγματα. Πόσο μάλλον σε μια χώρα που δεν φημίζεται ούτε για τις υποδομές/πολιτικές της (εκτός των προεκλογικών περιόδων που τάζουν πράγματα στην παραδοσιακά συνεπή στο ραντεβού

Αρκεί να σας πω ότι στην Κίνα, ο παππούς (πατριαρχική δυστυχώς κι αυτή, όπως το συντριπτικό κομμάτι του κόσμου ετούτου) έχει τον πρώτο λόγο σε δύσκολα/κρίσιμα οικογενειακά ζητήματα. Επίσης οι γιαγιάδες και παπούδες ζουν μαζί με τα παιδιά τους για να μην είναι μόνοι. Στην Ιαπωνία επίσης, έχουν μεγάλο σεβασμό στην τρίτη ηλικία. Στις περισσότερες ινδιάνικες κοινότητες, επίσης.
Εκεί είναι τα πραγματικά δύσκολα κι όχι σε ηλικίες λίγο πριν τα 40, και σε περιπτώσεις πολύ επιτηχημέων αθλητών, χορτάτων και με καθολική αναγνώριση από το ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Καλό μπάνιο κόουτς.

- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Thank you
Το ξέρω και το καταλαβαίνω απόλυτα ότι και ο ίδιος δεν θέλει το ρόλο του γέρικου αλόγου
Μακάρι να έκανε αυτό που πραγματικά ήθελε ( αμφιβάλλω γιατί ήθελε την εθνική )
Και μακάρι να μην κάνουμε σεζόν όπως όλες οι άλλες μεγάλες ομάδες όταν αποσύρθηκε ο ηγέτης τους ( αμφιβάλλω επίσης αλλά θέλω να έχω άδικο )
0
[/quote]
Καμία προσωπολατρεία . Και αύριο Ολυμπιακός θα είμαι. Εγώ που εξέφρασα μόνο μια φορά την άποψη μου , είμαι αρκετά σαφής. Θα κάνει ο,τι γουστάρει η ψυχούλα του και εύχομαι ότι αυτό έκανε
[/quote]
Εννοείται. Η συμπεριφορά του Ολυμπιακού, κατά το ποσοστό που εκφράστηκε μέσω του Μπαρτζο και της επιρροής του στην τελική απόφαση, ήταν απαράδεκτη. Φαίνεται ότι αδυνατούν οι Ελληνικές ομάδες να αντιμετωπίσουν σωστά το τέλος της καριέρας τέτοιων μεγεθών, σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Ωστόσο, υπάρχει και ένα καλό - καμία δικαιολογία του χρόνου ούτε για τον κόουτς ( αν και τον βλέπω να φεύγει με την πρώτη στραβή) Αλλά και για την διοίκηση, ακόμα και για τον Σλουκα. Δεν θα υπάρχει η δικαιολογία της παρουσίας του Σπαν αλλά ούτε και της μεταβατικης περιόδου μετά από όσα συνέβησαν φέτος.
[/quote]
Εννοείται. Η συμπεριφορά του Ολυμπιακού, κατά το ποσοστό που εκφράστηκε μέσω του Μπαρτζο και της επιρροής του στην τελική απόφαση, ήταν απαράδεκτη. Φαίνεται ότι αδυνατούν οι Ελληνικές ομάδες να αντιμετωπίσουν σωστά το τέλος της καριέρας τέτοιων μεγεθών, σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Ωστόσο, υπάρχει και ένα καλό - καμία δικαιολογία του χρόνου ούτε για τον κόουτς ( αν και τον βλέπω να φεύγει με την πρώτη στραβή) Αλλά και για την διοίκηση, ακόμα και για τον Σλουκα. Δεν θα υπάρχει η δικαιολογία της παρουσίας του Σπαν αλλά ούτε και της μεταβατικης περιόδου μετά από όσα συνέβησαν φέτος.
0