2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 28, 2021 5:06 pm

Ο Λορένζο Μπράουν μου αρέσει αρκετά για ΠΑΟ. Όπως τον ειδα στην Φενέρ πρόκειται για αρκετα καλό παίχτη!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 28, 2021 5:14 pm

Ο μπραουν πρεπει να ναι ο τελευταιος καλος ασσος (απο τα πανω ραφια)που χει μεινει και αν δεν κανω λαθος ζενιτ,εφες τουλαχιστον ψαχνουν..Εχει αργησει πολυ ο παο να κλεισει κοντο και βλεπω να το πληρωνει στο τελος.Πονταρω σε λαπροβιτολα παντως..

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 28, 2021 5:16 pm

Λορένζο πιστεύω καλύτερη λύση από Λαπροβίτολα αλλά όντως αργεί πολύ ο ΠΑΟ.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιουν 28, 2021 5:55 pm

Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε Παπαπετρου (βασικο 3αρι) , Χεζονια (βασικο 4αρι) , φέρουν βασικο 2αρι (ή μεινει ο Νεντοβιτς) , τοτε θα θελουμε απο Έλληνες τον Κώστα Αντετοκουμπο και τον Χουγκαζ που ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε ηλικία κάτω των 23 που να παίζει στις θέσεις 4-5 , έτσι δυστυχώς δεν χωράει ο Κασελ.. θελουμε και 2 ασους εννοείται κι ενα μπακαπ 2αρι. Και τέλος εναν ψηλο σουπερ αθλητικό tweener πχ Αιζαια Χικς ή Κουνισι Εισι που ακούστηκε, να παιζει ενα 10λεπτο στο 4 και λιγο πανω απο 10λεπτο στο 5. Δηλαδης :

Brown Hermansson(1/2)
Nedovic Macon(2/1) Bochoridis
Papapetrou SantRoss(3/2)
Hezonja(4/3) Acy(4/5) Chougkaz
Papagiannis Antetokounmpo

+ Matzoukas , Diplaros.

Είμαστε ΟΚ ακόμα και με τραυματισμο του Nemanja ακρει να μην λείψει σε τίποτα κρίσιμα. Προφανώς θα ναι αυτός που δεν θα παιζει Α1 , κατά τα αλλα εννοείται προτιμω τον Baron πχ αν μπορέσουμε να τον πάρουμε απτη Ζενιτ.

ΥΓ. Μουρατος αφήστε τον 1 ακόμη χρονο να ψηθεί.
ΥΓ1. Αν δώσουμε δανεικο εναν εκ των Χουγκαζ ή Ματζουκα μπορει να μεινει κι ο τιμιοτατος Κασελακης.

0
Agio96

senior
Reactions: 45

Δευ Ιουν 28, 2021 7:12 pm

JohnnyPao έγραψε:
Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε Παπαπετρου (βασικο 3αρι) , Χεζονια (βασικο 4αρι) , φέρουν βασικο 2αρι (ή μεινει ο Νεντοβιτς) , τοτε θα θελουμε απο Έλληνες τον Κώστα Αντετοκουμπο και τον Χουγκαζ που ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε ηλικία κάτω των 23 που να παίζει στις θέσεις 4-5 , έτσι δυστυχώς δεν χωράει ο Κασελ.. θελουμε και 2 ασους εννοείται κι ενα μπακαπ 2αρι. Και τέλος εναν ψηλο σουπερ αθλητικό tweener πχ Αιζαια Χικς ή Κουνισι Εισι που ακούστηκε, να παιζει ενα 10λεπτο στο 4 και λιγο πανω απο 10λεπτο στο 5. Δηλαδης :

Brown Hermansson(1/2)
Papapetrou SantRoss(3/2)

+ Matzoukas , Diplaros.

Είμαστε ΟΚ ακόμα και με τραυματισμο του Nemanja ακρει να μην λείψει σε τίποτα κρίσιμα. Προφανώς θα ναι αυτός που δεν θα παιζει Α1 , κατά τα αλλα εννοείται προτιμω τον Baron πχ αν μπορέσουμε να τον πάρουμε απτη Ζενιτ.

ΥΓ1. Αν δώσουμε δανεικο εναν εκ των Χουγκαζ ή Ματζουκα μπορει να μεινει κι ο τιμιοτατος Κασελακης.
Πανάκριβο μου ακούγεται αυτό το ροστερ.. Νεντοβιτς να πάρει 800-900 άρα 400 παραπάνω απ αυτά που παίρνει τώρα.. Παπαπετρου σίγουρα 1,1-1,2...Χεζονια μαζί με το buyout που ναι στα 400Κ, θα παρει κ άλλο 1 εκατομμύριο, άρα σύνολο 1,3-1,4..Ο Μπράουν θα ζητήσει γύρω στα 700-800, καθώς τώρα έπαιρνε 1 εκατομμύριο στη φενερ.. Δε νομίζω να βγαίνουν τα κουκιά έτσι.. Κάποιος απ τους νεντο, παπί και χεζονια θα φύγουν για να ανοίξει χώρος στο μπάτζετ..

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Δευ Ιουν 28, 2021 7:39 pm

Agio96 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Brown Hermansson(1/2)
Papapetrou SantRoss(3/2)

+ Matzoukas , Diplaros.

Πανάκριβο μου ακούγεται αυτό το ροστερ.. Νεντοβιτς να πάρει 800-900 άρα 400 παραπάνω απ αυτά που παίρνει τώρα.. Παπαπετρου σίγουρα 1,1-1,2...Χεζονια μαζί με το buyout που ναι στα 400Κ, θα παρει κ άλλο 1 εκατομμύριο, άρα σύνολο 1,3-1,4..Ο Μπράουν θα ζητήσει γύρω στα 700-800, καθώς τώρα έπαιρνε 1 εκατομμύριο στη φενερ.. Δε νομίζω να βγαίνουν τα κουκιά έτσι.. Κάποιος απ τους νεντο, παπί και χεζονια θα φύγουν για να ανοίξει χώρος στο μπάτζετ..
Ο Μπραουν 700-800χιλ θα κοστίσει, δεν έχει ακουστεί και κανα έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες , μόνο σίγουρο δεν ειναι βεβαια οτι θα τον πάρουμε. 30 ετών με 2 σεζον στην ευρωλιγκα χωρίς να βγάλει και ματια ακριβως , δεν ειναι για πάνω από 1 εκατ. Ο Νέντοβιτς λενε πως του εχουν μειώσει τη πρόταση ανανέωσης , λεγόταν πως θα του δώσουμε συμβόλαιο 1+1 με 700+800χιλ οποτε τωρα δεν ειναι καθολου απίθανο να παμε τη προσφορά στα 600. Ο Χεζονια πάνω απο 1,2 εκατ δεν θα παρει ΑΝ μεινει (μαζι με το μπαι αουτ που μπορει να το πληρώσει και μόνος του) εκτός αν του σκάσει καμια τρελή προταση απο Σαρας ή ΝΒΑ... που δεν είναι απίθανο. Άμα τα βάλεις όλα μαζί λιγο κάτω από 7 εκατ βγαίνουν, θα δουμε τελικά πόσο θα είναι το μπατζετ αλλα το παραπάνω θα ηταν ενα αρκετα καλο σενάριο νομιζω...

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης

Δευ Ιουν 28, 2021 7:56 pm

Ξεχναμε μαλλον οτι απο την Ουνιξ και οχι μονο ειμαστε πιο κατω στην μπασκετικη αγορα πλεον....Δεν βοηθαει μαλλον αυτο το brand name και το μαγαζι γωνια τελικα..... :mutombo: ...Για να δουμε σε αλλο.... Μπραουν τι θα καταφερουμε. :roll: ......https://www.sport24.gr/basket/o-tzon-mp ... 77732.html

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Δευ Ιουν 28, 2021 7:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Δευ Ιουν 28, 2021 7:57 pm

Αν μείνει Παπαπέτρου και Χεζονια (λίγο 2 σε ψηλό σχήμα και κυρίως 4 ελαφρύ με 5αρι μαπ και Παπαπέτρου στο 3) και Έλληνα Ροος συν Χουγκαζ,Μουρατο,Μποχωριδη,Παπαγιάννη,Κ.Αντετο συνολο:7

Βλέπω

L.Brown
Ασσοδυο(Lo ?)
Bray(2-3)
Οκαρο(4)
Χαντερ(5)
Κώστας Αντετο(5)

Γενικά παιχνίδι φτιαγμένο πάνω σε Παπαπέτρου και Χεζονια δεν παίζει παίχτης ατομιστης να έλθει.

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 28, 2021 8:19 pm

Η αίσθηση μου μέχρι την απόκτηση του Μήτογλου από την Αρμάνι ήταν ότι δεν θα σας μείνει κανείς από τους Χεζό-Πάπι.
Μετά την απώλεια Μήτο, αυτό αλλάζει. Είναι δεδομένο ότι θα κάνετε προτασάρα στον Πάπι. Ο οποίος είναι εδώ και καιρό στην αγορά και το βλέπω χλωμό να μένει. Για τους ίδιους λόγους με τον Μήτογλου. Θέλει κάπου πιο ψηλά". Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με "αιωνίους¨ και την κόντρα τους.

Από την άλλη είναι κάποιες μέρες τώρα που η περίπτωση Χεζόνια από εκεί που την είχε προκρίνει το τελευταίο 3μηνο στα γερά ο Σάρας, έχει αρχίσει να μένει πίσω.. Ανανεώσαν και τον φέρελπι (κλισεδάκι, αθλητικό) τον Μαρτίνες και ίσως κάνουν και την έκπληξη και κρατήσουν και Κλαβέρ. Πάντως ο Κροάτης δεν ακούγεται πια από τα ρεπορτάζ ούτε από τους φίλους των Καταλανών. Δεν αποκλείουμε τίποτε, αλλά η αίσθησή μου αυτή είναι. Χεζόνια για 2τε΄ς ή και 3ετές μαζί με κάποια ρήτρα στην <Μπαρτσελόνα.
Σας εύχομαι να μην κάνετε κανά κουλό κι ανανεώσετε τον Νέντο- κάτι που με τον Πρίφτη δεν το βλέπω.

Για τους πολλούς παίκτες που ακουγόταν από την Ούνικς τα είπαμε και νωρίς το μεσημεράκι όταν μπήκα κάποια φάση. Θα ήταν "κάπως¨να σηκώσει τόσους (και καλούς) παίκτες από την ομάδα στην οποία παραλίγο να ριζώσει.

Johnypao, στο έχω ξαναπεί. Ο Μουράτος για δέυτερος άσσος (μαζί με έναν κόμπο στυλ Μέικον ή άλλον) είναι σοβαρή κίνηση. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν παίζουν καλοί Έλληνες. Η γνώμη μου είναι ότι τον Κώστα τον Αντέτο, όποια ομάδα από τους "αιωνίους" τον πάρει, θα χρειαστεί να πληρώσει υπεραξία και μπόλικη. ΠΑίζει κόντρα μεταξύ τους.
Έχω επίσης την αίσθηση ότι έχουν γίνει σοβαρές κουβέντες με τον Λάπρο, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό που δεν έγινε φέτος. Είναι η αίσθησή μου κι όχι η ευχή μου. Αλλά δεν δικαιολογείται τέτοια αργοπορία από τη στιγμή που ο Πρίφτης είναι 15 μέρες τώρα γνωστό ότι θα είναι ο προπονητής σας εφεξής.
Αυτά σε πρώτη φάση. Μες τη βδομάδα βλέπω 2 μεταγραφές για την ομάδα σας.
Βλέπω και μια ξανθιά πλούσια να θελει να με παντρευτεί.
Και τον καφέεεεεεεεε λέμεεεεεεε.
* Δεν παίζει το ΝΒΑ για τον Χεζόνι βρε σύ Τζόνι. Απο που κι ως που; Άστον να τον δεις έναν χρόνο και τα ξαναλέμε. Έχει θέματα ο Κροάτης να ξέρεις. Νοοτροπίας κλπ. Γι' αυτό έχει και σοβαρό αντίλογο από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, η πρόταση του Σάρας για επανένταξή του.

basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 28, 2021 9:07 pm

Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου κι αφού τσέκαρα ¨τα της¨ Μπαρτσελόνα, να πάρω το ρίσκο (όπως συνηθίζω) και να πω ότι τον Χεζόνια μπορείτε να τον βάζετε στα ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Αν το μπάτζετ είναι λίγο πιο πολύ από το περσινό όπως έχει βγει και που μάλλον ισχύει αν λάβει κανείς υπόψη την πολύ καλή πρόταση- τελευταίας στιγμής- στον Μήτογλου αλλά και την υπογραφή Πρίφτη. Ο Πρίφτης έρχεται από ένα καλό οργανισμό με σοβαρό μπάτζετ και με πολύ πετυχημένη χρονιά. ΘΑ πήρε κάποιες μίνιμουμ εγγυήσεις.

Και για να ρισκάρω πιο πολύ θα πω ότι τα ρόστερ σας πρέπει να έχουν Χεζόνια και να μην έχουν Παπαπέτρου. Παρότι σας εύχομαι το αντίθετο. Μπέσα.

Πάντως είναι εξέλιξη σοβαρή αν τον κρατήσετε και βάλει επιτέλους μυαλό.... Γιατί από προσόντα και μπάσκετ, είναι πλήρης. Περί Χεζόνια ο λόγος...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5023

Δευ Ιουν 28, 2021 9:40 pm

αν δεν παει πανω απο 1 εκατ δεν υπαρχει καμια ελπιδα να μεινει ο παπαπετρου
γυρω στα 1.2 μπορει και να μεινει

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιουν 28, 2021 9:45 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 28, 2021 9:07 pm
Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου κι αφού τσέκαρα ¨τα της¨ Μπαρτσελόνα, να πάρω το ρίσκο (όπως συνηθίζω) και να πω ότι τον Χεζόνια μπορείτε να τον βάζετε στα ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Αν το μπάτζετ είναι λίγο πιο πολύ από το περσινό όπως έχει βγει και που μάλλον ισχύει αν λάβει κανείς υπόψη την πολύ καλή πρόταση- τελευταίας στιγμής- στον Μήτογλου αλλά και την υπογραφή Πρίφτη. Ο Πρίφτης έρχεται από ένα καλό οργανισμό με σοβαρό μπάτζετ και με πολύ πετυχημένη χρονιά. ΘΑ πήρε κάποιες μίνιμουμ εγγυήσεις.

Και για να ρισκάρω πιο πολύ θα πω ότι τα ρόστερ σας πρέπει να έχουν Χεζόνια και να μην έχουν Παπαπέτρου. Παρότι σας εύχομαι το αντίθετο. Μπέσα.

Πάντως είναι εξέλιξη σοβαρή αν τον κρατήσετε και βάλει επιτέλους μυαλό.... Γιατί από προσόντα και μπάσκετ, είναι πλήρης. Περί Χεζόνια ο λόγος...
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... ou-na-pao/

0
pk13

euroleague
Reactions: 141

Δευ Ιουν 28, 2021 9:47 pm

Προσωπικά έχω την αίσθηση πως και ο Παπαπετρου και ο Χεζονια θα μείνουν. Αν αυτό συμβεί όντως, ο Κροατης θα πρέπει να ανεβαίνει για καποια λεπτά και στο 4. Τον Μπρει τον βλέπω να μένει μεν ως 7ος ξένος που θα παίζει μόνο Ευρωλιγκα ως συμπληρωματικος σουτερ δε.
Εκτός από Χεζονια, Παπι και Παπαγιαννη λογικά θα δώσουμε αλλα 2 μεγάλα συμβόλαια (700-800 χιλιαρικα) σε βασικό άσσο και δυαρι και μετά 3 συμβόλαια κοντά στα 500 χιλιαρικα σε ένα κομπο γκαρντ, σε ένα 4αρι και σε μπακ απ πεντάρι.

Το καλύτερο δυνατό σενάριο θα ηταν αυτό για μένα

Brown(0.8), Μουρατος (0.1)
Almann(0.4)
Hollins(0.7), Bray(0,2)
Παπαπετρου(1.1), Sant roos(0.5)
Χεζονια(1),Μαντζουκας(0,1)
Hayes(0.6), Χουγκαζ(0.1)
Παπαγιαννης(0,75) Hunter(0.5), Κ. Αντετοκουμπο (0,2)

Γυρω στα 7 εκατομμύρια βγαίνει.

0
Agio96

senior
Reactions: 45

Δευ Ιουν 28, 2021 10:03 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιουν 28, 2021 7:39 pm
Agio96 έγραψε:

Ο Μπραουν 700-800χιλ θα κοστίσει, δεν έχει ακουστεί και κανα έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες , μόνο σίγουρο δεν ειναι βεβαια οτι θα τον πάρουμε. 30 ετών με 2 σεζον στην ευρωλιγκα χωρίς να βγάλει και ματια ακριβως , δεν ειναι για πάνω από 1 εκατ. Ο Νέντοβιτς λενε πως του εχουν μειώσει τη πρόταση ανανέωσης , λεγόταν πως θα του δώσουμε συμβόλαιο 1+1 με 700+800χιλ οποτε τωρα δεν ειναι καθολου απίθανο να παμε τη προσφορά στα 600. Ο Χεζονια πάνω απο 1,2 εκατ δεν θα παρει ΑΝ μεινει (μαζι με το μπαι αουτ που μπορει να το πληρώσει και μόνος του) εκτός αν του σκάσει καμια τρελή προταση απο Σαρας ή ΝΒΑ... που δεν είναι απίθανο. Άμα τα βάλεις όλα μαζί λιγο κάτω από 7 εκατ βγαίνουν, θα δουμε τελικά πόσο θα είναι το μπατζετ αλλα το παραπάνω θα ηταν ενα αρκετα καλο σενάριο νομιζω...
Για τρολια μου ακούγεται ότι ο χεζονια θα πληρώσει ο ίδιος το μπαι άουτ του. Όπως κ να έχει θα πληρώσει ο παναθηναϊκός ένα συμβόλαιο της τάξης του 1,3, ενώ φέτος του δινε ψυχούλα.. Μου φαίνεται ακραίο σενάριο.. Κ μιας κ θέλει κ πρωτοκλασσατο γκαρντ, δε νομίζω ότι θα έχει κ χεζονια κ παπ μαζί.. Θα χρειαστεί να αξιοποιήσει πιο αποδοτικά το διαθέσιμο μπάτζετ.. Μιλώντας οικονομικά πάντα.. Γτ μπορεί πχ να ανανέωσει με τα ίδια χρήματα τον Παπαπετρου

0
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 246
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Δευ Ιουν 28, 2021 10:36 pm

Αν ανανεώσουν και οι δύο (Ιωάννης-Χεζόνια) τότε δεν θα μπορούμε να πάρουμε πρωτοκλασάτους ψηλούς ή και πρωτοκλασάτους guard. Εκτός κι αν δεν πάρουμε καθόλου παίκτη για τη θέση 4 και παίζουν κ οι 2 μαζί στα forward.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”