2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναφέρει ότι κλείνει ο Κ.Αντετοκούνμπο με Ολυμπιακό και θα είναι η τελευταία μεταγραφή.Δεν αποκλείεται πάντως αν δε βρει ομάδα ο Ντόρσεϊ λέει, να μπει στο ρόστερ και αυτός....
Πρώτον, αυτό τι είδους ρεπορτάζ είναι;Δηλαδή μπορεί να κλείσει το ρόστερ, μπορεί και οχι.......
Και δεύτερον πως θα κλείσει το ρόστερ χωρίς βασικό σουτέρ στη περιφέρεια;
Πρώτον, αυτό τι είδους ρεπορτάζ είναι;Δηλαδή μπορεί να κλείσει το ρόστερ, μπορεί και οχι.......
Και δεύτερον πως θα κλείσει το ρόστερ χωρίς βασικό σουτέρ στη περιφέρεια;

0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis
- Reactions: 2265
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως έκλεινε κάθε χρόνο . Πρώτη φορά θα είναι ;;Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 28, 2021 5:32 pm
Και δεύτερον πως θα κλείσει το ρόστερ χωρίς βασικό σουτέρ στη περιφέρεια;![]()

5
4
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 539
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διάβασα κι εγώ το συγκεκριμένο άρθρο, που αφήνει να εννοηθεί - ή μάλλον λέει καθαρά - ότι αν δεν έρθει ο Ντόρσεϊ, θα έρθει ο... κανένας.
Αυτό τώρα λέγεται σχεδιασμός;
Μου θυμίζει το περσινό Καλάθης που έγινε Τζένκινς, στην πιο εξελιγμένη του μορφή...
Ελπίζω ο εν λόγω ρεπόρτερ να πέσει έξω, γιατί αλλιώς μία από τα ίδια θα έχουμε.
Αυτό τώρα λέγεται σχεδιασμός;
Μου θυμίζει το περσινό Καλάθης που έγινε Τζένκινς, στην πιο εξελιγμένη του μορφή...
Ελπίζω ο εν λόγω ρεπόρτερ να πέσει έξω, γιατί αλλιώς μία από τα ίδια θα έχουμε.
0
- shaq7
- Reactions: 6680
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καταρχας μουφα τιτλος για να παρει τα κλικ..Το κλεινει με κωστα το εβαλε για να νομιζουμε οτι πηραμε τον παικτη ωστε να μπουμε να το δουμε...Καλα με τον λουτζη,καρτερ,λαιτι οτι δεν εχει αλλο κενο γελανε και οι πετρες..Αφου δεν εχει κενο γιατι να ρθει μετα τον σεπτεμβριο παιχτης?μεθυσμενος το εγραψε..Τελευταίος στόχος του Ολυμπιακού για να “κλείσει” το ρόστερ της νέας σεζόν, όπως είπε στον Over Fm ο Γιώργος Κογκαλίδης, θα είναι ο Κώστας Αντετοκούμπο. Μόλις μπει και αυτό το “λιθαράκι” στο δυναμικό, τότε θα είναι έτοιμο και το ρόστερ της ομάδας.
Να μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον Μιχάλη Λούντζη, τον οποίο αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα, όπως άλλωστε και τους Λάιτι, Κάρτερ. Με αυτούς τους παίκτες και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα κενά στο δυναμικό του και θα είναι “έτοιμος” για το νέο πρωτάθλημα.
Αν βέβαια, τον Σεπτέμβρη, παίκτες όπως ο Ντόρσεϊ, δεν βρούν κάποια ομάδα να αγωνιστούν, τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού και να γίνουν οι όποιες “διορθώσεις”.
Επισης λεει παικτες οπως ο ντορσει αρα δεν εννοει η αυτος η κανεις.
0
- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάντως , σύμφωνα με τα τελευταία 5 χρόνια χοντρικά , πιο εύκολα θα πιστέψω αυτό το άρθρο παρά το αντίθετο...
Δεν είναι πρωτάκουστο να ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος με κρότους και βόμβες και με Καλαθηδες / Μητογλους και αυτά τα υποτιθέμενα χρήματα να δίνονται ποτέ σε κανένα στόχο
Ούτε με σοκάρει που δεν θα δω κατά πάσα πιθανότητα έναν σκόρερ φονιά στον Ολυμπιακό. Ο τελευταίος αξιοπρεπής σουτέρ για εμένα ήταν Λοτζεσκι . Ο τελευταίος αξιοπρεπής σκόρερ ο Έρικ Γκρην . Για μένα λέω φυσικά και χωριά του Σπανούλη . Οπότε δεν με σοκάρει τίποτα πια
Αλλά για να μην κράζω μόνο , είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο ο Ολυμπιακός να κινείται υπογείως και να μην πέφτουν μέσα κανένας δημοσιογράφος/ρεπόρτερ και γενικά να έρχεται όνομα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει ακουστεί καν
Δεν είναι πρωτάκουστο να ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος με κρότους και βόμβες και με Καλαθηδες / Μητογλους και αυτά τα υποτιθέμενα χρήματα να δίνονται ποτέ σε κανένα στόχο
Ούτε με σοκάρει που δεν θα δω κατά πάσα πιθανότητα έναν σκόρερ φονιά στον Ολυμπιακό. Ο τελευταίος αξιοπρεπής σουτέρ για εμένα ήταν Λοτζεσκι . Ο τελευταίος αξιοπρεπής σκόρερ ο Έρικ Γκρην . Για μένα λέω φυσικά και χωριά του Σπανούλη . Οπότε δεν με σοκάρει τίποτα πια
Αλλά για να μην κράζω μόνο , είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο ο Ολυμπιακός να κινείται υπογείως και να μην πέφτουν μέσα κανένας δημοσιογράφος/ρεπόρτερ και γενικά να έρχεται όνομα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει ακουστεί καν
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Άσχετα με τα υπόλοιπα, εγώ τις τελευταίες μέρες όλο και κλέβω κανά 5λεπτο προκειμένου να δω βιντεάκια του Τάισον Κάρτερ, δεδομένου ότι έχω δει μονάχα ένα ματς του(κόντρα στον Προμηθέα πριν κανά μήνα).
Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να δω τέτοιο ταλέντο σε περιφερειακό τουλάχιστον, στην Α1*. Ταλέντο είπα; Κακιά λέξη. Να ξανάρθει με τον κηδεμόνα του, μετά τα 25 του. Και πάλι πιτσιρικάς θα είναι αλλά θα το σκεφθούμε.
* Δεν είμαι κανείς βαθύς γνώστης της Α1 τα τελευταία αρκετά χρόνια. Αλλά τα βασικά τα ξέρω. Μπορεί και να έχει περάσει κι άλλος τόσο ταλαντούχος ή και περισσότερο΄ακόμα. Και να μου ξέφυγε. Όλα παίζουν. Σε κάθε περίπτωση, το παλικάρι αυτό πρέπει να πάρει φέτος χρόνο στην Ευρωλίγκα.
Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να δω τέτοιο ταλέντο σε περιφερειακό τουλάχιστον, στην Α1*. Ταλέντο είπα; Κακιά λέξη. Να ξανάρθει με τον κηδεμόνα του, μετά τα 25 του. Και πάλι πιτσιρικάς θα είναι αλλά θα το σκεφθούμε.

* Δεν είμαι κανείς βαθύς γνώστης της Α1 τα τελευταία αρκετά χρόνια. Αλλά τα βασικά τα ξέρω. Μπορεί και να έχει περάσει κι άλλος τόσο ταλαντούχος ή και περισσότερο΄ακόμα. Και να μου ξέφυγε. Όλα παίζουν. Σε κάθε περίπτωση, το παλικάρι αυτό πρέπει να πάρει φέτος χρόνο στην Ευρωλίγκα.
Συμφωνώ 100% με αυτά που λες. Απ τη στιγμή που θα είναι στο ροστερ της νέας χρονιάς, οφείλει ο προπονητής να τον δοκιμάσει και στην ευρωλιγκα.. Δε κατάλαβα.. Τι πάει να πει θα παίζει μόνο στην Ελλάδα;; για μένα όλοι οι ενεργοί παίχτες του ροστερ θα χρησιμεύσουν και σε Ελλάδα και σε ευρωλιγκα.. Γι αυτό τον αγοράσαμε.. Αυτές οι λογικές μας καταστρέφουν και μετά δε μπορούμε να βγάλουμε παίχτη. Αν είχες έναν ντουντα, θα τον έριχνε κατευθείαν στα βαθιά..basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 29, 2021 1:27 amΆσχετα με τα υπόλοιπα, εγώ τις τελευταίες μέρες όλο και κλέβω κανά 5λεπτο προκειμένου να δω βιντεάκια του Τάισον Κάρτερ, δεδομένου ότι έχω δει μονάχα ένα ματς του(κόντρα στον Προμηθέα πριν κανά μήνα).
Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να δω τέτοιο ταλέντο σε περιφερειακό τουλάχιστον, στην Α1*. Ταλέντο είπα; Κακιά λέξη. Να ξανάρθει με τον κηδεμόνα του, μετά τα 25 του. Και πάλι πιτσιρικάς θα είναι αλλά θα το σκεφθούμε.![]()
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρόβλημα με τον Κάρτερ είναι πως κινδυνεύει να παίζει μόνο Ευρωλίγκα. Αν το ρόστερ κλείσει όπως ακούγεται είναι ξεκάθαρο πως ο Λούντζης έρχεται να παίζει Α1 και ο Κάρτερ Ευρωλίγκα. Είναι ο 12ος παίχτης στο ρόστερ κάθε φορά και οι ξένοι θα είναι 7. Αν ο Κάρτερ δεν μπορεί να κερδίσει χρόνο κατευθείαν στην ευρωλίγκα, σβήνει σα κεράκι.Agio96 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 29, 2021 2:12 amΣυμφωνώ 100% με αυτά που λες. Απ τη στιγμή που θα είναι στο ροστερ της νέας χρονιάς, οφείλει ο προπονητής να τον δοκιμάσει και στην ευρωλιγκα.. Δε κατάλαβα.. Τι πάει να πει θα παίζει μόνο στην Ελλάδα;; για μένα όλοι οι ενεργοί παίχτες του ροστερ θα χρησιμεύσουν και σε Ελλάδα και σε ευρωλιγκα.. Γι αυτό τον αγοράσαμε.. Αυτές οι λογικές μας καταστρέφουν και μετά δε μπορούμε να βγάλουμε παίχτη. Αν είχες έναν ντουντα, θα τον έριχνε κατευθείαν στα βαθιά..basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 29, 2021 1:27 amΆσχετα με τα υπόλοιπα, εγώ τις τελευταίες μέρες όλο και κλέβω κανά 5λεπτο προκειμένου να δω βιντεάκια του Τάισον Κάρτερ, δεδομένου ότι έχω δει μονάχα ένα ματς του(κόντρα στον Προμηθέα πριν κανά μήνα).
Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να δω τέτοιο ταλέντο σε περιφερειακό τουλάχιστον, στην Α1*. Ταλέντο είπα; Κακιά λέξη. Να ξανάρθει με τον κηδεμόνα του, μετά τα 25 του. Και πάλι πιτσιρικάς θα είναι αλλά θα το σκεφθούμε.![]()
0
- reignman
- Reactions: 3190
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικα το στυλ παιχνιδιου του μου θυμιζει λιγο Jaaber αλλα στο πιο γρηγοροbasket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 29, 2021 1:27 amΆσχετα με τα υπόλοιπα, εγώ τις τελευταίες μέρες όλο και κλέβω κανά 5λεπτο προκειμένου να δω βιντεάκια του Τάισον Κάρτερ, δεδομένου ότι έχω δει μονάχα ένα ματς του(κόντρα στον Προμηθέα πριν κανά μήνα).
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαβαζω τα σχολια, αν και Πανιωνιος, του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου σαν φαν της Euroleague.
Πραγματικα καταλαβαινω την αγωνια των Παναθηναικων που εχουν αυτη την στιγμη μια ομαδα χωρις βασικο Ποιντ γκαρντ, με τον ταλαντουχο σουτινγκ γκαρντ τους σε μοντ συνεχων τραυματισμων και οχι σιγουρο για την παραμονη του. Για τον Νεντοβιτς λεω.
Τα δυο βασικα τριαρια τους, που βεβαια τρακαραν μεταξυ τους, Παπαπετρου και Χεζονια χωρις συμβολαιο ακομα με την ομαδα, αφου ο ενας ειναι φρι ειτζεντ και ο αλλος δανεικος απο την Μπαρτσα. Το βασικο τους παουερ φοργουορντ εφυγε για αλλες, ιταλικες πολιτειες. Το βασικο τους σεντερ να ειναι μια του υψους μια του βαθους και να στηριζει το επιθετικο του παιχνδι στο ποιντ γκαρντ που δεν υπαρχει ή εστω σε καποιον που θα μπορει να τον βρη καπου ψηλα και κοντα στο αντιπαλο καλαθι.
Και διαβαζω εδω και βλεπω. Εναν Ολυμπιακο που εχει 2 καλα προς πολυ καλα ποιντ γκαρντ με αξιοπρεπεστατο σουτ απο την περιφερεια. Πηρε ενα ταλαντουχο σουτινγκ γκαρντ που τελειωσε το πρωταθλημα με 42% στο τριποντο με κοντα 1.5 στα 3.5 τριποντα στο παιχνιδι, τον Καρτερ εννοω.
Αλλη μεταγραφη, εναν ταλαντουχο ελληνα, πολυ καλο αμυντικο και με ενδιαφερουσα δημιουργια και ακομα πιο ενδιαφεροντα σωματομετρικα (Λουντζης). Εχει τον Λαρεντζακη στο 2 , που αν και δεν ειμαι φαν, εκανε μια εξαιρετικη χρονια στην Euroleague (ειδικα για το ταλεντο του) με καλες αμυνες και μερικα κρισιμα σουτ σε παιχνιδια που "παραδοξος" προσφερε καποιες νικες στην ομαδα. Στο 2-3 τον Μακισικ εναν απο τους πιο εκρηκτικους γκαρντ στο πρωταθλημα, εξαιρετικο αμυντικο, και απο τους καλυτερους στο επιθετικο τρανζισιον.
Στο 2-3 , καινουργια μεταγραφη, τον Λαιτι . Αθλητικος, πανω απο τον μεσο ορο μιντρειντζ σουτερ, αρκετα πανω απο τον μεσο ορο ικανο να παιξει ποστ για την θεση του (θα ελεγα πως ειναι το δυνατο του σημειο) με επισης αξιοπρεπες τριποντο (35% στην Ευρωπη αλλα με το ιδιο ποσοστο σε βαθος 10 χρονων) εκτελωντας σε Μ.Ο 1 στα 2.5 τριποντα στο παιχνιδι. Εχω φτασει ηδη στους 7 παιχτες που μπορουν να παιξουν στις θεσεις 1-2. Εχει δλδ κατα μεσο ορο 3.5 παιχτες για δυο θεσεις και καποιοι ζητανε και εναν σουτερ λεει στο 2. Να φτασουν δηλαδη 4 παιχτες για καθε θεση.
Θα μου πει καποιος , λογικα, πως οι δυο απ αυτους παιζουν και στο 3 κατα συνθηκη που εκει υπαρχει και ο Παπανικολαου καλα να ειναι το παιδι.
Οποτε να βαλω πως εχουν απο 3 παιχτες σε καθε θεση απο το 1 εως το 3. (μαζι με τον Ντορσευ εννοω ή οποιον αλλον σουτερ στο 2)
Και παμε στην θεση 4 που υπαρχουν Βεζενκοφ (απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος στρετς παουερ φοργουορντ) Πριντεζης (χωρις αλλο σχολιο αν και με περασμενα τα χρονια) και πιθανον τον Λιβιο που ειναι μια πολυ καλη περιπτωση για τουινερ σε 4-5. Εχουμε ηδη φτασει τους 12 παιχτες.
Και στο 5 Φαλ και Μαρτιν, που νομιζω πως συμπληρωνουν εξαιρετικα την θεση εχοντας παιχνιδι πικ εν ρολ, αμυνα πανω απο το καλαθι, ριμπαουντ. Αν βαλω και τον Αντεντοκουμπο (ετσι για την πλακα) και τον Χαραλαμποπουλο αλλα και τον πιτσιρικα τον Νικολαιδη που καποιοι θεωρουν ταλαντουχο που πρεπει να παιρνει συμμετοχες και εμπειριες στο υψηλο επιπεδο, φτανουμε τους 17 παιχτες.
Τωρα θα μου πειτε γιατι ολο αυτο το κατεβατο, ετσι;
Πρωτον, εχετε υποψη σας πως 17 παιχτες καπως πρεπει να τους διαχειριστεις κοβωντας για καθε παιχνιδι της Euroleague 5 παιχτες;
Και δευτερον, καταλαβαινετε πως μιλαμε για μια ομαδα με ελαχιστα εσοδα και με περιορισμενο μπατζετ λογο αυτου του λογου;
Συμπερασμα, μπορειτε να καταλαβετε πως αλλο ποδοσφαιρο και αλλο μπασκετ και (ευτυχως για το μπασκετ) αλλο Μαρινακης και αλλο Αγγελοπουλοι;
Εκτος αμα δεν φτανει ο Δ.Γ που εχει ταλαιπωρησει το ελληνικο μπασκετ και πρεπει να βρη και ο Ολυμπιακος κατι αναλογο.
Τελικα μηπως πρεπει οι "οπαδοι" να καταλαβουν πως η μεταγραφιολογια ειναι ωραιο σπορ, αλλα δεν εχει μεγαλη σχεση με την χημεια, την δουλεια και την υγεια μιας ομαδας;
Και τελειωνω ρωτωντας το 2012 η ομαδα σας ειχε ακριβοτερο ή μεγαλυτερο ροστερ; Και θα μου πει καποιος ο Σπανουλης σταματησε και οι αλλες ομαδες εχουν ξεφυγει οικονομικα.
ΟΚ, η ομαδα σας εχει βρη απο τοτε καποιο μαγικο τροπο να μεγαλωσει τα εσοδα και το μπατζετ της;
Μηπως να χαλαρωσετε λιγο και να κανετε υπομονη; Οι ομαδες δεν χτιζονται μεσα σε ενα χρονο ουτε απο τις μεταγραφες και μονο
Δεν θελω να γυρισω 1,2 ή 3 χρονια πισω και να μεταφερω τα σχολια γιαπαιχτες σαν τον Μπολντγουιν, τον Παντερ, τον Λεντει και τον Γκος που μερικοι που κανουν υψηλη κριτικη για τις μεταγραφες ειχαν βγαλει σχεδον αχρηστους και τωρα πρωταγωνσιτουν στο ευρωπαικο μπασκετ.Καποιος εκανε λαθος οταν τους εδιωξε και δεν ηταν μονο η ομαδα αλλα και αυτοι που γκρινιαζαν απο την εξεδρα και στα φορουμ.
Πραγματικα καταλαβαινω την αγωνια των Παναθηναικων που εχουν αυτη την στιγμη μια ομαδα χωρις βασικο Ποιντ γκαρντ, με τον ταλαντουχο σουτινγκ γκαρντ τους σε μοντ συνεχων τραυματισμων και οχι σιγουρο για την παραμονη του. Για τον Νεντοβιτς λεω.
Τα δυο βασικα τριαρια τους, που βεβαια τρακαραν μεταξυ τους, Παπαπετρου και Χεζονια χωρις συμβολαιο ακομα με την ομαδα, αφου ο ενας ειναι φρι ειτζεντ και ο αλλος δανεικος απο την Μπαρτσα. Το βασικο τους παουερ φοργουορντ εφυγε για αλλες, ιταλικες πολιτειες. Το βασικο τους σεντερ να ειναι μια του υψους μια του βαθους και να στηριζει το επιθετικο του παιχνδι στο ποιντ γκαρντ που δεν υπαρχει ή εστω σε καποιον που θα μπορει να τον βρη καπου ψηλα και κοντα στο αντιπαλο καλαθι.
Και διαβαζω εδω και βλεπω. Εναν Ολυμπιακο που εχει 2 καλα προς πολυ καλα ποιντ γκαρντ με αξιοπρεπεστατο σουτ απο την περιφερεια. Πηρε ενα ταλαντουχο σουτινγκ γκαρντ που τελειωσε το πρωταθλημα με 42% στο τριποντο με κοντα 1.5 στα 3.5 τριποντα στο παιχνιδι, τον Καρτερ εννοω.
Αλλη μεταγραφη, εναν ταλαντουχο ελληνα, πολυ καλο αμυντικο και με ενδιαφερουσα δημιουργια και ακομα πιο ενδιαφεροντα σωματομετρικα (Λουντζης). Εχει τον Λαρεντζακη στο 2 , που αν και δεν ειμαι φαν, εκανε μια εξαιρετικη χρονια στην Euroleague (ειδικα για το ταλεντο του) με καλες αμυνες και μερικα κρισιμα σουτ σε παιχνιδια που "παραδοξος" προσφερε καποιες νικες στην ομαδα. Στο 2-3 τον Μακισικ εναν απο τους πιο εκρηκτικους γκαρντ στο πρωταθλημα, εξαιρετικο αμυντικο, και απο τους καλυτερους στο επιθετικο τρανζισιον.
Στο 2-3 , καινουργια μεταγραφη, τον Λαιτι . Αθλητικος, πανω απο τον μεσο ορο μιντρειντζ σουτερ, αρκετα πανω απο τον μεσο ορο ικανο να παιξει ποστ για την θεση του (θα ελεγα πως ειναι το δυνατο του σημειο) με επισης αξιοπρεπες τριποντο (35% στην Ευρωπη αλλα με το ιδιο ποσοστο σε βαθος 10 χρονων) εκτελωντας σε Μ.Ο 1 στα 2.5 τριποντα στο παιχνιδι. Εχω φτασει ηδη στους 7 παιχτες που μπορουν να παιξουν στις θεσεις 1-2. Εχει δλδ κατα μεσο ορο 3.5 παιχτες για δυο θεσεις και καποιοι ζητανε και εναν σουτερ λεει στο 2. Να φτασουν δηλαδη 4 παιχτες για καθε θεση.
Θα μου πει καποιος , λογικα, πως οι δυο απ αυτους παιζουν και στο 3 κατα συνθηκη που εκει υπαρχει και ο Παπανικολαου καλα να ειναι το παιδι.
Οποτε να βαλω πως εχουν απο 3 παιχτες σε καθε θεση απο το 1 εως το 3. (μαζι με τον Ντορσευ εννοω ή οποιον αλλον σουτερ στο 2)
Και παμε στην θεση 4 που υπαρχουν Βεζενκοφ (απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος στρετς παουερ φοργουορντ) Πριντεζης (χωρις αλλο σχολιο αν και με περασμενα τα χρονια) και πιθανον τον Λιβιο που ειναι μια πολυ καλη περιπτωση για τουινερ σε 4-5. Εχουμε ηδη φτασει τους 12 παιχτες.
Και στο 5 Φαλ και Μαρτιν, που νομιζω πως συμπληρωνουν εξαιρετικα την θεση εχοντας παιχνιδι πικ εν ρολ, αμυνα πανω απο το καλαθι, ριμπαουντ. Αν βαλω και τον Αντεντοκουμπο (ετσι για την πλακα) και τον Χαραλαμποπουλο αλλα και τον πιτσιρικα τον Νικολαιδη που καποιοι θεωρουν ταλαντουχο που πρεπει να παιρνει συμμετοχες και εμπειριες στο υψηλο επιπεδο, φτανουμε τους 17 παιχτες.
Τωρα θα μου πειτε γιατι ολο αυτο το κατεβατο, ετσι;
Πρωτον, εχετε υποψη σας πως 17 παιχτες καπως πρεπει να τους διαχειριστεις κοβωντας για καθε παιχνιδι της Euroleague 5 παιχτες;
Και δευτερον, καταλαβαινετε πως μιλαμε για μια ομαδα με ελαχιστα εσοδα και με περιορισμενο μπατζετ λογο αυτου του λογου;
Συμπερασμα, μπορειτε να καταλαβετε πως αλλο ποδοσφαιρο και αλλο μπασκετ και (ευτυχως για το μπασκετ) αλλο Μαρινακης και αλλο Αγγελοπουλοι;
Εκτος αμα δεν φτανει ο Δ.Γ που εχει ταλαιπωρησει το ελληνικο μπασκετ και πρεπει να βρη και ο Ολυμπιακος κατι αναλογο.
Τελικα μηπως πρεπει οι "οπαδοι" να καταλαβουν πως η μεταγραφιολογια ειναι ωραιο σπορ, αλλα δεν εχει μεγαλη σχεση με την χημεια, την δουλεια και την υγεια μιας ομαδας;
Και τελειωνω ρωτωντας το 2012 η ομαδα σας ειχε ακριβοτερο ή μεγαλυτερο ροστερ; Και θα μου πει καποιος ο Σπανουλης σταματησε και οι αλλες ομαδες εχουν ξεφυγει οικονομικα.
ΟΚ, η ομαδα σας εχει βρη απο τοτε καποιο μαγικο τροπο να μεγαλωσει τα εσοδα και το μπατζετ της;
Μηπως να χαλαρωσετε λιγο και να κανετε υπομονη; Οι ομαδες δεν χτιζονται μεσα σε ενα χρονο ουτε απο τις μεταγραφες και μονο
Δεν θελω να γυρισω 1,2 ή 3 χρονια πισω και να μεταφερω τα σχολια γιαπαιχτες σαν τον Μπολντγουιν, τον Παντερ, τον Λεντει και τον Γκος που μερικοι που κανουν υψηλη κριτικη για τις μεταγραφες ειχαν βγαλει σχεδον αχρηστους και τωρα πρωταγωνσιτουν στο ευρωπαικο μπασκετ.Καποιος εκανε λαθος οταν τους εδιωξε και δεν ηταν μονο η ομαδα αλλα και αυτοι που γκρινιαζαν απο την εξεδρα και στα φορουμ.
1
1

- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικα καλή σου μέρα και ευχαριστούμε για το ωραίο και μεγάλο ποστ
Όχι δεν έχει σχέση , δίκιο έχεις σε αυτό αλλά επειδή ανήκω κι εγώ στους οπαδούς , έχω απαιτήσεις να βλέπω την ομάδα όπως την ονειρεύομαι και όπως ευτυχώς πρόλαβα να ζήσω
Είχε όμως καλύτερο . Πολύ καλύτερο
Προσωπική άποψη, αλλά κανένας από αυτούς που αναφέρεις δεν έπαιξαν έστω καλά στον Ολυμπιακό ασχέτως του αν ήταν καλές επιλογές στα χαρτιά ή ποιοτικοί παίκτες που σήμερα κάνουν καριέρα άλλουHipster έγραψε: ↑Τρί Ιουν 29, 2021 5:55 am
1
1