Ο Μεικον για μπακαπ 2 μου κάνει και με ταυτόχρονη μη παραμονή Μπρει. Αν βάλεις μπροστά του εναν Χολινς που παιζει σουπερ αμυνα εισαι μια χαρα μαζι και με εναν ασο που επίσης θα παιζει καλή αμυνουλα πχ Γκρειντζερ. Θα χουμε και τον ΣαντΡος να βοηθάει γενικα.. παντως εχω δει να λένε πως πανε για καλό ασο , οτι δεν ειναι καποιος από όσους ακούγονται, δεν ξερω ποιον μπορεί να εννοουν.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 10:44 amΟ Μέικον μου αρέσει και εμένα σαν παίκτης και πράγματι είναι 2αρι σε σώμα άσσου.
Δεν θα με πείραζε αλλά τώρα μαζί με τον Πέρι χτυπάει κάπως.
Δηλαδή έστω ότι φεύγει ο Μπρέι και παίρνουμε Μέικον για μπακαπ 2 και ο Πέρι είναι το μπακαπ 1.
Οι 2 από τους 4 παίκτες που θα παίζουν τον περισσότερο χρόνο στο 1-2, και μάλιστα θα παίζουν και αρκετά μαζί, θα είναι κάτω από 1.90.
Θα είναι θέμα αυτό και επιθετικά και αμυντικά.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν μεινει ο χεζονια και εχουμε και σαντρος και παρουμε και 4αρι, τοτε θα παιζει πολυ στο 2 ο κουβανος οποτε ισως για αυτο λενε οτι δεν θα παρουν αλλο 2αρι βασικο
και μεικον και μπρευ παντως δεν ειναι σχεδιασμος! αν ειναι να τους εχουμε και τους 2, τοτε γιατι με τα ιδια λεφτα δεν παιρνουμε εναν παικτη βασικο των 600 χιλ??
οποτε μου φαινεται πολυ δυσκολο να ειναι και οι 2 στο ροστερ μας. εκτος αν πια δεν εχουμε καθολου μπατζετ! αλλα και παλι θα ειναι εντελως προχειρος ο σχεδιασμος αν παμε ετσι.
και μεικον και μπρευ παντως δεν ειναι σχεδιασμος! αν ειναι να τους εχουμε και τους 2, τοτε γιατι με τα ιδια λεφτα δεν παιρνουμε εναν παικτη βασικο των 600 χιλ??
οποτε μου φαινεται πολυ δυσκολο να ειναι και οι 2 στο ροστερ μας. εκτος αν πια δεν εχουμε καθολου μπατζετ! αλλα και παλι θα ειναι εντελως προχειρος ο σχεδιασμος αν παμε ετσι.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1573
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο pick n green έγραψαν πριν καμια ώρα οτι ο Πρίφτης έκοψε τον Μπρέυ και θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το συμβόλαιο του.Οπότε σε αυτη την περίπτωση η κίνηση για Μέικον έχει 100% λογικη.
Ηθελα να ξερα πως δέχτηκαν στην ΚΑΕ το συγκεκριμένο συμβόλαιο για τον Μπρέυ ,1.5 κλειστό,για έναν παίκτη ερωτηματικό.
Ηθελα να ξερα πως δέχτηκαν στην ΚΑΕ το συγκεκριμένο συμβόλαιο για τον Μπρέυ ,1.5 κλειστό,για έναν παίκτη ερωτηματικό.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μακαρι να ισχυει αυτο γιατι ο μεικον ειναι 5 κλασεις πανω απο τον μπρευ.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 11:23 amΣτο pick n green έγραψαν πριν καμια ώρα οτι ο Πρίφτης έκοψε τον Μπρέυ και θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το συμβόλαιο του.Οπότε σε αυτη την περίπτωση η κίνηση για Μέικον έχει 100% λογικη.
αυτο για τον μπρευ το εγραφα και γω οταν τον αποκτησαμε και ειχα ξενερωσει απεριοριστα! ειχα γραψει πιο το νοημα να διωξουμε τον φοστερ που ειναι καλυτερος παικτης απο τον μπρευ, που ο μπρευ δεν ειναι ασσος και που δεν θα παιζει ευρωλιγκα και που τον κλεισαμε και για 1,5 χρονο!!! δηλαδη εως το τελος της σεζον δεν μπορουσαμε να τον εχουμε; ή εστω 1+1;
ας τον πληρωσουμε τωρα και αυτον γιατι μυαλο δεν βαζουμε ποτε!
0
Το έγραφα χθες- προχθές ότι θα πάτε από τον ακριβό δρόμο στις περιπτώσεις Μπρέι και Χεζόνια. Τον έναν θα τον πληρώσετε για να φύγει και τον άλλο για να έρθει.
Agio96, ο Καμπόκλο είναι σίγουρα πάνω από 800χιλ. αν μπει πάνω από μια ομάδα καλή για την απόκτησή του, θα πάει και στο 1εκ. Μπορεί να μη γίνει και τίποτε απ΄ αυτά και να γυρίσει στο ΝΒΑ-εκεί που κανονικά ανήκει.
* Εδώ και καιρό τον έχω "ξεχάσει" τον Νέντοβιτς. Βασικά από τότε που άκουσα ότι ο Πρίφτης είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο σας. Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν μείνει.
Agio96, ο Καμπόκλο είναι σίγουρα πάνω από 800χιλ. αν μπει πάνω από μια ομάδα καλή για την απόκτησή του, θα πάει και στο 1εκ. Μπορεί να μη γίνει και τίποτε απ΄ αυτά και να γυρίσει στο ΝΒΑ-εκεί που κανονικά ανήκει.
* Εδώ και καιρό τον έχω "ξεχάσει" τον Νέντοβιτς. Βασικά από τότε που άκουσα ότι ο Πρίφτης είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο σας. Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν μείνει.
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω κι εγώ για το θέμα Νέντοβιτς, μου μοιάζει δύσκολο να δεχτεί ο Πρίφτης για βασικό έναν παίκτη σκέτο τρελοκομείο στην επίθεση,και ας έχει ταλέντο όσο το υπόλοιπο ρόστερ μαζί,που δεν μαρκαρει και τραυματίζεται ευκολα.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 11:48 amΤο έγραφα χθες- προχθές ότι θα πάτε από τον ακριβό δρόμο στις περιπτώσεις Μπρέι και Χεζόνια. Τον έναν θα τον πληρώσετε για να φύγει και τον άλλο για να έρθει.
O δε Καμπόκλο θα ήταν σούπερ περίπτωση.
0
συμφωνω. τον σαντ ρος τον βλεπω στο 2. οχι οτι ειναι δυαρι, αλλα γιατι δεν ειναι ασσος και στο 3 ειμαστε φουλ (εφοσον μεινουν παπ μαριο). δευτερος χειριστης δηλαδη. αμα παρουμε ασσο και τεσσαρι με καλο σουτ ειμαστε οκ.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 11:10 amαν μεινει ο χεζονια και εχουμε και σαντρος και παρουμε και 4αρι, τοτε θα παιζει πολυ στο 2 ο κουβανος οποτε ισως για αυτο λενε οτι δεν θα παρουν αλλο 2αρι βασικο
0
Αν τελικά μείνουν και Χεζόνια και Παπαπέτρου θα έχετε ξοδέψει το 60% του μπάτζετ σας σε 2 παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση.
Σήμερα είμαι αραχτός και έχω καμιά ώρα που διαβάζω ευρωπαϊκά σάιτς και φόρουμ.
πουθενά δεν βλέπω ομάδα να ενδιαφέρεται για τον Χεζόνια.
Η Μπάρτσα δεν τον θέλει τελικά και τον πουλάει.
Με εσάς είχε οκ ποσοστά και αρκετούς ως πολλούς πόντους μ.ο.
Βέβαια στα 8 παιχνίδια που αγωνίστηκε μαζί σας, είχατε 6 ήττες. Σε ένα νορμάλ πρόγραμμα. Ούτε παλούκι, ούτε στρωτό.
Αξίζει να χαραμίσετε τόσα λεφτά από τα λίγα που έχετε, μόνο και μόνο για να έχετε τον Χεζόνια, που κάπου κάποτε είχε προδιαγραφές να μείνει για χρόνια με χρόνο/ρόλο στο ΝΒΑ;
Τα λέω αυτά συδυαστικά με το γεγονός ότι έρχεται από απραξία στο ΝΒΑ.
Εδώ μπορεί κάποιος να μου πει, ότι έχει ταλέντο, ψηλό ταβάνι, αγαπάει την ομάδα και με γεμάτο (ή μισο γεμάτο, με μόνο εμβολιασμένους) ΟΑΚΑ θα πετάει. Θα συμφωνήσω ότι είναι μια λογική ένσταση που δεν μπορεί κανείς να μην την λάβει υπόψη του. Έχει τη δυναμική να πάει πολύ καλά και έχει ποιότητα που έχετε να δείτε από τον καιρό του Φριντέτ και του Μ. Τζέιμς λίγο παλιότερα.
Τα ως τώρα δεδομένα που έχουμε από την καριέρα του (θυμίζω ότι για χρόνια τον είχαν σουτάρει κι από την Εθνική τους, ενώ ο Ράτζα τον πέρασε γενέες 14, πρόσφατα) δείχνουν μάλλον, το αντίθετο.
Αυτά τα "αντιτουριστικά" που θα τα λέγα τάλε κουάλε κι αν επρόκειτο για τον Ολυμπικό.
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ τον ψήνω τον Μεικόν. Είναι νέος ακόμα και δείχνει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Και το κυριότερο έχει πολύ καλό σουτ. Νομίζω θα είναι αντιΜπρέι. Χθες διάβασα πως ο Μπρέι θα μείνει βέβαια αλλά ελπίζω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καλούτσικος και συμπαθής παίχτης για μεσαία ομάδα Eurocup ο ΤιΤζει αλλά ΟΚ.
Για Νέντοβιτς έχω την κρυφή ελπίδα πως ο Πρίφτης δεν θα μασήσει από το πρέσινγκ που θα φάει για να τον κρατήσουμε. Δεν είναι μόνο το ρίσκο τραυματισμού (που δεν το λες και ρίσκο στανταράκι είναι), δεν είναι μόνο που θα θέλει και αύξηση για τη μισή χρονιά που έπαιξε για τα νουμεράκια του, είναι και το όλο υπεράνω στυλάκι του Νέντο που από μένα έχει φάει Χ από εδώ μέχρι το Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας του ταιριάζει καλύτερα. Θα έλεγα και Παρτιζάν αλλά εκεί έχει Ζοτς πλέον άρα πακέτο κι από κει.
Ας βρεθεί κάποιος έξτρα χεράς που να μπορεί να βγάλει ολόκληρη σεζόν στο 2 και ας έχουμε τους Μεικόν/ΣαντΡοος δίπλα του.
Για Νέντοβιτς έχω την κρυφή ελπίδα πως ο Πρίφτης δεν θα μασήσει από το πρέσινγκ που θα φάει για να τον κρατήσουμε. Δεν είναι μόνο το ρίσκο τραυματισμού (που δεν το λες και ρίσκο στανταράκι είναι), δεν είναι μόνο που θα θέλει και αύξηση για τη μισή χρονιά που έπαιξε για τα νουμεράκια του, είναι και το όλο υπεράνω στυλάκι του Νέντο που από μένα έχει φάει Χ από εδώ μέχρι το Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας του ταιριάζει καλύτερα. Θα έλεγα και Παρτιζάν αλλά εκεί έχει Ζοτς πλέον άρα πακέτο κι από κει.
Ας βρεθεί κάποιος έξτρα χεράς που να μπορεί να βγάλει ολόκληρη σεζόν στο 2 και ας έχουμε τους Μεικόν/ΣαντΡοος δίπλα του.
0
δεν διαφωνω με αυτα που λες. ομως ο χεζονια πρωτα απολα εχει μικροτερο κοστος στην καε απο οτι λεει το συμβολαιο του λογω χορηγων, φανελες, εισιτηρια. αλλα και παλι το συμβολαιο του ειναι υψηλο.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 1:08 pmΑν τελικά μείνουν και Χεζόνια και Παπαπέτρου θα έχετε ξοδέψει το 60% του μπάτζετ σας σε 2 παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση.
Βέβαια στα 8 παιχνίδια που αγωνίστηκε μαζί σας, είχατε 6 ήττες. Σε ένα νορμάλ πρόγραμμα. Ούτε παλούκι, ούτε στρωτό.
Αξίζει να χαραμίσετε τόσα λεφτά από τα λίγα που έχετε, μόνο και μόνο για να έχετε τον Χεζόνια, που κάπου κάποτε είχε προδιαγραφές να μείνει για χρόνια με χρόνο/ρόλο στο ΝΒΑ;
Εδώ μπορεί κάποιος να μου πει, ότι έχει ταλέντο, ψηλό ταβάνι, αγαπάει την ομάδα και με γεμάτο (ή μισο γεμάτο, με μόνο εμβολιασμένους) ΟΑΚΑ θα πετάει. Θα συμφωνήσω ότι είναι μια λογική ένσταση που δεν μπορεί κανείς να μην την λάβει υπόψη του. Έχει τη δυναμική να πάει πολύ καλά και έχει ποιότητα που έχετε να δείτε από τον καιρό του Φριντέτ και του Μ. Τζέιμς λίγο παλιότερα.
Τα ως τώρα δεδομένα που έχουμε από την καριέρα του (θυμίζω ότι για χρόνια τον είχαν σουτάρει κι από την Εθνική τους, ενώ ο Ράτζα τον πέρασε γενέες 14, πρόσφατα) δείχνουν μάλλον, το αντίθετο.
Αυτά τα "αντιτουριστικά" που θα τα λέγα τάλε κουάλε κι αν επρόκειτο για τον Ολυμπικό.
θα μπορεσει ο παναθηναικος να φτιαξει ενα ορθολογικο ροστερ με χεζονια μεσα? αν οχι, τοτε ας φυγει. αν ναι, τοτε δεν βλεπω προβλημα.
θα βρουμε πιο ποιοτικο παιχτη?
για την ποιοτητα του, θελω να τον δω σε ενα πιο ορθολογικο ροστερ κανοντας προετοιμασια με την ομαδα. ποιοτητα εχει σιγουρα.
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πούμε ότι και οι 2 μαζί πάνε στο 2.2-2.3 , ε δεν νομίζω ότι αυτό θα είναι το 60 τοις εκατό του μπάτζετ. Δηλαδή θα έχουμε 4 μύρια?Ουτε φέτος δεν είχαμε τόσο,του χρόνου με ανοικτά γήπεδα κλπ,πάμε για κάποια αύξησηbasket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 1:08 pmΑν τελικά μείνουν και Χεζόνια και Παπαπέτρου θα έχετε ξοδέψει το 60% του μπάτζετ σας σε 2 παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αρχικα δεν θα ειναι το 60% του μπατζετ. μαξ 2,5 μυρια θα ειναι και οι 2 μαζι, δηλαδη το 40%. επισης συμφωνω που λες οτι θα δωσουμε αρκετο μπατζετ σε παικτες ιδιας θεσης, αλλα μπορουμε να βρουμε ιδιας αξιας παικτες σε αλλες θεσεις?basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 1:08 pmΑν τελικά μείνουν και Χεζόνια και Παπαπέτρου θα έχετε ξοδέψει το 60% του μπάτζετ σας σε 2 παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση.
ειδικα στον ασσο δεν υπαρχουν παικτες και αυτοι που υπαρχουν στη καλυτερη να κανουν 1,5-1,6 μυρια. ενω το ιδιο συμβαινει και στη θεση 2.
στους ψηλους τωρα καποιο 4αρι που να κανει την διαφορα δεν υπαρχει ενω στους σεντερ παλι το ιδιο. γιατι να δωσεις κανα μυριο σε σεντερ που δεν θα κανει την διαφορα σιγουρα;
εγω με ενα μπατζετ μαξ 6,5 μυριων μια χαρα χωρανε και οι 2 μαζι και ταυτοχρονα και ασσους εχεις και ψηλους παιρνεις:
1. Λορενζο (0,8)-Περρυ (0,3)
1-2 Μποχω (0,2)
2. Μεικον (0,3) , Σαντρος (0,5
3. Παπι (1,1)-Κασελακης (0,15)
3-4. Χεζονια (1,2)
4. Χειζ (0,6) -Χουγκαζ (0,1+0,1)
5. Παπαγιαννης (0,65) -Αθλητικο σεντερ (0,4)
συν μαντζουκα-παπαδακη. συνολο 6,5 μυρια
1
1

-
- Reactions: 368
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάνει ο Χουγκάζ μόνοσ για backup του Χειζ;Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 2:12 pm
εγω με ενα μπατζετ μαξ 6,5 μυριων μια χαρα χωρανε και οι 2 μαζι και ταυτοχρονα και ασσους εχεις και ψηλους παιρνεις:
1-2 Μποχω (0,2)
3-4. Χεζονια (1,2)
Νομίζω πως αν τον πάρουμε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δώσουμε δανεικό για φέτος, οπότε δε νομίζω πως το 4 καλύπτεται από Χειζ + λίγο από Hezonja.
'Ενας Sergio Rodriguez θα με κάλυπτε απόλυτα στο 1 φέτος, αλλά λογικά έχει συμβόλαιο και πρέπει να είναι και πιο ακριβός.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
χειζ και μαζι χεζονια. δεν εβαλα μονο χουγκαζ. και λιγο παπαπετρου και λιγο κασελακης. Εξαλλου δεν μπορουμε να χαλασουμε 2 θεσεις ξενων για το 4αρι μας.Fitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 2:31 pmΚάνει ο Χουγκάζ μόνοσ για backup του Χειζ;Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 2:12 pm
1-2 Μποχω (0,2)
3-4. Χεζονια (1,2)
Νομίζω πως αν τον πάρουμε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δώσουμε δανεικό για φέτος, οπότε δε νομίζω πως το 4 καλύπτεται από Χειζ + λίγο από Hezonja.
'Ενας Sergio Rodriguez θα με κάλυπτε απόλυτα στο 1 φέτος, αλλά λογικά έχει συμβόλαιο και πρέπει να είναι και πιο ακριβός.
Τοσα χρονια δεν μαθαμε που ειχαμε 10 παικτες στο 3-4 και ολο πλαγιους? φετος να εχουμε περισσοτερα γκαρντ.
Ο Σερχιο με κατω απο 1,2-1,3 δεν ερχεται σιγουρα. και δεν ειναι και για 30 λεπτα πλεον και ειναι και μεγαλη τρυπα πισω. ενω ο λορενζο ειναι σκυλος 30 λεπτα παιζει σιγουρα.
0
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Christos Harpidis (@chrisalucard) Tweeted:
Totalbasket exclusive
Panathinaikos are checking their options for the power forward position and right now Nigel Hayes is the No1 target. Also the name of Kevin Hervey has been considered the last days, sources tell @Totalbasketgr. #paobc #euroleague #vtbl #LKL #basketball
Ποιον προτιμάτε?
Panathinaikos are checking their options for the power forward position and right now Nigel Hayes is the No1 target. Also the name of Kevin Hervey has been considered the last days, sources tell @Totalbasketgr. #paobc #euroleague #vtbl #LKL #basketball
Ποιον προτιμάτε?
1
1

Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!