2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 946
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:04 pm

Ο συγκεκριμένος γράφει ότι ο Λαιτι θα ήταν η τελευταία μας μεταγραφή σε αντίθεση με Διαμαντο που έλεγε ότι θα υπαρξει και άλλη προσθήκη. Τι να πιστέψεις... Την ώρα που Εφές ανακοινώνει παραμονή Micic εμείς χάνουμε τον Lighty 😁

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:12 pm

Zoys έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 3:58 pm
Φοβάμαι τι θα ακολουθήσει το όχι του Lighty γιατί θα 'ναι μεγάλη έκπληξη να στραφούμε στον καλό σουτέρ που χρειαζόμαστε περισσότερο από ένα δυάρι που ποστάρει. Δεν έχω καν να τρέφω φρούδες ελπίδες για Broekhoff λόγω των mental health issues.
ο ντιαλο εχει υπογραψει καπου?γιατι για εκει μας βλεπω..

Παντως τωρα γνωριζουν οτι σταματησε και ο σπαν που οσο να ναι 300χιλ θα τα επαιρνε και 10λ συμμετοχης..εχω ελπιδες οτι ισως υπαρξει αναβαθμιση..

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:24 pm

prime7 έγραψε:
Ο συγκεκριμένος γράφει ότι ο Λαιτι θα ήταν η τελευταία μας μεταγραφή σε αντίθεση με Διαμαντο που έλεγε ότι θα υπαρξει και άλλη προσθήκη. Τι να πιστέψεις... Την ώρα που Εφές ανακοινώνει παραμονή Micic εμείς χάνουμε τον Lighty 😁
Καλά οκ. βρήκες κι εσύ ομάδα να μας συγκρίνεις. Την πρωταθλήτρια Ευρώπης και τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης.
Τον Λάιτι τον χάνουμε γιατί η ομάδα του τον θέλει. ΚΑι γιατί τον θέλει; Γιατί είναι καλός. Ε, τελικά δεν είναι του πεταματού. Αν τον παίρναμε χωρίς "αντίσταση" θα λέγαμε "χμ, μάπα το καρπούζι" τώρα που η ομάδα του δεν τον αφήνει, λέμε "χάνουμε μέχρι και τον Λάιτ騨. Τον ποιον τον Λάιτι; Εμείς που τα τελευταία χρόνια είχαμε από Λάρκιν, μέχρι Κλάιμπερν κι από Ντε Κολό μέχρι Σενγκέλια, και μας κακοπέφτει τώρα ο Λάιτι.
:)

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague

Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:40 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:24 pm
prime7 έγραψε:
Καλά οκ. βρήκες κι εσύ ομάδα να μας συγκρίνεις. Την πρωταθλήτρια Ευρώπης και τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης.
Τον Λάιτι τον χάνουμε γιατί η ομάδα του τον θέλει. ΚΑι γιατί τον θέλει; Γιατί είναι καλός. Ε, τελικά δεν είναι του πεταματού. Αν τον παίρναμε χωρίς "αντίσταση" θα λέγαμε "χμ, μάπα το καρπούζι" τώρα που η ομάδα του δεν τον αφήνει, λέμε "χάνουμε μέχρι και τον Λάιτ騨. Τον ποιον τον Λάιτι; Εμείς που τα τελευταία χρόνια είχαμε από Λάρκιν, μέχρι Κλάιμπερν κι από Ντε Κολό μέχρι Σενγκέλια, και μας κακοπέφτει τώρα ο Λάιτι.
:)
🤣🤣😂😂 Εντάξει μωρέ. Απλά όταν σκρολαρεις τις ειδήσεις και βλέπεις την μια κάτω από την άλλη σου κάνει λίγο αντίθεση. Εγώ ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής με Fall και Walkup. Απλά να κλείσουμε το ροστερ αξιοπρεπώς.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:53 pm

prime7 έγραψε:

🤣🤣😂😂 Εντάξει μωρέ. Απλά όταν σκρολαρεις τις ειδήσεις και βλέπεις την μια κάτω από την άλλη σου κάνει λίγο αντίθεση. Εγώ ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής με Fall και Walkup. Απλά να κλείσουμε το ροστερ αξιοπρεπώς.
Ξέχασες τον Κάρτερ όμως και μου τα χαλάς. :) θα χαρούμε μπασκετάκι με τον Καρτεράκο.
Ο Λάιτι ευελπιστώ ότι θα "απελευθερωθεί" από τη Βιλερμπάν.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague

Πέμ Ιούλ 01, 2021 5:25 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:53 pm
prime7 έγραψε:

Ξέχασες τον Κάρτερ όμως και μου τα χαλάς. :) θα χαρούμε μπασκετάκι με τον Καρτεράκο.
Ο Λάιτι ευελπιστώ ότι θα "απελευθερωθεί" από τη Βιλερμπάν.
Κάρτερ και εγώ γουστάρω τρέλα αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν δοθεί δανεικός ή θα μπει στην ομάδα. Απλά ανέφερα όσους έχουμε ανακοινώσει. Μέχρι να βγει από την ομάδα φωτο δεν πιστεύω τίποτα.😁

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Πέμ Ιούλ 01, 2021 6:14 pm

Υπενθυμίζω ότι ως ώρας έχουμε ανακοινώσει 2 παίκτες όλους κι όλους και με τη φυγή του Σπανούλη, πρέπει να χει κάνα μύριο να ξοδέψει (με το ίδιο μπάτζετ) ακόμα...Κάτι μου λέει ότι αν χαθεί ο Λάϊτι, ο επόμενος θα ναι χειρότερος.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Πέμ Ιούλ 01, 2021 6:26 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Υπενθυμίζω ότι ως ώρας έχουμε ανακοινώσει 2 παίκτες όλους κι όλους και με τη φυγή του Σπανούλη, πρέπει να χει κάνα μύριο να ξοδέψει (με το ίδιο μπάτζετ) ακόμα...Κάτι μου λέει ότι αν χαθεί ο Λάϊτι, ο επόμενος θα ναι χειρότερος.
Και γιατί παρακαλώ ίδιο μπάτζετ; Δεν έχουμε +2.5Μ από Α1 πλέον; Ή η καραμέλα ήταν μόνο για να υπερασπιστούν το χαμήλωμα του μπάτζετ; Να όπως και για την εφορία που μας σκότωνε κάθε χρόνο, αλλά δεν είδα όταν άλλαξε να δώσαμε τα 2Μ που γλυτώσαμε σε νέους παίκτες.
Φυσικά δε κατηγορώ εσένα, αλλά πήρα καλή πάσα.

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:08 pm

RipCity έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 6:26 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:
Και γιατί παρακαλώ ίδιο μπάτζετ; Δεν έχουμε +2.5Μ από Α1 πλέον; Ή η καραμέλα ήταν μόνο για να υπερασπιστούν το χαμήλωμα του μπάτζετ; Να όπως και για την εφορία που μας σκότωνε κάθε χρόνο, αλλά δεν είδα όταν άλλαξε να δώσαμε τα 2Μ που γλυτώσαμε σε νέους παίκτες.
Φυσικά δε κατηγορώ εσένα, αλλά πήρα καλή πάσα.
Και τα λεφτά από Πόκου που γράφτηκαν στο χιόνι... Έχω κ εγώ την αίσθηση όπως γράφτηκε κ νωρίτερα οτι αν χαθεί ο Λάιτι ο επόμενος θα είναι χειρότερος (στην θεωρία τουλάχιστον)

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:52 pm

Πήρε το μάτι μου στο sport24 ότι θα είμαστε στην Α1.
Επειδή τα έλεγα καιρό τώρα (ήμουν κάθετος μάλιστα) πακέτο με την αποχώρηση Σπανούλη, να πω κι ένα ακόμη. Κόντρα στην γραμμή του φόρουμ που και Σπανούλη έβλεπε, και Α1 δεν έβλεπε και μεταγραφές καλές δεν προσδοκούσε, και φως στο τούνελ με την Αγγελική τη Νικολούλη δεν έβλεπε.

Ακούστε ένα ακόμη και ας μη μου πείτε μετά ¨είχε δίκιο ρε συ, τόσο καιρό". Ο Τάιλερ αν δεν κλείσει ΝΒΑ, θα έρθει μόνο στον Ολυμπιακό. Πέραν του Διαμαντόπουλου που το έχει πει πάνω από μήνα και σε αυτά τον πιστεύω, το έχω τσεκάρει κι απ' αλλού. Όπως είχα τσεκάρει και τον Ομπράντοβιτς σε φάση που η Παρτίζαν ως πιθανός προορισμός μονάχα γέλωτα μπορούσε να φέρει.

ΠΕρισσότερα στις υπογραφές (αν δεν τον ικανοποιήσουν οι προσφορές που θα έχει- γιατί θα έχει σίγουρα- από το ΝΒΑ). Α, και δεν θα έρθει τζάμπα. Κοστίζει ο Τάιλερ. :dribble:

Weekendman

champion
Reactions: 439

Πέμ Ιούλ 01, 2021 8:19 pm

basket72 έγραψε:
Weekendman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 1:40 pm

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Λάιτι είναι ένας 33χρονος γυρολόγος* σε ομάδες μακριά από το καλό επίπεδο Ευρωλίγκας μην το παρακάνουμε. Από την άλλη ο άξονας Γουολκαπ-Λάιτι και Φαλ είναι πραγματικά έξυπνοι αμυντικά παίκτες, και όχι παίκτες που περιμένουμε να παίξουν άμυνα επειδή έχουν αθλητικά προσόντα ΜακΚισικ γκουχου-γκουχου και Μάρτιν γκουχου-γκουχου...

*εξαίρεση η αγάπη του στην Βιλερμπάν.
Με κάλυψε ο συμφορουμίτης αναφορικά με τον γυρολόγο.
Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα βρε συ. Ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη που να δώσει συγκεκριμένους πόντους, να μπορεί να είναι μέρος συνόλου και να είναι καλός και πίσω. Σε μια θέση που έχει τον Παπανικολάου, καθώς η πρώτη του θέση το 3 είναι.
Η ηλικιά του δεν του φαίνεται όταν παίζει. Με την καμία.
2 χρόνια είναι πολύ καλός παίκτης ομάδας σε επίπεδο Ευρωλίγκας. ΄ΚΑι δεν θέλουμε σκόρερ εκεί, αλλά έναν παίκτη να δώσει 10 πόντους με 50-37-80 και καλή άμυνα.
Για να δούμε τι θα γίνει με τον Λάιτι.
Ο χρήστης Ηipster δεν φταίει που δεν είδε την μικρή συμπληρωματική απάντηση μου περί γυρολόγου όσο έγραφε την απάντηση του προς εμένα. Είχα ξεχάσει και ότι ο Λάιτι είχε μια ακόμη θητεία στην Βιλερμπάν. Με τον παίκτη δεν έχω κάτι. Βρισκόμαστε στην εποχή που μπορούμε να έχουμε μια εικόνα παικτών σε ολόκληρους αγώνες. Ακόμα και αν δεν είναι στις κορυφογραμμές του μπάσκετ. Πόσο μάλλον στον Λάιτι που παίζει Ευρωλίγκα. Ηλικιακά είναι ακόμη μικρότερο το θέμα, μετρημένοι ξένοι έχουν μείνει για πολύ καιρό στον Ολυμπιακό, και τον βλέπω και εγώ καλοδιατηρημένο στην ηλικία του. Τώρα αν φτάσει επίπεδα Ντάρντεν να ολοκληρώνει αλει-ουπ στα 39 του δεν το ξέρω!

0
rohtas

Reactions: 7

Πέμ Ιούλ 01, 2021 10:08 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Μέσα μαλλον θα πέσεις....ο Αντρεανι είπε ότι φαβορί για αντί-Λαιτι είναι ο Γουαιλερ Μπαμπ! Έλεος .... προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου.... :mutombo:

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 01, 2021 10:53 pm

Weekendman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 8:19 pm
Τώρα αν φτάσει επίπεδα Ντάρντεν να ολοκληρώνει αλει-ουπ στα 39 του δεν το ξέρω!
Πού το θυμήθηκες το θηρίο;
Πράγματι, τώρα είναι 40 χρονών (κλεισμένα) και παίζει ακόμα στην Α' Γερμανίας!!!

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 01, 2021 10:56 pm

rohtas έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
Μέσα μαλλον θα πέσεις....ο Αντρεανι είπε ότι φαβορί για αντί-Λαιτι είναι ο Γουαιλερ Μπαμπ! Έλεος .... προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου.... :mutombo:
Αυτούνος, όμως, δεν παίζει καθόλου τριάρι. Μόνο 1 και 2.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Weekendman

champion
Reactions: 439

Πέμ Ιούλ 01, 2021 11:19 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 10:56 pm
rohtas έγραψε:

Αυτούνος, όμως, δεν παίζει καθόλου τριάρι. Μόνο 1 και 2.
Στην Ludwigsburg έπαιζε και 3 με το απαραίτητο σχόλιο ότι εκεί χρησιμοποιούνται undersized σχήματα. Διαθέτει μεγαλύτερες προοπτικές πρωταγωνιστή από αυτό που έδειξε στην Μπάγιερν γιατί πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά του στην Ευρωλίγκα και η δεύτερη επαγγελματική του. Ενώ ο Μπαρτζώκας ενδεχομένως να πρέπει να πληρώσει τον Τζον Πάτρικ προμήθεια με Γουολκαπ και Μπαμπ. Όσο όμως και αν οι 2 αυτοί είναι εξαιρετικοί 2-way παίκτες όπως είναι και ο Λάιτι για την Βιλερμπάν κατάλληλοι για κλασσικοί ρολίστες Μπαρτζω. Ψάχνουμε και τον αντίστοιχο Σπανούλη, Ντιλέινι, Σβεντ των ομάδων Μπαρτζώκα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Weekendman την Πέμ Ιούλ 01, 2021 11:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”