2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:44 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:41 pm
Το δεδομένο είναι ότι χρειαζόμαστε έναν άσσο που να μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα, έναν που όταν έχει την μπάλα νιώθεις ασφάλεια ότι θα κάνει αυτό που πρέπει.

Το θέμα είναι, μπορούμε να βρούμε τέτοιον;
Ο Brown τρομερό ταλέντο και αθλητικότητα αλλά αρκετά κωλοτούμπας και κυρίως σκόρερ, για αυτό και τον σούταρε ο Κοκόσκοφ.
Ο Laprovittola το τρελοκομείο το ίδιο.
Ο Jovic και ο Granger που θα μπορούσαν να είναι αυτό που θέλουμε έχουν πολλά ερωτηματικά λόγω τραυματισμών και είναι λογικό να μην θέλουμε να τους πλησιάσουμε.

Είναι μπλέξιμο εκεί.

Ο Hervey από νούμερα μου αρέσει, βέβαια το σουτ προβληματίζει για 4αρι.
Σίγουρα ο Πρίφτης τον ξέρει καλά λόγω Ρωσίας.

Επίσης λογικά κάνει τα μισά από τον Hayes.
Ξέρουμε αν μπορεί να παίξει και στο 5; Το ύψος και το ριμπάουντ φαίνεται να το έχει.

Γιατί αν μπορεί και στο 5 γίνεται να πας με Hayes, Hervey, Παπαγιάννη και πίσω τους Κασελάκη, Χουγκάζ και Κώστα αν τελικά έρθει.
Που στο 5 το μέτριο για 4 σουτ φαίνεται εξαιρετικό.

Τον Eddie αν δεν κάνω λάθος τον κράτησε η Φενέρ.
Ο Lorenzo παραμενει μακραν η καλυτερη επιλογη. Εξαλλου ο Περρυ ειναι καλος δημιουργος και ισως για αυτο τον πηρε. βεβαια και ο Πριφτης θελει να παιζει πολυ 1vs1 και ταιριαζει ο λορενζο σε αυτο.

αλλες επιλογες δεν υπαρχουν για ασσο θεωρω. λαπρο ιδιος με λορενζο αλλα δεν παιζει αμυνα και δεν εχει μπασιμο, ενω γιοβιτς-γκρειντζερ μακρια.

μετα παμε σε αλλες επιλογες απο απεναντι. αλλιως μονο λορενζο.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:45 pm

pan24 έγραψε:

Ξέρουμε αν μπορεί να παίξει και στο 5; Το ύψος και το ριμπάουντ φαίνεται να το έχει.

Παίζει ¨μικρό" 5ρι, ναι. Έπαιξε 5ρι με 4ρι τον Κουζμίνσκας. Στην άμυνα μπορεί να παίξει και πεντάρια, αλλά δεν είναι Λάσμε πάνω από τη στεφάνη.

Ό Έντι είναι καιρό τώρα στην αγορά. Ή όχι; :roll:

Fitz

euroleague
Reactions: 368
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Ιούλ 01, 2021 5:01 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 4:45 pm
pan24 έγραψε:

Παίζει ¨μικρό" 5ρι, ναι. Έπαιξε 5ρι με 4ρι τον Κουζμίνσκας. Στην άμυνα μπορεί να παίξει και πεντάρια, αλλά δεν είναι Λάσμε πάνω από τη στεφάνη.

Ό Έντι είναι καιρό τώρα στην αγορά. Ή όχι; :roll:
Αν δεν έχασα κάποια καινούρια είδηση, αποδεσμεύτηκε από τη Φενερ πριν κάποιες μέρες.

https://www.fenerbahce.org/haberler/bas ... gilendirme

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Πέμ Ιούλ 01, 2021 6:25 pm

Αυτόν τον Κέβιν Χάρβει πάντως σε 1-2 βίντεα που τον είδα στα γρήγορα, ο,τι συμπέρασμα μπορεί να βγει, πιο πολύ για Σίνγκλετον των φτωχών μου κάνει - με χειρότερο σουτ, αλλά μάλλον λίγο πιο αθλητικός, παρά ότι θα σπρώχνεται κάτω απ' τα καλάθια.

Πάντως αν έρθει, μαζί με Πέρρυ, φτιάχνουμε τρελό δίδυμο σε κομμώσεις στο ΟΑΚΑ, οπότε από εμένα είναι ναι.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 01, 2021 6:44 pm

Στα 3-4 παιχνίδια της Λοκομοτίβ που τον είδα δεν τον θυμάμαι να παίζει στο 5 (μπορεί και να 'χω λάθος βέβαια γιατί και εγώ το Γκος κοιτούσα :) ). Αλλά όπως και να 'χει δεν έχει τη δύναμη να σταθεί σ' αυτή τη θέση στην Ευρολίγκα, θα τον καταπιούν οι πάντες.
Συνολικά εμένα μ' αρέσει. Δίνει σκορ, παίρνει ριμπάουντ, είναι φουλ αθλητικός, θέλει δουλειά στην άμυνα. Δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί ως βασικό 4άρι αλλά από το Eurocup ψωνίζουμε...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc

Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:21 pm

Λέτε το Χερβει-Χειζ να μην ήταν τελικά δίλημμα αλλά να είναι το δίδυμο που θα έχουμε στο 4? :bball:
Καλά πάει το πράγμα έως τώρα,να μην μας ματιασω,
μακάρι να έχουμε και ανανεώσεις σύντομα.

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:39 pm

Αμφότεροι Πέρι και Χέρβεϊ είναι καλές μεταγραφές. Ο Χέρβεϊ φέρνει προς τον Μήτογλου, θα έλεγα.

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:45 pm

ΜΕ Περί νομίζω και εγώ ο Λ. Μπράουν ειναι καλό φιτ από τους πιο ακριβούς.

Τον Γκρειντζερ όμως ρε παιδιά δεν νομίζω να τον βάζουμε στην κατηγορία Γιοβιτς (Νεντοβιτς). Και ίσα ίσα μου φαίνεται ευκαιρία μιας και λογικά θα ζητάει κάτι λιγότερο από τους υπόλοιπους παιγμενους. Αν δεν κάτσει του Μπράουν.

Ο Γιοβιτς ναι, ας βγάλει διαρκείας δίπλα από την θέση του Νεντο να του έρθει και πιο φτηνά αν είναι.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:56 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:45 pm
ΜΕ Περί νομίζω και εγώ ο Λ. Μπράουν ειναι καλό φιτ από τους πιο ακριβούς.

Τον Γκρειντζερ όμως ρε παιδιά δεν νομίζω να τον βάζουμε στην κατηγορία Γιοβιτς (Νεντοβιτς). Και ίσα ίσα μου φαίνεται ευκαιρία μιας και λογικά θα ζητάει κάτι λιγότερο από τους υπόλοιπους παιγμενους. Αν δεν κάτσει του Μπράουν.

Ο Γιοβιτς ναι, ας βγάλει διαρκείας δίπλα από την θέση του Νεντο να του έρθει και πιο φτηνά αν είναι.
Εγώ νομίζω ότι θέλουν καλύτερο σουτέρ από τον Λ.Μπράουν, έτσι όπως πάει το ρόστερ τους. Ο Πέρι στην πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα, μπορεί να μη σουτάρει όπως στο Γιούροκαπ ενώ κι ο Χέρβεϊ είναι ψηλό-Μήτογλου (με τα καλά του και τα κακά του- ναί από μένα όμως).

Ο ΓΚρέιντζερ είναι πιο μπασκετικός από τον Λορένζο και με πολλή εμπειρία- κάτι που το χρειάζεται δίπλα του ο Πέρι.
Ο ΓΙόβιτς τραυματίστηκε με την Εθνική του- στο μεταξύ. Έτσι κι αλλιώς γραμμή για την πατρίδα του ήταν.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:57 pm

Τον Χερβει δεν τον ήξερα,έκατσα είδα κάποια highlights, ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ, βέβαια τα βίντεο δεν λένε τίποτα απολύτως αλλά σαν μια πρώτη εικόνα.Ψηλος,έχει αθλητικοτητα, σουτάρει,από άμυνα δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει, ωστόσο νομίζω ότι είναι μια περίπτωση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον,με το συγκεκριμένο μπάτζετ που υπάρχει,εγώ είμαι υπέρ για να τον δούμε ως το βασικό 4. Γενικά έχω εμπιστοσύνη στον Πρίφτη όσον αφορά τις επιλογές του, δεν πιστεύω ότι θα διαλέξει ο,τι να ναι περιπτώσεις,αλλά θα δούμε σοβαρές επιλογές.
Γράφεται και λέγεται ότι είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τον Χουγκαζ, αφήνοντας τον για την νέα σεζόν στον Ιωνικό.Επισης πολύ καλή κίνηση.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 01, 2021 8:05 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:57 pm
Τον Χερβει δεν τον ήξερα,έκατσα είδα κάποια highlights, ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ, βέβαια τα βίντεο δεν λένε τίποτα απολύτως αλλά σαν μια πρώτη εικόνα.Ψηλος,έχει αθλητικοτητα, σουτάρει,από άμυνα δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει, ωστόσο νομίζω ότι είναι μια περίπτωση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον,με το συγκεκριμένο μπάτζετ που υπάρχει,εγώ είμαι υπέρ για να τον δούμε ως το βασικό 4. Γενικά έχω εμπιστοσύνη στον Πρίφτη όσον αφορά τις επιλογές του, δεν πιστεύω ότι θα διαλέξει ο,τι να ναι περιπτώσεις,αλλά θα δούμε σοβαρές επιλογές.
Γράφεται και λέγεται ότι είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τον Χουγκαζ, αφήνοντας τον για την νέα σεζόν στον Ιωνικό.Επισης πολύ καλή κίνηση.
Συμφωνώ σε όλα κι επειδή τον τσέκαρα όπως και (σχεδόν) όλη την ομάδα του Κρασνοντάρ, θα επαναλάβω αυτό που είπα πριν. Πήρατε ότι πιο κοντινό στον Μήτογλου. Ψηλό 4ρι, μακρύ, εργάτης, παίκτης ομάδας, καλός σκόρερ και κυρίως πολύ καλός ριμπάουντερ και κλέφτης. Στο σουτ, στο εν γένει μπασκετικό ταλέντο και στη δύναμη στο ζωγραφιστό υπολείπεται όπως κι ο Ντίνος. Αλλά τα καλά υπερτερούν των ελλείψεων. :wink:

giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 01, 2021 10:05 pm

οχι παλι 2 4αρια κ χωρις σεντερ δε θα το αντεξουμε παλι

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 01, 2021 11:59 pm

Μάγκες flash....

Mike James
Ροος
Hezonja
Hervey
Παπαγιάννης

Perry
Μποχωριδης
Hommes
Acy
Kαββαδας

Μουρατος
Κασελακης

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 02, 2021 12:43 am

Γουολτερς,Περι ,Μπρει,Σαντ Ρος στα γκαρντ αντε κομματια να γινει κι ο Μποχωριδης.....Αμα παρετε κι ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΕΝΤΕΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διπλα στον Παπαγιαννη δηλωνω ευθαρσως δεν θα ξαναγραψω ποστ για τον .....Καλαθη για μια ολοκληρη σεζον μεσα και η Εθνικη!!!! :hoho:

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 02, 2021 10:01 am

Ο Laprovittola χάθηκε(δεν θα κλάψω κιόλας :lol: ) οπότε Lorenzo Brown ή τάνκς :D

Έχει ενδιαφέρον η στελέχωση μας αλλά θα έχουμε πρόβλημα στο 1 αν δεν βγει τρομερό λαυράκι ο Perry.
Χωρίς να φταίμε εμείς αλλά επειδή δεν υπάρχουν παίκτες.

Ο Walters που φαίνεται σαν φαβορί δεν είναι ο Walters που ξέραμε το 2018-2019.
Μέτρια χρονιά Ευρωλίγκα 2019-2020 και πέρσι έπαιζε μπακαπ στην Ούνιξ.

Ο Westermann που θα μπορούσε να παίξει είναι σούπερ ρολίστας με την άμυνα και το σουτάκι του αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Δεν κοιτάω στατιστικά από τοπ ομάδες που έπαιζε ελάχιστα, το 2018-2019 στην Ζάλγκιρις είχε 6,5 πόντους και 2,8 ασσίστ.
Όχι αυτό που θες από τον βασικό άσσο σου, κάτι σε Γάλλο Μάντζαρη στα καλά του φέρνει.
Εκτός αν πούμε ότι ο Nedovic θα είναι ο Σπανούλης μας και ο Westermann ο Μάντζαρης του που θα τον καλύπτει αμυντικά και επιθετικά θα βάζει τα ελεύθερα.

Αν έχουμε Perry-Macon είναι απαραίτητος κάποιος δίμετρος γκαρντ να ρίχνει ξύλο όπως ο Westermann μην είμαστε εντελώς βιταμ σοφτ.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”