2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1573
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
H αλήθεια είναι οτι οι ποιοτικότερες εφικτές λύσεις είναι ο Λαπροβίτολα ο οποίος κλείνει στην Μπαρτσελονα όπως φαίνεται,και ο Μπράουν.Απο κει και μετά όσοι ακούγονται είναι για δεύτερες λύσεις.Και τον Βεστερμαν και τον Ουόλτερς θα τους ήθελα πολυ σαν back up στον άσο.Ειδικά τον Ουόλτερς,απο την σεζόν 13-14 που έπαιζε στους Bucks και είχε κάνει αρκετά καλά ματς, τον ήθελα σαν τρελός, αλλά πλέον παρότι ποιοτικός παίκτης,δεν νομίζω οτι μπορεί να ανταποκριθεί στον "ηγετικό ρόλο" του βασικού πλεύμεικερ σε ομάδα ευρωλιγκας. Εγω θα κοίταζα σοβαρά και τον Jaylen Adams, τον οποίο θέλω πολύ να δω σε ομάδα ευρωλίγκας,και αξίζει η περίπτωση του,αν δεν βρεθεί κάποια άλλη αποδεδειγμένα αξιόπιστη λύση.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ισως αν τελικα δεν αποκτηθει ο Λορενζο (ο μοναδικος καλος ασσος που εμεινε) τοτε ισως επρεπε να παρουμε καποιον εμπειρο ως 2ο ασσο (πχ ουολτερς) και να ρισκαραμε με βασικο καποιον απο NBA.
τωρα αν δεν μας κατσει ο Λορενζο ειτε θα παμε σε εναν μετριο βασικο ασσο (ουολτερς, βεστερμαν, γιοβιτς κλπ) ειτε θα παρουμε καποιον απο απεναντι που θα ειναι ομως απειρος απο ευρωλιγκα.
οποτε σιγα σιγα πιστευω θα κοιταμε και την εκει αγορα.
Τελος, ποιες ομαδες δεν εχουν αυτην την στιγμη ασσο απο ευρωλιγκα; γιατι δεν εχω καταλαβει και τ εγινε τελικα με πανγκος και Γκος. πηγαν τελικα Τσσκα και Ρεαλ επισημα;
τωρα αν δεν μας κατσει ο Λορενζο ειτε θα παμε σε εναν μετριο βασικο ασσο (ουολτερς, βεστερμαν, γιοβιτς κλπ) ειτε θα παρουμε καποιον απο απεναντι που θα ειναι ομως απειρος απο ευρωλιγκα.
Τελος, ποιες ομαδες δεν εχουν αυτην την στιγμη ασσο απο ευρωλιγκα; γιατι δεν εχω καταλαβει και τ εγινε τελικα με πανγκος και Γκος. πηγαν τελικα Τσσκα και Ρεαλ επισημα;
0
Ο Λορένζο περιμένει κι αυτός ΝΒΑ (σκέφτεται και το summer league) ο Γιόβιτς τραυματίστηκε προχθές με την Εθνική του ( μαζεύονται πολλοί τραυματισμοί) ο Βέστερμαν έχει ακουστεί για επιστροφή στα πάτρια είτε σε Βιλερμπάν είτε σε ΠΑρτίζαν (εκεί αναδείχθηκε) ενώ ο Γουόλτερς μου αρέσει ως αλλαγή του Πέρι.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 11:09 amισως αν τελικα δεν αποκτηθει ο Λορενζο (ο μοναδικος καλος ασσος που εμεινε) τοτε ισως επρεπε να παρουμε καποιον εμπειρο ως 2ο ασσο (πχ ουολτερς) και να ρισκαραμε με βασικο καποιον απο NBA.
Ο ΓΚος έχει υπογράψει κι ανακοινωθεί από τη Ρεάλ, ενώ ο Πάνγκος έχει προφορική συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ αλλά περιμένει κάτι από το ΝΒΑ.
Ο Νόρις Κόουλ που λες σε προηγούμενο ποστ και τον ανέφερα κι εγώ χθες σε δικό μας τόπικ ως καλή κίνηση για εσάς, έχει συμβόλαιο και για τη χρονιά αυτή. ΠΟλύ καλή κίνηση γιατί παίζει και στο 2. Τέτοιο παίκτη θέλετε. Να μπορεί να παίξει και δίπλα από τον Πέρι και πίσω ή μπροστά του.
ΤΟν Αϊζαία Γουάιτχεντ είχα στο μυαλό μου για έναν τέτοιο ρόλο στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι κάνει μια χαρά για σας.
* Φαντάζομαι όμως ότι στο θέμα του καλού κοντού δεν θα έχετε άμεσα εξελίξεις. Εξαρτάται από το τι θα γίνει με Παπαπέτρου.
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τα λεγα εγω για Ντόμπριτς, τον θελει η Μπαρτσελόνα τωρα..
Θεωρώ πως μια χαρα μπορούν να παίξουν μαζί Παπαπετρου (βασικο 3αρι) και Χεζονια (βασικο 4αρι) με τους Ρος και Χέρβι απο πισω να βγάζουν τις άμυνες, φυσικά μια κατάλληλη 4αδα γκαρντ διπλα τους κι εναν επιπλέον σεντερ πίσω/διπλα απτον Παπαγιαννη. Θεωρω λοιπον πως μια χαρα μπορούν να δεσουν αγωνιστικά, το θέμα ειναι οτι δεν βγαίνει το μπατζετ μας να περιλαμβάνει δύο παιχτες του εκατομμυρίου στα forward , να δίνουμε και σχετικά ψηλο συμβόλαιο στον Παπαγιαννη και να θελουμε και βασικο ασο καλο. Μαλλον θα πρέπει να επιλέξουμε εναν εκ των δύο λοιπον.. εκτός αν πουμε οτι παμε πολύ φτωχικα σε όλες τις υπόλοιπες θεσεις. Τωρα όσον αφορά το δίλημμα Παπαπετρου-Χεζονια , ο Παπαπετρου ειναι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος αλλα εχει ζήσει καταστάσεις στο ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο που ουτε φαντάζεται ο Μαριο , με φαιναλ 4 , τελικούς, πολυ έμπειρος παιχτης γενικα για την ηλικια του και συνολικά καλυτερος all around. Ο Χεζονια τέτοια εποχή του χρόνου μπορει να ειναι απτους καλύτερους σκορερ της Ευρώπης και να πουλάει φουλ εισιτήρια κλπ , από την άλλη όμως χάνουμε τον αρχηγό μας που θα βρίσκεται 4η σεζον στην ομαδα του χρονου (έρχεται κι απο τους απέναντι που παιζει κι αυτό ρολο) και μπορει να δεσμευτεί για την επομενη 3ετια ενω ο Μαριο δεν ξέρεις πότε θα πει ότι έζησα το ονειρο , πλέον μου αρκεί και το Ινσταγκραμ..
Συνεπώς θα κατέληγα στον Παπαπετρου.
Όσον αφορά το δίλημμα για Hervey ή Hayes , προφανώς θα επελεγα τον 2ο , εμπειρότερος και με καλύτερο σουτ , 4/5αρι ο ενας - 4/3αρι ο αλλος. Ο Hervey μου θυμίζει Ντεσον Τομας με χειρότερο 3ποντο και πολυ καλύτερη άμυνα, οχι τοσο Σιγκλετον θα έλεγα... παντως δεν ειναι κακος κι ο πρώην παιχτης της Λοκο, απλώς εγω θέλω το 4αρι (οπως και το 2αρι) να έχουν καλό σουτ.
Τέλος, από οτι καταλαβαίνω θα παμε με 7 ξενους (τρεις στο 4/5) + τον ΣαντΡος.
Θεωρώ πως μια χαρα μπορούν να παίξουν μαζί Παπαπετρου (βασικο 3αρι) και Χεζονια (βασικο 4αρι) με τους Ρος και Χέρβι απο πισω να βγάζουν τις άμυνες, φυσικά μια κατάλληλη 4αδα γκαρντ διπλα τους κι εναν επιπλέον σεντερ πίσω/διπλα απτον Παπαγιαννη. Θεωρω λοιπον πως μια χαρα μπορούν να δεσουν αγωνιστικά, το θέμα ειναι οτι δεν βγαίνει το μπατζετ μας να περιλαμβάνει δύο παιχτες του εκατομμυρίου στα forward , να δίνουμε και σχετικά ψηλο συμβόλαιο στον Παπαγιαννη και να θελουμε και βασικο ασο καλο. Μαλλον θα πρέπει να επιλέξουμε εναν εκ των δύο λοιπον.. εκτός αν πουμε οτι παμε πολύ φτωχικα σε όλες τις υπόλοιπες θεσεις. Τωρα όσον αφορά το δίλημμα Παπαπετρου-Χεζονια , ο Παπαπετρου ειναι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος αλλα εχει ζήσει καταστάσεις στο ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο που ουτε φαντάζεται ο Μαριο , με φαιναλ 4 , τελικούς, πολυ έμπειρος παιχτης γενικα για την ηλικια του και συνολικά καλυτερος all around. Ο Χεζονια τέτοια εποχή του χρόνου μπορει να ειναι απτους καλύτερους σκορερ της Ευρώπης και να πουλάει φουλ εισιτήρια κλπ , από την άλλη όμως χάνουμε τον αρχηγό μας που θα βρίσκεται 4η σεζον στην ομαδα του χρονου (έρχεται κι απο τους απέναντι που παιζει κι αυτό ρολο) και μπορει να δεσμευτεί για την επομενη 3ετια ενω ο Μαριο δεν ξέρεις πότε θα πει ότι έζησα το ονειρο , πλέον μου αρκεί και το Ινσταγκραμ..
Συνεπώς θα κατέληγα στον Παπαπετρου.
Όσον αφορά το δίλημμα για Hervey ή Hayes , προφανώς θα επελεγα τον 2ο , εμπειρότερος και με καλύτερο σουτ , 4/5αρι ο ενας - 4/3αρι ο αλλος. Ο Hervey μου θυμίζει Ντεσον Τομας με χειρότερο 3ποντο και πολυ καλύτερη άμυνα, οχι τοσο Σιγκλετον θα έλεγα... παντως δεν ειναι κακος κι ο πρώην παιχτης της Λοκο, απλώς εγω θέλω το 4αρι (οπως και το 2αρι) να έχουν καλό σουτ.
Τέλος, από οτι καταλαβαίνω θα παμε με 7 ξενους (τρεις στο 4/5) + τον ΣαντΡος.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Παρ Ιούλ 02, 2021 1:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το προβλημα ειναι οτι ο Περρυ ειναι κοντος και δεν μπορει να αποκτηθει και αλλος κοντος, ειδικα αν μεινει ο μπρευ οπως ειπαν ή αν ερθει ο μεικον στη θεση του.basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 12:20 pmΟ Λορένζο περιμένει κι αυτός ΝΒΑ (σκέφτεται και το summer league) ο Γιόβιτς τραυματίστηκε προχθές με την Εθνική του ( μαζεύονται πολλοί τραυματισμοί) ο Βέστερμαν έχει ακουστεί για επιστροφή στα πάτρια είτε σε Βιλερμπάν είτε σε ΠΑρτίζαν (εκεί αναδείχθηκε) ενώ ο Γουόλτερς μου αρέσει ως αλλαγή του Πέρι.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 11:09 amισως αν τελικα δεν αποκτηθει ο Λορενζο (ο μοναδικος καλος ασσος που εμεινε) τοτε ισως επρεπε να παρουμε καποιον εμπειρο ως 2ο ασσο (πχ ουολτερς) και να ρισκαραμε με βασικο καποιον απο NBA.
Ο ΓΚος έχει υπογράψει κι ανακοινωθεί από τη Ρεάλ, ενώ ο Πάνγκος έχει προφορική συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ αλλά περιμένει κάτι από το ΝΒΑ.
Ο Νόρις Κόουλ που λες σε προηγούμενο ποστ και τον ανέφερα κι εγώ χθες σε δικό μας τόπικ ως καλή κίνηση για εσάς, έχει συμβόλαιο και για τη χρονιά αυτή. ΠΟλύ καλή κίνηση γιατί παίζει και στο 2. Τέτοιο παίκτη θέλετε. Να μπορεί να παίξει και δίπλα από τον Πέρι και πίσω ή μπροστά του.
ΤΟν Αϊζαία Γουάιτχεντ είχα στο μυαλό μου για έναν τέτοιο ρόλο στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι κάνει μια χαρά για σας.
* Φαντάζομαι όμως ότι στο θέμα του καλού κοντού δεν θα έχετε άμεσα εξελίξεις. Εξαρτάται από το τι θα γίνει με Παπαπέτρου.
και γω π.χ θα ηθελα isaah canaan (που τον ειχε και ο πριφτης) για combo guard αλλα με περρυ απο πισω ειμαστε πολυ κοντοι. Για αυτο ηθελα διακαως τον Γκραντ ακομα και για βασικο, γιατι ειναι σουπερ αμυντικος και αθλητικος και πολυ καλος δημιουργος οποτε θα υπηρχε τεραστια ελευθερια στην αλλη θεση του ασσου.
τωρα ειναι απαγορευτικο να ερθει και αλλος τετοιος κοντος εκτος αν αντι μπρευ παρουμε κανα ψηλο και αθλητικο γκαρντ ωστε μαζι με σαντρος να καλυπτουν το κοντο διδυμο ασσων.
ΥΓ ο isaah canaan ειναι ελευθερος γνωριζει κανεις;
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει +1 για φέτος αλλά δεν ξέρω ποιοι είναι οι όροι και τι ελευθερία έχει, ούτε πόσα του δίνει η Ούνικς εδώ που τα λέμε.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 1:53 pmΤο προβλημα ειναι οτι ο Περρυ ειναι κοντος και δεν μπορει να αποκτηθει και αλλος κοντος, ειδικα αν μεινει ο μπρευ οπως ειπαν ή αν ερθει ο μεικον στη θεση του.basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 12:20 pm
Ο Λορένζο περιμένει κι αυτός ΝΒΑ (σκέφτεται και το summer league) ο Γιόβιτς τραυματίστηκε προχθές με την Εθνική του ( μαζεύονται πολλοί τραυματισμοί) ο Βέστερμαν έχει ακουστεί για επιστροφή στα πάτρια είτε σε Βιλερμπάν είτε σε ΠΑρτίζαν (εκεί αναδείχθηκε) ενώ ο Γουόλτερς μου αρέσει ως αλλαγή του Πέρι.
και γω π.χ θα ηθελα isaah canaan (που τον ειχε και ο πριφτης) για combo guard αλλα με περρυ απο πισω ειμαστε πολυ κοντοι. Για αυτο ηθελα διακαως τον Γκραντ ακομα και για βασικο, γιατι ειναι σουπερ αμυντικος και αθλητικος και πολυ καλος δημιουργος οποτε θα υπηρχε τεραστια ελευθερια στην αλλη θεση του ασσου.
τωρα ειναι απαγορευτικο να ερθει και αλλος τετοιος κοντος εκτος αν αντι μπρευ παρουμε κανα ψηλο και αθλητικο γκαρντ ωστε μαζι με σαντρος να καλυπτουν το κοντο διδυμο ασσων.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω στη κατασταση που ειμαστε αν δεν ερχοταν ο Λορενζο, νομιζω πως θα επέλεγα τον Granger. Αλλιώς τον Jaleen Smith που ακομη δεν εχει βρει ομαδα (σε καποια φαση ηταν κοντα στη Ζαλγκιρις).Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 1:53 pmΤο προβλημα ειναι οτι ο Περρυ ειναι κοντος και δεν μπορει να αποκτηθει και αλλος κοντος, ειδικα αν μεινει ο μπρευ οπως ειπαν ή αν ερθει ο μεικον στη θεση του.basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 12:20 pm
Ο Λορένζο περιμένει κι αυτός ΝΒΑ (σκέφτεται και το summer league) ο Γιόβιτς τραυματίστηκε προχθές με την Εθνική του ( μαζεύονται πολλοί τραυματισμοί) ο Βέστερμαν έχει ακουστεί για επιστροφή στα πάτρια είτε σε Βιλερμπάν είτε σε ΠΑρτίζαν (εκεί αναδείχθηκε) ενώ ο Γουόλτερς μου αρέσει ως αλλαγή του Πέρι.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα μπορουσαμε να παμε με διδυμο Smith-Perry στον ασσο και τα πολλα λεφτα (800 π.χ) αντι να πανε στον ασσο, να πανε στο 2αρι μας, το οποιο θα μπορουσε να ειναι κομπο και οχι καθαρο 2αρι στυλ χολινς.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 2:25 pmΕγω στη κατασταση που ειμαστε αν δεν ερχοταν ο Λορενζο, νομιζω πως θα επέλεγα τον Granger. Αλλιώς τον Jaleen Smith που ακομη δεν εχει βρει ομαδα (σε καποια φαση ηταν κοντα στη Ζαλγκιρις).Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 1:53 pm
Το προβλημα ειναι οτι ο Περρυ ειναι κοντος και δεν μπορει να αποκτηθει και αλλος κοντος, ειδικα αν μεινει ο μπρευ οπως ειπαν ή αν ερθει ο μεικον στη θεση του.
ετσι οπως ειναι τα πραγματα ειναι δυσκολα για να εχουμε κατι ποιοτικο στους γκαρντ δυστηχως. ακομα και ετσι αν καταληξουμε με Smith-Perry-Hollins-santros-mario-παπι, θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ βλέπω να πηγαίνουμε καρφωτό για Αμαντο Λο που μπορεί να παίζει και 2 όπως ο Περι..Δεν ειναι και χαλια στην αμυνα του.Επιπλεον εχει σχετικα καλο τριποντο.Δεν υπάρχουν πλέον λύσεις.Πολλοι με ιστορικο τραυματίσμου και δεν αξίζει.Ο Περι θα είναι καινούργιος στην Λίγκα και δεν νομίζω να επιλέγει ο βασικος παίχτης εκτός Λίγκας και πολύ κοντός.
Αν δεν έχει γίνει κρούση από Μπάρτσα θα μείνει ο Παπαπέτρου...λογικά σύντομα θα αποφασίσει που θα συνεχίσει.
Θεωρώ μονόδρομο επίσης Καββαδα η Κουφό
.Με Παπαγιάννη και Hervey θέλουμε παιχτες.Δεν νομίζω να ανέβει Παπαπετρου στο 4.Ίσως αυτό και να είναι ένας Όρος για να μείνει.
Lo (βασικος ασσος)
PERRY
ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ
Μουρατος
ΡΟΟΣ
Μacon (βασικό 2αρι)
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
HEZONJA
HERVEY
Acy η αλλο (5-4ο)
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Καββαδας/Κουφός
ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Αν δεν έχει γίνει κρούση από Μπάρτσα θα μείνει ο Παπαπέτρου...λογικά σύντομα θα αποφασίσει που θα συνεχίσει.
Θεωρώ μονόδρομο επίσης Καββαδα η Κουφό

Lo (βασικος ασσος)
PERRY
ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ
Μουρατος
ΡΟΟΣ
Μacon (βασικό 2αρι)
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
HEZONJA
HERVEY
Acy η αλλο (5-4ο)
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Καββαδας/Κουφός
ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
0
Κι εγώ τον Γκρέιντζερ, κι άνετα κιόλας. Είναι ο καλύτερος για σας όπως φτιάχνεται το ρόστερ σας.
Ο Τζ. Σμιθ θα μου άρεσε στη θέση του Πέρι να σου πω την αλήθεια. Δεν είναι όμως πολύ καλή ιδέα να πάτε με 2 άσσους άπειρους από Ευρωλίγκα. Γι' αυτό βολεύει ο Ουρουγουανός συν το γεγονός ότι μπορεί να παίξει εναλλάξ στο 1 και στο 2. Το έχει κάνει με τον Σίβα, το έχει κάνει με τον Ερτέλ ( Έφες) και τον Βιλντόσα. Έχει πολύ μπάσκετ, μπάινει μέχρι μέσα, σουτάρει και βλέπει συμπαίκτες. Στην άμυνα είναι κορυφή. Τού αξίζει μια θέση από τη στιγμή που άφησε πίσω τέτοιους back2back σοβαρότατους τραυματισμούς. Από τους πιο δυνατούς μπασκετμπολίστες στην Ευρώπη.
Κι έχει και ωραιότατη και μπασκετικ-ιά γυναίκα. Όχι χαζομοντέλα.