Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 03, 2021 1:18 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 03, 2021 1:06 am
Ήταν δεδομένο ότι θα μεγάλωνε το μπάτζετ της η Παρτίζαν. Προφανώς και δεν πήγε ο Ζοτς σε ομάδα με προϋπολογισμό που περίμενε τον Τρινκέρι όταν ο Ιταλός πήγε είδε κι απήλθε του Βελιγραδίου.

Παρόλα αυτά, ελάτε τώρα. Μεταξύ μας. Ποιος περίμενε να πάει ο Ζοτς σε ομάδα Γιούροκαπ; Κι ας είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Για τον Πάντερ τώρα. Τόσα ζητούσε από την αρχή, το είχα γράψει κιόλας. Με τόσα θα πήγαινε στη Μόσχα, αλλά στην "αρκούδα¨" προτίμησαν να ρίξουν το βάρος στον Πάνγκος που θα πάρει και παραπάνω από τον Πάντερ.

Αξίζει αναφοράς ο Ολυμπιακός της πιο τρολ χρονιάς από τις μέρες του Ούγγρου Γκούλιας.
Τότε που ο Μπλατ επέλεξε Πάντερ, Μπάλντγουιν και Κουζμίνσκας. Απόψε οι 3 τους πήραν μεταγραφές με πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που έπαιρναν τα τελευταία χρόνια. Ο Ρούμπιτ επίσης έκανε καλή μεταγραφή και χρονιά στο Κάουνας, ενώ ο Λεντέι κάθε χρόνο ανεβάζει κασέ και μετοχές.
Τα λάθη του Μπλατ αναφορικά με θέσεις, υπερφόρτωση, κλπ τα έχουμε επισημάνει. ΑΛλά το ότι οι παίκτες που ήταν περίπου άχρηστοι εκείνη τη χρονιά, φέτος σκίζουν, ε, όσο και να το κάνεις αξίζει κανείς να το επισημάνει. 'Ασχετα με τις ιδιαιτερότητες εκείνης της χρονιάς που ξεπερνούσαν και κάποιες αστοχίες του Μπλατ. Και το λέω εγώ που τους είχα βγάλει άχρηστους. :P

Γυρνώντας στον Πάντερ (και για να μη ξεφεύγουμε από το τόπικ) καλό είναι να θυμόμαστε ότι στο Τσου Λου έσκισε 2 σερί χρονιές, στην Ευρωλίγκα πήγε φάιναλ φορ μια ομάδα μετά από 20κάτι χρόνια όντας ο δεύτερο-τρίτος καλύτερος παίκτης της και τώρα του λείπει μια διάκριση στο Γιούροκαπ. Αμφιβάλει κανείς ότι η Παρτίζαν θα φτάσει τουλάχιστον στους 4 της διοργάνωσης; Τουλάχιστον, λέω.....
Ναι αλλά πολλοί θα σου πουν "για την Αρμάνι καλός είναι" για τον Μπόλντγουιν θα σου πουν "έλα μωρε νταξ στη Μπάγερν έπαιζε" κλπ κλπ....Στην Αρμάνι που ναι πλέον πολύ καλύτερη ομάδα του Ολυμπιακού....Στη Μπάγερν που μπήκε οχτάδα και ζόρισε την Αρμάνι με μειονέκτημα!Πήρε τα κλειδιά ο άνθρωπος κι έκανε ωραία πράγματα, υπομονή δεν υπάρχει στις ελληνικές ομάδες και λεφτά δεν έχουν και αλλάζουν σχεδόν όλους τους ξένους σα τα πουκάμισα λες και φταίνε οι παίκτες μονίμως.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 03, 2021 1:21 am

Πάντως ο Ολυμπιακός από το "ηχητικό" και μετά, ανεβάζει χρόνο με τον χρόνο το μπάτζετ του.

Ο Κουζμίνσκας ήταν πολύ καλός, ιδίως από την άνοιξη και μετά όταν ήταν η ώρα για τα κρίσιμα παιχνίδια. Μεγάλη αναβάθμιση και πάει σε μια ομάδα που θα βρει τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ (εκτός ΝΒΑ, εννοείται).

basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 03, 2021 1:25 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 03, 2021 1:18 am
Ναι αλλά πολλοί θα σου πουν "για την Αρμάνι καλός είναι" για τον Μπόλντγουιν θα σου πουν "έλα μωρε νταξ στη Μπάγερν έπαιζε" κλπ κλπ....Στην Αρμάνι που ναι πλέον πολύ καλύτερη ομάδα του Ολυμπιακού....Στη Μπάγερν που μπήκε οχτάδα και ζόρισε την Αρμάνι με μειονέκτημα!Πήρε τα κλειδιά ο άνθρωπος κι έκανε ωραία πράγματα, υπομονή δεν υπάρχει στις ελληνικές ομάδες και λεφτά δεν έχουν και αλλάζουν σχεδόν όλους τους ξένους σα τα πουκάμισα λες και φταίνε οι παίκτες μονίμως.
Κι εγώ τις έλεγα τις ίδιες εξυπνάδες για τον Πάντερ όταν πήγε στον Ερ. Αστέρα. Κι επέμεινα όταν πήγε στην Αρμάνι, ότι θα είναι το "χρυσό βατόμουρο". Μάλιστα, μέχρι τον χειμώνα- κι ας έπαιζε καλά- πίστευα ότι στο τέλος θα πατώσει. Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε. :P Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου συμβαίνει συχνά. :roll:
Σε κάθε περίπτωση, δεν έκανα την αναφορά, ούτε για να πιάσουμε τα του Ολυμπιακού ή του Μπλατ, αλλά γιατί είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, σε μια βραδιά μέσα, 3 παίκτες που έφυγαν ως αποτυχημένοι, να πάρουν μεταγραφάρες.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιούλ 03, 2021 4:02 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 03, 2021 1:06 am

Τότε που ο Μπλατ επέλεξε Πάντερ, Μπάλντγουιν και Κουζμίνσκας. Απόψε οι 3 τους πήραν μεταγραφές με πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που έπαιρναν τα τελευταία χρόνια. Ο Ρούμπιτ επίσης έκανε καλή μεταγραφή και χρονιά στο Κάουνας, ενώ ο Λεντέι κάθε χρόνο ανεβάζει κασέ και μετοχές.
Αναφερθηκα σε αλλο ποστ για τους "αχρηστους" ξενους του Ολυμπιακου, που εφυγαν, αφου θαφτηκαν απο μπασκετοδημοσιογραφους και μπασκετοφιλαθλους.
Καποιος φιλος μου απαντησε πως εφταιγε η διοικηση που τους εδιωξε και οχι οι φιλαθλοι. Οπως φυσικα εφταιγε η διοικηση παλιοτερα οταν εδιωξε τον Μπαρτζωκα, μετα απο την κατακτηση της γιουρολιγκ λογο της ηττας απο τον Παναθηναικο του Διαμαντακου (δεν το λεω ειρωνικα για το παιδι).
Η γνωμη μου, οταν παιρνεις τον Μπλατ που η σχεση του με το μπασκετ δεν ακουμπαει τον τροπο που επαιζε ο Ολυμπιακος του Σφαιροπουλου και του Σπανουλη (καλως ή κακως) ή του δινεις τα κλειδια (και το αναλογο μπατζετ) και περιμενεις πανω απο μια σεζον ή εχεις κανει μια τρυπα στο νερο.
Σε συνδιασμο με την ασθενεια του Μπλατ ο Ολυμπιακος προτιμησε την μια τρυπα στο νερο.
Θα ελεγα το ιδιο και για τον Παναθηναικο με τον Κατας φετος, αλλα η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ειναι πως ο Μπλατ δεν ηταν απλα ενας ταλαντουχος νεος προπονητης που μπορει να το εχει ή και οχι, αλλα ειχε εργο πριν ερθει στην Ελλαδα.
Το κακο που εχει η χωρα αυτη και οχι μονο στον αθλητισμο ειναι πως φιλαθλοι και δημοσιογραφοι θελουν να πιστευουν πως ξερουν καλυτερα απο τους διαφορους Μπλατ.
Γιατι ο οπαδος νοιαζετε για την ομαδα του ταχα μου. Λες και ο επαγγελματιας προπονητης δεν νοιαζετε για την ομαδα του και φυσικα το συμβολαιο του. Κανει δοκιμες στου κασιδη του κεφαλι. :banghead:
Οταν χτιζετε μια ομαδα χρειαζεται υπομονη και κανεις δεν μπορει απο πριν να προβλεψει το αποτελεσμα. Αλλα οταν προσπαθεις να χτισεις μια ομαδα αλλαζοντας προπονητες καθε τετραμηνο, το μονο που μπορεις σιγουρα να εχεις σαν αποτελεσμα ειναι αντι το κτισμα να ειναι ενα σπιτι πολυτελειας, να ειναι ενα πολυχρωμο τσαντιρι.
Ελπιζω να αφεθουν να χτισουν και Μπαρτζωκας και Πριφτης και στο τελος της χρονιας θα δουμε ο καθενας με τον χρονο που ειχε και τις δυνατοτητες που του προσφερθηκαν τι καταφερε να κανει.
Προσωπικα πιστευω πως και οι δυο αν τους αφησουν να δουλεψουν χωρις να μπλεκονται στα ποδια τους θα τα πανε μια χαρα.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Σάβ Ιούλ 03, 2021 9:53 am

basket72 έγραψε:
Πάντως ο Ολυμπιακός από το "ηχητικό" και μετά, ανεβάζει χρόνο με τον χρόνο το μπάτζετ του.

Ο Κουζμίνσκας ήταν πολύ καλός, ιδίως από την άνοιξη και μετά όταν ήταν η ώρα για τα κρίσιμα παιχνίδια. Μεγάλη αναβάθμιση και πάει σε μια ομάδα που θα βρει τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ (εκτός ΝΒΑ, εννοείται).
Καλό μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο έχει να παίξει από τη Μάλαγα και με την εθνική λιθουανίας σπάνια έπαιζε καλά. είναι πολύ σοφτ για επίπεδο ευρωλίγκας.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 03, 2021 10:21 am

tarp7 έγραψε:

Καλό μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο έχει να παίξει από τη Μάλαγα και με την εθνική λιθουανίας σπάνια έπαιζε καλά. είναι πολύ σοφτ για επίπεδο ευρωλίγκας.
Αν εννοείς υψηλό επίπεδο σε συλλογικό μονάχα την Ευρωλίγκα (κι όχι τους "4" του Eurocup ή τους "4" της VTB) θα συμφωνήσω. Αλλά, επαναλαμβάνω ότι από τον Απρίλη και μέτα όταν άρχισαν να καίνε τα παιχνίδια ήταν πολύ καλός. Όχι ότι πριν δεν ήταν καλός. Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Κρασνοντάρ είναι καλός. Αλλά οι τελευταίοι 2 μήνες στα δύσκολα, τού έδωσαν τη μεταφραφή σε μια από τις πλουσιότερες και καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 03, 2021 10:42 am

Η μεταγραφή του Πάντερ στην Παρτίζαν είναι η πιο συνταρακτική είδηση στο φετινό παζάρι. Μετά την υπογραφή του Ζοτς στην Παρτίζαν, βέβαια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει διπλή αξία η μεταγραφή αυτή για την ομάδα του Βελιγραδίου μιας κι ο Πάντερ έχει σερβική υπηκόοτητα. Κι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πρωτοτυπήσει στην επαγγελματική του καριέρα και να βγάλει και δεύτερο χρόνο στην ίδια ομάδα.
΄΄Εχει υπογράψει 2ετές (και στον Ολυμπιακό είχε υπογράψει αντίστοιχο) και το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει και του χρόνου.
Το λέω αυτό γιατί είναι από τους παίκτες που αλλάζουν κάθε μα κάθε χρόνο ομάδα (όπως και το φιλαράκι του ο Ντιλέινι) κι ενίοτε και 2 ομάδες σε μια χρονιά.

tarp7

allstar
Reactions: 2139

Σάβ Ιούλ 03, 2021 10:54 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 03, 2021 10:21 am
tarp7 έγραψε:

Αν εννοείς υψηλό επίπεδο σε συλλογικό μονάχα την Ευρωλίγκα (κι όχι τους "4" του Eurocup ή τους "4" της VTB) θα συμφωνήσω. Αλλά, επαναλαμβάνω ότι από τον Απρίλη και μέτα όταν άρχισαν να καίνε τα παιχνίδια ήταν πολύ καλός. Όχι ότι πριν δεν ήταν καλός. Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Κρασνοντάρ είναι καλός. Αλλά οι τελευταίοι 2 μήνες στα δύσκολα, τού έδωσαν τη μεταφραφή σε μια από τις πλουσιότερες και καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Η ζενιτ καλά κανεί και τον παίρνει στην ομάδα μου δεν το θέλω. Στη vtb οι ομάδες παίζουν με διαφορετικές συνθέσεις απ΄οτι με την ευρωλίγκα. Ούτε πάντως και με την εθνική του έκανε τίποτα. Κατά τη γνώμη μου είναι μέτριος παίκτης

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1791
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 03, 2021 11:23 am

Ο Marinkovic είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπασκόνια.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Σάβ Ιούλ 03, 2021 1:39 pm

Ο Κούζμι έχει εδω και λίγα χρόνια καθοδική πορεία, ενα σουτ έχει να επιδείξει λογικά συμπληρωματικός θα ναι στη Ζενίτ.Τον Μαρίνκοβιτς θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό είναι ακόμα εξελίξιμος θα τα πάει καλύτερα στη Μπασκόνια

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 03, 2021 2:56 pm

Πάει για Κάλινιτς ως αντιΧάνγκα η Μπαρτσελόνα. Ίσως η πρώτη λογική τους κίνηση μέχρι τώρα (τουλάχιστον μέχρι - και αν - γίνει η φάση Μπολμάρο ΝΒΑ, Γιοκουμπάιτις Βαρκελώνη). Παιχταράς κατ εμέ. Ίσως μας βοηθήσει στην παραμονή Παπαπέτρου γιατί με την παραμικρή επίσημη πρόταση τον έβλεπα να φεύγει τρέχοντας.

Η Εφές τους κράτησε όλους τελικά. Πλην Σανλί! Ότι να 'ναι. Τώρα πως γίνεται και δίνει 4+ μύρια στο Λάρκιν και 5,5 στο Μίσιτς δεν ξέρω. Ποιά Τσσκα και ποιά Μπαρτσελόνα; Τους τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια. Κράτησε και Μπομπουά και Μόερμαν και Άντερσον. Για τον τελευταίο μάλλον άκυρη κίνηση μου φαίνεται. Πάει για μπακ2μπακ ο Αταμάναρος αλλά νομίζω πως μεγαλώσανε κάμποσοι και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Βέβαια με τέτοιο δίδυμο (μην πω τρίο) το Φ4 είναι σχεδόν σιγουράκι.

Η Ρεάλ δείχνει καλύτερη από πέρυσι αλλά όχι τόσο σούπερ ντούπερ όσο περίμενα. Βέβαια είναι η ομάδα που εντάσσει κόσμο και κοσμάκι στο σύνολο και ανεβάζει παίχτες. Ο Ερτέλ δεν μου κάνει και κάτι το φοβερό, ο Γκος πιο φρέσκος. Αν δεν της φυγουν για ΝΒΑ Αλοσέν και Αμπάλντε, θα είναι πολύ καλύτεροι φέτος. Χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα. Ο Γιούλ έχει πάρει χρόνια τώρα την κάτω βόλτα. Ο Πουαριέ αν είναι όπως τον είδα στους τελικούς κλάφτα. Έρχονται από πλήρως αποτυχημένη χρονιά και νομίζω πως θα ανακάμψουν.

Η Τσσκα πάει για φαβορί του χρόνου νομίζω. Η φροντ λάιν της είναι πανίσχυρη και πλέον και η περιφέρεια αν έρθει ο Πάνγκος γίνεται σούπερ. Πάνγκος-Χάκετ-Λούντμπεργκ-Γκριγκόρνις. Ήθελε και Πάντερ αλλά δεν της έκατσε.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 03, 2021 6:23 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Ο Κούζμι έχει εδω και λίγα χρόνια καθοδική πορεία, ενα σουτ έχει να επιδείξει λογικά συμπληρωματικός θα ναι στη Ζενίτ.Τον Μαρίνκοβιτς θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό είναι ακόμα εξελίξιμος θα τα πάει καλύτερα στη Μπασκόνια
O Koυζμίνσκας είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης κι αυτό ήταν για χρόνια το προσόν του, σε συνδυασμό με το σουτ και επιθετικό του ρεπερτόριο.
Ήταν σε καθοδική πορεία μέχρι και τον Ολυμπιακό. Κι εγώ είχα την ίδια άποψη με εσένα και τον συμφορουμίτη tarp7. Έλα όμως που ανάκαμψε στο Κρασνοντάρ και τελικά, μάλλον ήταν θέμα συνθηκών στον Ολυμπιακό....
Η Ζενίτ είναι μέσα στις 6 πλουσιότερες ομάδες της Ευρώπης (μέχρι στιγμής, γιατί έχει τις δυνατότητες και για παραπάνω) και παίρνει αφρό ή παίκτες σε ανοδική πορεία. :bball:

A.cab II ο Κάλινιτς προορίζεται για τη θέση/εις που έπαιζε ο Κλαβέρ. Στη θέση του Χάνγκα κοιτάνε τον Ντόμπριτς (αν τους κάτσει με όσα δίνουν). Μπορεί να μην παρουν και κανέναν όμως. Ήδη έχουν πάρει Σανλί, Λάπρο, Γιοκουμπάιτις (κλεισμένος) είναι πολύ κοντά σε Κάλινιτς και περιμένουν απάντηση κι από Ντόμπριτς. Κι ευελπιστούν μην τούς φύγει ο Ντέιβις για ΝΒΑ και να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Χίγκινς.

* Με τη μέχρι τώρα πορεία των μεταγραφών τα 2 φαβορί είναι το ζευγάρι του τελικού κι έπεται η Ρεάλ με την ΤΣΣΚΑ. Νομίζω ότι φέτος δεν θα σπάσει η τετράδα αυτή. Σίγουρα θα πιέσει πολύ η Ζενίτ κι από κοντά η Αρμάνι κι η Φενέρ. Και θα μείνει μια θέση για την 8αδα για Μακάμπι, Ολυμπιακό να σφάζονται.

Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 03, 2021 6:56 pm

basket72 έγραψε:

Θα σου πω κατι που λεω για το ποδοσφαιρο.
Το να εχεις περιπου σταθερο μπατζετ ή να το ανεβασεις 5%, οταν η οικονομια του αθληματος ανεβαινει 10-20-40% καθε χρονο και υπαρχουν ομαδες που το διπλασιαζουν ή τριπλασιαζουν, σε αφηνει πισω.
Ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος ειχε 70Μ μπατζετ το 2012, εχει 80Μ τωρα (ανακριβη τα νουμερα, πολυ χοντρικα). Τωρα ομως 80Μ μπατζετ εχουν ομαδες 2ης κατηγοριας στην Αγγλια και μεσαιες στην Γερμανια. Αυτες που ειχαν τοτε 70 και 80 εχουν 200 τωρα.
Και στην Ευρωλιγκα αυτο γινεται σιγα σιγα. Εμφανιζονται ολο και πιο πολλες ομαδες που ριχνουν χρημα, και αυτες που ηδη ριχνανε ριχνουν ακομα περισσοτερο οταν αποτυγχανουν.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Σάβ Ιούλ 03, 2021 8:38 pm

Στο ποδόσφαιρο κάποιοι έχουν μπάτζετ 200 εκατομμύρια και 250 εκατομμύρια έσοδα ( οι περισσότεροι βέβαια μπαίνουν μέσα και η ιστορία με την super league λέει ότι το ποδόσφαιρο οδεύει σε πτώχευση και restart)

Στο μπάσκετ τα έσοδα είναι 5, 10 εκατομμύρια; Όλες οι ομάδες πλην 2 μπαίνουν μέσα αλλά συνεχίζουν να ξοδεύουν είτε γιατί είναι και ποδοσφαιρικά κλαμπ, είτε γιατί έχουν πλούσιο ιδιοκτήτη με διάθεση να βάζει χρήματα γνωρίζοντας ότι θα τα χάσει.

Από όταν βγήκε το περίφημο ηχητικό υποστήριζα ότι το πρόβλημα των Αγγελόπουλων δεν είναι ότι δεν έχουν χρήματα ή ότι δεν θέλουν να βάλουν αλλά ότι η δικαστική διαμάχη δημιούργησε πρόβλημα ρευστότητας

Κλείνω εγώ το off topic και επικεντρονόμαστε εδώ στα μεταγραφικά.

Για τα οικονομικά υπάρχει το off topic

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Σάβ Ιούλ 03, 2021 11:03 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 03, 2021 6:23 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:
O Koυζμίνσκας είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης κι αυτό ήταν για χρόνια το προσόν του, σε συνδυασμό με το σουτ και επιθετικό του ρεπερτόριο.
Ήταν σε καθοδική πορεία μέχρι και τον Ολυμπιακό. Κι εγώ είχα την ίδια άποψη με εσένα και τον συμφορουμίτη tarp7. Έλα όμως που ανάκαμψε στο Κρασνοντάρ και τελικά, μάλλον ήταν θέμα συνθηκών στον Ολυμπιακό....
Η Ζενίτ είναι μέσα στις 6 πλουσιότερες ομάδες της Ευρώπης (μέχρι στιγμής, γιατί έχει τις δυνατότητες και για παραπάνω) και παίρνει αφρό ή παίκτες σε ανοδική πορεία. :bball:

A.cab II ο Κάλινιτς προορίζεται για τη θέση/εις που έπαιζε ο Κλαβέρ. Στη θέση του Χάνγκα κοιτάνε τον Ντόμπριτς (αν τους κάτσει με όσα δίνουν). Μπορεί να μην παρουν και κανέναν όμως. Ήδη έχουν πάρει Σανλί, Λάπρο, Γιοκουμπάιτις (κλεισμένος) είναι πολύ κοντά σε Κάλινιτς και περιμένουν απάντηση κι από Ντόμπριτς. Κι ευελπιστούν μην τούς φύγει ο Ντέιβις για ΝΒΑ και να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Χίγκινς.

* Με τη μέχρι τώρα πορεία των μεταγραφών τα 2 φαβορί είναι το ζευγάρι του τελικού κι έπεται η Ρεάλ με την ΤΣΣΚΑ. Νομίζω ότι φέτος δεν θα σπάσει η τετράδα αυτή. Σίγουρα θα πιέσει πολύ η Ζενίτ κι από κοντά η Αρμάνι κι η Φενέρ. Και θα μείνει μια θέση για την 8αδα για Μακάμπι, Ολυμπιακό να σφάζονται.
Την Ζενίτ να την δούμε χωρίς Πάνγκος. Ήταν ο παίχτης ίσως με την μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του σε ολόκληρη την Λίγκα. Αν αναλογιστούμε το τι κυκλοφορεί στην αγορά δύσκολα αναπληρώνεται. Αν κλείσει ΤΣΣΚΑ τελικά και πάρει κ έναν σκόρερ στα γκαρντ ο Ιτούδης νομίζω ότι μιλάμε για τρομακτικό ρόστερ.

Οι κινήσεις της Φενέρ μου αρέσουν πολύ.

Ο Σανλί δεν μου κολλάει στη μπάρτσα αλλά κάτι ξέρει ο Σάρας.

Από τους φετινούς διεκδικητές της 8άδας νομίζω μέχρι στιγμής ξεκάθαρα αποδυναμωμένη η Μπασκόνια αλλά ο Κερεχέτα ξέρει κ βγάζει λαγούς από το καπέλο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωταθλήματα, Αγώνες, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”