Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1791
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Β.Μαρίνκοβιτς στην Μπασκόνια (ήταν η πρώτη που τον είχε προσεγγίσει σοβαρά, όσο εκείνος έπαιζε στην Παρτίζαν) ο Τσ. Λόπεθ Αρόστεγκι στη Βαλένσια κι ο Mπαρέιρο στη Μάλαγα.
Και οι 3 θα πιάσουν, ενώ ο Μαρίνκοβιτς δίπλα στον Ιβάνοβιτς θα δείξει τις δυνατότητές του. Οι Αρόστεγκι και Μπαρέιρο λογικά θα είναι για τα επόμενα αρκετά χρόνια, στην Εθνική Ισπανίας. Τον Μπαρέιρο θα μπορούσε να τον δει ο Παναθηναϊκός ως στρετς 4ρι αλλά πρόλαβε η οικονομικά, πιεσμένη, Μάλαγα.
Και οι 3 θα πιάσουν, ενώ ο Μαρίνκοβιτς δίπλα στον Ιβάνοβιτς θα δείξει τις δυνατότητές του. Οι Αρόστεγκι και Μπαρέιρο λογικά θα είναι για τα επόμενα αρκετά χρόνια, στην Εθνική Ισπανίας. Τον Μπαρέιρο θα μπορούσε να τον δει ο Παναθηναϊκός ως στρετς 4ρι αλλά πρόλαβε η οικονομικά, πιεσμένη, Μάλαγα.
Πέραν του Μαρίνκοβιτς, κλεισμένοι θεωρούνται κι οι Κοστέλο και Φοντέκιο για την Μπασκόνια. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ευοδωθεί η προσπάθεια να βγάλει διαβατήριο "κοτονού¨ο Κοστέλο. Τότε θα έχουν μια θέση για αμερικάνο γκαρντ, δεδομένου ότι είναι κι ο Πίτερς στην ομάδα και πιάνει ήδη μια εκ των 2 θέσεων που προβλέπονται.
Σε άλλα νέα ο παικταράς (και ολίγον τι προβληματικός) Όστιν Ντέι μένει ελεύθερος από τη Βενέτσια ύστερα απο 3 χρόνια παρουσίας κι ένα πρωτάθλημα Ιταλίας.
Αν είχε άλλη νοοτροπία θα ήταν μεταξύ ΝΒΑ κι Ευρωλίγκας.
Σε άλλα νέα ο παικταράς (και ολίγον τι προβληματικός) Όστιν Ντέι μένει ελεύθερος από τη Βενέτσια ύστερα απο 3 χρόνια παρουσίας κι ένα πρωτάθλημα Ιταλίας.
Αν είχε άλλη νοοτροπία θα ήταν μεταξύ ΝΒΑ κι Ευρωλίγκας.
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito
- Reactions: 2734
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Zenit παίρνει και Mickey, τον οποίο προορίζει κυρίως για τεσσάρι, όπως προτιμάει και ο ίδιος άλλωστε
Η οποία είναι πολύ κοντά και στον Kuzminskas όπως έχει αναφερθεί
Ενώ κράτησε και τον Baron, και πιθανότατα θα κρατήσει και τον Thomas. Οι Ρώσοι φτιάχνουν πολύ δυνατό σύνολο για την νέα σεζόν, με στόχο ξεκάθαρα το Final-4. Αν δεν τους φύγει και ο Pangos, θεωρητικά είναι τουλάχιστον μια σκάλα πιο πάνω από πέρσι.
Η οποία είναι πολύ κοντά και στον Kuzminskas όπως έχει αναφερθεί
Ενώ κράτησε και τον Baron, και πιθανότατα θα κρατήσει και τον Thomas. Οι Ρώσοι φτιάχνουν πολύ δυνατό σύνολο για την νέα σεζόν, με στόχο ξεκάθαρα το Final-4. Αν δεν τους φύγει και ο Pangos, θεωρητικά είναι τουλάχιστον μια σκάλα πιο πάνω από πέρσι.
1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θα την πω την αμαρτία μου τον Κουζμίνσκας τον θεωρώ μεγάλο ρίσκο.
Σαν παίκτης πολύ καλός είναι, σαν χαρακτήρας μου φαίνεται λίγο προβληματικός. Όσο είδα και την Κουμπάν φέτος μου έδινε συνέχεια την αίσθηση πως παίζει μόνο με τον Καλνιέτις και τα νούμερα του όσο μπορούσε. Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά νιώθω ήδη μια συνεχόμενη γκρίνια στα αποδυτήρια της Αγίας Πετρούπολης αν δεν πάρει από την αρχή τον χρόνο και ρόλο που θέλει.
Σαν παίκτης πολύ καλός είναι, σαν χαρακτήρας μου φαίνεται λίγο προβληματικός. Όσο είδα και την Κουμπάν φέτος μου έδινε συνέχεια την αίσθηση πως παίζει μόνο με τον Καλνιέτις και τα νούμερα του όσο μπορούσε. Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά νιώθω ήδη μια συνεχόμενη γκρίνια στα αποδυτήρια της Αγίας Πετρούπολης αν δεν πάρει από την αρχή τον χρόνο και ρόλο που θέλει.
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1088
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
η ζενιτ τον εχει χασει τον πανγκος αποτι λενε εχει υπογραψει στην τσσκα αλλα περιμενει μηπως βρει στο νβα κατι..Αν δεν παρει καποιον καλο στον ασσο δυσκολα να μπει φαιναλ4..λογικα μονο ο μπραουν τους εμεινε η αν οντως ερχεται ο γουαναμεικερ ευρωπη που δεν το κοβω.
ο μπροκχοφ εχει ψυχολογικα γιαυτο μενει αυστραλια..
Η παρτιζαν λεει μπορει να παρει τον μπιελιτσα...τι γινεται εκει αραγε πολλα λεφτα σκασαν ξαφνικα..
Η παρτιζαν λεει μπορει να παρει τον μπιελιτσα...τι γινεται εκει αραγε πολλα λεφτα σκασαν ξαφνικα..
0
shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 04, 2021 6:56 pmη ζενιτ τον εχει χασει τον πανγκος αποτι λενε εχει υπογραψει στην τσσκα αλλα περιμενει μηπως βρει στο νβα κατι..Αν δεν παρει καποιον καλο στον ασσο δυσκολα να μπει φαιναλ4..λογικα μονο ο μπραουν τους εμεινε η αν οντως ερχεται ο γουαναμεικερ ευρωπη που δεν το κοβω.
-H Ζενίτ μπορεί να κοιτάξει και προς Κίνα για έναν κόμα κοντό ή κ τον Γουόναμεϊκερ (τον οποίο όμως τον θέλει κι ο Ιτούδης) και έχει αφήσει τον Γουίλ Τόμας ο οποίος επιστρέφει στα παλιά του τα λημέρια και τα "πορτοκάλια¨.
-Περαστικά στον παικταρά τον Αυστραλό. όλα περνάνε....
- Η Παρτίζαν ξοδεύει τρελά, όταν γράφαμε για τον Ομπράντοβιτς λέγαμε ότι θα κοιτάξει και όποιον καλό Σέρβο μπορεί...
Ο Ερυθρός Αστέρας στο μεταξύ αφήνει υπονοούμενα για τη φερεγγυότητα της παραδοσιακής αντιπάλου του.

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0