Προολυμπιακό Τουρνουά Καναδά 2020 ( Ελλάδα, Καναδάς, Τσεχία, Τουρκία, Ουρουγουάη)
Συντονιστής: Captains
Για να δουμε αν θα κανει μαγικα παλι ο πιτινος στο ημιχρονο..
Δυσκολα τα πραγματα. Και αυτος εκνευρισμενος φαινεται - υπηρξαν ορισμενες φασεις που η εικονα μας ηταν οντως αποκαρδιωτικη ..
Αλλα εχουμε ενα ημιχρονο ακομα - με αυτους τους παικτες πηγαμε, θα δωσουν οτι μπορουν .. Μακαρι να τα καταφερουν.
Δεν εχει χαθει παντως το παιχνιδι, ακομα ολα ειναι ανοιχτα. Δεν εχουμε ομαδαρα προφανως, αλλα δεν ειμαστε και τοσο χαλια - ελπιζω να το γυρισουν.
Δυσκολα τα πραγματα. Και αυτος εκνευρισμενος φαινεται - υπηρξαν ορισμενες φασεις που η εικονα μας ηταν οντως αποκαρδιωτικη ..
Αλλα εχουμε ενα ημιχρονο ακομα - με αυτους τους παικτες πηγαμε, θα δωσουν οτι μπορουν .. Μακαρι να τα καταφερουν.
Δεν εχει χαθει παντως το παιχνιδι, ακομα ολα ειναι ανοιχτα. Δεν εχουμε ομαδαρα προφανως, αλλα δεν ειμαστε και τοσο χαλια - ελπιζω να το γυρισουν.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 138
- Προειδοποιήσεις:
5
- pan24
- Reactions: 2542
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορούμε δεν είναι ότι δεν μπορούμε αλλά πρέπει να σοβαρευτούμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο θέλω να δω έστω για 5 λεπτά τον Λαρεντζάκη μαζί με Σλούκα και Καλάθη.
Τον Μήτογλου να παίζει καλύτερα από έναν παίκτη που η καλύτερη ομάδα της καριέρας του ήταν η Ρόζα Ράντομ.
Τον Γιαννόπουλο να μην πατήσει παρκέ.
Τον Παπαγιάννη να μένει στην ρακέτα και να μην βγαίνει έξω, αν είναι να χάσεις από σουτ από τα 6 μέτρα του Μπάλβιν και του Βέσελυ ας χάσεις.
Κάνουμε υπερβολικό ροτέισον, ελπίζω στο δεύτερο να σφίξει.
Στο δεύτερο ημίχρονο θέλω να δω έστω για 5 λεπτά τον Λαρεντζάκη μαζί με Σλούκα και Καλάθη.
Τον Μήτογλου να παίζει καλύτερα από έναν παίκτη που η καλύτερη ομάδα της καριέρας του ήταν η Ρόζα Ράντομ.
Τον Γιαννόπουλο να μην πατήσει παρκέ.
Τον Παπαγιάννη να μένει στην ρακέτα και να μην βγαίνει έξω, αν είναι να χάσεις από σουτ από τα 6 μέτρα του Μπάλβιν και του Βέσελυ ας χάσεις.
Κάνουμε υπερβολικό ροτέισον, ελπίζω στο δεύτερο να σφίξει.
3
3

- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
5
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
'Eχουμε τον Hines απο τα Walmart (Καββαδα) για αυτο.Panathas_13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 05, 2021 2:57 amΤον Αντετοκούμπο γιατί δεν τον βάζει να ρίξει λίγο ξύλο;κάποια σφαλιάρα;
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
5
- Coach Periklis
- Reactions: 2253
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ψυχραιμία αδέρφια, για κάποιο λόγο είμαι αισιόδοξος . Η εικόνα μας είναι κακή όμως
Αν βελτιωθούμε στην επίθεση που τα σπάμε και περιορίσεις τους ψηλούς θα γίνει δουλίτσα
Δεν ξέρω γιατί είμαι αισιόδοξος , μπορεί να είναι και false flag . Έχω τέτοιο μίσος προς την ΕΟΚ που δεν με ενδιέφερε καν να δω εθνική αλλά τα παιδιά σε όλο το τουρνουά το παλεύουν , το θέλουν και έχω πίστη στον παππού Ρικ γιατί φαίνεται ότι αυτά τα γραφικά που λέει για να τονώσει τους παίκτες έχουν ανταπόκριση, παραδόξως και τους έχουν κάνει ομάδα
Αν βελτιωθούμε στην επίθεση που τα σπάμε και περιορίσεις τους ψηλούς θα γίνει δουλίτσα
Δεν ξέρω γιατί είμαι αισιόδοξος , μπορεί να είναι και false flag . Έχω τέτοιο μίσος προς την ΕΟΚ που δεν με ενδιέφερε καν να δω εθνική αλλά τα παιδιά σε όλο το τουρνουά το παλεύουν , το θέλουν και έχω πίστη στον παππού Ρικ γιατί φαίνεται ότι αυτά τα γραφικά που λέει για να τονώσει τους παίκτες έχουν ανταπόκριση, παραδόξως και τους έχουν κάνει ομάδα
2
2

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"