Για την πρόσληψη έχεις δίκιο και πιθανότατα δε θα το μάθουμε και ποτέ τι έχει συμβεί. Ακόμη και αν αλλάξει διοίκηση.basket72 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 05, 2021 4:15 amΑλλαγή στην ΕΟΚ (ante portas) και σοβαρός προπονητής. Ή Ιτούδης ή Σφαιρόπουλος. Οι άλλοι 2 αποκλείονται λόγω ¨αιωνίων" κλπ. Με σοβαρά χρήματα (ως κίνητρο) και 2 βοηθούς.
Χαμηλά το κεφάλι και επιστροφή στα βασικά.
Ξέρεις βρε συ τι με παραξενεύει στο θέμα Πιτίνο; Η πρόσληψή του αυτή καθαυτή.Μπας και κάνουμε δουλειά τώρα και έχει ο θεός.Ενώ βλέπουμε ότι το ελληνικό μπάσκετ θέλει τομές, θέλει πολλή δουλειά και σκληρές αλήθειες. Κι υπομονήηηηηηηηηηηηηη καλέ μου φίλε.
Σκέψου όμως ότι ο Καναδάς είχε για δεύτερη συνεχή φορά τον Nurse και πάτωσε (με παικταράδες) ή η Γαλλία έχει τον Collet (έχω ξεχάσει από πότε) που δεν είναι προπονητής από το πάνω ράφι, ούτε παλιός μεγάλος παίκτης ώστε να τον σέβονται. Παρόλ' αυτά είναι ένας άνθρωπος που ο Parker τον εμπιστευόταν τυφλά. Σίγουρα χρειαζόμαστε κάτι καλό, γιατί φίλε μου έρχεται "λιθουανικός" χειμώνας και σε εμάς τα επόμενα χρόνια (θα έσκαγα αν δεν το έγραφα