2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 06, 2021 12:08 am

☘P for Priftis☘ (@Carpe_Diem_KDS) Tweeted:
Deal is done...
Τι εστί ξέρει κανείς?

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 233
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Τρί Ιούλ 06, 2021 12:24 am

No Center-No Party έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 12:08 am
☘P for Priftis☘ (@Carpe_Diem_KDS) Tweeted:
Deal is done...
Τι εστί ξέρει κανείς?
Λάρισα πρόπερσι, Προμηθέα πέρσι κάτι μου θύμιζε όντως. Δεν τον θυμάμαι παικτικά πάντως. ΜΑΠ με όλη τη σημασία πάντως απ' ότι βλέπω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D

Τρί Ιούλ 06, 2021 1:21 am

Λαυράκι από Ισραήλ. Συνέχεια της πετυχημένης συνταγής. :D

Στα σοβαρά δεν τον έχω ξανακούσει αλλά από στατιστικά και βιντεάκια δείχνει πως σκοράρει μόνο με κάρφωμα (αλλά ωραία καρφώματα), μαζεύει ριμπάουντ, ρίχνει τάπες και είναι σκληρός κα#$%$#ς. Το κυριότερο όμως είναι πως λογικά είναι πάμφτηνος. Άρα εγκρίνω.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 06, 2021 1:27 am

Οκ ο Nedovic με τα λεφτά που λογικά ανανέωσε.

Όμως αν ισχύει για Macon έχουμε περιφέρεια με Perry, Macon, Sant Roos, Nedovic + Μποχωρίδη.
Δηλαδή άμυνα ποιος θα παίξει;
Πάλι ο Κουβανός θα παίζει άμυνα για 3;

Να δούμε τώρα και ένα σενάριο που μου έχει κάτσει από όταν έμαθα για ανανέωση Παπαπέτρου.
Αν μείνει και ο Hezonja πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα πάρουμε άσσο;

Παραμονή και του Κροάτη σημαίνει ότι για Sant Roos δεν υπάρχει πλέον χρόνος στο 3 και θα έχουμε 7-8 παίκτες για 3 θέσεις(Macon, Perry, Nedovic, Sant Roos, Hezonja, Παπαπέτρου +Μποχωρίδη, Κασελάκη για Α1).
Το οποίο θα σημαίνει οτι ο Sant Roos γίνεται το μπακαπ 2(ελπίζω οχι 1 όπως φέτος) και το 1 θα το έχουν οι Perry-Macon

Άρα όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, αν μείνει ο Hezonja και έρθει ο Macon δεν χωράει άλλος κοντός.

Περί Floyd. Με Λάρισα στην πρώτη επαγγελματική χρονιά του είχε καλή εικόνα από τα μισά και μετά, βγήκε και πρώτος μπλοκέρ.

Στον Προμηθέα δεν μπόρεσε να σταθεί τακτικά κυρίως, περασε και κορωνοιο στην προετοιμασία χάνοντας όλα τα φιλικά και τον πήγε πίσω οπότε έφυγε γρήγορα.
Δεν ξέρω πόση πρόοδο έκανε στην Χάποελ αλλά μου φαίνεται αδύνατο να είναι έτοιμος για 10-15 λεπτά Ευρωλίγκα αν και σίγουρα έχει το potential για τέτοιο και μεγαλύτερο ρόλο.

Δηλαδή αν είναι για μόνος ψηλός πίσω από τον Παπαγιάννη δεν συμφωνώ, αν πάρουμε όμως κάποιο ακριβό 4-5αρι ακόμα εκεί αλλάζει.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 06, 2021 1:52 am

Έξω έξω που τον είδα φαίνεται με καλά στοιχεία και ....περισσότερο iq από Lessort που δρα μόνο σε ανοιχτούς χώρους.Ξεχωρα οτι φαινεται πιο σβελτος και τοποθετειται ομορφα στην ρακετα.Μακαρι να δούμε κάτι απροσδόκητα καλό από τον παίχτη.Απομενουν 4 μεταγραφες ."ασσος" ,4αρι ρακετας, Καββαδας η Κουφός και Χεζονια.

Θα ήταν αυτοκτονία να μην πάρουμε ένα σκυλί στον "ασσο" με μονο όπλο πάσα και άμυνα, χωρίς τρελό κόστος.Στο 2 εννοείται ότι θα μαρκαρουν με τα μάτια Μεικον και Νεντοβιτς.Το θέμα είναι να τους κοπεί ο αέρας και να μην θέλουν μια μπάλα δική τους,κρατώντας έστω λίγες δυνάμεις για άμυνα.Ας ακροβολιζονται και ας αφηνουν "ασσους" και 3αρια να μπουκαρουν .Εδω μπαίνει και ο Ρος ως 5ος.γιατί στο 3 δεν μένει χρόνος.

Οι δύο μεταγραφες στο 1 και 4 πρέπει να είναι δυνατά κορμιά για να καλύψουν Περι,Μεικον και Νεντο.

Ρογκαβοπουλος εννοείται μόνο Α1 να πάρει παιχνίδια.Μακαρι ο Ιωνικός να δανειζόταν Μαντζουκα και να έμενε Χουγκαζ για Α1 σε εμάς.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιούλ 06, 2021 2:03 am

δεν νομιζω οτι κανει για μας ο φλοιντ. τον εδιωξε περσυ ο προμηθεας γιατι δεν ανταποκρινοταν. λενε οτι 100 χιλ θα παρει.

παντως αν παμε ετσι οπως λενε τοτε τι αυξηση στο μπάτζετ λενε;

αδιανοητο να παρουμε εναν τοσο κοντο και αδυναμο σεντερ σαν τον φλοιντ ποθ πριν λιγους μηνες τον εδιωξε ο προμηθεας.

γενικα ταπες και καρφωματα κανει αλλα ευρωλιγκα δεν ξερω ποσο θα μπορει να τα κανει αυτα... ο ογκαστ φανταζει γιγαντας μπροστα σε αυτον!

αν ο σχεδιασμος ειναι μεικον-νεντο-φλοιντ χιμκι δεν φτανουμε του χρονου να ξερετε

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Ιούλ 06, 2021 3:57 am

pan24 έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 1:27 am
Οκ ο Nedovic με τα λεφτά που λογικά ανανέωσε.

Όμως αν ισχύει για Macon έχουμε περιφέρεια με Perry, Macon, Sant Roos, Nedovic + Μποχωρίδη.
Δηλαδή άμυνα ποιος θα παίξει;
Πάλι ο Κουβανός θα παίζει άμυνα για 3;

Να

Παραμονή και του Κροάτη σημαίνει ότι για Sant Roos δεν υπάρχει πλέον χρόνος στο 3 και θα έχουμε 7-8 παίκτες για 3 θέσεις(Macon, Perry, Nedovic, Sant Roos, Hezonja, Παπαπέτρου +Μποχωρίδη, Κασελάκη για Α1).
Το οποίο θα σημαίνει οτι ο Sant Roos γίνεται το μπακαπ 2(ελπίζω οχι 1 όπως φέτος) και το 1 θα το έχουν οι Perry-Macon

Άρα όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, αν μείνει ο Hezonja και έρθει ο Macon δε χωράει άλλος κοντός.
Νομίζω ότι στην περιφερειακή άμυνα απλά ένας εκ των Πάρι και Σαντ Ροος θα είναι πάντα στην πεντάδα. Ε και Νεντο και Μεικον απλά να μην κοροϊδεύουν πίσω.

Ε ναι, το θεωρώ δεδομένο πως δε θα έρθει άλλος κοντός. Η αισιοδοξία για Λορενζους κλπ δεν ξέρω από πού προκύπτει, αν το έγραψε κάποιος κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά οι αριθμοί δε βγαίνουν.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
manos_89

senior
Reactions: 111
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 06, 2021 4:42 am

yorgos έγραψε:

Νομίζω ότι στην περιφερειακή άμυνα απλά ένας εκ των Πάρι και Σαντ Ροος θα είναι πάντα στην πεντάδα. Ε και Νεντο και Μεικον απλά να μην κοροϊδεύουν πίσω.

Ε ναι, το θεωρώ δεδομένο πως δε θα έρθει άλλος κοντός. Η αισιοδοξία για Λορενζους κλπ δεν ξέρω από πού προκύπτει, αν το έγραψε κάποιος κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά οι αριθμοί δε βγαίνουν.
1) Μέχρι στιγμής όλοι οι δημοσιογράφοι μιλάνε για απόκτηση ενός βασικού pg
2) Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση αύξηση μπάτζετ. Μείωση 1-2 εκατομμυρίων ίσως, οπότε λογικά θέλουν να δώσουν το μεγάλο συμβόλαιο σε άσσο
3) Ο πρίφτης μέχρι στιγμής δείχνει ότι υπάρχει κάποια λογική επιτέλους. Ήθελε pg που να είναι δημιουργικό και έφερε. Ήθελε αθλητικό ψηλό, επίσης έφερε. Δεν εξετάζω την ποιότητα των παικτών, απλά δεν μας έφερε τον Όγκαστ και τον βάφτισε αθλητικό ή τον Sant-Roos δημιουργικό play maker. Οπότε αφού λένε ότι θέλει και βασικό pg πιστεύω ότι θα φέρει. Μπορεί να είναι ο Wolters στη χειρότερη, αλλά θα φέρει.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Ιούλ 06, 2021 8:36 am

manos_89 έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 4:42 am
yorgos έγραψε:

1) Μέχρι στιγμής όλοι οι δημοσιογράφοι μιλάνε για απόκτηση ενός βασικού pg
2) Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση αύξηση μπάτζετ. Μείωση 1-2 εκατομμυρίων ίσως, οπότε λογικά θέλουν να δώσουν το μεγάλο συμβόλαιο σε άσσο
3) Ο πρίφτης μέχρι στιγμής δείχνει ότι υπάρχει κάποια λογική επιτέλους. Ήθελε pg που να είναι δημιουργικό και έφερε. Ήθελε αθλητικό ψηλό, επίσης έφερε. Δεν εξετάζω την ποιότητα των παικτών, απλά δεν μας έφερε τον Όγκαστ και τον βάφτισε αθλητικό ή τον Sant-Roos δημιουργικό play maker. Οπότε αφού λένε ότι θέλει και βασικό pg πιστεύω ότι θα φέρει. Μπορεί να είναι ο Wolters στη χειρότερη, αλλά θα φέρει.
Μακάρι τέκνον, κι εγώ γι αυτό προσεύχομαι, άλλωστε άγνωσται αι βουλαί του Παντοκράτορος.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 06, 2021 8:54 am

Αν δεν μείνει ο Χεζόνια σίγουρα θα πάρουμε και άλλο κοντό και είναι πιο λειτουργικό έτσι.
Αν μείνει όμως δεν βγαίνει αριθμητικά να πάρουμε και άλλον για την περιφέρεια.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Ιούλ 06, 2021 9:47 am

Για τον Λεντει τι αποψη εχετε? Προσωπικα δεν ενθουσιάζομαι με την περίπτωση του,αλλα τωρα που η Αρμανι τον αφησε για τον Μελι,και με βαση την ελλειψη επιλογων στην αγορα,θα μπορουσε να αποτελεσει μια-ακριβη μεν-επιλογη. Αν και εγώ θα ψαχνόμουν και προς την Αμερική,σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Ιούλ 06, 2021 9:51 am

j-kidd13 έγραψε:
Για τον Λεντει τι αποψη εχετε? Προσωπικα δεν ενθουσιάζομαι με την περίπτωση του,αλλα τωρα που η Αρμανι τον αφησε για τον Μελι,και με βαση την ελλειψη επιλογων στην αγορα,θα μπορουσε να αποτελεσει μια-ακριβη μεν-επιλογη. Αν και εγώ θα ψαχνόμουν και προς την Αμερική,σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες.
Δένει πολύ καλά, αλλά με τόσα που θέλει δε βλέπω πώς θα ενδιαφερθούμε. Αν κρατήσουμε και Παπι και Χεζόνια και Νέντο, το να δώσουμε 1-1,3 στο ΛεΝτέι θα είναι χοντρό. Δεν το βλέπω, ακόμη κι αν δεν πάρουμε άλλο γκαρντ (που επίσης δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε).

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Τρί Ιούλ 06, 2021 10:04 am

yorgos έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Δένει πολύ καλά, αλλά με τόσα που θέλει δε βλέπω πώς θα ενδιαφερθούμε. Αν κρατήσουμε και Παπι και Χεζόνια και Νέντο, το να δώσουμε 1-1,3 στο ΛεΝτέι θα είναι χοντρό. Δεν το βλέπω, ακόμη κι αν δεν πάρουμε άλλο γκαρντ (που επίσης δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε).
Kαλά 1.3 για τον Λεντει δεν το συζητάω καν,και λεφτά να είχαμε!Πλέυμεικερ θα παρουμε,έστω και πιο οικονομικό απο οτι θα θέλαμε.Βλέπω προς Ουόλτερς μεριά. Αλλά αποκλείεται να μην έρθει πλέυμέικερ.
Τώρα για το 4,και τα 800-900 για τον Οκαρο πολλά μου φαίνονται,γενικά είχα φτιαχτεί με την περίπτωση Χέρβει,αλλά μας ξενέρωσε ο άτιμος.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Ιούλ 06, 2021 10:10 am

j-kidd13 έγραψε:
yorgos έγραψε:

Kαλά 1.3 για τον Λεντει δεν το συζητάω καν,και λεφτά να είχαμε!Πλέυμεικερ θα παρουμε,έστω και πιο οικονομικό απο οτι θα θέλαμε.Βλέπω προς Ουόλτερς μεριά. Αλλά αποκλείεται να μην έρθει πλέυμέικερ.
Τώρα για το 4,και τα 800-900 για τον Οκαρο πολλά μου φαίνονται,γενικά είχα φτιαχτεί με την περίπτωση Χέρβει,αλλά μας ξενέρωσε ο άτιμος.
Νομίζω ότι η αξια του Οκάρο γύρω στα 700-800 θα έπρεπε να είναι, αλλά έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα μάλλον άλλου τύπου παίκτη θέλουμε. Εγώ για τον άσο δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία. Έχουμε γκαρντ Πέρι-Νέντο-Μέικον-Σαντ Ροος-ΛεΜπο και ουσιαστικά και τον Χεζόνια γιατί ο Πάπι θα είναι στο 3 την περισσότερη ώρα λογικά. Πού θα χωρέσει κι άλλο γκαρντ; Ή θα έρθει και θα κάθονται τα 500 χιλιάρικα του Κουβανού στον πάγκο; Μας λείπει ένα τεσσάρι με σουτ και βαρβάτο, να παίζει και στο 5, εκεί θα πέσει το όποιο μαρούλι, σιγά μη δώσουν το πακέτο για άαααααλλο ένα γκαρντ. Εκτός κι αν έχουμε έξτρα χρήμα και μας το κρύβουν, όπως τους ερπετάνθρωπους, οπότε και μας παίρνει να έχουμε ομάδα με βάθος 6άδας και δεν το έχουμε καταλάβει.

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Τρί Ιούλ 06, 2021 10:34 am

yorgos έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 10:10 am
j-kidd13 έγραψε:

Νομίζω ότι η αξια του Οκάρο γύρω στα 700-800 θα έπρεπε να είναι, αλλά έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα μάλλον άλλου τύπου παίκτη θέλουμε. Εγώ για τον άσο δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία. Έχουμε γκαρντ Πέρι-Νέντο-Μέικον-Σαντ Ροος-ΛεΜπο και ουσιαστικά και τον Χεζόνια γιατί ο Πάπι θα είναι στο 3 την περισσότερη ώρα λογικά. Πού θα χωρέσει κι άλλο γκαρντ; Ή θα έρθει και θα κάθονται τα 500 χιλιάρικα του Κουβανού στον πάγκο; Μας λείπει ένα τεσσάρι με σουτ και βαρβάτο, να παίζει και στο 5, εκεί θα πέσει το όποιο μαρούλι, σιγά μη δώσουν το πακέτο για άαααααλλο ένα γκαρντ. Εκτός κι αν έχουμε έξτρα χρήμα και μας το κρύβουν, όπως τους ερπετάνθρωπους, οπότε και μας παίρνει να έχουμε ομάδα με βάθος 6άδας και δεν το έχουμε καταλάβει.
Δεν πιστευω οτι ο Πρίφτης θα πορευτεί με αυτή την σύνθεση στα γκαρντ,χωρίς έναν αξιόπιστο οργανωτή ακόμα.Να πάει μόνο με τον Πέρυ,που θα παίξει πρώτη φορά ευρωλίγκα στα 29 του?Να ήταν άλλος κόουτς,πχ ο Βόβορας πέρσυ που θα ήταν και λίγο yesmen, να το δεχτώ,αλλα απο ο Πρίφτης δεν πιστεύω οτι θα αφήσει την ομάδα έτσι,και σίγουρα δεν βλέπω να υπολογίζει στη θέση 1 τον Σαντ Ρος.
Πιστεύω οτι έστω και για λύση τύπου Ουολτερς,θα κανουμε προσθήκη πλευ μεικερ.
Δηλαδή ένα σχήμα κάπως έτσι
Ουολτερς ή αλλος-Περι-Μποχωριδης
Νεντοβιτς-Μεικον
Παπαπετρου-Σαντ Ρος
Βασικο 4-αναπληρωματικο 4
Παπαγιαννης-αναπληρωματικο 5
και μένει να δουμε αν θα μείνει ο Χεζόνια,γιατί στην περίπτωση αυτή μπορεί να αποκτηθεί ενας αναπληρωματικός ψηλός που θα καλύπτει και τις 2 θέσεις της φροντ λαιν,και να ερθει μετα ενας Καββαδας πχ για εξτρα λυση στο 5.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”