2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 06, 2021 10:49 am

j-kidd13 έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 10:34 am
yorgos έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 10:10 am

Νομίζω ότι η αξια του Οκάρο γύρω στα 700-800 θα έπρεπε να είναι, αλλά έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα μάλλον άλλου τύπου παίκτη θέλουμε. Εγώ για τον άσο δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία. Έχουμε γκαρντ Πέρι-Νέντο-Μέικον-Σαντ Ροος-ΛεΜπο και ουσιαστικά και τον Χεζόνια γιατί ο Πάπι θα είναι στο 3 την περισσότερη ώρα λογικά. Πού θα χωρέσει κι άλλο γκαρντ; Ή θα έρθει και θα κάθονται τα 500 χιλιάρικα του Κουβανού στον πάγκο; Μας λείπει ένα τεσσάρι με σουτ και βαρβάτο, να παίζει και στο 5, εκεί θα πέσει το όποιο μαρούλι, σιγά μη δώσουν το πακέτο για άαααααλλο ένα γκαρντ. Εκτός κι αν έχουμε έξτρα χρήμα και μας το κρύβουν, όπως τους ερπετάνθρωπους, οπότε και μας παίρνει να έχουμε ομάδα με βάθος 6άδας και δεν το έχουμε καταλάβει.
Δεν πιστευω οτι ο Πρίφτης θα πορευτεί με αυτή την σύνθεση στα γκαρντ,χωρίς έναν αξιόπιστο οργανωτή ακόμα.Να πάει μόνο με τον Πέρυ,που θα παίξει πρώτη φορά ευρωλίγκα στα 29 του?Να ήταν άλλος κόουτς,πχ ο Βόβορας πέρσυ που θα ήταν και λίγο yesmen, να το δεχτώ,αλλα απο ο Πρίφτης δεν πιστεύω οτι θα αφήσει την ομάδα έτσι,και σίγουρα δεν βλέπω να υπολογίζει στη θέση 1 τον Σαντ Ρος.
Πιστεύω οτι έστω και για λύση τύπου Ουολτερς,θα κανουμε προσθήκη πλευ μεικερ.
Δηλαδή ένα σχήμα κάπως έτσι
Ουολτερς ή αλλος-Περι-Μποχωριδης
Νεντοβιτς-Μεικον
Παπαπετρου-Σαντ Ρος
Βασικο 4-αναπληρωματικο 4
Παπαγιαννης-αναπληρωματικο 5
και μένει να δουμε αν θα μείνει ο Χεζόνια,γιατί στην περίπτωση αυτή μπορεί να αποκτηθεί ενας αναπληρωματικός ψηλός που θα καλύπτει και τις 2 θέσεις της φροντ λαιν,και να ερθει μετα ενας Καββαδας πχ για εξτρα λυση στο 5.
Το σχήμα σου είναι λειτουργικό αν και θες καλύτερο αμυντικό από Ουόλτερς αλλά είναι χωρίς Χεζόνια.
Με Χεζόνια κάποιος εκ των Πέρι, Μέικον, Σαντ Ρος θα πληρώνεται για να παίζει πεντάλεπτα.

Αφού έμεινε ο Παπαπέτρου και ο Σαντ Ρος προτιμώ να μην μείνει ο Χεζόνια και να πάει το πακέτο στο 1 και το 4.
Με τα 1-1,5 που θα κοστίσει παίρνεις Μπράουν και τα ρέστα τα ρίχνεις για καλύτερους ψηλούς.

Φοβάμαι μην χαθεί και ο Πρίφτης στην μετάφραση, στο να παίξει αυτό που θέλει αλλά αναγκαστικά προσαρμοζόμενος στις σταθερές μας.

Δηλαδή δεινόσαυρος βασικό 5αρι(δεν θυμάμαι ποτέ να είχε), αναγκαστικά παραμονή Σαντ Ρος που στο 3 τρακάρει κάπως σε χαρακτηριστικά με τον Παπαπέτρου που επίσης ήσουν αναγκασμένος να κρατήσεις.

Αν η παραμονή Νέντοβιτς έγινε επειδή δεν μπορείς να βρεις καλύτερο στα λεφτά του+οτι τον θέλει ο κόσμος και ας είναι μακριά από την φιλοσοφία του και μείνει και ο Χεζόνια για παρόμοιους λόγους αρχίζει να γίνεται πιο δύσκολο το να παίξει όπως παίζει τόσα χρόνια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 06, 2021 11:01 am

pan24 έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 10:49 am
j-kidd13 έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 10:34 am

Δεν πιστευω οτι ο Πρίφτης θα πορευτεί με αυτή την σύνθεση στα γκαρντ,χωρίς έναν αξιόπιστο οργανωτή ακόμα.Να πάει μόνο με τον Πέρυ,που θα παίξει πρώτη φορά ευρωλίγκα στα 29 του?Να ήταν άλλος κόουτς,πχ ο Βόβορας πέρσυ που θα ήταν και λίγο yesmen, να το δεχτώ,αλλα απο ο Πρίφτης δεν πιστεύω οτι θα αφήσει την ομάδα έτσι,και σίγουρα δεν βλέπω να υπολογίζει στη θέση 1 τον Σαντ Ρος.
Πιστεύω οτι έστω και για λύση τύπου Ουολτερς,θα κανουμε προσθήκη πλευ μεικερ.
Δηλαδή ένα σχήμα κάπως έτσι
Ουολτερς ή αλλος-Περι-Μποχωριδης
Νεντοβιτς-Μεικον
Παπαπετρου-Σαντ Ρος
Βασικο 4-αναπληρωματικο 4
Παπαγιαννης-αναπληρωματικο 5
και μένει να δουμε αν θα μείνει ο Χεζόνια,γιατί στην περίπτωση αυτή μπορεί να αποκτηθεί ενας αναπληρωματικός ψηλός που θα καλύπτει και τις 2 θέσεις της φροντ λαιν,και να ερθει μετα ενας Καββαδας πχ για εξτρα λυση στο 5.
Το σχήμα σου είναι λειτουργικό αν και θες καλύτερο αμυντικό από Ουόλτερς αλλά είναι χωρίς Χεζόνια.
Με Χεζόνια κάποιος εκ των Πέρι, Μέικον, Σαντ Ρος θα πληρώνεται για να παίζει πεντάλεπτα.

Αφού έμεινε ο Παπαπέτρου και ο Σαντ Ρος προτιμώ να μην μείνει ο Χεζόνια και να πάει το πακέτο στο 1 και το 4.
Με τα 1-1,5 που θα κοστίσει παίρνεις Μπράουν και τα ρέστα τα ρίχνεις για καλύτερους ψηλούς.

Φοβάμαι μην χαθεί και ο Πρίφτης στην μετάφραση, στο να παίξει αυτό που θέλει αλλά αναγκαστικά προσαρμοζόμενος στις σταθερές μας.

Δηλαδή δεινόσαυρος βασικό 5αρι(δεν θυμάμαι ποτέ να είχε), αναγκαστικά παραμονή Σαντ Ρος που στο 3 τρακάρει κάπως σε χαρακτηριστικά με τον Παπαπέτρου που επίσης ήσουν αναγκασμένος να κρατήσεις.

Αν η παραμονή Νέντοβιτς έγινε επειδή δεν μπορείς να βρεις καλύτερο στα λεφτά του+οτι τον θέλει ο κόσμος και ας είναι μακριά από την φιλοσοφία του και μείνει και ο Χεζόνια για παρόμοιους λόγους αρχίζει να γίνεται πιο δύσκολο το να παίξει όπως παίζει τόσα χρόνια.
Kαι με Χεζόνια βγαίνει διοτι τότε δεν θα αποκτηθεί αναπληρωματικό 4,χρόνο εκει θα πάρουν και ο Παπαπέτρου και ο Χεζονια,και σε αυτή την περίπτωση,πιθανότατα να κινηθούμε για μπακ απ 5 που θα μπορεί να πάρει και χρόνο και αυτός στο 4,συν έναν Καββαδά για συμπλήρωμα.

0
Redoctor_33

senior
Reactions: 259

Τρί Ιούλ 06, 2021 11:35 am

Πέραν νεντοβιτς και χεζονια θα ανανεώσει και παπι; Impressive
Ξέρετε ποσά; @billypao πάρε θέση

Αρκετά ενδιαφέρουσα η αύξηση μπάτζετ πάντως χωρίς ναναι γνωστό τι θα γίνει με γήπεδα κλπ. Ξανάνοιξε την κάνουλα ο ΔΠΓ τώρα που τελείωσε το μέχρι τέλους;

Επίσης βλέπω γκρινιάζετε ότι δεν θα παίζει άμυνα κανείς. Αλλά πιστεύω γενικά η άμυνα φτιάχνεται αν υπάρχει θέληση και ο Πριφτης γενικά θυμάμαι φτιάχνει καλά αμυντικά σύνολα. (οκ ο νεντοβιτς τρύπα θαναι και πάλι. Ακούστηκε ότι έχει όντως long Covid? @yorgos ,ή χιουμοριζεις;)

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Ιούλ 06, 2021 11:41 am

https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE% ... i-kai-gia/

Εδω γράφουν οτι ο Πρίφτης ζήτησε και την παραμονή Χεζόνια.

0
lifauth

Reactions: 2

Τρί Ιούλ 06, 2021 12:13 pm

:imnewhere:
1: smith, perry
2 : Nedo, maycon, μποχω
3: παπι, ρος, κασελ
3-4: μαντζουκας
4: λεντει, χουγκαζ
5: Παπαγιάννης, φλοιντ, καββαδας

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Ιούλ 06, 2021 12:21 pm

Αυτό.
Αυτό θα ήταν παουεριά.

Φαντάζομαι ότι η παραμονή του έγινε γιατί του έδωσαν ακόμη λιγότερα και ναι, στα 400 δε θα βρεις παίκτη με τέτοια ποιότητα, εκτός κι αν είναι κανένας 36χοντρος.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 06, 2021 12:30 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 11:01 am

Kαι με Χεζόνια βγαίνει διοτι τότε δεν θα αποκτηθεί αναπληρωματικό 4,χρόνο εκει θα πάρουν και ο Παπαπέτρου και ο Χεζονια,και σε αυτή την περίπτωση,πιθανότατα να κινηθούμε για μπακ απ 5 που θα μπορεί να πάρει και χρόνο και αυτός στο 4,συν έναν Καββαδά για συμπλήρωμα.
Μπορούν να παίξουν στο 4. Το θέμα είναι αν θέλουν. Μάλλον όχι.
Εκτός κι αν τους πείσει ο Πρίφτης και μαγκιά του αν το κάνει.
Εγώ πάντως Νέντοβιτς, Παπαπέτρου (τον περσινό που έπαιζε λες κι είναι κανείς σπουδαίος σουτέρ) και τον Χεζόνια δεν θα τους ήθελα στην ομάδα μου. Βρίσκουν τρομερά μεταξύ τους και στις θέσεις αλλά κυρίως στον τρόπο που παίζουν. Απορώ που δεν το βλέπετε οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί. Στα παιχνίδια που συνυπήρχαν, δεν τα πήγατε καλά.
Οκ, φέτος έχετε καλύτερο προπονητή, θα έχει κόσμο το ΟΑΚΑ (όπως όμως και τ΄άλλα γήπεδα που θα παίζετε εκτός). Ίδωμεν.
Είναι πάντως σημαντικό/ελπιδοφόρο ότι κρατήσατε Παπαπέτρου, πήρατε Πρίφτη και διώξατε Κάτας και Μπρέι.

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιούλ 06, 2021 1:29 pm

Μπάλντουιν,Περι
Νεντοβιτς, Μεικον, Μποχώ
Παπαπέτρου,Ροος, Κασέλ
Χεζονια, Χέις, Μαντζουκας
Παπαγιάννης, Λόιντ,Καββαδας
Δεν ξέρω για εσάς αλλά είμαι ικανοποιημένος με αυτό το ρόστερ και δεν μας βλέπω κομπάρσους πάλι φέτος.

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Τρί Ιούλ 06, 2021 2:20 pm

No Center-No Party έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 1:29 pm
Μπάλντουιν,Περι
Νεντοβιτς, Μεικον, Μποχώ
Παπαπέτρου,Ροος, Κασέλ
Χεζονια, Χέις, Μαντζουκας
Παπαγιάννης, Λόιντ,Καββαδας
Δεν ξέρω για εσάς αλλά είμαι ικανοποιημένος με αυτό το ρόστερ και δεν μας βλέπω κομπάρσους πάλι φέτος.
θα ηταν τρομερο ροστερ αλλα ολοι θα ηθελαν μια μπαλα. επισης ο μπολντουιν δεν ειναι για μας καθως θα παει κοντα 1,5 θεωρω, αλλα και ετσι να ειναι δεν θα τον ηθελα καθως παιζει για την παρτυ του. με αυτον τον παπι, τον νεντο και τον χεζονια, ποιος θα πρωτοσουταρε? 10 μπαλες θα θελαμε.

αντι του μπολντουιν, με λορενζο θεωρω θα ειμασταν τελεια.

για τους ψηλους αντι χειζ θα ηθελα 4-5αρι γιατι ο φλοιντ δεν μου γεμιζει το ματι και ο καββαδας πανω απο 7 λεπτα δεν μπορει ευρωλιγκα. λεντει ο τελειος αλλα δεν εχουμε το μπατζετ!

Τωρα οσον αφορα τον Φλοιντ επειδη και στην Λαρισα τον ειδα και λιγο Προμηθεα, πραγματικα θεωρω οτι δεν ειναι για ευρωλιγκα. Π.χ ο Ουαιλι ειναι 2 επιπεδα πανω. τον πηραμε με 100 χιλ θεωρω μονο και μονο για μας μεινουν λεφτα για τις αλλες θεσεις. αν γινει ετσι τοτε ειμαι θετικος, αν ομως παρουμε κανα ουολτερς ασσο τοτε δεν βγαινει το πραμα...

δεν ξερουμε και τι μπατζετ εχουμε κιολας.

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 06, 2021 3:31 pm

θα συμφωνησω φιλε tracy με το μπολντγουιν θα θελει ο καθενας οχι 10 100 μπαλες αλλα αν δεν ερθει ο λορετζο τι κανεις δε θα τον κοιταξεις μετα?ποιον να παρεις?για το φλοιντ απο βιντεακια οκ δεν μπορεις να δεις αν ο παικτης κανει αλλα μου εκανε εντυπωση ποσο γρηγορος κ το timing του στο μπλοκ μιλαμε κοβει πολυ ο τυπος!τωρα βεβαια αλλο ευρωλιγκα θελει εμπειρια ολοι θελαμε κατι αλλο αλλα ας ελπισουμε να μας βγει κ μας ενας ξενος!

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 06, 2021 3:38 pm

Γιατι Καββαδα ρε παιδια? Να μην κάνουμε ένα all in της τελευταίας στιγμής στο Κώστα Αντετοκουμπο? Εκτός αν ειναι ήδη πολύ αργά... αλλα ξέρει για την ομαδα απτον αδελφό του και θα έχει σίγουρα καλύτερο ρόλο και αρα πιο πολλές πιθανότητες να φανεί, ώστε να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

ΥΓ. Για Floyd δεν εχει κάνεις καλή γνώμη? Είναι όντως χειρότερος του Ουιλι? Οταν έλεγα εγώ για Blackshear τον φοβόμασταν, Floyd τωρα ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο. Εγω θα επελεγα με τα χίλια τον Hicks πάντως!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 06, 2021 3:50 pm

JohnnyPao έγραψε:
Γιατι Καββαδα ρε παιδια? Να μην κάνουμε ένα all in της τελευταίας στιγμής στο Κώστα Αντετοκουμπο? Εκτός αν ειναι ήδη πολύ αργά... αλλα ξέρει για την ομαδα απτον αδελφό του και θα έχει σίγουρα καλύτερο ρόλο και αρα πιο πολλές πιθανότητες να φανεί, ώστε να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

ΥΓ. Για Floyd δεν εχει κάνεις καλή γνώμη? Είναι όντως χειρότερος του Ουιλι? Οταν έλεγα εγώ για Blackshear τον φοβόμασταν, Floyd τωρα ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο. Εγω θα επελεγα με τα χίλια τον Hicks πάντως!
Μάλλον τον έχουμε ήδη χάσει τον Κώστα ή θέλει να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για NBA.

Ο Floyd είναι δουλευταράς, στην Πάτρα το λένε ακόμα, αλλά μου φαίνεται απίθανο να έχει βελτιωθεί τόσο σε ένα χρόνο που να μπορεί να δώσει 10-15' λεπτά στην Ευρωλίγκα όταν δεν μπορούσε να σταθεί στον Προμηθέα σε τέτοιο ρόλο.

Ίσως να μην πειράζει αν πάρουμε ένα 4-5αρι επιπέδου Σίνγκλετον. Θα πάρουμε όμως;

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Τρί Ιούλ 06, 2021 4:01 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 3:50 pm
JohnnyPao έγραψε:

Μάλλον τον έχουμε ήδη χάσει τον Κώστα ή θέλει να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για NBA.

Ο Floyd είναι δουλευταράς, στην Πάτρα το λένε ακόμα, αλλά μου φαίνεται απίθανο να έχει βελτιωθεί τόσο σε ένα χρόνο που να μπορεί να δώσει 10-15' λεπτά στην Ευρωλίγκα όταν δεν μπορούσε να σταθεί στον Προμηθέα σε τέτοιο ρόλο.

Ίσως να μην πειράζει αν πάρουμε ένα 4-5αρι επιπέδου Σίνγκλετον. Θα πάρουμε όμως;
Φιλε Τζονυ, ναι ο Φλουντ ειναι κατα πολυ χειροτερος του Ουαιλι, αλλωστε για αυτο τον πηραμε και με 100 χιλ. Το μονο καλο με Φλουντ ειναι οτι κανει μονο 2-3 καλα πραγματα αλλα μπορει να τα εξελιξει σε πολυ καλο βαθμο. Μιλαω για αθλητικοτητα, αλμα, ταπες και πικ εν ρολ στο alley hoop. μπορει να γινει σπεσιαλιστας δηλαδη σε αυτα.

ομως δεν ξερω αν μπορει να σταθει σε ευρωλιγκα ο συγκεκριμενος δυστυχως. Ο καβαδας θα ερθει γιατι και αυτος για 100 χιλ ειναι, ενω ο Κωστας θεωρω οτι κατω απο 300 με τιποτα! ασε που μπορει να εχει κλεισει και οσφπ ηδη!

Φιλε Παν, αν ηταν να παρουμε ενα σεντερ με 400 χιλ και κανα 4αρι με 600-650 οπως λενε οτι δινουν σε οκαρο, τοτε αν δωσουμε 100 σε φλοιντ και κοντα ενα μυριο σε ενα 4-5αρι, τοτε ιδια λεφτα ειναι. Βεβαια δεν ξερουμε οτι αν μεινει ο μαριο τοτε μπορει να πρεπει να παρουμε φλουντ με 100 ωστε να μπορεσουμε να παρουμε 4αρι με 600 χιλ.

Θα δουμε πως θα παει, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουμε πολυ καλο 4-5αρι τωρα γιατι ο Φλουντ δεν μπορει να δωσει σταθερα 10-15 λεπτα ευρωλιγκα σιγουρα!!!

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Τρί Ιούλ 06, 2021 4:12 pm

πως σας ηρθε για Baldwin? κερδισαν κανα τζοκερ εκει στην καε?

ο floyd εχει στοιχεια που θελουμε αλλα δεν εχω ιδεα πως θα ανταπεξελθει στην ευρωλιγκα.

στο 4 ο hayes ποσο να κανει? ο walkup πηρε 700, ειναι δυνατον ο hayes να θελει πολυ παραπανω?

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 06, 2021 4:56 pm

Η παραμονή Παπαπέτρου είναι μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό.
Όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο. Ούτε μονάχα για τη διατήρηση του αρχηγού στη θέση του.
Μα κυρίως για το γεγονός ότι για να μείνει (σχετικά νωρίς, χωρίς να τραβήξει σε βάθος, περιμένοντας κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό π.χ σε περίπτωση που φύγουν ξαφνικά για ΝΒΑ οι Σιλντς και Κλάιμπερν :wink: ) πήρε κάποιες εγγυήσεις αναφορικά με το μπάτζετ και κυρίως με τις βλέψεις που έχουν για την επόμενη 2ετία, στην ΚΑΕ.

Θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο για την παραμονή Νέντοβιτς αλλά και Χεζόνια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”