2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο με τους χρόνους του Χεζονια λύνεται με το να μην πάρουμε Μεικον τελικά και να μην κρατήσουμε τον Ρος. Με 300χιλ απτον εναν και 500χιλ απτον αλλον φέρνεις τον Χολινς ή τον Χίλιαρντ στο 2/3 κι ολα μπόμπα! Αν δεν γίνει αυτό και μεινει ο Κροατης τοτε θα πρέπει να παιζει αποκλειστικά στο 4 και μόνο σε περίπτωση τραυματισμού στο 3.Lapro13 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 07, 2021 8:03 pmΣαν να ξεκαθαριζει λιγο το τοπιο, κλεισαμε Φλουντ και Μεικον σημερα.
Μεταγραφη-Περυ-Μποχωριδης
Νεντο-Μεικον
Παπαπετρου-Χεζονια-Σαντ Ρος
Μεταγραφη-Χεζονια
Παπαγιαννης-Φλουντ-Μεταγραφη Ελληνα
Δεν νομιζω να χωρανε και Παπ και Χεζονια παντως. Ξερω γω, σε αλλες εποχες σιγουρα αλλα να δινεις το 1/3 του μπατζετ στην θεση 3 δεν στεκει. Εκτος αν ο Πριφτης εχει συζητησει με Χρζονια να παιζει ενα 10λεπτο στο 4. Οσο να ναι κανει κλικ στον κοσμο, και στο ΟΑΚΑ θα κανει οργια. Και ο Σαντ Ρος που θα παιζει του χρονου; Στο 2-3 η’ θα παιρνει λεπτα και στον ασσο;
Μενει να δουμε τι μεταγραφες θα γινουν στους βασικους στη θεση 1 και 4.
Βασικος Ασσος , Περι
Χολινς(2/3) , Νεντοβιτς , Μποχωριδης
Παπαπετρου , Κασελακης
Χεζονια(4/3) , Μπλακσιρ(4/5) , Ματζουκας
Παπαγιαννης , Φλοιντ
+Διπλαρος και ιδανικα Κώστας Αντετοκουμπο. Μια χαρα ομαδουλα θα ταν. Κι αν έχουμε περισσότερα λεφτά τοτε θα μου έκανε αντι του Blackshear και ο Rashawn Thomas που έγραψα πριν. Καλος κι ο Εμπαγιε που έγραψε ο basket αλλα νομίζω θέλουμε καποιον που να 5αριζει περισσότερο αν μείνει ο Χεζονια - ενω αν ΔΕΝ μενει θα θελουμε σίγουρα κάτι πιο ποιοτικο (πχ Καλινιτς).
Για βασικο ασο λεω τον Jaleen Smith , αν δεν σκάσει καμια καλή περίπτωση απο Αμερική ή Κίνα. Ο Μπαλντουιν ειναι πολυ κοντά στη Μπασκονια λενε.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θα διαφωνήσω για τον Χουπφελας , τα λέγαμε και τοτε. Κι εγω δεν το έγραψα για να μεταφέρω τις μπασκετικες του αναλύσεις αλλά επειδή σίγουρα ξέρει τι συμβαίνει εκεί γύρω στη ΚΑΕ, άρα για να λεει πως Bray και Hezonja ΛΟΓΙΚΑ δεν μενουν, εε τοτε κατά πάσα πιθανότητα είναι ήδη παρελθόν και οι δυο τους.basket72 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 07, 2021 5:43 pmΠαιδιά οι περισσότεροι παίκτες της Χίμκι έριξαν κασέ, ακόμα κι ο Μπούκερ κι ο Μίκι που ήταν από τους διακριθέντες. Πόσο μάλλον ο Λεττονός πλάγιος που θα έχει κι άλλον έναν χρόνο στις πλάτες του. Σταθερή πρόταση για σας (και φέτος) και νομίζω μάλιστα ότι είναι καλή σχέση τιμής- προσφοράς.
Johnypao ο χουπφέλλας όχι μόνο πρότεινε σταθερά τον Σαντ Ρόος εκείνες τις μέρες αλλά σα να τον προώθησε κιόλας. Η περσινή σας περιφέρεια ήταν όλη δικιά του : Νέντοβιτς, Μακ, Σαντ Ρόος ενώ πρότεινε σταθερά και τον Λάπρο- άλλο αν δεν του έκατσε.
Τα είχα πει και πέρσι 2-3 φορές. Ο χουπφέλλας έχει 99% επαγγελματικού τύπου σχέση με την πράσινη ΚΑΕ. Δεν είναι ο δημοσιογράφος ή ο χομπίστας που λέει ονόματα και παίζει να τα πετύχει. :
Οι περισσότερες του προτάσεις, δεν σας έχουν βγει σε καλό πάντως. Αν δεν κάνω λάθος τα είχαμε πει και πέρσι οι 2 μας επ' αυτού.Οπότε, συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι.
0
ΠΟλύ σωστά τα λες, γι' αυτό και στη μέση κάπου της συγγραφής του ποστ μου, θυμήθηκα ότι τα έχουμε ξαναπεί και ζήτησα συγγνώμη, αν επαναλαμβάνομαι.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 07, 2021 10:36 pm[
Δεν θα διαφωνήσω για τον Χουπφελας , τα λέγαμε και τοτε. Κι εγω δεν το έγραψα για να μεταφέρω τις μπασκετικες του αναλύσεις αλλά επειδή σίγουρα ξέρει τι συμβαίνει εκεί γύρω στη ΚΑΕ, άρα για να λεει πως Bray και Hezonja ΛΟΓΙΚΑ δεν μενουν, εε τοτε κατά πάσα πιθανότητα είναι ήδη παρελθόν και οι δυο τους.
Καλή εξέλιξη για σας αν φύγουν Μπρέι και Χεζόνια.
* Koίτα να δεις που δεν πέρασαν 3-4 μέρες και να που πάτε για τον Χασιέλ Ριβέρο για το 4 σας.

ΚΑι τον καφέ λέμεεεεεεεεεε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τετ Ιούλ 07, 2021 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE% ... ero-o-pri/
Μπραβο και στον συμφουρμιτη που έφτιαξε ένα ανάλογο ροστερ τις προάλλες. Δεν θυμάμαι ποιος. Και προσωπική μου δικαίωση αν συμβεί με Rivero για τον οποίο γράφω εδώ και καιρό.
Μπραβο και στον συμφουρμιτη που έφτιαξε ένα ανάλογο ροστερ τις προάλλες. Δεν θυμάμαι ποιος. Και προσωπική μου δικαίωση αν συμβεί με Rivero για τον οποίο γράφω εδώ και καιρό.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχεις δικιο και ακόμη για το 5 τον βλέπω περισσότερο, οντως σε ρόλο Μπεντιλ φαίνεται να τον θέλουμε (μπορει να γινει πολύ καλύτερος ο Κουβανός) , μακάρι να έχεις δίκιο και να είναι εξίσου καλος και στις δυο θέσεις των ψηλών. Για τον Ντ. Τόμπσον μην με σκας.. συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες και τρελαίνομαι που δεν τον προσεγγισαμε, μαρεσει τοσο που θα τον σκεφτόμουν μεχρι και για πρώτο μας ασο. Μεταξύ αυτού και του Σμιθ θα ήμουν άλλωστε αν δεν προκύψει καμια καλή περίπτωση απο Αμερική ή Κίνα.
Αν ολοκληρωθεί του Rivero και του Okaro λοιπον καταλήγουμε στην εξής ομαδα :
Ασσος , Perry
Nedovic , Macon , Bochoridis
Papapetrou , SantRoss(3/2)
White , Rivero(4/5) , Kaselakis
Papagiannis , Floyd
+Ματζουκας, Διπλαρος για Α1 και ο Χουκγαζ δανεικός.
Που χωράει εδω ο Hezonja ομως? Μάλλον θα πέσει μέσα ο χουπφελας λοιπόν.. εμενα με εναν καλο ασο δεν θα με χαλούσε καθόλου η παραπάνω ομαδα.
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εμενα παντως το φλοιντ-ριβερο δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου. και αν παμε ετσι οπως λενε και ο ασσος μας δεν ειναι τοπ αμυντικος και αθλητικος, τοτε στην αμυνα θα ειμαστε οι χειροτεροι.
χιλιες φορες να εμενε ο μαριο αντι του νεντο παντως εστω και αν αντι μεικον να ειχαμε Έλληνα.
αν κλεισουμε το ροστερ μας οπως λένε δεν θα μου αρεσει καθολου καιως μαζευονται απειροι κοντοί χωρις κανενας να ειναι καλος αμυντικος, χωρις κανενας να κανει την διαφορα και χωρις κανενας να εχει διαφορετικο στυλ παιχνιδιου εκτος απο να παιζει μονος του και ολοι σας.
τουλαχιστον περσυ ειμασταν και φουλ δυνατοι στους ψηλους και παιρναμε τα ριμπαουντ, τωρα αν παμε με ριβερο φλοιντ δυσκολα και αυτο.
δεν ξερω αλλα φτιαχνεται μια ομαδα που απο εκει που ηθελε μονο δυο ασσους και εναν σκορερ σουτερ στο δυο, τωρα να εχει σκορερ στους κοντους αλλα να χανει ολη την σκληραδα και δυναμη που ειχε κατω απο την ρακετα.
θα δειξει βέβαια οταν ολοκληρωθεί το ροστερ. τωρα λογικα θα παρουν και καβαδα γιατι δεν βγαίνει για α1 καθολου.
χιλιες φορες να εμενε ο μαριο αντι του νεντο παντως εστω και αν αντι μεικον να ειχαμε Έλληνα.
αν κλεισουμε το ροστερ μας οπως λένε δεν θα μου αρεσει καθολου καιως μαζευονται απειροι κοντοί χωρις κανενας να ειναι καλος αμυντικος, χωρις κανενας να κανει την διαφορα και χωρις κανενας να εχει διαφορετικο στυλ παιχνιδιου εκτος απο να παιζει μονος του και ολοι σας.
τουλαχιστον περσυ ειμασταν και φουλ δυνατοι στους ψηλους και παιρναμε τα ριμπαουντ, τωρα αν παμε με ριβερο φλοιντ δυσκολα και αυτο.
δεν ξερω αλλα φτιαχνεται μια ομαδα που απο εκει που ηθελε μονο δυο ασσους και εναν σκορερ σουτερ στο δυο, τωρα να εχει σκορερ στους κοντους αλλα να χανει ολη την σκληραδα και δυναμη που ειχε κατω απο την ρακετα.
θα δειξει βέβαια οταν ολοκληρωθεί το ροστερ. τωρα λογικα θα παρουν και καβαδα γιατι δεν βγαίνει για α1 καθολου.
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για Ριβερο κοίταξα τα ματς του στο ισπανικό και δεν είναι καθόλου σταθερός, ούτε να έχει κάποιο συγκεκριμένο ατού.Στα δυνατά ματς ήταν άφαντος εξαιρώντας 2 ματσάκια ένα με Μπασκονια και ένα με Ρεάλ που έπαιξε ικανοποιητικά.
Ένα γρήγορο τσεκαρισμα στις μέχρι τούδε μεταγραφες και ανανεώσεις-η πιθανές ανανεωσεις- ο Πριφτης τα πάει σχετικά καλά...μέχρι να δούμε τις επόμενες κινήσεις του.
1)Πήρε ένα μπακ απ "ασσο" με εμπειρία στο eurocup και σχετικά καλά χαρακτηριστικά,τον Περι που δεν τον λες και άχρηστο,κάθε άλλο!!!
2)Πήρε ένα 5αρι μπακ απ που στις τάπες και γύρω από την στεφάνι φαίνεται αρκετά δυναμικός,τον Φλοιντ .Τον ήθελε και ο Σφαιροπουλος μέχρι κάποιο σημείο αλλά πήγε στην σιγουρατζα του Ρεινολντς.Καλη κίνηση με όσα τουλάχιστο είδα σε βίντεο και στατιστικά.
3)ανανέωσε--κακώς κατ' εμέ- τον Νεντοβιτς αλλά δέχομαι το σκεπτικό του να έχει ένα βασικο σκόρερ οταν κωλαει η ομαδα (και από πίσω του έναν ιδιου στυλ σκορερ τον Μεικον).Αδυνατα σημεία και των δύο η άμυνα. Προφανώς αυτοί οι δύο και ο Σαντ Ροος καλύπτουν το 2.Είναι επομένως αναβάθμιση σε αυτήν την θέση.
4)Μάλλον πάει καλά το πράγμα με Παπαπέτρου,Κασελακη,Μποχωριδη .Επομένως καλά και αυτά.
5)Δεν ξέρω αν θα κρατήσει Χεζονια αλλά ελπίζω.Αν τραυματιστεί ο Παπαπέτρου δεν έχεις θέμα στο 3 και θα τον βάλει λογικά ένα δεκάλεπτο στο 4.Αν το 5αρι η το 4-5αρο κάνει καλή δουλειά στην ρακετα δεν πιστεύω να χουμε θέμα,αν και κάτι μου λέει ότι θα παίξει το 10 λεπτό ο Παπαπέτρου
.Περιφερειακα είναι ωραίος ο Μάριο και θα έχει αβαντάζ σε σχέση με βαριά 4αρια.
6)Η αναμονή του στο θέμα του "ασσου"μαλλον ακυρώνει σκέψεις σοφτ παίχτη πχ Γουολτερς.Σωστο σκεπτικό όταν έχεις σουτ παίχτες στο 2.Αναμένουμε εξελληξεις...
7)Τέλος το 4αρι που ήθελε ήταν περισσότερο ρακετας (αν ερχόταν ο Χερβει) για να στηρίξει τον Παπαγιάννη που δεν τοποθετείται καλά σε αυτήν και αυτό με βρίσκει σύμφωνο.Καλυτερα ένα 4-5αρι...Η ακόμα καλύτερα 5-4αρι με ποικιλια κινησεων (και οχι μαπ καθαρο οπως ο Φλουντ)παρα περιφερειακό από την στιγμή που θα χουμε έναν εκ των Παπαπετρου-Χεζονια.Απλα η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική και όχι λαχείο.Να έχει δώσει κάποια μακροχρόνια δείγματα γραφής.Σιγουρα υπάρχει τέτοιος παίχτης.Υπομονη.
Με αυτά και με αυτά χρειαζόμαστε 4 ακομα :"ασσο" , 2 παίχτες που να παίζουν στο 4 και τελος ορθως Καββαδα που θα ήθελα να δω ζευγάρι με δυναμικό" 4αρι" ρακέτας και όχι Παπαπέτρου η Χεζονια στο 4.
Ένα γρήγορο τσεκαρισμα στις μέχρι τούδε μεταγραφες και ανανεώσεις-η πιθανές ανανεωσεις- ο Πριφτης τα πάει σχετικά καλά...μέχρι να δούμε τις επόμενες κινήσεις του.
1)Πήρε ένα μπακ απ "ασσο" με εμπειρία στο eurocup και σχετικά καλά χαρακτηριστικά,τον Περι που δεν τον λες και άχρηστο,κάθε άλλο!!!
2)Πήρε ένα 5αρι μπακ απ που στις τάπες και γύρω από την στεφάνι φαίνεται αρκετά δυναμικός,τον Φλοιντ .Τον ήθελε και ο Σφαιροπουλος μέχρι κάποιο σημείο αλλά πήγε στην σιγουρατζα του Ρεινολντς.Καλη κίνηση με όσα τουλάχιστο είδα σε βίντεο και στατιστικά.
3)ανανέωσε--κακώς κατ' εμέ- τον Νεντοβιτς αλλά δέχομαι το σκεπτικό του να έχει ένα βασικο σκόρερ οταν κωλαει η ομαδα (και από πίσω του έναν ιδιου στυλ σκορερ τον Μεικον).Αδυνατα σημεία και των δύο η άμυνα. Προφανώς αυτοί οι δύο και ο Σαντ Ροος καλύπτουν το 2.Είναι επομένως αναβάθμιση σε αυτήν την θέση.
4)Μάλλον πάει καλά το πράγμα με Παπαπέτρου,Κασελακη,Μποχωριδη .Επομένως καλά και αυτά.
5)Δεν ξέρω αν θα κρατήσει Χεζονια αλλά ελπίζω.Αν τραυματιστεί ο Παπαπέτρου δεν έχεις θέμα στο 3 και θα τον βάλει λογικά ένα δεκάλεπτο στο 4.Αν το 5αρι η το 4-5αρο κάνει καλή δουλειά στην ρακετα δεν πιστεύω να χουμε θέμα,αν και κάτι μου λέει ότι θα παίξει το 10 λεπτό ο Παπαπέτρου
6)Η αναμονή του στο θέμα του "ασσου"μαλλον ακυρώνει σκέψεις σοφτ παίχτη πχ Γουολτερς.Σωστο σκεπτικό όταν έχεις σουτ παίχτες στο 2.Αναμένουμε εξελληξεις...
7)Τέλος το 4αρι που ήθελε ήταν περισσότερο ρακετας (αν ερχόταν ο Χερβει) για να στηρίξει τον Παπαγιάννη που δεν τοποθετείται καλά σε αυτήν και αυτό με βρίσκει σύμφωνο.Καλυτερα ένα 4-5αρι...Η ακόμα καλύτερα 5-4αρι με ποικιλια κινησεων (και οχι μαπ καθαρο οπως ο Φλουντ)παρα περιφερειακό από την στιγμή που θα χουμε έναν εκ των Παπαπετρου-Χεζονια.Απλα η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική και όχι λαχείο.Να έχει δώσει κάποια μακροχρόνια δείγματα γραφής.Σιγουρα υπάρχει τέτοιος παίχτης.Υπομονη.
Με αυτά και με αυτά χρειαζόμαστε 4 ακομα :"ασσο" , 2 παίχτες που να παίζουν στο 4 και τελος ορθως Καββαδα που θα ήθελα να δω ζευγάρι με δυναμικό" 4αρι" ρακέτας και όχι Παπαπέτρου η Χεζονια στο 4.
0