2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 08, 2021 12:55 pm

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 08, 2021 1:38 pm

κοιτα απο τα βιντεακια δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα ολοι καλοι φαινονται!φαινεται δυναμιτης μεσα στο καλαθι!εχει καλες κινησεις κ σιγουρα φαινεται καλυτερος του μπεντιλ!βεβαια αλλο ευρωλιγκα!πρεπει να ρισκαρουμε αφου δεν εχουμε λεφτα!μακαρι να γινει αυτο που ακουγεται με ριβερο οκαρο η ριβερο χειζ!τωρα ποσους ξενους θα εχουμε δε ξερω!μαζευονται πολλοι κ ο χεζονια τι θα γινει με αυτον?

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 08, 2021 1:55 pm

δεν ξερω αλλα μονο σε εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο ριβερο? δεν εχει και καποια τρελη αθλητικοτητα, ουτε καλο σουτ εχει για 4αρι και γενικα μου φαινεται αργος για 4αρι. και ουτε τρελενομαι με τα νουμερα του. Στο λιγο που τον εχω δει δεν με ενθουσιασε.

Ο μπεντιλ πολυ πιο δυνατος και γυμνασμενος και γενικα λογο στυλ παιχνιδιου επαιρνε και αλλο βελτιωση, καθως το θεμα του ηταν κυριως η αντιληψη, ενω και το σουτ του το βελτιωνε.

0
Manos97

Reactions: 15
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 08, 2021 2:49 pm

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Ιούλ 08, 2021 1:55 pm
δεν ξερω αλλα μονο σε εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο ριβερο? δεν εχει και καποια τρελη αθλητικοτητα, ουτε καλο σουτ εχει για 4αρι και γενικα μου φαινεται αργος για 4αρι. και ουτε τρελενομαι με τα νουμερα του. Στο λιγο που τον εχω δει δεν με ενθουσιασε.

Ο μπεντιλ πολυ πιο δυνατος και γυμνασμενος και γενικα λογο στυλ παιχνιδιου επαιρνε και αλλο βελτιωση, καθως το θεμα του ηταν κυριως η αντιληψη, ενω και το σουτ του το βελτιωνε.
Ούτε εμένα μου έκανε το κλικ.. Θα προτιμούσα να είχε μείνει ο Μπεν και να ερχόταν παίκτης δοκιμασμένος (Ντεσον Τόμας).. Τώρα δύσκολο θεωρώ να πάμε με Τόμας (εκτός αν δνε μείνει ο χεζονια)

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 08, 2021 3:45 pm

Αν ο Ριβέρο είναι το 4-5αρι που θα παίζει τον ρόλο της πρώτης αλλαγής στο 4-5 και ο πρώτος είναι ο Χέιζ είναι οκ.

Αν ο πρώτος είναι ο Οκάρο δεν είμαστε οκ γιατί ποιος θα σουτάρει.
Σε περίπτωση που ο Ριβέρο είναι ο βασικός εκεί οκ, δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

Θα δείξει.

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 08, 2021 3:47 pm

Αν έλειπαν Ααρον Γουαιτ και Μπεντιλ δεν θα χτυπούσαν τετοιους αριθμους Μιτογλου και Παπαγιάννης που ουδέποτε κυριάρχησαν σε ματς Ευρωλίγκας στην ρακετα.Ειδικα Παπατζον πρέπει να τελειώνει ο μύθος για σούπερ σέντερ και ξενοισια.Εχει βελτιωθεί τονους αλλά δεν τον λες εγγύηση.Εγω παίρνω πάντα σαν μεζούρα τα ματς με αιώνιο.Ποτε δεν επικράτησαμε χάριν του Παπατζον στην ρακετα!!!!. .....Ραντουλιτσα,Γκιστ,Λασμε ,Μπατίστ κλπκλπ ολα αυτά τα χρόνια είχαν κυρίαρχους ρόλους στην ρακετα.Επομενως χρειαζόμαστε ένα σοβαρό παίχτη στο 4-5 Η 5-4 καλύτερα,...ένα mix Γκιστ-Μπατιστ lol και δεν κάνω πλάκα.

Επίσης θα ήθελα και ένα παίχτη στυλ Κοστελλο,Barthel....Ο Pierre Pellos θα ήταν πολύ καλή προσθήκη στο 4 σε μια αθλητική 5αδα.Εξασφαλιζει αρκετά ριμπάουντ και δώρο στην ρακετα.Το ιδανικό βέβαια στην παρούσα φάση της ομαδας θα ήταν ένας Φωτσης και ένας Τσατσαρης στο 4 αλλά πάνε αυτές οι εποχεςlol

Θα σκεφτόμουν Κουζελογλου αντί Καββαδα αρκετα.... με δώρο ένα 5-4αρι ρακετας στυλ Κοστελλο (+βοήθεια από Παπαπέτρου 10 λεπτά στο 4. αν χρειαστει)

.........-Perry
Nedovic-Macon -ΣαντΡοος
Παπαπετρου-Hezonja
φθηνό στυλ Polonara-Κουζελογλου
Pierre Pelos
Παπαγιάννης-Floyd

Μποχωριδης
Κασελακης

14 παιχτες 6 ελληνες

0
Manos97

Πέμ Ιούλ 08, 2021 4:04 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 08, 2021 3:45 pm
Αν ο Ριβέρο είναι το 4-5αρι που θα παίζει τον ρόλο της πρώτης αλλαγής στο 4-5 και ο πρώτος είναι ο Χέιζ είναι οκ.

Αν ο πρώτος είναι ο Οκάρο δεν είμαστε οκ γιατί ποιος θα σουτάρει.
Σε περίπτωση που ο Ριβέρο είναι ο βασικός εκεί οκ, δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

Θα δείξει.
Εγώ θεωρώ ότι ο οκαρο έχει καλύτερο σουτ από χειζ φίλε..

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Ιούλ 08, 2021 4:05 pm

Να πω και γω τη γνώμη μου λίγο πιο αναλυτικά για τον Rivero λοιπον... καταρχας είναι πολυ θετικό που ο συμπατριώτης του ο Sant Ross βρίσκεται ήδη έναν χρόνο στην ομαδα, θα κάνει πολύ καλό και στους δυο η συνύπαρξη τους την επομενη σεζον. Ο Jasiel κατα τα αλλα μου αρέσει πάρα πολύ σαν παιχτης, μου θυμίζει αρκετά τον Batiste σε στυλ, δεν ειναι και πολύ ψηλος αλλα τρομερα ογκώδης με μεγάλες πλάτες, εχει πολύ καλά τελειώματα κοντά στη ρακέτα και γενικα εχει ωραίες κινήσεις στο ποστ. Εχει και γλυκό σουτακι απο μέση και (κάπως) απο μακρινή απόσταση. Και στην άμυνα είναι μια χαρά γενικα, σπρώχνεται δυσκολα και δεν τον περνάνε εύκολα στα ποδια (για 5αρι). Νομίζω πως αν και μεγαλύτερος ηλικιακά απτον Bentil εχει αρκετά μεγαλύτερο ταβάνι - winning mentality και καλο μπασκετικο IQ. Κάπου εδώ όμως αρχίζουν οι προβληματισμοι μου, εγω τον Riverο θα τον ηθελα με τα χίλια ως μπακαπ του Παπαγιαννη, να μπαίνει 15-20 λεπτα στη θεση 5 με ενα αθλητικό 4αρι διπλα του (πχ Blackshear) , να δινει σουτ , παιχνιδι στο ποστ και καλές άμυνες. Ως 4αρι ομως υπάρχει θέμα, εχει παρα πολυ μέτριο σουτ για 4αρι ενω ειναι και αρκετά αργός, αν είχε δίπλα του τον Davis της Μπαρτσα δεν θα το σκεφτόμουν αλλα ένα δίδυμο Rivero-Παπαγιαννης θα είναι πολύ προβληματικό αμυντικα. Ενώ και επιθετικά θα εχουμε σοβαρο θέμα με το spacing.. με τον Floyd να εχει υπογράψει, ο Rivero θα πρέπει να παιζει σχεδόν αποκλειστικά στο 4 και ακριβώς για αυτό τον λόγο με βαριά καρδιά θα πω ότι δεν τον θελω στην ομαδα και θα προτιμούσα τον Blackshear (4/5αρι κι αυτος) πολυ πιο αθλητικός και mobile , μια χαρά για διπλα στον Παπαγιαννη παρα το μέτριο σουτ του , με πολυ καλη πασα κι ολας, ξερει και τον Floyd (+ότι είναι πιο φθηνός). Δηλαδή ιδανικα θα θελα αυτή την σύνθεση στη Frontline μας :

Βασικο 4αρι , Blackshear , Kaselakis
Papagiannis , Rivero

Επιμένω, πήραμε τον λάθος παιχτη απτην Γκιλμποα Γκαλιλ, τωρα απτους παραπάνω αν πρεπει να αλλάξω κάποιον με τον Floyd (που εχει υπογράψει) αυτος θα ήταν μάλλον ο Rivero. Τωρα για βασικο 4αρι αν θα είναι ο Hayes, o Okaro ή ο Hezonja το βλέπουμε...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Πέμ Ιούλ 08, 2021 4:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Πέμ Ιούλ 08, 2021 4:06 pm

ακουγεται κι ο jaleen smith. φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση αλλα για πρωτο πλειμεικερ μου φαινεται καπως. βεβαια απο τα περσινα χαλια, χειροτεροι δεν θα μαστε. απο γουολτερς τον προτιμω.

2
2 Εικόνα
Tracy Mac

allstar

Πέμ Ιούλ 08, 2021 4:33 pm

irving έγραψε:
Πέμ Ιούλ 08, 2021 4:06 pm
ακουγεται κι ο jaleen smith. φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση αλλα για πρωτο πλειμεικερ μου φαινεται καπως. βεβαια απο τα περσινα χαλια, χειροτεροι δεν θα μαστε. απο γουολτερς τον προτιμω.
550 χιλ δολλαρια λενε θελει. τι να πω δεν ξερω. τουλαχιστον θα εχουμε 2 ασσους φετος απο το τιποτα του περσυ. και φυσικα παντα υπαρχει η περιπτωση να σου βγει παικταρα!

στους ψηλους παντως δεν μου αρεσει καθολου οπως παμε. ο φλοιντ ειπαμε δεν κανει για μπακ απ σεντερ, ενω ο ριβερο για 4αρι δεν μπορει καθολου. το καλο με τον κουβανο ειναι οτι εχει αρκετα υψηλο μπαι αουτ οποτε δεν τον βλεπω να ερχεται.

τωρα για βασικο 4αρι δεν ξερω αλλα αν μεινει ο μαριο τοτε αυτος θα ειναι το βασικο 4αρι.

Γενικοτερα πολυ μπερδεμα η φαση με μαριο-μεικον-νεντο-βασικο 4αρι-φλοιντ-ριβερο. ή που θα τους παρουμε ολους ή που ενας απο ολους αυτους δεν θα ερθει...

0
Manos97

Πέμ Ιούλ 08, 2021 5:07 pm

Από που προκύπτει η μετατόπιση του χεζονια στο 4; αμυντικά θα είναι μεγάλη τρύπα κ δν νομίζω ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία τ Πρίφτη (ως 4αρι).. Μακάρι να μείνει ο άρρωστος γτ θα βοηθήσει (αγωνιστικά και μη) ☘️

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Ιούλ 08, 2021 5:21 pm

Manos97 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 08, 2021 5:07 pm
Από που προκύπτει η μετατόπιση του χεζονια στο 4; αμυντικά θα είναι μεγάλη τρύπα κ δν νομίζω ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία τ Πρίφτη (ως 4αρι).. Μακάρι να μείνει ο άρρωστος γτ θα βοηθήσει (αγωνιστικά και μη) ☘️
Δεν υπάρχει αλλου χώρος. Στο 3 θα παιρνει 25-28 λεπτα ο Παπαπετρου και τα υπόλοιπα ο Ρος (ο οποίος θα παιρνει και κανα 5λεπτο στο 2) , στο 2 θα υπάρχουν κι ο Μεικον με τον Νεντο οπότε ούτε εκεί θα υπάρχει χώρος, ενω στο 1 έχουμε τον Περι και θα ερθει κι άλλος παιχτης για χοντρά λεπτα. Μόνο στο 4 υπάρχει κενό, συνεπώς αν ο Σουπερ Μαριο μεινει θα αποτελέσει το βασικό μας 4αρι και θα παίρνει κανα 25λεπτο στη θεση αυτή. Απο πισω του θέλει ένα σκληρό 4/5αρι και θα ναι μια χαρά, αλλιώς πολύ απλά δεν μπορει να μεινει ο Κροατης.

Εγω νομίζω πως η ομαδα αυτή τη στιγμη πρεπει να φουλάρει για τον βασικο της ασο και να φτασει σε προφορική συμφωνία με 1-2 παιχτες που θα έρθουν ως μπακαπ 4αρι (η τελικη επιλογή θα εξαρτηθεί απτα χαρακτηριστικά του βασικου 4αριου). Για το βασικό 4αρι (Χειζ - Οκαρο - Χεζονια) μπορει να τραβήξει μεχρι Αύγουστο η ιστορία αλλωστε..

0
manos_89

senior
Reactions: 111

Πέμ Ιούλ 08, 2021 5:25 pm

Όλα καλά με Jaleen Smith, χωρίς να τον έχω δει. Κάνουμε πλέον οικονομία και στον άσσο για να φέρουμε τον Mirotic στο 4; Γιατί όλες οι μεταγραφές μέχρι στιγμής δεν ξεπερνάνε το εκατομμύριο (αθροιστικά) για να φέρουμε υποτίθεται καλό πρώτο pg.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 08, 2021 5:40 pm

Eχει γινει της τρελλης απο το 3 και κατω στο πηγαινε -ελα ....και στο ΠΕΝΤΕ μαλλον θα θεωρουν οτι ειμαστε αξιομαχοι με Παπα και Φλοιντ(??).....Νταξει οτι πειτε....Τι χες Γιαννη....

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Tracy Mac

allstar

Πέμ Ιούλ 08, 2021 6:05 pm

αν βαλω ενα ροστερ με βαση αυτα που ακουγονται εχουμε ως εξης:

1. Σμιθ (550)-Περρυ (350)-Μποχω (150 μαξ)
2. Νεντο (600?)-Μεικον (350?)
2-3. Σαντρος(550)
3. Παπι (1)-Κασελ (100)
3-4. Μαριο (1,2 μαζι με μπαι αουτ)
4. Οκαρο ή Χειζ (650?)
5. Παπαγιαννης (650) - Φλοιντ (100)-Καββαδας (150-200)

Συνολο 6,5 βγαινουν. οποτε ναι για καπου εκει ειμαστε, οχι παραπανω. το θεμα ειναι οτι ετσι εχουμε συνωστισμο στα φτερα (αν και ο μαριο αν μεινει στο 4 θα παιζει κυριως, ενω ο μεικον παιζει και 1) αλλα στο 1 δεν εχουμε τρελη ποιοτητα, στο 2 αν τραυματιστει νεντο εχουμε θεμα, στο 3 τελεια, στο 4 αν ειναι καλος ο μαριο κομπλε και στο 5 λογικα τεραστιο θεμα.

Οποτε 1 και 5 οχι και τοσο καλα, ειδικα αν δεν πιασει ο σμιθ. Απλως τωρα οτι και να γινει θα παμε με 8 ξενους μαλλον. Δεν ξερω δεν πειθομαι και παρα πολυ οτι μου αρεσει η ομαδα, αν και σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο περσυ...

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”