Δεν έχω διαβάσει καθόλου ειδήσεις παρά μονάχα 2-3 πράγματα από Ισπανία. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα το ενδιαφέρον για Ριβέρο κλπ. Ούτε τι γίνεται με τον άσσο σας. Αλλά θα ρισκάρω μιαν πρόβλεψη (όπως και με τον Νέντοβιτς που ωστόσο, έπεσα εντελώς έξω) : Τον Χεζόνια δεν το βλέπω να μένει, κι αυτό είναι περισσότερο για τα χρήματα αλλά και τις θέσεις ξένων. Η Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ζητήσει τη ρήτρα του και η απόκτηση Πέρι, Μέικον, Φλόιντ (ιδίως αυτού) μού δείχνει ότι το μπάτζετ σας είναι εκεί που υπολογίζαμε οι περισσότεροι. Είναι κι ο ερχομός του Πρίφτη που φέρνει κάποιον εξορθολογισμό (αν και μ' εξέπληξε με το θέμα Νέντοβιτς) είναι και η παρουσία του Σαντ Ρόος και Παπαπέτρου στην ίδια θέση.
Η κουβέντα που γίνεται εδώ με τον Χεζόνια στο 4, νομίζω ότι δεν έχει καμία βάση παρά αποτελέι προβολή των επιθυμιών των παιδιών. Μόνο κατά περίσταση λοιπόν κι όχι ως βασική θέση. Όταν λέμε κατά περίσταση εννοούμε χονδρικά περί τα 5' μ.ο. Για τόσα τον υπολόγιζε ο Σάρας στην Μπαρτσελόνα, που εκεί όμως δεν τον έχουν για σταρ. και θα κάνει ότι του πει ο Σάρας/οργανισμός.
Για τον Ριβέρο κουβεντιάζαμε την περασμένη βδομάδα ότι θα μπορούσε να είναι το 4-5ρι σας μιας και το 4 είναι η πρώτη του θέση. Αλλά σε συνδυασμό με έναν Πίτερς, με έναν Γερέμπκο, έναν Χέιζ ή στο πιο φθηνό για έναν Ντ. Γουίλις (που τον έχει από κοντά η Μπασκόνια). Δεν έχει σουτ ιδιαίτερο ο Κουβανός (όχι ότι είχε ο Μήτογλου ή ο Χέρβεϊ αλλά ο Ριβέρο θέλει πιο πολλή δουλειά) αλλά είναι καταπληκτικός μες το ζωγραφιστό, και είναι γρήγορος. Εκεί δεν θα έχετε θέμα. Έιχα βάλει και βίντεο την περασμένη βδομάδα απέναντι στη ΡΕάλ όπου παίζει με τον καταπληκτικό αθλητή (ελίτ στην Ευρώπη) Γκαρούμπα (που μας χαιρετάει κι αυτός για ΝΒΑ).
Με τον Οκάρο μαζί δεν με ψήνει, για το θέμα του σουτ. Από την άλλη θα είστε δυναμίτες στο ζωγραφιστό, ριμπ. και άμυνες. Αλλά η επίθεσή σας θέλει κάτι άλλο.
Για τον Μέικον ναι από μένα. Για τον Πέρι επίσης (τα έχουμε πει).
Τον Φλόυντ ούτε που τον είχα ακουστά. Πάσο.
Αλλά 2 καλοί αθλητές στο 4 και το 4-5 καθώς κι ένας καλός άσσος θα σας πάνε σε καλά μονοπάτια.Αρκεί να έχουν σουτ οι 2 απ΄αυτούς. Ο ΄άσσος κι ένας εκ των 2 ψηλών.