Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1781
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπάλτνγουιν πάει για συμβόλαιο ενός χρόνου σε αντίθεση με αυτό που ήθελε ο Κερεχέτα-ς (και κατάφερε με Φοντέκιο, Μαρίνκοβιτς. Κοστέλο).
Η Βιλερμπάν θέλει τον Γ. Φαλ στη θέση του συνεπώνυμου του Μουσταφά.
Η Μπασκόνια πάει όπως λέγαμε και χθες/προχθές για μεγάλη κίνηση στην ά΄λλη θέση των γκαρντ.
Ενώ δεν σταθήκαμε στη μεγάλη κίνηση της Βίρτους να κρατήσει τον Τεόντοσιτς. Το πρωτάθλημα που πήραν , τελικά όντως άλλαξε τα πάντα κι ο τεράστιος Σέρβος, θα παραμείνει στη Μπολόνια προκειμένου να υπεραστπιστεί τον τίτλο αλλά και να χτυπήσει τον συμπατρίωτή του, Ομπράντοβιτς στο Eurocup.
Λογικά θα κάνει 2 καλές μεταγραφές Βίρτους, πέραν του Κ. Χέρβεϊ. Έναν καλό ξένο γκαρντ ( έπαιξε του Μ. Τόμας, αλλά δύσκολο ακόμα) κι έναν ξένο ψηλό. Εγώ θα έβλεπα και κίνηση για τον Σ. Τονούτ.
Η Μπασκόνια πάει όπως λέγαμε και χθες/προχθές για μεγάλη κίνηση στην ά΄λλη θέση των γκαρντ.
Ενώ δεν σταθήκαμε στη μεγάλη κίνηση της Βίρτους να κρατήσει τον Τεόντοσιτς. Το πρωτάθλημα που πήραν , τελικά όντως άλλαξε τα πάντα κι ο τεράστιος Σέρβος, θα παραμείνει στη Μπολόνια προκειμένου να υπεραστπιστεί τον τίτλο αλλά και να χτυπήσει τον συμπατρίωτή του, Ομπράντοβιτς στο Eurocup.
Λογικά θα κάνει 2 καλές μεταγραφές Βίρτους, πέραν του Κ. Χέρβεϊ. Έναν καλό ξένο γκαρντ ( έπαιξε του Μ. Τόμας, αλλά δύσκολο ακόμα) κι έναν ξένο ψηλό. Εγώ θα έβλεπα και κίνηση για τον Σ. Τονούτ.
-
- Reactions: 2549
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τον Φαλ της μπασκονια λες για Βιλερμπαν?basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:51 pmΟ Μπάλτνγουιν πάει για συμβόλαιο ενός χρόνου σε αντίθεση με αυτό που ήθελε ο Κερεχέτα-ς (και κατάφερε με Φοντέκιο, Μαρίνκοβιτς. Κοστέλο).
ΥΓ. Η Μπαγερν πολύ ήσυχη ακόμα, περίεργο.
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Ναι αυτόν.
Η Μπάγερν έχει κάνει 2-3 κινήσεις για τους ρολίστες της και τώρα της έχουν μείνει οι αντικαταστάτες Ρέινολντς, Μπάλντγουιν ενώ περιμένει να δει τι θα γίνει με τον πολύτιμο Τσίπσερ αλλά κι αν σκάσει καμιά προτασάρα για τον Λούτσιτς. (το τελευταίο είναι δική μου σκέψη, έχοντας ως δεδομένο ότι τον Αυγουστο θα έχουμε ντόμινο εξελίξεων λόγω ΝΒΑ).
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Νομιζω γενικα δεν εχει κανει πολλες μεταγραφές, από ανακοινώσεις μόνο του Jamaraz εχω δει. Δεν ξερω αν έχω χάσει κάτι (ας μας πει οποίος ξερει) , έχω δει επίσης πως κοιτανε Hilliard , Walden και Allman αλλα τίποτα επίσημο.mixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:38 pmΠως το εννοείς, ότι δεν έχει πάρει γνωστούς παίκτες ευρύ κοινό ή δεν έχει κάνει καθόλου μεταγραφές;
Φίλε basket έχω χάσει κάτι? Επίσης στη μπασκονια φαίνεται να χάνουν Φαλ και Ντιοπ.. υπάρχει κάποιος που κοιτάνε για να τον συνδυάσουν με τον Τζεκιρι?
0
Ευλογη η απορία σου Johnny μου. Έχουν πάρει τον Κοστέλο κυρίως για 5ρι δίπλα στον Τζεκίρι και κοιτάνει και για 4ρι. Τον Ντιοπ δεν τον πήγαινε ο "Λοχίας". Λογικά θα τα πάει καλά στις Κανάριες νήσους.
* Η Μπάγερν (για να μην ψάχνεις πίσω-μπρος) πήρε τα ψηλά φόργουορντ Σίλιγκ και Ογκουνσίπε (τον είχε δανείσει κάπου στην Αυστρία και μπούχτισε από τα σνίτσελ και την α-μπασκετοσύνη των Αυστριακών

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:57 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Σωραιος. Ξερεις αν τον Τζεντοβιτς τον άφησαν?basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:53 pmΕυλογη η απορία σου Johnny μου. Έχουν πάρει τον Κοστέλο κυρίως για 5ρι δίπλα στον Τζεκίρι και κοιτάνει και για 4ρι. Τον Ντιοπ δεν τον πήγαινε ο "Λοχίας". Λογικά θα τα πάει καλά στις Κανάριες νήσους.
* Η Μπάγερν (για να μην ψάχνεις πίσω-μπρος) πήρε τα ψηλά φόργουορντ Σίλιγκ και Ογκουνσίπε (τον είχε δανείσει κάπου στην Αυστρία και μπούχτισε από τα σνίτσελ και την α-μπασκετοσύνη των Αυστριακών)
0
Η μπάγερν νομίζω θα παριμένει και τα κοψίματα από ΝΒΑ λογικά.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:45 pmΝομιζω γενικα δεν εχει κανει πολλες μεταγραφές, από ανακοινώσεις μόνο του Jamaraz εχω δει. Δεν ξερω αν έχω χάσει κάτι (ας μας πει οποίος ξερει) , έχω δει επίσης πως κοιτανε Hilliard , Walden και Allman αλλα τίποτα επίσημο.mixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:38 pm
Πως το εννοείς, ότι δεν έχει πάρει γνωστούς παίκτες ευρύ κοινό ή δεν έχει κάνει καθόλου μεταγραφές;
Φίλε basket έχω χάσει κάτι? Επίσης στη μπασκονια φαίνεται να χάνουν Φαλ και Ντιοπ.. υπάρχει κάποιος που κοιτάνε για να τον συνδυάσουν με τον Τζεκιρι?
1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα: