Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1781
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 09, 2021 3:20 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Ιούλ 09, 2021 3:14 pm
Mεταγραφάρα που θα μπορούσε να είχε κάνει κι ο Ολυμπιακός, σιγά τα λεφτά που κόστισε.
Συμφωνώ μαζί σου, ειδικά για έναν 25χρονο παίκτη που παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένος τα 250Κ για buy out είναι λογικό ποσό.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 10:55 am

Ο Ulanovas θα επιστρέψει στην Ζαλγκίρις.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 1:17 pm

Ο Ilimane Diop υπέγραψε στην Gran Canaria.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:51 pm

Ο Μπάλτνγουιν πάει για συμβόλαιο ενός χρόνου σε αντίθεση με αυτό που ήθελε ο Κερεχέτα-ς (και κατάφερε με Φοντέκιο, Μαρίνκοβιτς. Κοστέλο).
Η Βιλερμπάν θέλει τον Γ. Φαλ στη θέση του συνεπώνυμου του Μουσταφά.
Η Μπασκόνια πάει όπως λέγαμε και χθες/προχθές για μεγάλη κίνηση στην ά΄λλη θέση των γκαρντ.

Ενώ δεν σταθήκαμε στη μεγάλη κίνηση της Βίρτους να κρατήσει τον Τεόντοσιτς. Το πρωτάθλημα που πήραν , τελικά όντως άλλαξε τα πάντα κι ο τεράστιος Σέρβος, θα παραμείνει στη Μπολόνια προκειμένου να υπεραστπιστεί τον τίτλο αλλά και να χτυπήσει τον συμπατρίωτή του, Ομπράντοβιτς στο Eurocup.
Λογικά θα κάνει 2 καλές μεταγραφές Βίρτους, πέραν του Κ. Χέρβεϊ. Έναν καλό ξένο γκαρντ ( έπαιξε του Μ. Τόμας, αλλά δύσκολο ακόμα) κι έναν ξένο ψηλό. Εγώ θα έβλεπα και κίνηση για τον Σ. Τονούτ.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2549
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:23 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:51 pm
Ο Μπάλτνγουιν πάει για συμβόλαιο ενός χρόνου σε αντίθεση με αυτό που ήθελε ο Κερεχέτα-ς (και κατάφερε με Φοντέκιο, Μαρίνκοβιτς. Κοστέλο).
Η Βιλερμπάν θέλει τον Γ. Φαλ στη θέση του συνεπώνυμου του Μουσταφά.
Η Μπασκόνια πάει όπως λέγαμε και χθες/προχθές για μεγάλη κίνηση στην ά΄λλη θέση των γκαρντ.

Ενώ δεν σταθήκαμε στη μεγάλη κίνηση της Βίρτους να κρατήσει τον Τεόντοσιτς. Το πρωτάθλημα που πήραν , τελικά όντως άλλαξε τα πάντα κι ο τεράστιος Σέρβος, θα παραμείνει στη Μπολόνια προκειμένου να υπεραστπιστεί τον τίτλο αλλά και να χτυπήσει τον συμπατρίωτή του, Ομπράντοβιτς στο Eurocup.
Λογικά θα κάνει 2 καλές μεταγραφές Βίρτους, πέραν του Κ. Χέρβεϊ. Έναν καλό ξένο γκαρντ ( έπαιξε του Μ. Τόμας, αλλά δύσκολο ακόμα) κι έναν ξένο ψηλό. Εγώ θα έβλεπα και κίνηση για τον Σ. Τονούτ.
Τον Φαλ της μπασκονια λες για Βιλερμπαν?

ΥΓ. Η Μπαγερν πολύ ήσυχη ακόμα, περίεργο.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:38 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πως το εννοείς, ότι δεν έχει πάρει γνωστούς παίκτες ευρύ κοινό ή δεν έχει κάνει καθόλου μεταγραφές;

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:41 pm

JohnnyPao έγραψε:

Τον Φαλ της μπασκονια λες για Βιλερμπαν?

Ναι αυτόν.
Η Μπάγερν έχει κάνει 2-3 κινήσεις για τους ρολίστες της και τώρα της έχουν μείνει οι αντικαταστάτες Ρέινολντς, Μπάλντγουιν ενώ περιμένει να δει τι θα γίνει με τον πολύτιμο Τσίπσερ αλλά κι αν σκάσει καμιά προτασάρα για τον Λούτσιτς. (το τελευταίο είναι δική μου σκέψη, έχοντας ως δεδομένο ότι τον Αυγουστο θα έχουμε ντόμινο εξελίξεων λόγω ΝΒΑ).

JohnnyPao

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:45 pm

mixalisgate7 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Πως το εννοείς, ότι δεν έχει πάρει γνωστούς παίκτες ευρύ κοινό ή δεν έχει κάνει καθόλου μεταγραφές;
Νομιζω γενικα δεν εχει κανει πολλες μεταγραφές, από ανακοινώσεις μόνο του Jamaraz εχω δει. Δεν ξερω αν έχω χάσει κάτι (ας μας πει οποίος ξερει) , έχω δει επίσης πως κοιτανε Hilliard , Walden και Allman αλλα τίποτα επίσημο.

Φίλε basket έχω χάσει κάτι? Επίσης στη μπασκονια φαίνεται να χάνουν Φαλ και Ντιοπ.. υπάρχει κάποιος που κοιτάνε για να τον συνδυάσουν με τον Τζεκιρι?

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:53 pm

JohnnyPao έγραψε:

Φίλε basket έχω χάσει κάτι? Επίσης στη μπασκονια φαίνεται να χάνουν Φαλ και Ντιοπ.. υπάρχει κάποιος που κοιτάνε για να τον συνδυάσουν με τον Τζεκιρι?
Ευλογη η απορία σου Johnny μου. Έχουν πάρει τον Κοστέλο κυρίως για 5ρι δίπλα στον Τζεκίρι και κοιτάνει και για 4ρι. Τον Ντιοπ δεν τον πήγαινε ο "Λοχίας". Λογικά θα τα πάει καλά στις Κανάριες νήσους.

* Η Μπάγερν (για να μην ψάχνεις πίσω-μπρος) πήρε τα ψηλά φόργουορντ Σίλιγκ και Ογκουνσίπε (τον είχε δανείσει κάπου στην Αυστρία και μπούχτισε από τα σνίτσελ και την α-μπασκετοσύνη των Αυστριακών :P )

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:57 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

JohnnyPao έγραψε:
Νομιζω γενικα δεν εχει κανει πολλες μεταγραφές, από ανακοινώσεις μόνο του Jamaraz εχω δει. Δεν ξερω αν έχω χάσει κάτι (ας μας πει οποίος ξερει) , έχω δει επίσης πως κοιτανε Hilliard , Walden και Allman αλλα τίποτα επίσημο.
Έχει κάνει πρόσφατα δυο ακόμη και ενίσχυσε τον Γερμανικό της κορμό. Θα τις δεις στην προηγούμενη σελίδα.

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 4:05 pm

basket72 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Ευλογη η απορία σου Johnny μου. Έχουν πάρει τον Κοστέλο κυρίως για 5ρι δίπλα στον Τζεκίρι και κοιτάνει και για 4ρι. Τον Ντιοπ δεν τον πήγαινε ο "Λοχίας". Λογικά θα τα πάει καλά στις Κανάριες νήσους.

* Η Μπάγερν (για να μην ψάχνεις πίσω-μπρος) πήρε τα ψηλά φόργουορντ Σίλιγκ και Ογκουνσίπε (τον είχε δανείσει κάπου στην Αυστρία και μπούχτισε από τα σνίτσελ και την α-μπασκετοσύνη των Αυστριακών :P )
Σωραιος. Ξερεις αν τον Τζεντοβιτς τον άφησαν?

0
tarp7

allstar
Reactions: 2136

Σάβ Ιούλ 10, 2021 4:22 pm

JohnnyPao έγραψε:
mixalisgate7 έγραψε:

Η μπάγερν νομίζω θα παριμένει και τα κοψίματα από ΝΒΑ λογικά.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 5:12 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 4:05 pm

Σωραιος. Ξερεις αν τον Τζεντοβιτς τον άφησαν?
Σωστό κι αυτό. Δεν το έχω σίγουρο. Το πιο πιθανό είναι να τν έχει κρατήσει πάντως. Που τον θυμήθηκες πλάκα- πλάκα; :P

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 7:12 pm

Ανακοινώθηκε από την Βίρτους ο Kevin Hervey.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 9:33 pm

Και επίσημα στην Μπασκόνια ο Wade Baldwin IV.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωταθλήματα, Αγώνες, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”