2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 11, 2021 1:44 am

AlexD έγραψε:
Κυρ Ιούλ 11, 2021 1:04 am
JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 9:14 pm
Ο Σιλει ειναι πολυ καλη περίπτωση και έξυπνη, δεν τον είχα σκεφτεί αλλά θα ταν οτι πρεπει για σας νομίζω. Δίνει το σουτ/σκορ που θέλετε απτις θέσεις 2/3, παιζει και αμυνα, μια χαρά λύση λοιπον!
Μπορεί να μαρκάρει έστω ένα 3άρι ο Σίλει; Δεν του το χω καθόλου όμως.
Ναι δικό μου λάθος, δυσκολα κατεβαίνει στο 3 αλλα αν θες κρατα το εκτενές σχόλιο που έκανα λίγο πριν. Και πάλι θεωρω την ενδεχόμενη προσθήκη του Seeley πολυ καλη!

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 11, 2021 1:54 am

Ok, τώρα ακούω για Σίλεϊ, εμένα μου αρέσει και τον θεωρώ και πιο συμβατό από τον Γουάιλερ Μπαμπ που κι αυτός μου άρεσε ως παίκτης αλλά δεν μπορούσα να τον "δω" στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Όμως (δεν ξέρω καν αν παίζει στα σοβαρά, αν τον έχουν γράψει όλα τα ΜΜΕ ή ένας-δυο) δεν τον πολυβλέπω τον Σίλεϊ να πιάνει λιμάνι. Αφενός γιατί παίζει η υπόθεση του Τάιλερ που παίζουν ακριβώς στην ίδια θέση, με πάνω- κάτω ίδια χαρακτηριστικά, θέση όπου είμαστε ήδη σχεδόν φουλ και χωρίς έναν έστω από τους 2 αυτούς ( Ντι Τζέι και Τάιλερ).
Αφετέρου γιατί ο παίκτης που όντως θέλαμε και του κάναμε και πρόταση και τα είχαμε βρει είχε άλλα χαρακτηριστικά και κυρίως έπαιζε σε άλλη θέση. Για τον Λάιτι μιλάω.
Το πιο πιθανό είναι ότι κάνουμε όντως επαφές με γκαρντ στην περίπτωση που δεν μας κάτσει ο Τάιλερ.
@ Jimmyrogue84 κανείς δεν έχει πει εκεί έξω ούτε εδώ μέσα ότι ο Τάιλερ είναι κλεισμένος. Αυτό που έχουμε πει ( οι απέξω κι οι από μέσα, όπως η αφεντιά μου) είναι ότι έχει κλείσει (προφορική συμφωνία) με τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα στο ΝΒΑ που είναι κι ο πρώτος του στόχος. Και μάλιστα εγώ έχω πει και σε αυτό το τόπικ και σ' ένα που άνοιξα επιτούτου για το παρόν και το μέλλον της Ευρωλίγκα, ότι τον Τάιλερ του έχουν ψηλά σε λίστα κάποιοι σκάουτερς του ΝΒΑ κι έχω προσθέσει ότι πιο πιθανό, είναι βάσει αυτής της λίστας και βάσει της επιθυμίας του παίκτη να παίξει στο ΝΒΑ και την πρώτη του πατρίδα, να μην έρθει τελκά στον Ολυμπιακό. Αν έδινα ποσοστά θα έδινα 60% να μην έρθει και 40% να έρθει.

Ελπίζω να το αποσαφήνισα αυτή τη φορά για τα καλά. Ο Τάιλερ θα έρθει στον Ολυμπιακό αν γυρίσει Ευρώπη, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να μην βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Κι αυτό θα το γνωρίζουμε κάπου τον Αύγουστο τρώγοντας κολιούς. :P
Γιατί η επανάληψη όλοι ξέρουμε ποιανής μαμά είναι. :P

Γυρνώντας στον Σίλει, ωραιότατος, κίλερ κλπ. Αλλά ένα 3-4ρι στη θέση του Ζαν Σαρλ γίνεται περικαλώ; Αφού τον Κώστα τον έχουμε κλείσει (μεταξύ μας ΜΕΤΑΞΑ) τι τα θέλουμε τόσα 4ρια;
Φέρτε σας παρακαλώ τον Ντ. Χόμες πριν τον κλείσει καμιά Άλμπα ή Ζαλγκίρις. Αυτές ντε που κλείνουν παίκτες άγνωστους και μετά γίνονται γνωστοί Ευρωλιγκάτοι.

Ο Σίλεϊ στην περίπτωση που πάρουμε 3-4ρι, καθόλου δεν θα με πειράξει. Κι ας μην πάρουμε τον Τάιλερ. Λίγο καλύτερος είναι ο Τάιλερ. Σιγά τα ωά. Εννοείται ότι αυτόν προτιμούμε λόγω και διαβατηρίου.
Αλλιώς με Σίλεϊ και 3-4ρι. Και χωρίς Ζαν Σαρλ. Και με Κάρτερ για 7ο ξένο τώρα που θα επιτρέπονται 7 ξένοι, γιατί κάπου δεν βγαίνουν τα κουκιά. :obey:

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:12 am

lefpan έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 10:20 pm
JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 9:14 pm
Ο Σιλει ειναι πολυ καλη περίπτωση και έξυπνη, δεν τον είχα σκεφτεί αλλά θα ταν οτι πρεπει για σας νομίζω. Δίνει το σουτ/σκορ που θέλετε απτις θέσεις 2/3, παιζει και αμυνα, μια χαρά λύση λοιπον!
Στο 3 δεν παίζει με τίποτα. Μόνο στο 1-2, κι αν τον πάρουμε, αυτό σημαίνει ότι αφήνουμε τον Ντόρσεϊ.
Και στις δύο περιπτώσεις, το πρόβλημα στο 3 παραμένει: θέλουμε και 3άρι με σουτ.
Oύτε στον άσο παίζει, καθαρό δυάρι είναι, ο Πάντερ των φτωχών. Στο 3 δε μαρκάρει με τίποτε... όχι ότι μαρκάρει στις άλλες θέσεις. Στην καλύτερή του μέρα παίρνει ματς μόνος του κι έχει και το πλεονέκτημα ότι δεν έχει πρόβλημα να μπει κρύος και να τα μπουμπουνίσει.

Αλλά ο Ολυμπιακός θέλει παίκτη στο 3 και θα πρέπει να την ιδρώνει τη φανέλα και στην άμυνα. Πολύ πιο ταιριαστός ο Έντι, που είναι φιλότιμος, εξίσου, αν όχι καλύτερος σουτέρ (δεν τον αφήνεις με τίποτε) και θα βάλει και το κορμί του, θα πάρει κανά ριμπάουντ. Πλην τριπόντου είναι πολύ μονοδιάστατος επιθετικά (ο Σίλι είναι πολύ ανώτερος σε αυτό), αλλά κάνει τη δουλειά που θέλετε: 3 and D.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:15 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 11, 2021 12:58 am
Παντως εμενα η περίπτωση του Seeley θα με έψηνε πολυ στη θεση σας, θα κάνει ωραια δυάδα με τον Μακισικ πιστεύω. Δεν ξερω απο που προκύπτει τέτοια ξενερα, απλως αν ερθει ο Σιλι τελικά φαίνεται πως ο McKissic προορίζεται για χοντρά λεπτα στο 3 , ενω αν ερχόταν ο Eddie πχ θα επαιζε κυριως στο 2 ο Μακ, δεν μου κάνει αισθητή διαφορα πάντως. Ειτε ο Εντι είτε ο Σιλι ειναι μεταγραφές στη σωστή κατεύθυνση για να κλείσει το ροστερ σας, μακάρι να ερχόταν ο Ντορσει αλλα μαλλον ο Μπαρτζώκας δεν θελει να περιμένει. Κάπως τα κατάφερε πάλι κι αυτος ο Ταιλερ και δεν θα παιζει ουτε του χρονου σε ελληνική ομάδα...

Παντως για να δουμε τους χρόνους συμμετοχής των παιχτων που φαίνεται να σας προβληματιζουν, εγω φαντάζομαι το εξής :

Sloukas(26) Walkup(14+11)
Seeley(20) Carter(9) Larentzakis
McKissic(20) Papanikolaou(15)
Vezenkov(20+5) Charles(10+4) Printezis(10)
Fall(19) Martin(17)

+ Lountzis ως 13ος παίχτης.

Ομαδαρα θα χετε! Ο Γουοκαπ θα παιζει στο 1/2 , ο Σασα στο 4/3 και ο Ζαν Σαρλ στο 4/5. Αν χτυπήσει ο Παπ θα παιζει ενα επιπλέον 5λεπτο ο Σασα στο 3 , ενα επιπλέον 5λεπτο ο Μακ κι ενα 5λεπτο ο Λαρετζακης. Αν χτυπήσει ενας απτους 2 ασους, θα αυξηθεί ο χρόνος του ετερου στου 30λεπτο κι απο πισω θα παρει κανα 10λεπτο ο Λουτζης. Και στο δυο θα αυξάνονται οι χρόνοι των Σιλι , Καρτερ , Λαρε. Γενικα θα χετε ομαδα που θα μπορει να αντιμετωπίσει εσωτερικά (δλδ χωρις μεταγραφή) τη κάθε απώλεια και γενικα ειναι καλο που θα χετε παιχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο Seeley σε 20 λεπτα φετος στη Μπαγερν που έφτασε μια ανάσα απτο φαιναλ 4 ειχε 9 ποντους με 50% τρίποντο, καθολου άσχημα λεω εγω.

ΥΓ. Θα παρατηρήσετε παραπάνω πως έχω βάλει 0 λεπτα παιχνιδιού στον Λαρε. Γενικα έχετε φουλ παιχτες στο 2 και δεν θα μπορούν να παίζουν σε κάθε παιχνίδι ολοι, αυτο το 9λεπτο που έχω στον Καρτερ θα το παιρνει μια αυτος και μια ο Λαρε , εκτός αν δεν ειναι καλος ο Σιλι ή ο Παπ οποτε παίξουν ακόμα περισσότερο Λαρε και Καρτερ.

ΥΓ1. Νομίζω θα τραβήξει λιγο ακόμη η υπόθεση του scoring guard, ισως πιέσετε λιγο ακόμη τον Ντορσει παντως πιστεύω μια ακόμα μεταγραφή περιμένετε, οχι δυο. Τωρα αν αυτή θα είναι ο Ντορσει , ο Σιλι , ο Χολινς ή ο Εντι δεν το ξέρω αλλά νομίζω θα ερθει ενας μονο παιχτης. Για το βασικό rotation λεω, συμπληρωματικες κινήσεις ελληνων παιχτων μπορει να γινουν κι άλλες.
Καταρχής σε αγαπάμε που κάθισες κι έβγαλες λεπτά συμμετοχής ( με λογική μάλιστα) κι έγραψες όλα αυτά.
Στο ρόστερ αυτό όντως θα είμαστε υπέροχα σε 3 θέσεις (1,4.5) γεμάτοι μέχρι τα μπούνια στο 2 με Σακίλ, Λάρε, Κάρτερ, Σίλεϊ ή τον όποιον στη θέση του, και τα αρκετά λεπτά του Γουόκαπ.
Πρόβλημα τέτοια υπερφόρτωση.
Ενώ στο 3, θα έχουμε ένα καθαρό 3ρι προερχόμενο από σοβαρό και περίεργο τραυματισμό που έτσι κι αλλιώς θέλει αν μη τι άλλο συμπλήρωμα. Για τον Παπανικολάου μιλάω.
Οκ, θα έχουμε και 2,3 άλλους που θα παίζουν εκ περιτροπής τη θέση, όπως οι Σακίλ. Βεζέ, Γουόκαπ (κι όμως ναι) και Λάρε ή και το sg (Σίλεϊ ή ο όποιος). Αλλά και πάλι θέλουμε βελτίωση στο 3ρι (ακόμα και με υγιή Παπ, που το τού εύχομαι από την καρδιά μου γιατί τον θεωρώ κι ωραίο τύπο και πολύτιμο για την ομάδα μας- κι ας ζητάω συμπλήρωμα στο 3. Έτερον εκάτερον).
Α, και λείπει και ο Κώστας ο Αντέτο από το ρόστερ. :roll:
Ψεγάδια βέβαι οι συμπληρώσεις μου μπροστά στο ποστ σου. Κι είσαι και Παναθηναϊκός. :dribble:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pointgod

senior
Reactions: 129

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:17 am

Έτσι ακριβώς. Χολινς-Σίλερ καλές εναλλακτικές αν δεν έρθει ο Ντορσευ που πιο πιθανό να παει ομως ΝΒΑ τελικα.

Χρειάζεται παίκτης στο 3. Από παίκτες Ευρωλιγκας ο Χεζονια είναι η καλύτερη επιλογή χαχα.

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:19 am

Pointgod έγραψε:
Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:17 am
α.

Χρειάζεται παίκτης στο 3. Από παίκτες Ευρωλιγκας ο Χεζονια είναι η καλύτερη επιλογή χαχα.
Σατανά.

basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:27 am

Καλός παίκτης ο Έντι. Δαγκώνει. :P

Συνημμένα
eddie maiden.jpg
eddie maiden.jpg (16.95 KiB) Προβλήθηκε 3991 φορές
Pointgod

senior

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:31 am

Από Kill Bill σε Super Mario :banana:

Παίζει και στο 4 σε small ball άνετα.

Σλουκας-Ουοκαπ-Λούντζης
Ντορσευ-Μακισσικ-Λαρυ
Χεζονια-Παπανικολάου-ΒΧ
Βεζενκοβ-Λιβιο-Πριντεζης
Φαλ-Μαρτιν-Αντετοκουμπο

6 ξένοι, σχεδόν όλοι με συμβολαια +2 ετών, δυνατο πρότζεκτ για να χτυπάει 8αδα τα επομενα χρόνια.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:37 am

Pointgod έγραψε:

Σλουκας-Ουοκαπ-Λούντζης
Ντορσευ-Μακισσικ-Λαρυ
Χεζονια-Παπανικολάου-ΒΧ
Βεζενκοβ-Λιβιο-Πριντεζης
Φαλ-Μαρτιν-Αντετοκουμπο

6 ξένοι, σχεδόν όλοι με συμβολαια +2 ετών, δυνατο πρότζεκτ για να χτυπάει 8αδα τα επομενα χρόνια.
Μ' αρέσεις. Ό,τι είναι αυτό που πίνεις το θέλω τώρα.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:38 am

Pointgod έγραψε:

Σλουκας-Ουοκαπ-Λούντζης
Ντορσευ-Μακισσικ-Λαρυ
Χεζονια-Παπανικολάου-ΒΧ
Βεζενκοβ-Λιβιο-Πριντεζης
Φαλ-Μαρτιν-Αντετοκουμπο

Το επόμενο ρόστερ που θα προτείνεις (στο άλλο τόπικ, εκείνο με τις προτάσεις) κοίτα να βάλεις μέσα και τον Νέστορα. :)
Τι να τον κάνουμε τον Χεζόνια βρε συ; Ο άνθρωπος είναι ¨αλλού¨, αγαπάει άλλη (ομάδα), επιπλέον είναι κινητό πρόβλημα κι είναι ακριβός γιατί κάπου-κάποτε, 'αφησε υποσχέσεις για πολλά. ΆΣε που θέλουμε σουτ κι ο Κροάτης ποτέ δεν είχε από δαυτο.
Εγώ λέω να τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός :P . Ω, ναι. Στο μεταξύ μας, όμως. Μην βγει παραέξω.

AlexD

nba

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:40 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 11, 2021 1:44 am
AlexD έγραψε:
Κυρ Ιούλ 11, 2021 1:04 am

Μπορεί να μαρκάρει έστω ένα 3άρι ο Σίλει; Δεν του το χω καθόλου όμως.
Ναι δικό μου λάθος, δυσκολα κατεβαίνει στο 3 αλλα αν θες κρατα το εκτενές σχόλιο που έκανα λίγο πριν. Και πάλι θεωρω την ενδεχόμενη προσθήκη του Seeley πολυ καλη!
Θέλω, το κρατάω και συμφωνώ κιόλας. Απλά έλεγα μήπως κάτι έχω χάσει. Δεν μας κάνει ο παίκτης από την μία, από την άλλη ακούγονται κάμποσοι που δεν μας κάνουν οπότε μήπως κάποιος φεύγει ή κάποιος που έχουμε σίγουρο δεν έρχεται τελικα. Δε ξέρω.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:46 am

basket72 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 11, 2021 12:58 am
Παντως εμενα η περίπτωση του Seeley θα με έψηνε πολυ στη θεση σας, θα κάνει ωραια δυάδα με τον Μακισικ πιστεύω. Δεν ξερω απο που προκύπτει τέτοια ξενερα, απλως αν ερθει ο Σιλι τελικά φαίνεται πως ο McKissic προορίζεται για χοντρά λεπτα στο 3 , ενω αν ερχόταν ο Eddie πχ θα επαιζε κυριως στο 2 ο Μακ, δεν μου κάνει αισθητή διαφορα πάντως. Ειτε ο Εντι είτε ο Σιλι ειναι μεταγραφές στη σωστή κατεύθυνση για να κλείσει το ροστερ σας, μακάρι να ερχόταν ο Ντορσει αλλα μαλλον ο Μπαρτζώκας δεν θελει να περιμένει. Κάπως τα κατάφερε πάλι κι αυτος ο Ταιλερ και δεν θα παιζει ουτε του χρονου σε ελληνική ομάδα...

Παντως για να δουμε τους χρόνους συμμετοχής των παιχτων που φαίνεται να σας προβληματιζουν, εγω φαντάζομαι το εξής :

Sloukas(26) Walkup(14+11)
Seeley(20) Carter(9) Larentzakis
McKissic(20) Papanikolaou(15)
Vezenkov(20+5) Charles(10+4) Printezis(10)
Fall(19) Martin(17)

+ Lountzis ως 13ος παίχτης.

Ομαδαρα θα χετε! Ο Γουοκαπ θα παιζει στο 1/2 , ο Σασα στο 4/3 και ο Ζαν Σαρλ στο 4/5. Αν χτυπήσει ο Παπ θα παιζει ενα επιπλέον 5λεπτο ο Σασα στο 3 , ενα επιπλέον 5λεπτο ο Μακ κι ενα 5λεπτο ο Λαρετζακης. Αν χτυπήσει ενας απτους 2 ασους, θα αυξηθεί ο χρόνος του ετερου στου 30λεπτο κι απο πισω θα παρει κανα 10λεπτο ο Λουτζης. Και στο δυο θα αυξάνονται οι χρόνοι των Σιλι , Καρτερ , Λαρε. Γενικα θα χετε ομαδα που θα μπορει να αντιμετωπίσει εσωτερικά (δλδ χωρις μεταγραφή) τη κάθε απώλεια και γενικα ειναι καλο που θα χετε παιχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο Seeley σε 20 λεπτα φετος στη Μπαγερν που έφτασε μια ανάσα απτο φαιναλ 4 ειχε 9 ποντους με 50% τρίποντο, καθολου άσχημα λεω εγω.

ΥΓ. Θα παρατηρήσετε παραπάνω πως έχω βάλει 0 λεπτα παιχνιδιού στον Λαρε. Γενικα έχετε φουλ παιχτες στο 2 και δεν θα μπορούν να παίζουν σε κάθε παιχνίδι ολοι, αυτο το 9λεπτο που έχω στον Καρτερ θα το παιρνει μια αυτος και μια ο Λαρε , εκτός αν δεν ειναι καλος ο Σιλι ή ο Παπ οποτε παίξουν ακόμα περισσότερο Λαρε και Καρτερ.

ΥΓ1. Νομίζω θα τραβήξει λιγο ακόμη η υπόθεση του scoring guard, ισως πιέσετε λιγο ακόμη τον Ντορσει παντως πιστεύω μια ακόμα μεταγραφή περιμένετε, οχι δυο. Τωρα αν αυτή θα είναι ο Ντορσει , ο Σιλι , ο Χολινς ή ο Εντι δεν το ξέρω αλλά νομίζω θα ερθει ενας μονο παιχτης. Για το βασικό rotation λεω, συμπληρωματικες κινήσεις ελληνων παιχτων μπορει να γινουν κι άλλες.
Καταρχής σε αγαπάμε που κάθισες κι έβγαλες λεπτά συμμετοχής ( με λογική μάλιστα) κι έγραψες όλα αυτά.
Στο ρόστερ αυτό όντως θα είμαστε υπέροχα σε 3 θέσεις (1,4.5) γεμάτοι μέχρι τα μπούνια στο 2 με Σακίλ, Λάρε, Κάρτερ, Σίλεϊ ή τον όποιον στη θέση του, και τα αρκετά λεπτά του Γουόκαπ.
Πρόβλημα τέτοια υπερφόρτωση.
Ενώ στο 3, θα έχουμε ένα καθαρό 3ρι προερχόμενο από σοβαρό και περίεργο τραυματισμό που έτσι κι αλλιώς θέλει αν μη τι άλλο συμπλήρωμα. Για τον Παπανικολάου μιλάω.
Οκ, θα έχουμε και 2,3 άλλους που θα παίζουν εκ περιτροπής τη θέση, όπως οι Σακίλ. Βεζέ, Γουόκαπ (κι όμως ναι) και Λάρε ή και το sg (Σίλεϊ ή ο όποιος). Αλλά και πάλι θέλουμε βελτίωση στο 3ρι (ακόμα και με υγιή Παπ, που το τού εύχομαι από την καρδιά μου γιατί τον θεωρώ κι ωραίο τύπο και πολύτιμο για την ομάδα μας- κι ας ζητάω συμπλήρωμα στο 3. Έτερον εκάτερον).
Α, και λείπει και ο Κώστας ο Αντέτο από το ρόστερ. :roll:
Ψεγάδια βέβαι οι συμπληρώσεις μου μπροστά στο ποστ σου. Κι είσαι και Παναθηναϊκός. :dribble:
Καταρχας να πω πως μαρεσει πολυ ο Χομες που ανεφερες στο προηγουμενο ποστ, δεν τον ηξερα μεχρι που μου πες να τον τσεκαρω πριν κανα μηνα, καλο 3/4αρι τοπ σουτερ και φουλ αθλητικος. Θα μπορουσα να τον δω και με χοντρα λεπτα στη θεση 4 καποιας ομαδας και λιγοτερο στο 3.

Για τον Σιλει να πω πως επισης μαρεσει πολυ, ειναι οντως καθαρο 2αρι και καλα λεει ο yorgos πως δεν πολυ-παιζει αμυνα, αλλα για την αμυνα εχετε τους Γουοκαπ, Μακ και Λαρε, δεν θελετε αλλον. Θελετε παιχτη που να βαζει με χιλιους τροπους τη μπαλα στο καλάθι, γενικα παιχτης που ειχε 9 ποντους ΜΟ με 50% τριποντο σε ομαδα μια ανασα πριν το φαιναλ 4 στη γιουρολιγκ δεν ειναι κακος παιχτης. Στο 2 με Σιλει , Γουοκαπ και Καρτερ/Λαρε (αναλογα τη μερα) θα στε σουπερ! Στο 3 τον πιστευω τον Μακ, θα μπορει να την κανει τη δουλεια, σιγουρα με την εκρηξη του μπορει να κανει μεγαλυτερη ζημια στα αντιπαλα 2αρια αλλα οταν διπλα του εχει τον Σλουκα, τον Σιλει και τον Σασα μια χαρα θα τους βρισκει τους χωρους για τις μπουκες του - και αμυντικα επισης μια χαρα θα τα καταφερει. Απο πισω οσο μπορει ο Παπ, λιγο ο Λαρε και λιγο ο Σασα.. μια χαρα βγαινει η θεση. Σιγουρα ενα 3/4αρι στυλ Εντι ή ο Χομες που λες εσυ ισως ηταν πιο ταιριαστο αλλα προσωπικα δεν θα προσπερνουσα τον Σιλει τοσο ευκολα.

Σωστη κι η σκεψη για 3/4αρι αντι του Ζαν Σαρλ αλλα πρωτον δεν ξερω αν οντως εχει κλεισει ο Κωστας και δευτερον ακομα και να χει κλεισει, ο Μπαρτζωκας σιγουρα θα θελει στην ομαδα του μια επιπλεον λυση ενος πιο mobile παιχτη στο 5 που θα μπορει να δουλεψει καλα την αμυνα με τις αλλαγες (Κωστας και Φαλ δεν το χουν αυτο το κομματι κι ουτε ο Μαρτιν στο επιπεδο του Γαλλου).

Τελος να πω πως εξακολουθω να πιστευω πως (πλην μιας ή δυο προσθηκες συμπληρωματικων ελληνων) ο ξενος που θα φερετε στο 2 ή στο 3/4 θα ναι κι η τελευταια σας προσθηκη, δηλαδη εγω για εσας περιμενω ειτε τον Ντορσει ειτε εναν ξενο , οχι δυο παιχτες τετοιου λεβελ. Επισης θεωρω πως ισως ο Μπαρτζω αποφασισει να μην περιμενει τον Ντορσει και κλεισει τον Σιλει για να χει το κεφαλι του ησυχο. Ίδωμεν..

ΥΓ.

Τετοιον παιχτη δεν ειχατε τη τελευταια 3ετια τουλαχιστον.

1
1 Εικόνα
Pointgod

senior

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:50 am

Με Ντεσον Τομας αντί Λιβιο θα ήταν ακόμα καλύτερα χαχα

Προφανώς απιθανο, πλακα κάνουμε, θα είχε φάση παντως, ιστορικά έχουμε δει και πιο απίθανες μετακινήσεις. Πολύ ακριβος και συμφωνώ ότι είναι μεγαλο ρίσκο, αλλά αυτός ο παίκτης αν σοβαρευτεί και ταιριάξει σε μια ομάδα, έχει μεγάλο ταβάνι, δύσκολο βέβαια.

Πίσω στο θέμα μας, από Καρτερ αν δεν έρθει ο Ντορσευ, πολύ καλύτερη λύση ο Σιλευ δίπλα στον Μακισσικ. Μου αρέσει και εμενα πολύ περισσότερο σαν παίκτης ο Μπαπ, αλλά ούτε εγώ βλέπω πως ταιριάζει, ενώ έρχεται από χιαστούς.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:52 am

AlexD έγραψε:
Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:40 am

Θέλω, το κρατάω και συμφωνώ κιόλας. Απλά έλεγα μήπως κάτι έχω χάσει. Δεν μας κάνει ο παίκτης από την μία, από την άλλη ακούγονται κάμποσοι που δεν μας κάνουν οπότε μήπως κάποιος φεύγει ή κάποιος που έχουμε σίγουρο δεν έρχεται τελικα. Δε ξέρω.
Όπως στον Παναθηναϊκό (για άλλους λόγους) έτσι κι εμείς, προσπαθούμε να χωρέσουμε με το στανιό παίκτες που δεν χρειάζονται- πόσο μάλλον όταν δεν παίζουμε στο φουλ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τύπου ACB και- κυρίως- δεν έχουμε τα τρελά λεφτά για ξόδεμα τη στιγμή που σε άλλες θέσεις είμαστε γυμνοί ή ημί-γυμνοι.
Διατροφή και ημι- διατροφή που λένε και οι ξενοδόχοι. Τους ανέφερα και μου ήρθε ένα εκπληκτικό δημοσίευμα που διάβασα σήμερα. Ετοιμάζουνε, λέει, κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες κλαμπ και μπαρ στη Μύκονο.
Να ' ναι καλά που με κάναν και γέλασα. Θυμήθηκα κάτι άλλες κινητοποιήσεις που πήρε το μάτι μου μες τη βδομάδα. Κάτι εκατομμυριούχοι κάπου στις ΉΠΑ τα είχαν βάλει με τους δισεκατομμυριούχους για τη φορολόγηση. (Patriotic)Mllionairs against billionaires.
Τους ευχαριστώ όλους για τις στιγμές γέλιου που απλόχερα μοιράζουν

AlexD

nba

Κυρ Ιούλ 11, 2021 3:00 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 11, 2021 2:46 am
basket72 έγραψε:
Καταρχας να πω πως μαρεσει πολυ ο Χομες που ανεφερες στο προηγουμενο ποστ, δεν τον ηξερα μεχρι που μου πες να τον τσεκαρω πριν κανα μηνα, καλο 3/4αρι τοπ σουτερ και φουλ αθλητικος. Θα μπορουσα να τον δω και με χοντρα λεπτα στη θεση 4 καποιας ομαδας και λιγοτερο στο 3.

Για τον Σιλει να πω πως επισης μαρεσει πολυ, ειναι οντως καθαρο 2αρι και καλα λεει ο yorgos πως δεν πολυ-παιζει αμυνα, αλλα για την αμυνα εχετε τους Γουοκαπ, Μακ και Λαρε, δεν θελετε αλλον. Θελετε παιχτη που να βαζει με χιλιους τροπους τη μπαλα στο καλάθι, γενικα παιχτης που ειχε 9 ποντους ΜΟ με 50% τριποντο σε ομαδα μια ανασα πριν το φαιναλ 4 στη γιουρολιγκ δεν ειναι κακος παιχτης. Στο 2 με Σιλει , Γουοκαπ και Καρτερ/Λαρε (αναλογα τη μερα) θα στε σουπερ! Στο 3 τον πιστευω τον Μακ, θα μπορει να την κανει τη δουλεια, σιγουρα με την εκρηξη του μπορει να κανει μεγαλυτερη ζημια στα αντιπαλα 2αρια αλλα οταν διπλα του εχει τον Σλουκα, τον Σιλει και τον Σασα μια χαρα θα τους βρισκει τους χωρους για τις μπουκες του - και αμυντικα επισης μια χαρα θα τα καταφερει. Απο πισω οσο μπορει ο Παπ, λιγο ο Λαρε και λιγο ο Σασα.. μια χαρα βγαινει η θεση. Σιγουρα ενα 3/4αρι στυλ Εντι ή ο Χομες που λες εσυ ισως ηταν πιο ταιριαστο αλλα προσωπικα δεν θα προσπερνουσα τον Σιλει τοσο ευκολα.

Σωστη κι η σκεψη για 3/4αρι αντι του Ζαν Σαρλ αλλα πρωτον δεν ξερω αν οντως εχει κλεισει ο Κωστας και δευτερον ακομα και να χει κλεισει, ο Μπαρτζωκας σιγουρα θα θελει στην ομαδα του μια επιπλεον λυση ενος πιο mobile παιχτη στο 5 που θα μπορει να δουλεψει καλα την αμυνα με τις αλλαγες (Κωστας και Φαλ δεν το χουν αυτο το κομματι κι ουτε ο Μαρτιν στο επιπεδο του Γαλλου).

Τελος να πω πως εξακολουθω να πιστευω πως (πλην μιας ή δυο προσθηκες συμπληρωματικων ελληνων) ο ξενος που θα φερετε στο 2 ή στο 3/4 θα ναι κι η τελευταια σας προσθηκη, δηλαδη εγω για εσας περιμενω ειτε τον Ντορσει ειτε εναν ξενο , οχι δυο παιχτες τετοιου λεβελ. Επισης θεωρω πως ισως ο Μπαρτζω αποφασισει να μην περιμενει τον Ντορσει και κλεισει τον Σιλει για να χει το κεφαλι του ησυχο. Ίδωμεν..

ΥΓ.

Τετοιον παιχτη δεν ειχατε τη τελευταια 3ετια τουλαχιστον.
Υπέροχος. :D

Για Κώστα δε ξέρω αλλά για να το λέει με τόση σιγουριά η αλεπού ο basket κάτι μυρίζει εκεί.
Για τον Σίλει τώρα συμφωνώ πολύ για το τι παίκτης είναι, συμφωνώ και γενικά στο ότι θα πάρουμε μόνο έναν παίκτη +3ο πεντάρι. Για αυτό και προβληματίζομαι. Δεν πιστεύω τόσο πως ταιριάζει με βάση το υπόλοιπο ρόστερ. Ακούω αυτό που λες για το πως θα καλυφθεί η θέση 3. Υπό ιδανικές συνθήκες (να μη χτυπήσει κανείς από τους εμπλεκόμενους) θα καλυφθεί χωρίς πρόβλημα. Υπό τις αντίστοιχες ιδανικές συνθήκες όμως δεν βλέπω πως θα βγουν οι χρόνοι στο 2. Σίλει, Λάρε, Κάρτερ ενώ θέλουμε να παίξει και το Σλούκας/Γουόκαπ κάμποσο. Και από όλους αυτούς μόνο ο Λάρι μπορεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες να παίξει στο 3 να πάρει χρόνο εκεί. Πόσο να παίξουμε με χαμηλά σχήματα πια (έχοντας και Μακκίσικ στο 3); Ειλικρινά δεν πιστεύω πως θα γίνει έτσι ο σχεδιασμός. ή δεν θέλω να το πιστέψω.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”