basketikos13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 11, 2021 4:11 pm
1 ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ - ΠΕΡΙ
1-2 ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ - ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ
2 ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ ΜΕΙΚΟΝ
2-3 ΣΑΝΤ ΡΟΣ
3 ΧΕΖΟΝΙΑ
3-4 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ
5 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΟΙΝΤ
8 ξένοι αν δεν παρει ελληνικο διαβατηριο ο σαντ ρος, 7 ξενοι αν παρει.
Ο χεζονια πρεπει να μεινει, ειναι πολυτελεια να εχουμε τετοιο παικτη.
Σε οτι αφορα την μεταγραφες: στον ασσο θα προτιμουσα τζαλιν σμιθ η νορις κοουλ (αμφορτεροι ελευθεροι και σχετικα φθηνοι). Στο 4 με βοηθεια και στο 5 john brown.
Ουσιαστικα θελουμε παραμον χεζονια και προσθηκες σμιθ και μπραουν και η ομαδα θα ειναι πολ καλυτερη απο περσι, θα χτυπαει ουσιαστικα την εισοδο της στην οχταδα.
Ο Μαντζουκας ειναι 18 στα 19. Οχι Γιουρολιγκ, ουτε Α1 δεν μπορει να παιξει ακομα . Παω στοιχημα πως θα δωθει δανεικος οπως και ο Χουγκαζ, που ειναι πιο ετοιμος απο τον Μαντζουκα αυτη την στιγμη, αλλα δεν μπορει να παιξει ρολο σε ομαδα επιπεδου Παναθηναικου.
Μετα, ο Καλαιτζακης δεν βλεπω να μενει και καλο θα ειναι γι αυτον να παει καπου να παρει χρονο και επιθεσεις. Παιχτες με το μενταλιτι του Καλαιτζακη πρεπει να παιζουν σε ομαδες που θα του δινουν βασικο επιθετικο ρολο. Δεν κανει για εργαλειο και λιγα λεπτα το παιδι.
Και τελος 8 ξενοι ειναι υπερβολικα πολλοι. Στην ομαδα που εχεις στο μυαλο σου υπαρχουν 3 ελληνες μονο (βεβαια υπαρχει και ο Κασελακης που μαλλον τον υποτιμησες ή τον ξεχασες) Στο ελληνικο πρωταθλημα με πανω απο 6 παιχτες δεν θα παιξει μια ομαδα. Ακομα και για δωδεκαδα θελεις ακομα 2-3 ελληνες. Χεζονια δεν βλεπω να μενει και προσωπικα δεν βλεπω και τον λογο να μεινει. Οτι και να γινει, οσο και να ειναι χρησιμος απο πλευρας μαρκετινγκ, τρακαρει ανεπανορθωτα με τον Παπαπετρου χωρις να ειναι πιο χρησιμος παρα μονο πιο φαντεζι.
Ψυχανεμιζομαι πως ενας απο τους λογους που εμεινε ο Παπαπετρου (εκτος του οτι δεν ειναι και πολυ ευκολο να βρη ομαδα αυτη την στιγμη με καλυτερο ρολο και συμβολαιο) ειναι πως πηρε διαβεβαιωσεις πως δεν θα τρακαρει με τον Χεζονια. Και για να γινει αυτο μονο δυο τροποι υπαρχουν, να μην ειναι στο ροστερ ο Χεζονια ή να αποφασισε ο Παπαπετρου να παιξει περισσοτερο στο 4.
Εγω αν ημουν Παναθηναικος θα ηθελα ακομα δυο Ελληνες επιπεδου ας πουμε Μουρατου και Καββαδα ή Αντεντο ή ακομα και Κουζελογλου στο 3-4 για να κρατηθουν οι ισσοροπιες μεταξυ Ευρωπαικης και Ελληνικης ομαδας.