2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μονο Λορενζο για μενα, αντε και Σμιθ. Δεν υπαρχει κατι αλλο με περι-νεντο-μεικον. Λογικα θα παιζει και ο σαντρος πολυ στο 2 οποτε καπως θα το καλυπτουμε, αλλα οπως και να εχει προεχει να παρουμε ασσο πρωτα και μετα βλεπουμε και τι στυλ.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 12, 2021 12:52 pmΚαλα δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση ο Πρίφτης να μείνει μόνο με τον Πέρι στο 1. Μου κάνει για σοβαρός και λογικός κόουτς για να μην πάρει βασικό πλευμέικερ.Πάντως πρέπει να ερθει ένας above average αμυντικός στη θέση 1,για να φέρει περισσότερη σκληράδα στην περιφέρεια.
Ειμαι σιγουρος παντως οτι, οπως εγραψαν και χθες, οτι περιμενουν μπρει και για αυτο δεν ασχολουνται τωρα με τον ασσο, αλλα με το 4αρι... Αν δεν φυγει συντομα ο μπρει ειτε θα μεινουμε οπως ειμαστε (το πιο πιθανο σεναριο) ειτε θα παρουμε οποιον εχει ξεμεινει τον Αυγουστο...
2
2

- j-kidd13
- Reactions: 1575
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Μπραουν ηθελα να γραψω αλλα με τη δουλεια στο γραφειο μου διεφυγεTracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 12, 2021 1:01 pmΜονο Λορενζο για μενα, αντε και Σμιθ. Δεν υπαρχει κατι αλλο με περι-νεντο-μεικον. Λογικα θα παιζει και ο σαντρος πολυ στο 2 οποτε καπως θα το καλυπτουμε, αλλα οπως και να εχει προεχει να παρουμε ασσο πρωτα και μετα βλεπουμε και τι στυλ.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 12, 2021 12:52 pmΚαλα δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση ο Πρίφτης να μείνει μόνο με τον Πέρι στο 1. Μου κάνει για σοβαρός και λογικός κόουτς για να μην πάρει βασικό πλευμέικερ.Πάντως πρέπει να ερθει ένας above average αμυντικός στη θέση 1,για να φέρει περισσότερη σκληράδα στην περιφέρεια.
Ειμαι σιγουρος παντως οτι, οπως εγραψαν και χθες, οτι περιμενουν μπρει και για αυτο δεν ασχολουνται τωρα με τον ασσο, αλλα με το 4αρι... Αν δεν φυγει συντομα ο μπρει ειτε θα μεινουμε οπως ειμαστε (το πιο πιθανο σεναριο) ειτε θα παρουμε οποιον εχει ξεμεινει τον Αυγουστο...

Πιστεύω πως πρέπει να στοχεύσει εκεί ο Πρίφτης,και ελπίζω να το έχει κάνει ήδη.Και ο Ουόλτερς δεν θα με χαλάσει,παρότι δεν είναι ιδανική επιλογή,ωστόσο πρέπει να τα δώσουμε όλα για Μπράουν.Εκτός αν στοχεύει σε κάτι αλλο απο την αγορά της Αμερικής.
0
αυτο με τον μπρει το ακουω συχνα. δηλαδη εχουμε ενα σοβαρο ποσο για τη θεση του πλειμεικερ και αντι (στη χειροτερη) να δωσουμε κατι στον μπρει και να παρουμε εναν λιγο φθηνοτερο ασσο, θα μεινουμε με μπρει? προφανως δεν βγαζει νοημα.
εντωμεταξυ δεν ειναι τοσο κακος ωστε να μη βρει ομαδα σε γιουροκαπ/bcl. και σουταρα εχει, και δεν ειναι τοσο τρυπα σε αυτο το επιπεδο.
ουτε εχει κανα τρελο συμβολαιο ωστε να κατσει πανω σε αυτο.
το ολο θεμα πιστευω πως ειναι στην αποζημιωση του, γιατι δεν μας περισευουν και αυτος προφανως θα θελει να παρει κανα ψιλο παραπανω (και καλα κανει).
αλλα οχι και να μην μπορεσει να φυγει. ακουγεται ακραιο..
εντωμεταξυ δεν ειναι τοσο κακος ωστε να μη βρει ομαδα σε γιουροκαπ/bcl. και σουταρα εχει, και δεν ειναι τοσο τρυπα σε αυτο το επιπεδο.
ουτε εχει κανα τρελο συμβολαιο ωστε να κατσει πανω σε αυτο.
το ολο θεμα πιστευω πως ειναι στην αποζημιωση του, γιατι δεν μας περισευουν και αυτος προφανως θα θελει να παρει κανα ψιλο παραπανω (και καλα κανει).
αλλα οχι και να μην μπορεσει να φυγει. ακουγεται ακραιο..
1
1

basket72 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 12, 2021 1:27 amJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 12, 2021 1:21 amΆσσοι που θα έπρεπε να απασχολήσουν : Lorenzo Brown, Jason Granger, Chris Jones, Norris Cole, Jaleen Smith και στη χειρότερη Maodo Lo. Πείτε μου αν ξεχνάω καποιον, δεν γνωρίζω τοσο καλα την αγορα της Κινας και των ΗΠΑ οπότε προσθέστε και παιχτες απο εκει αν θελετε.. Προφανως και ο Martin Hermansson αποτελεί μια καλή επιλογή, ισως ειναι καλυτερος παιχτης απο καποιους εκ των παραπάνω, αλλα νομιζω ο παιχτης που θα ερθει στα γκαρντ πρεπει να ειναι αρκετα πιο αθλητικος, οχι οτι θα τα βαψω μαυρα και με τον Ισλανδό βεβαια, μαρεσει πολυ σαν παιχτης.
Απο ολους αυτους ο Γκρειντζερ ειναι η καλυτερη επιλογη, τον κοιταει κι η Μπασκονια για 2ο, δεν ξερω αν θα έπαιρνα το ρισκο ομως λογω παρελθόντος (έχει περάσει σημαντικούς τραυματισμούς). Ο Κοουλ απτην αλλη ειναι κι αυτος πολυ εμπειρος αλλα ψιλο-τρελακιας (κανει πολλα λαθη) και 33 ετων (θεμα κινήτρου εδω). Ο Σμιθ πολυ μεγαλο στοιχημα, μπορει του χρονου τετοια εποχη να κλαιμε που δεν τον πηραμε αλλα ειναι πολυ απειρος για πρωτος και μπορει να καει οσο καλος κι αν ειναι.. Ο Μπραουν επισης πολυ καλη περιπτωση, αν μας φτανουν τα λεφτα νομιζω δεν υπαρχει ερωτημα για το αν ταιριαζει ή οχι και τελος ο Τζοουνς εκανε μια αρκετα μεστή πρώτη χρονιά στη Μακαμπι, εχει χειροτερα νουμερα απτους υπολοιπους αλλα βρισκόταν και τη λιγότερη ωρα στο παρκε, καθολου δεν θα με χαλουσε αν τελικα τον επελεγε ο Πριφτης.
Παντως το σιγουρο ειναι πως ο ασος μας πρεπει να ειναι αθλητικος, καλος αμυντικος και καλος πλειμεικερ (πλην των ασιστ πρεπει να κοιταμε και την αναλογια ασιστ/λαθων). Πιστευω πως θα κανει μια καλη κινηση εκει ο κοουτς, στα υπολοιπα για παραμονη Μπρει δεν δινω πολυ σημασια - ας του δωσουμε 100-150χιλ να φυγει και ας μην φερουμε τον Καββαδά στη τελική.
Επαναφερω και τα στατιστικα του Will Thomas για να ψηθουμε περισσοτεροι. Αν και 35 , φετος σε 26 λεπτα ΜΟ και σε 39 ματς (δεν εχασε κανενα) εγραψε 9 ποντους , 5 ριμπαουντ, 60% διποντο, 40% τριποντο, 80% βολες κι ολα αυτα στη Ζενιτ που εφτασε μια ανασα πριν το φαιναλ 4. Οτι πρεπει για μας νομιζω, 4/5αρι με τα ολα του. *Ευχαριστουμε τον μπασκετ72 για την προταση.
Εσύ καλά τα λες Τζόνι μου, αλλά...ο Νέιτ Γουόλτερς πως σου φαίνεται;
Δεν είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, αλλά εμένα μου αρέσει (τα λέγαμε και πέρσι). ΆΣε που έχει κι εμπειρία από 3 ομάδες στην Ευρωλίγκα. Μια χαρά δίπλα στον τρελό- Νέντο. Κι άμυνα παίζει. Ή τουλάχιστον έπαιζε γιατί Ούνικς δεν είδα καθόλου φέτος. Από μένα ναι για τον Νέιτ. Εννοείται και για τον Γ. Τόμας- αν κι ο Τ. Ο' Μπράιαντ είναι επίσης σημαντική κίνηση ενίσχυσης.
Συμφωνώ απόλυτα. Θεωρητικά παντα δείχνει να κολλάει καλά με Νεντοβιτς. Σε κάθε περίπτωση από τα περσινά χάλια είναι ένας κανονικός, αξιόλογος, πλέι μεικερ
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο ουολτερς δεν ταιριαζει για μας. μιλαμε ηταν 2ος ασσος στην ουνιξ και δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο. να ελεγα να τον φερναμε για 2ο ασσο να ελεγα τελεια!
ο ουολτερς δεν ταιριαζει καθολου διπλα απο νεντο. Αρχικα ειναι ευπαθης σε τραυματισμους, οποτε μονο και μονο για αυτο λεμε τελος. Επισης δεν εχει αθλητικοτητα και ειναι και λιγο αργος, γενικα τον λες μετριο αμυντικο. Ε αν τον βαλουμε διπλα σε μεικον-νεντο συν οτι ο περυ ειναι κοντος, ε δενει το γλυκο.
Το μονο που ταιριαζει σε εμας τωρα για ασσος ειναι πολυ αθλητικος-πολυ καλος αμυντικος-ψηλος-μη ευπαθης σε τραυματισμους ποιοτικος ασσος για ομαδα ευρωλιγκας. Αλλιως παλι 16οι θα βγουμε.
ο ουολτερς δεν ταιριαζει καθολου διπλα απο νεντο. Αρχικα ειναι ευπαθης σε τραυματισμους, οποτε μονο και μονο για αυτο λεμε τελος. Επισης δεν εχει αθλητικοτητα και ειναι και λιγο αργος, γενικα τον λες μετριο αμυντικο. Ε αν τον βαλουμε διπλα σε μεικον-νεντο συν οτι ο περυ ειναι κοντος, ε δενει το γλυκο.
Το μονο που ταιριαζει σε εμας τωρα για ασσος ειναι πολυ αθλητικος-πολυ καλος αμυντικος-ψηλος-μη ευπαθης σε τραυματισμους ποιοτικος ασσος για ομαδα ευρωλιγκας. Αλλιως παλι 16οι θα βγουμε.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειναι κακος και σιγουρα απο το να μεινουμε με μπρει, το να ερθει ο λιο ειναι τεραστια ανακούφιση.
παικτικα ταιριαζει με νεντο και μεικον, αλλα ευπαθης σε τραυματισμούς. ρισκαρεις να μεινεις για καιρό ή μηνες χωρις λιο-νεντο;;
κατα τα αλλα λενε οτι ο πριφτης θελει πολυ οκαρο. ομως αν μεινει ο μαριο θα μεινουμε με παπατζον-φλοιντ στο 5? αυτοκτονια θα ειναι
παικτικα ταιριαζει με νεντο και μεικον, αλλα ευπαθης σε τραυματισμούς. ρισκαρεις να μεινεις για καιρό ή μηνες χωρις λιο-νεντο;;
κατα τα αλλα λενε οτι ο πριφτης θελει πολυ οκαρο. ομως αν μεινει ο μαριο θα μεινουμε με παπατζον-φλοιντ στο 5? αυτοκτονια θα ειναι
0

Μοιάζει με τον Ν. Τουόλτερς αλλά έχει βελτιώσει αρκετά το τρίποντό του. Οξυδερκής με πολύ μπάσκετ( και ύψος για τη θέση του). Από μένα ναι και για τους 2 αυτούς άσσους.
Σχετικά με τον Γ. Τόμας δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά χθες που ήμουν χαλαρός, και διάβασα ιταλικά κ ισπανικά ΜΜΕ και φόρα, δεν τον πήρε το μάτι μου. Άσε που το ξέραμε καιρό τώρα ότι έχει "τελειώσει" για τν Ζενίτ κι ότι σκέφτεται επιστροφή στην Ισπανία. Δεν είναι λοιπόν ότι "καραδοκεί η ΑΡμάνι " όπως διάβασα στον τίτλο (και μόνο αυτόν διάβασα) του ρεπορτάζζζ. Δεν το θεωρώ έγκυρο για Αρμάνι- πέραν του πολύ εύλογου προβληματισμού των tracymac, johnnypao ότι μαζεύονται πολλά μα πολλά 4ρια (μην ξεχνάμε και τον Ντατόμε.). Λογικά η Αρμάνι έκλεισε το ρόστερ της με τον Ντάνιελς και θα πάει για παίκτη μονάχα αν της φύγει σε κάναν μήνα για ΝΒΑ, ο Σιλντς.
- Ο Τζόνι Ο' Μπράιντ είναι λίγο περίεργος αλλά θα σας εξασφάλισε μέσα στη ρακέτα. Έχει 2 πολύ καλές παρουσίες στην Ευρωλίγκα με Μακάμπι και Ε.Αστέρα.
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραιος παιχτης ο Τομας της Ζενιτ, μακαρι να κανουμε κινηση! Ιδανικος για βασικο 4αρι, αντε να πει εναν καλο λογο ο Μανος
.
Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να μην παρουμε ασσο, απλα κλεινουμε αλλες τρυπες με Χεζονια και Μπρει να δουμε τι μπατζετ θα μεινει. Κατι ακουσα για Νταριους Ανταμς, αυτος στην Κινα τοσα χρονια τι εκανε;;
Παντως μου φαινεται ο Πριφτης ψαχνεται απο ΝΒΑ η’ Κινα για ασσο. Στην Ευρωπη εχουν λιγοστεψει οι επιλογες, ο Γκρειντζερ κλεινει Μπασκονια και ο Λορενζο περιμενει ΝΒΑ. Να πω την αληθεια ο Λορενζο της Φενερ δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο…μακρια κατ εμε!
Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να μην παρουμε ασσο, απλα κλεινουμε αλλες τρυπες με Χεζονια και Μπρει να δουμε τι μπατζετ θα μεινει. Κατι ακουσα για Νταριους Ανταμς, αυτος στην Κινα τοσα χρονια τι εκανε;;
Παντως μου φαινεται ο Πριφτης ψαχνεται απο ΝΒΑ η’ Κινα για ασσο. Στην Ευρωπη εχουν λιγοστεψει οι επιλογες, ο Γκρειντζερ κλεινει Μπασκονια και ο Λορενζο περιμενει ΝΒΑ. Να πω την αληθεια ο Λορενζο της Φενερ δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο…μακρια κατ εμε!
0