2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 226
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 12, 2021 10:21 pm

Από Βεστερμαν προτιμώ HSR και να δοθούν τα λεφτά στο 4.

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
JohnnyPao

champion
Reactions: 2599
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:23 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 9:24 pm
:roll: Εμένα ο Βέστερμαν μου αρέσει ως άσσος. Το θέμα είναι ότι έχει κι αυτός το ιστορικό του με μπόλικους τραυματισμούς κι ότι προέρχεται από μηδέν μπάσκετ στη Βαρκελώνη. Ο τελευταίος άσσος που προερχόταν από παρόμοια φάση κι είχα "φαγωθεί" πέρσι ότι πρέπει να πάρει κάποια από τα λεφτά που έπαιρνε ο Νικ, ήταν ο Πάνγκος. Χμ....Ενδιαφέρον.

Μοιάζει με τον Ν. Τουόλτερς αλλά έχει βελτιώσει αρκετά το τρίποντό του. Οξυδερκής με πολύ μπάσκετ( και ύψος για τη θέση του). Από μένα ναι και για τους 2 αυτούς άσσους.

Σχετικά με τον Γ. Τόμας δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά χθες που ήμουν χαλαρός, και διάβασα ιταλικά κ ισπανικά ΜΜΕ και φόρα, δεν τον πήρε το μάτι μου. Άσε που το ξέραμε καιρό τώρα ότι έχει "τελειώσει" για τν Ζενίτ κι ότι σκέφτεται επιστροφή στην Ισπανία. Δεν είναι λοιπόν ότι "καραδοκεί η ΑΡμάνι " όπως διάβασα στον τίτλο (και μόνο αυτόν διάβασα) του ρεπορτάζζζ. Δεν το θεωρώ έγκυρο για Αρμάνι- πέραν του πολύ εύλογου προβληματισμού των tracymac, johnnypao ότι μαζεύονται πολλά μα πολλά 4ρια (μην ξεχνάμε και τον Ντατόμε.). Λογικά η Αρμάνι έκλεισε το ρόστερ της με τον Ντάνιελς και θα πάει για παίκτη μονάχα αν της φύγει σε κάναν μήνα για ΝΒΑ, ο Σιλντς.

- Ο Τζόνι Ο' Μπράιντ είναι λίγο περίεργος αλλά θα σας εξασφάλισε μέσα στη ρακέτα. Έχει 2 πολύ καλές παρουσίες στην Ευρωλίγκα με Μακάμπι και Ε.Αστέρα.
Θα μου κανει εντύπωση αν η Αρμάνι δεν προσπαθήσει να αλλάξει τον Ταρζεφσκι με κάποιον καλύτερο..

Το νόημα του ποστ μου για τον Γουιλ Τομας είναι πως δεν υπάρχει κανένας σοβαρός αντίπαλος για την απόκτηση του.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:29 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 11:23 pm
[quote=basket72 post_id=42627

Θα μου κανει εντύπωση αν η Αρμάνι δεν προσπαθήσει να αλλάξει τον Ταρζεφσκι με κάποιον καλύτερο..

Το νόημα του ποστ μου για τον Γουιλ Τομας είναι πως δεν υπάρχει κανένας σοβαρός αντίπαλος για την απόκτηση του.
Τον Ταρζέφκσι τον είχαν ¨τελειωμένο" φέτος (όπως και τον Μπρουκς, πέρσι) αλλά άλλαξαν τα πράγματα με την υπογραφή 2 παικτών που παίζουν αρκετό χρόνο και στο 5 (Μέλλι κυρίως αλλά και Μήτογλου). Τώρα θα τη βγάλει με την 3αδα Χάινς, Μέλλι και Μήτογλου, οπότε ο Ταρζέφσκι είναι μια χαρά για τέταρτος πια.
ΆΣε που κρατάει και κορμό έτσι, μιας και είχε/έχει πολύ μπες- βγες.

Για τον Γ. Τόμας συμφωνώ με την ένστασή σου για το δημοσίευμα περί Αρμάνι. Δεν μοιάζει λογικό. Ωστόσο υπάρχουν ομάδες στην Ισπανία. Ακόμα, ακόμα κι η Μπασκόνια που ψάχνει εκεί παίκτη, ή η Τενερίφη ή η Μπανταλόνα. Απ' αυτές που μπορούν να τον πληρώσουν, λέω.

giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Τρί Ιούλ 13, 2021 12:43 am

πειτε μου μονο οτι δε θα αφησουν την ομαδα με παπαγιαννη φλοιντ κ το 4αρι που θα παρουμε!

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 13, 2021 12:50 am

giorgos45 έγραψε:
Τρί Ιούλ 13, 2021 12:43 am
πειτε μου μονο οτι δε θα αφησουν την ομαδα με παπαγιαννη φλοιντ κ το 4αρι που θα παρουμε!
Χωρίς να ξέρω πολλά για το ρεπορτάζζζζ του Παναθηναϊκού, το βλέπω δύσκολο. Από το πως έχτισε την Ούνικς που έπαιζε και στο Γιούροκαπ κι όχι στην Ευρωλίγκα (3 αμερικάνοι καλοί στο 4-5) και από την απειρία του Φλόυντ. Λογικά πάει για τρίτος σέντερ. Θα πάρετε και κάποιον στυλ Μήτογλου. Μία στο 4 και μία στο 5.

giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Τρί Ιούλ 13, 2021 1:09 am

ποσους ξενους θα εχουμε γιαυτο το λεω!ελληνας ποιος μπορει να παιξει ευρωλιγκα δεν υπαρχει!

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2599
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Ιούλ 13, 2021 3:55 am

Έχουμε κλεισμένους Perry, Macon, Nedovic, Floyd, φαντάζομαι και Sant Roos απο ξενους + Παπαγιαννη, Παπαπετρου, Ματζουκα και Χουγκαζ που θα παει δανεικος. Λογικά θα ανανεώσουμε και τους Μποχωριδη, Κασελακη και δεν ξέρουμε τι θα γινει με Καλαιτζακη, Διπλαρο, Παπαδακη.. λογικά θα παραμείνει στην ομαδα ο ενας απτους τελευταίους τρεις ως 6ο γκαρντ. Επισης είναι δεδομένο πως θα παρουμε κι άλλον έναν Έλληνα σεντερ, ακούγονται οι Καββαδας, Κακλαμανακης και Γοντικας.

Επιστρέφω στο θέμα των ξένων και μετράμε 5 μεχρι στιγμής. Το συμβόλαιο του Bray είναι σχεδόν δεδομένο πως θα σπάσει και στη θεση του θα ερθει κάποιο πλειμεικερ (Chris Jones μια καλή επιλογή). Παράλληλα, από παντού λέγεται ότι η ομαδα κανει οτι μπορεί για να κρατήσει τον Hezonja και πιστεύω πως τελικά η ανανέωση θα πραγματοποιηθεί. Με αυτα και μαυτα φτάνουμε τους 7 ξενους, η λογική λέει πως θα βάλουμε τον Hezonja στο 4 και θα πάρουμε κι άλλον έναν ξενο να παιζει στο 4/5. Παρολα αυτα έκανε χθες ενα podcast ο Κοτζιάς απτο sdna και είπε ότι ανεξαρτήτως Hezonja, το παλεύουμε για Okaro (ή άλλον) και για ακόμη έναν πίσω του, δηλαδή δυο 4αρια + Mario + ξενος πλειμεικερ + οι 5 που ειναι ήδη κλεισμένοι, φτάνουμε τους 9 ξένους. Απίθανο μου ακούγεται, όποιος έχει να δώσει κάποια εξηγηση είμαι όλος αυτιά εκτος κι αν δεν ξέρουν τι λενε στο sdna ή μπορεί να μπερδεύτηκε ο Κοτζιάς. Εγω κρατάω το 7 ξενοι + Roos που μπορεί να πάρει διαβατήριο στα μέσα της σεζον. Για να δουμε..

ΥΓ. Εχω περιέργεια να δω που θα πάνε όλοι αυτοί οι πρώην παιχτες της χιμκι (Σβεντ, Μονρόε, Γερεμπκο, Μακολουμ, Μπερτανς)
ΥΓ1. Αν δεν εχει κλεισει ο Κωστας Αντετοκουμπο ήδη στον οσφπ δεν ξερω τι σκεφτόμαστε και δεν του κανουμε μια καλή πρόταση.

2
2 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Τρί Ιούλ 13, 2021 9:52 am

JohnnyPao έγραψε:
Έχουμε κλεισμένους Perry, Macon, Nedovic, Floyd, φαντάζομαι και Sant Roos απο ξενους + Παπαγιαννη, Παπαπετρου, Ματζουκα και Χουγκαζ που θα παει δανεικος. Λογικά θα ανανεώσουμε και τους Μποχωριδη, Κασελακη και δεν ξέρουμε τι θα γινει με Καλαιτζακη, Διπλαρο, Παπαδακη.. λογικά θα παραμείνει στην ομαδα ο ενας απτους τελευταίους τρεις ως 6ο γκαρντ. Επισης είναι δεδομένο πως θα παρουμε κι άλλον έναν Έλληνα σεντερ, ακούγονται οι Καββαδας, Κακλαμανακης και Γοντικας.

Επιστρέφω στο θέμα των ξένων και μετράμε 5 μεχρι στιγμής. Το συμβόλαιο του Bray είναι σχεδόν δεδομένο πως θα σπάσει και στη θεση του θα ερθει κάποιο πλειμεικερ (Chris Jones μια καλή επιλογή). Παράλληλα, από παντού λέγεται ότι η ομαδα κανει οτι μπορεί για να κρατήσει τον Hezonja και πιστεύω πως τελικά η ανανέωση θα πραγματοποιηθεί. Με αυτα και μαυτα φτάνουμε τους 7 ξενους, η λογική λέει πως θα βάλουμε τον Hezonja στο 4 και θα πάρουμε κι άλλον έναν ξενο να παιζει στο 4/5. Παρολα αυτα έκανε χθες ενα podcast ο Κοτζιάς απτο sdna και είπε ότι ανεξαρτήτως Hezonja, το παλεύουμε για Okaro (ή άλλον) και για ακόμη έναν πίσω του, δηλαδή δυο 4αρια + Mario + ξενος πλειμεικερ + οι 5 που ειναι ήδη κλεισμένοι, φτάνουμε τους 9 ξένους. Απίθανο μου ακούγεται, όποιος έχει να δώσει κάποια εξηγηση είμαι όλος αυτιά εκτος κι αν δεν ξέρουν τι λενε στο sdna ή μπορεί να μπερδεύτηκε ο Κοτζιάς. Εγω κρατάω το 7 ξενοι + Roos που μπορεί να πάρει διαβατήριο στα μέσα της σεζον. Για να δουμε..

ΥΓ. Εχω περιέργεια να δω που θα πάνε όλοι αυτοί οι πρώην παιχτες της χιμκι (Σβεντ, Μονρόε, Γερεμπκο, Μακολουμ, Μπερτανς)
ΥΓ1. Αν δεν εχει κλεισει ο Κωστας Αντετοκουμπο ήδη στον οσφπ δεν ξερω τι σκεφτόμαστε και δεν του κανουμε μια καλή πρόταση.
θεωρω απιθανο να παμε με 9 ξενους καθως αν παμε με 9 ξενους 2-3 απο αυτους θα κοιτανε απο τον παγκο, οποτε γιατι να μην κοιταν πιο φθηνοι ελληνες και τα λεφτα που θα γλιτωσουμε να παρουμε καλυτερους ξενους?

εχω βαρεθει εδω και πολλα χρονια (απο τσαβι εποχη) να διαλεγουμε ποσοτητα εναντι ποιοτητας. η ποσοτητα ειναι ευκολη καθως αν θες και λιγο βαθος παγκου παιρνεις 3-4 ελληνες φθηνους και τελος. ετσι και αλλιως θες 7-8 καλους βασικους και μετα ας εχεις καββαδαδες και κασελακηδες και μουρατος που θα παιζουν και με παθος οχι σαν φοστερακους που θα βαριονται.

για μπρει μην εισαι και τοσο σιγουρος παντως, οπως και πιο πριν με σαντρος που εγραφα οτι το θεωρω απιθανο για φετος το διαβατηριο ενω ακομα και πολυ δυσκολο και για του χρονου.

Δεν αποκλειω το γεγονος στην προετοιμασια να φυγει ο φλοιντ και να παρουμε κατι καλυτερο... Ο Κωστας, οπως εγραψα και στο τοπικ του οσφπ, δεν εχει κανεναν απολυτως λογο να παει εκει και οτι σε εμας θα ηταν σιγουρα 5ος ψηλος. Ισως θεωρουν οτι ειναι ακριβος για αυτα που τον θελουμε οποτε τον αφηνουν.

Τελος, οντως οι της Χιμκι δεν εχουν κλεισει πουθενα. Σε εμας τωρα μονο Γερεμπκο θα μπορουσα να δω, που παιζει και λιγο στο 5 οποτε σιγουρα πολυ καλυτερα απο οκαρο (δεν γουσταρω που τον παρακαλαμε) που δεν ταιριαζει αν μεινει ο Μαριο.

ΥΓ απο παντου ακουω οτι θα ειμαστε με 8 ξενους του χρονου, οποτε το θεωρω σιγουρο οτι θα εχουμε μπρει ή ασσο, Μαριο ή αλλο 4αρι, συν αλλο εναν ψηλο. Για 9 θεωρω με τιποτα.

0
Manos97

Reactions: 15
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 13, 2021 1:40 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 6:21 pm
JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 6:14 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/858382_telo ... ani-milano
η αρμανι τι ακριβως τον θελει?? :lol:
Τον παίρνει αφήνει Ντίνο ελεύθερο κ επιστρέφει σπίτι του.. Γιαυτό δεν πήραμε ακόμα τεσσάρι 🤣

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιούλ 13, 2021 1:59 pm

JohnnyPao έγραψε:

Το ότι κάνετε κινήσεις για Οκάρο δεν σημαίνει απαραίτητα πως το πλάνο είναι να είναι και οι 2 στην ομάδα. Μπορεί ένας από τους 2 να έχει προβάδισμα στο μυαλό του κόυτς και αν αυτός ο ένας πει το ναι να τελειώσει οριστικά το θέμα του άλλου. Αν πόνταρα κάπου θα έλεγα πως ο Πρίφτης θέλει Οκάρο και αν καταφέρει να τον φέρει θα αφήσει Χεζόνια να φύγει ότι και να λένε οι υπόλοιποι. Αν όχι, θα δεχτεί την παραμονή του εφόσον η ομάδα το δουλεύει προς το παρόν. Και στα 2 σενάρια μάλλον θα πάει για ένα ακόμα 4/5 και τον 3ο ψηλό τύπου Καββαδά και τέλος. 7 ξένοι + 1 γκαρντ 8. Αν ισχύει το 6+1 είναι οκ.

0
Tracy Mac

allstar

Τρί Ιούλ 13, 2021 2:03 pm

το καλυτερο σεναριο θα ειναι να μεινει ο μαριο και να παιζει αρκετα στο 4, αλλα και στο 2 γιατι ο νεντο θα τραυματιστει και αντι οκαρο να παρει ενα καλο και αθλητικο 4-5αρι σε στυλ Σινγκλετον.

Το θεμα ειναι αν υπαρχουν τετοιοι βεβαια στην αγορα.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Ιούλ 13, 2021 2:51 pm

Δεν ξέρω αν θα κάνει "καλό" η παραμονή του Χεζόνια, ξέρω σίγουρα οτι είναι αστείο να συζητάμε το αν μας κανει ο Χεζόνια-τη στιγμή που ο ίδιος φαίνεται να θέλει σαν τρελός να μείνει-και να το παίζουμε δύσκολοι,σε μια ομάδα με το μπάτζετ του Παναθηναικού,και την έλλειψη ποιότητας που αυτή επιφέρει.

0
Tracy Mac

allstar

Τρί Ιούλ 13, 2021 3:11 pm

j-kidd13 έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα κάνει "καλό" η παραμονή του Χεζόνια, ξέρω σίγουρα οτι είναι αστείο να συζητάμε το αν μας κανει ο Χεζόνια-τη στιγμή που ο ίδιος φαίνεται να θέλει σαν τρελός να μείνει-και να το παίζουμε δύσκολοι,σε μια ομάδα με το μπάτζετ του Παναθηναικού,και την έλλειψη ποιότητας που αυτή επιφέρει.
Για αυτο ακριβως δεν θελω τον οκαρο που ειναι 4-3αρι. Βασικα ετσι οπως ο σκεφτομαι ο John Brown θα ηταν τελεια επιλογη για 4-5αρι αλλα ανανεωσε.

Επισης για αυτην την θεση μπορουμε να δουμε και απο απεναντι αν προκυψει καποιος. Το θεμα που καιει ειναι ο ασσος παντως για μενα. Ας παρουμε κανονικο βασικο ασσο ψηλο-αθλητικο-αμυντικαρα για να κολλαει με τους κακους αμυντικους που εχουμε χαμηλα και βλεπουμε για 4-5αρι, μια θεση που βρισκεις παικτες γενικα.

0
Manos97

Reactions: 15
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 13, 2021 3:21 pm

Tracy Mac έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Για αυτο ακριβως δεν θελω τον οκαρο που ειναι 4-3αρι. Βασικα ετσι οπως ο σκεφτομαι ο John Brown θα ηταν τελεια επιλογη για 4-5αρι αλλα ανανεωσε.

Επισης για αυτην την θεση μπορουμε να δουμε και απο απεναντι αν προκυψει καποιος. Το θεμα που καιει ειναι ο ασσος παντως για μενα. Ας παρουμε κανονικο βασικο ασσο ψηλο-αθλητικο-αμυντικαρα για να κολλαει με τους κακους αμυντικους που εχουμε χαμηλα και βλεπουμε για 4-5αρι, μια θεση που βρισκεις παικτες γενικα.
Σε ομάδα Πρίφτη ο οκαρο ειν 4-5 φίλε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Ιούλ 13, 2021 3:26 pm

Tracy Mac έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Απο τη στιγμή που έφυγε ο Μητογλου που καλυπτε και το 5 με επιτυχία,και ο Φλοιντ δεν ξερουμε πως θα μας βγει, πρεπει οπωσδηποτε ο αναπληρωματικός στο 4 να είναι ενας παικτης που θα καλυπτει και το 4 και το 5.
Δηλαδή έτσι
Μεταγραφη-Περυ
Νεντοβιτς-Μεικον
Παπαπετρου-Χεζονια-Σαντ Ρος
Μεταγραφη-μεταγραφη
Παπαγιαννης-Φλοιντ-Καββαδας

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”