2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 14, 2021 10:59 pm

Εγώ θυμάμαι που οι ελληνικές ομάδες ψωνίζαν κυρίως από το NCAA τα πρώτα χρόνια που επιτράπηκαν οι ξένοι στην Α1. Ωραίες μπασκετικές ιστορίες τότε.
Έκτοτε (από μεγάλες) το έκανε ο Ολυμπιακός των Μ. Χάουαρντ και Κέιλιν ΛΟύκας που δεν πιάσανε τότε αλλά αποδείχθηκαν γουρλήδες. :wink:
Ο τελευταίος παίκτης που ήρθε από το πανεπιστημιακό κι έβγαλε μάτια είναι ο Τ. Κάρτερ που για μένα πρέπει να πάρει από φέτος χρόνο στην Ευρωλίγκα. Το λέω γιατί το ίδιο πιστεύω και για τον Μαντζούκα για σας.

Όλος αυτός ο πρόλογος για να σας πασάρω τον τύπο αυτό που τον πήρε το μάτι μου σ' ένα γαλλικό μπασκετικό μέσο (ψάχνοντας νέα για τον Γ. Χάουαρντ που τού έχω μια μπασκετική αδυναμία).

Θα κόβει με κεφαλιές μιλάμε. Ούτε καν με τα χέρια.
Σουτάρει σαν το Κόρφα, αλλά αν έρθει εδώ θα είναι ο πρώτος που θα πιάσει νούμερα Φασούλα και Στόικο σε τάπες που φλερτάραν με τριμπλ νταμπλ.
Να και λίγο πιο μπασκετικό βίντεο (το προηγούμενο το λες βίντεο για τα ρεκόρ γκίνες- ο τύπος έχει το τρίτο μεγαλύτερο επιτόπιο στην ιστορία του ΝΒΑ ντραφτ).

Στη θέση του Φλόιντ. Εγώ μόνο τον Έρικ Σλίπι ξέρω από Φλόιντ. ΚΑι τους τεράστιους τύπους που κόντεψαν να ζωντανέψουν την Πομπήια πριν περίπου 50 χρόνια....

JohnnyPao

champion
Reactions: 2594
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 14, 2021 11:10 pm

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Ιούλ 15, 2021 1:52 am

Το μεταφέρω κι εδώ :

Αν ο Πριφτης ή κάποιος στην ομαδα θεσει περιορισμό 8 ξενων (για να βγαινουν οι ρολοι/χρόνοι σε Α1 και γιουρολιγκ) και μενει να παρουμε εναν ξενο αντι του Μπρει, τοτε νομιζω ο ξενος αυτος πρεπει να ειναι ξεκάθαρα ασος (καλος πασερ και αμυντικός) και οχι 4/5αρι. 4/5αρι κατεμε επρεπε να πάρουμε αντι του Οκαρο ακόμα κι αν ο Φλόιντ δεν ήταν στοίχημα (που ειναι) ώστε σε περίπτωση τραυματισμού του Παπαγιαννη πχ, το κενό να καλύπτεται εσωτερικά. Τελος πάντων, τώρα τον πήραμε τον Οκαρο οποτε προχωράμε. Αυτός ο ασος θα μπορούσε να ναι ο Κρις Τζόουνς, δεν νομίζω να ζητήσει πάνω απο 500χιλ (δεν ξερω αν υπάρχουν κι αυτά βεβαια).

Όσον αφορά τον Κώστα, πράγματι οπως λεει κι ο pan24 δεν εχει λογο ακριβως να παει στον οσφπ και να περιμένει να βρει χρόνο πίσω από Φαλ και Μαρτιν (έτοιμους παιχτες) , η Βιλερμπαν πλην του Μόργκαν λέγεται πως θα παρει τον αδελφό του Φαλ απτη μπασκονια (πηγή: basket72 😝) , οπότε ούτε εκεί θα βρίσκει και πολύ χρονο - καλύτερα όμως από οσφπ. Σε εμας απτην αλλη θα έχει ένα 10λεπτο στη γιουρολιγκ και μπόλικο χρόνο στην Α1, θα ναι στη χώρα του ουσιαστικά και θα παιζει στην ομαδα απο όπου έχει περάσει ο Θανάσης (2 χρονια) και ο Αλεξ (1 καλοκαίρι) , νομίζω λοιπον πως κακώς δεν εχουμε μπει πιο γερά στο παιχνίδι για τη απόκτηση του.

ΥΓ. Έβγαλε αρθρο-αναλυση του ως τώρα ροστερ μας το sdna , απτο οποίο κρατάω το εξής : Χερβει καλυτερος παιχτης του Οκαρο, αλλά τον Ουαιτ τον ξέρει καλύτερα ο κοουτς.

Εσεις τι λέτε? Χερβι ή Οκαρο?

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:16 am

https://sportdog.gr/sports/mpasket/arti ... o-gia-8ada

Αρχίζει να ξεδιαλύνει το τοπίο και Ω του θαύματος η παραφιλολογία για τον βασικό πλέι μεικερ μοιάζει να έχει βάση. Ένα στοίχημα η δευτεροκλασατο λέει.
Νομίζω είναι καλύτερα να μείνει ο Μπρει τότε. Ο καλύτερος και πιο σταθερός μας σουτέρ.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013

Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:26 am

δηλαδη φτηνο ασσο και φτηνο 4-5αρι και φευγει ο μπρει

0
titsokk

a1greece

Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:28 am

τουλουμπα έγραψε:
Δε γράφει πουθενά για τεσσαροπενταρι.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:29 am

titsokk έγραψε:

Αρχίζει να ξεδιαλύνει το τοπίο και Ω του θαύματος η παραφιλολογία για τον βασικό πλέι μεικερ μοιάζει να έχει βάση. Ένα στοίχημα η δευτεροκλασατο λέει.
Νομίζω είναι καλύτερα να μείνει ο Μπρει τότε. Ο καλύτερος και πιο σταθερός μας σουτέρ.
Δεν είναι περίεργο.
Θες να κρατήσεις τον Χεζόνια για λόγους που δεν είναι μόνο αγωνιστικοί όμως δεν γίνεται να μην έχεις και ένα κανονικό 4αρι οπότε θα πλήρωνες και για Ουάιτ ή αντίστοιχο.

Έχεις κρατήσεις και τον Παπαπέτρου όμως γιατί είναι Έλληνας και αρχηγός της ομάδας, έχεις κρατήσει και τον Σαντ Ρος γιατί μπορεί να πάρει διαβατήριο και γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι ο μόνος κοντός μας που παίζει άμυνα.

Πρέπει να δώσεις και λεφτά να σπάσεις το συμβόλαιο του Μπρέι που υπογράψαμε κλειστό συμβόλαιο για 1,5 χρόνο μη χάσουμε το κελεπούρι.

Ε και κάπου εκεί με το περιορισμένο μπάτζετ που έχουμε τα λεφτά τελειώνουν, από καιρό έχει βγει ότι ο κοντός που θα πάρουμε θα είναι γυρω στο 500αρικο.
τουλουμπα έγραψε:
Δεν βγαίνει κάτι για 4-5αρι.
Αφού μένει ο Χεζόνια δεν χωράει κιόλας, αυτό βγαίνει κιόλας από το ότι ψάχνουμε φτηνό Έλληνα 5αρι για να κλείσουν οι ψηλοί.

0
titsokk

a1greece

Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:37 am

Όλοι μέσα στη χρονιά κραυγαζαν για έναν άσο και ένα πενταρι της προκοπής.

Συγχαρητήρια. Τίποτα από τα δύο για μια ακόμη χρονιά.
Είναι απίθανο αυτό που γίνεται. Λες και όλοι όσοι διαβαίνουν το κατώφλι του ΟΑΚΑ παθαίνουν θάλασσα.
Και μη μου πείτε για μπάτζετ. Δεν.

1
1 Εικόνα
titsokk

a1greece

Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:40 am

basket72 έγραψε:
Τετ Ιούλ 14, 2021 10:59 pm
Εγώ θυμάμαι που οι ελληνικές ομάδες ψωνίζαν κυρίως από το NCAA τα πρώτα χρόνια που επιτράπηκαν οι ξένοι στην Α1. Ωραίες μπασκετικές ιστορίες τότε.
Έκτοτε (από μεγάλες) το έκανε ο Ολυμπιακός των Μ. Χάουαρντ και Κέιλιν ΛΟύκας που δεν πιάσανε τότε αλλά αποδείχθηκαν γουρλήδες. :wink:
Ο τελευταίος παίκτης που ήρθε από το πανεπιστημιακό κι έβγαλε μάτια είναι ο Τ. Κάρτερ που για μένα πρέπει να πάρει από φέτος χρόνο στην Ευρωλίγκα. Το λέω γιατί το ίδιο πιστεύω και για τον Μαντζούκα για σας.

Όλος αυτός ο πρόλογος για να σας πασάρω τον τύπο αυτό που τον πήρε το μάτι μου σ' ένα γαλλικό μπασκετικό μέσο (ψάχνοντας νέα για τον Γ. Χάουαρντ που τού έχω μια μπασκετική αδυναμία).

Θα κόβει με κεφαλιές μιλάμε. Ούτε καν με τα χέρια.
Σουτάρει σαν το Κόρφα, αλλά αν έρθει εδώ θα είναι ο πρώτος που θα πιάσει νούμερα Φασούλα και Στόικο σε τάπες που φλερτάραν με τριμπλ νταμπλ.
Να και λίγο πιο μπασκετικό βίντεο (το προηγούμενο το λες βίντεο για τα ρεκόρ γκίνες- ο τύπος έχει το τρίτο μεγαλύτερο επιτόπιο στην ιστορία του ΝΒΑ ντραφτ).

Στη θέση του Φλόιντ. Εγώ μόνο τον Έρικ Σλίπι ξέρω από Φλόιντ. ΚΑι τους τεράστιους τύπους που κόντεψαν να ζωντανέψουν την Πομπήια πριν περίπου 50 χρόνια....
Άσε αυτές τις προτάσεις για καμμία ομάδα με οργάνωση. Εδώ είναι ότι ναναι

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:49 am

Όταν είσαι τσίτα με τους ξένους, δεν βγάζει νόημα να πας με Πάπα και Φλόιντ* στο 5 χωρίς να παίζει το 5 ένα από τα 4άρια σου. Τόσο πολύ δεν βγάζει νόημα που αποκλείεται να είναι αυτός ο σχεδιασμός.
Από την αρχή η φάση θα έπρεπε να ήταν Οκάρο ή Χεζόνια. Αφού διάλεξε τον 1ο θα έπρεπε να πάτε για τούμπανο 1 με τα λεφτά του Μάριο (περίπου 1Μ όλα μαζί) και να πάρετε και ένα ακόμα 4/5 με τα λεφτά που θα δώσετε τώρα στο 1 αν μείνει ο Χεζόνια. Ούτε το να φύγει ο Ροος το βλέπω σαν λύση. Από τους λίγους στο ρόστερ με εμπειρία ευρωλίγκας, ίσως ο μόνος ψηλός περιφερειακός που παίζει καλή άμυνα και καλύπτει και 3 θέσεις. Ξεκάθαρο βάλιου φορ μάνει και ας μην έχει σουτ (και διαβατήριο) που τόσο χρειάζεστε.

Στα μάτια μου είναι το κρίσιμο σημείο του σχεδιασμού και το (τελευταίο, μετά την παραμονή Νέντο) πιο κρίσιμο λάθος. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά αν μείνει ο Χεζόνια με μέτριο 1 και κανένα 4/5 η χρονιά θα πάει πολύ άσχημα. Δύσκολα θα μπορέσει να τους κάνει ομάδα ο κόουτς.

*Δεν τον ξέρω τον κύριο, αλλά αν ισχύει ότι είναι αθλητικός, ριμπάουντερ και καλός στο να κόβει είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με Πέρι στο 1 κολλάει μια χαρά θα πω.

Υγ: Αν είχατε 1Μ ποιο 1 θα φέρνατε;

1
1 Εικόνα
titsokk

a1greece

Πέμ Ιούλ 15, 2021 10:04 am

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:49 am
Όταν είσαι τσίτα με τους ξένους, δεν βγάζει νόημα να πας με Πάπα και Φλόιντ* στο 5 χωρίς να παίζει το 5 ένα από τα 4άρια σου. Τόσο πολύ δεν βγάζει νόημα που αποκλείεται να είναι αυτός ο σχεδιασμός.
Από την αρχή η φάση θα έπρεπε να ήταν Οκάρο ή Χεζόνια. Αφού διάλεξε τον 1ο θα έπρεπε να πάτε για τούμπανο 1 με τα λεφτά του Μάριο (περίπου 1Μ όλα μαζί) και να πάρετε και ένα ακόμα 4/5 με τα λεφτά που θα δώσετε τώρα στο 1 αν μείνει ο Χεζόνια. Ούτε το να φύγει ο Ροος το βλέπω σαν λύση. Από τους λίγους στο ρόστερ με εμπειρία ευρωλίγκας, ίσως ο μόνος ψηλός περιφερειακός που παίζει καλή άμυνα και καλύπτει και 3 θέσεις. Ξεκάθαρο βάλιου φορ μάνει και ας μην έχει σουτ (και διαβατήριο) που τόσο χρειάζεστε.

Στα μάτια μου είναι το κρίσιμο σημείο του σχεδιασμού και το (τελευταίο, μετά την παραμονή Νέντο) πιο κρίσιμο λάθος. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά αν μείνει ο Χεζόνια με μέτριο 1 και κανένα 4/5 η χρονιά θα πάει πολύ άσχημα. Δύσκολα θα μπορέσει να τους κάνει ομάδα ο κόουτς.

*Δεν τον ξέρω τον κύριο, αλλά αν ισχύει ότι είναι αθλητικός, ριμπάουντερ και καλός στο να κόβει είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με Πέρι στο 1 κολλάει μια χαρά θα πω.

Υγ: Αν είχατε 1Μ ποιο 1 θα φέρνατε;
Έναν στο στιλ του Άντονι Γκολντγουαιρ. Σπανιζουν τέτοιοι παικτες σημερον

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Ιούλ 15, 2021 10:20 am

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:29 am
titsokk έγραψε:

Δεν είναι περίεργο.
Θες να κρατήσεις τον Χεζόνια για λόγους που δεν είναι μόνο αγωνιστικοί όμως δεν γίνεται να μην έχεις και ένα κανονικό 4αρι οπότε θα πλήρωνες και για Ουάιτ ή αντίστοιχο.

Έχεις κρατήσεις και τον Παπαπέτρου όμως γιατί είναι Έλληνας και αρχηγός της ομάδας, έχεις κρατήσει και τον Σαντ Ρος γιατί μπορεί να πάρει διαβατήριο και γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι ο μόνος κοντός μας που παίζει άμυνα.

Πρέπει να δώσεις και λεφτά να σπάσεις το συμβόλαιο του Μπρέι που υπογράψαμε κλειστό συμβόλαιο για 1,5 χρόνο μη χάσουμε το κελεπούρι.

Ε και κάπου εκεί με το περιορισμένο μπάτζετ που έχουμε τα λεφτά τελειώνουν, από καιρό έχει βγει ότι ο κοντός που θα πάρουμε θα είναι γυρω στο 500αρικο.
τουλουμπα έγραψε:
Δεν βγαίνει κάτι για 4-5αρι.
Αφού μένει ο Χεζόνια δεν χωράει κιόλας, αυτό βγαίνει κιόλας από το ότι ψάχνουμε φτηνό Έλληνα 5αρι για να κλείσουν οι ψηλοί.
Παντως το άρθρο λεει για κάποιον ακόμα φθηνο πισω απο Οκαρο, δεν ξερω αν εννοεί ελληνα ή ξενο.. Εντύπωση θα μου κάνει να παμε με 9 ξενους.

Εγω παντως θα διάλεγα τον Σιλει αντι του Νεντο χωρίς 2η σκέψη, καλυτερος 3ποντερ , λιγότερο φανσι, παραμένει υγιής και είναι φθηνότερος αρα θα μέναν και 200χιλ για καλύτερο ασο. Συμφωνώ επίσης στο οτι το ερώτημα επρεπε να ήταν Χεζονια ή Οκαρο κι ένα 4/5αρι διπλα τους, δεν ξερω τι σκέφτεται ο Πριφτης. Με εναν Κώστα Αντετοκουμπο πάντως ξαναλέω πως λύνεται το θέμα στο 5.

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:13 am

λεγαμε για τον μπρει οτι θα μας καταστρεψει τον σχεδιασμο με το 1,5 χρονο που τον πηραμε, συν οτι τον πηραμε ενω ουτε ασσος ηταν ουτε ευρωλιγκα ειχε δικαιωμα να παιξει και οτι αν δεν τον διωξουμε καλοκαιρι θα εχουμε προβλημα. ε τωρα εχουμε θεμα.

λεγαμε για τον νεντο οτι δεν εχει νοημα να τον κρατησουμε γιατι δεν παιζει αμυνα και θα χανει πολλα ματς, τωρα ειναι προβλημα. Λεγαμε οτι δεν εχει νοημα να παρεις μεικον μαζι με νεντο γιατι δεν θα εχουμε ασσο, τωρα ειναι προβλημα.

λεγαμε οτι δεν εχει νοημα να δωσουμε τοσα στον οκαρο γιατι και δεν ταιριαζει καθολου στην ομαδα με φλοιντ, αλλα και γιατι δεν κανει την διαφορα και μας κοβει απο τους κοντους, τωρα ειναι προβλημα. Μας επιασε και κοτσους η Ουνικς που πηρε τομας αντι οκαρο :lol:

Λεγαμε οτι λογικα δεν θα παμε για αλλο ασσο και οτι τελειωσαν οι μεταγραφες και τωρα λογικα δεν κανουμε αλλη καθως δεν εχουμε λεφτα και αν κανουμε θα ειναι με 300 χιλ.

Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι σας αρεσει στον σχεδιασμο και ειστε αισιοδοξοι οτι θα ειμαστε καλυτεροι απο περσυ? επειδη θα εχουμε 3 παραπανω κοντους στον ασσο που δεν ειχαμε περσυ? ή επειδη εχουμε καλυτερο προπονητη?

Ειλικρινα αντι να παρει καλυτερους ξενους, με καλυτερη δομηση και ελληνες ρολιστες που θα βγουν και πιο φθηνοι απο τους ξενους, τωρα απλως γεμισαμε κοντους που δεν ξερουμε τι θα κανουν ευρωλιγκα, γεμισαμε πλαγιους και 3-4αρια και φυσικα αποδυναμωθηκαμε απιστευτα πολυ στους ψηλους!

αν παρουμε οπως λετε και ακομα ενα 4ρι με κανα 100αρι ή καναν λινο που λενε σημερα, τοτε ο μαριο θα παιζει μονο στο 2-3 και φυσικα αμεσως αμεσως καποιος εκ των μπρει-σαντρος-μεικον απλως δεν θα παιζουν ποτε ή θα παιζουν μαξ 10λεπτα (σαντρος).

Δεν πρεπει να εχει κανει ανθρωπος που ξερει μπασκετ αυτον τον σχεδιασμο παντως. Με τοσα παραπανω λεφτα και παλι χαλια σχεδιασμος.

ΥΓ παντα ξεκινας απο τον ασσο και τους σεντερς, τις αλλες θεσεις θα τις βρεις, ειναι πολυ πολυ πιο ευκολες. εμεις μονο 3-4αρια. τι φαση στοιχημα εχουν βαλει να κατεβασουν ομαδα μονο με 3-4αρια?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013

Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:27 am

Παναθηναϊκός και Χάουαρντ Σαντ Ρος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια, καθώς πρόθεση των «πρασίνων» είναι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Κουβανό φόργουορντ.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έκλεισε ένα χρόνο στην ομάδα και στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχε η προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα. Στον Παναθηναϊκό, εκτίμησαν τις ικανότητες του Κουβανού φόργουορντ, έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και στις σκέψεις τους βρίσκεται, η προοπτική νέου συμβολαίου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για διετή διάρκεια.

Ο Σαντ Ρος από την πλευρά του είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ενώ κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε, τις ενέργειες που έχει κάνει για να λάβει το ελληνικό διαβατήριο (έχει νυμφευθεί Ελληνίδα). Μπορεί η γραφειοκρατία να του στερεί τη δυνατότητα της έκδοσης διαβατηρίου, τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο αν όλα πάνε καλά, θα έχει κάθε λόγο να κάνει υπομονή, καθώς θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό επίπεδο και τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κορυφωθούν και να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Κουβανού.

https://panathinaikos24.gr/2021/07/14/4 ... -sant-ros/

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:33 am

titsokk έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 10:04 am

Έναν στο στιλ του Άντονι Γκολντγουαιρ. Σπανιζουν τέτοιοι παικτες σημερον
Ωραίος ο Α. Γκόλντγουάιρ. Κι από τις 3 ομάδες που πέρασε στην Α1 (βρε μπας και πήγε και σε τέταρτη;;;) πρόσφερε. Και το ΝΒΑ είχε κάνει πραγματάκια, άλλωστε.
Αλλά αυτός που για μένα είναι ο σούπερ άσσος από αμερικάνους (επίσης γυρολόγος της Α1) είναι ο Μπλάκνει. Αδυναμία. Ακόμα και στον Ολυμπιακό που ήρθε σε μεγάλη ηλικία, ήταν πολύ καλός.

Κατά τ' άλλα, θα μπορούσατε να είχατε πάρει τον Γουόλντεν τουλάχιστον. Έχει παίξει Ευρωλίγκα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για pg, μαρκάρει πολύ καλά κι έχει και κάποιους πόντους να δώσει.
Κι ο Πέρι μου άρεσε το λίγο που τον είδα πέρσι στο Γιούροκαπ κι ίσως να πάει καλύτερα κάποια στιγμή, αλλά ο Γουόλντεν είναι πιο ασφαλής λύση για τώρα. Το ότι τον πήρε ο Μπαϊέζι στην Μπάγερν λέει κάποια πράγματα.
Πάντως ο Πέρι θα είναι καλύτερος από τον Μακ τον περσινό. Κάτι είναι κι αυτό. Και ότι θα έχετε άνθρωπο για πίσω από τον Νέντοβιτς, επίσης είναι καλό. Κι ο Οκάρο είναι καλή λύση κι άξιζε να προβιβαστεί στην Ευρωλίγκα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”