2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 15, 2021 1:44 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 1:38 pm

Δεν ειναι οτι εχω ετσι στο μυαλο μου τον ομαδικο αθλητισμο,προφανως αλλιως θα ηθελα την ομαδα,αλλα αυτο που θελω,με τα οικονομικα που υπαρχουν,ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει πραξη.Τωρα απλα βλεπω τα πραγματα απο το πρισμα του πως θα μπορεσει η ομαδα να ειναι πιο ανταγωνιστικη. Θα μου πεις,αυτο θα γινει μεσω ατομικου ταλεντου και οχι μεσω ομαδικου? Σε μια ομαδα που δεν εχει λεφτα(κουραζει η επαναληψη αλλα δυστυχως παντα απο εκει ξεκιναμε καθε κουβεντα),και παραλληλα εχει το βαρος του ονοματος και της φανελας του Παναθηναικου,ισως το ατομικο ταλεντο(και το ονομα που θα φερει αυτος που το εχει) να ειναι πιο ελκυστικο και πιο ευκολο στην επιλογη, απο το ομαδικο, στην διοικηση και στον προπονητη.
Κι ας μην συμφωνούμε (δεν λέει και τίποτε από μόνο του, άλλωστε) είναι από τις φορές που ο διάλογος γίνεται εποικοδομητικός! Οπότε αυτό μετράει.
Χάρηκα για την κουβέντα και πάω να ψηθώ (δουλειά). :P Ινδία γίναμεεεεεεεεεε.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 15, 2021 1:46 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 1:44 pm
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 1:38 pm

Δεν ειναι οτι εχω ετσι στο μυαλο μου τον ομαδικο αθλητισμο,προφανως αλλιως θα ηθελα την ομαδα,αλλα αυτο που θελω,με τα οικονομικα που υπαρχουν,ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει πραξη.Τωρα απλα βλεπω τα πραγματα απο το πρισμα του πως θα μπορεσει η ομαδα να ειναι πιο ανταγωνιστικη. Θα μου πεις,αυτο θα γινει μεσω ατομικου ταλεντου και οχι μεσω ομαδικου? Σε μια ομαδα που δεν εχει λεφτα(κουραζει η επαναληψη αλλα δυστυχως παντα απο εκει ξεκιναμε καθε κουβεντα),και παραλληλα εχει το βαρος του ονοματος και της φανελας του Παναθηναικου,ισως το ατομικο ταλεντο(και το ονομα που θα φερει αυτος που το εχει) να ειναι πιο ελκυστικο και πιο ευκολο στην επιλογη, απο το ομαδικο, στην διοικηση και στον προπονητη.
Κι ας μην συμφωνούμε (δεν λέει και τίποτε από μόνο του, άλλωστε) είναι από τις φορές που ο διάλογος γίνεται εποικοδομητικός! Οπότε αυτό μετράει.
Χάρηκα για την κουβέντα και πάω να ψηθώ (δουλειά). :P Ινδία γίναμεεεεεεεεεε.
Εγω έκανα το λαθος να βγω απο το γραφειο για μια δουλεια 20 λεπτων,και νομιζα οτι περασα 3 ωρες στη Σαχαρα, τωρα σιγα σιγα επανερχεται ο οργανισμος,να ναι καλα ο Carrier που ανακαλυψε το air condition!

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Πέμ Ιούλ 15, 2021 2:56 pm

Μισιτς, Χαντερ και Χεζονια και φύγαμε για διακοπές! Ασε που με τόσους ξένους αν δεν πάει καλά το ξαναγυρνάμε στην ελληνοποίηση :drunk:

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1611
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Πέμ Ιούλ 15, 2021 3:20 pm

Λορεντζο παει για Ερυθρο Αστερα,τον ξεχναμε κι αυτον.......

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Πέμ Ιούλ 15, 2021 3:43 pm

gspara έγραψε:
αν ισχυει αυτο τοτε 1) ευκολα τον παιρναμε και 2) τελευταιοι θα βγουμε στο τελος :lol:

1
1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Ιούλ 15, 2021 4:45 pm

Tracy Mac έγραψε:
gspara έγραψε:
αν ισχυει αυτο τοτε 1) ευκολα τον παιρναμε και 2) τελευταιοι θα βγουμε στο τελος :lol:
Το 1) νομίζω κανείς μας δε θα μπορέσει να το μάθει. Τουλάχιστον απ'όσο βλέπω στο φόρουμ.

Παρόμοια ακούγονταν και για το γιατί ο Ζελικο δε γυρισε σε μας και πήγε στην Παρτιζάν, λες και ο μόνος λόγος ήταν ο ΔΓ, ενώ φαίνεται πως οι Σέρβοι του δίνουν όσα και ό,τι ζητήσει.

Το συγκρίνω γιατί ποτέ κανείς δε μπορεί να ξέρει τι παίζει από πίσω, είτε αυτό είναι καθαρά οικονοομικό, είτε έχει να κάνει με το ρόλο, είτε με τις επιθυμίες του κάθε παίκτη και πάει λέγοντας.

0
Tracy Mac

allstar

Πέμ Ιούλ 15, 2021 4:48 pm

Fitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 4:45 pm
Tracy Mac έγραψε:

Το 1) νομίζω κανείς μας δε θα μπορέσει να το μάθει. Τουλάχιστον απ'όσο βλέπω στο φόρουμ.

Παρόμοια ακούγονταν και για το γιατί ο Ζελικο δε γυρισε σε μας και πήγε στην Παρτιζάν, λες και ο μόνος λόγος ήταν ο ΔΓ, ενώ φαίνεται πως οι Σέρβοι του δίνουν όσα και ό,τι ζητήσει.

Το συγκρίνω γιατί ποτέ κανείς δε μπορεί να ξέρει τι παίζει από πίσω, είτε αυτό είναι καθαρά οικονοομικό, είτε έχει να κάνει με το ρόλο, είτε με τις επιθυμίες του κάθε παίκτη και πάει λέγοντας.
δεν νομιζω οτι ειναι κατι αλλο περα απο το οικονομικο. θα του δωσαν 800 και πηγε, τελος. εξαλλου και σε εμας βασικος θα επαιζε. απλως εμεις προτιμησαμε να τα δωσουμε σε νεντο αυτα τα λεφτα.

τελος παντων, ας παρουμε ασσο αντι μπρει και καλα θα μαστε. στους ψηλους δεν σωζετε εκτος αν δωσουν φλοιντ δανεικο και παρουν κανονικο σεντερ.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 15, 2021 5:05 pm

ετσι που παει το πραγμα με μεικον ρος κ περυ θα μεινουμε!γιατι να δωσουμε δανεικο τον φλοιντ?θα τον δουμε κ αυτον!μπορει να βγει οπως κ ο μαρτιν!στο 4 θελουμε παιχτη να παιζει κ μεσα στο καλαθι κ να ακουμπαει κ λιγο στο 5!εκει ειναι το θεμα!δεν εχουμε ποστ καθολου!

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Πέμ Ιούλ 15, 2021 5:25 pm

για μπραουν παντως ειχε πει ο κοτζιας οτι υπαρχει ενα αλλο θεμα αλλα δεν ηθελε να το πει δημοσια. οποτε ναι, δεν ξερουμε τι γινεται στο παρασκηνιο.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Ιούλ 15, 2021 5:42 pm

Kαταρχην δεν νομίζω ότι παίζει να πήρε 800 ο Νεντοβιτς.Ουτε μια στο εκατομμύριο θα έλεγα.Νομιζω ότι είναι γύρω στο 500αρικο όπως πέρσυ.
Επίσης δεν ξέρουμε αν ο Πριφτης ήθελε τον Μπράουν ,η αν θέλει άλλο στυλ παίκτη

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 15, 2021 5:46 pm

Κάνω μια πρόβλεψη τωρα και βλέπουμε, δεν θα έχουν περάσει πολλές μέρες οταν θα αρχίσουν να σκάνε άρθρα που να λένε "Δείχνει εμπιστοσύνη στον Perry ο Πριφτης και δεν φέρνει άλλον ασο, άλλωστε μπορούν να παίξουν εκει ο Macon κι ο Roos."

Τραγική εξέλιξη αν συμβεί, πολύ πιθανή ωστοσο. Εσεις για την τελευταία και 8η θεση ξενου θα παίρνατε ασο ή 4/5αρι? Εγώ 100% ασο, έστω κι εναν Μαοντο Λο, να παιζει αμυνα και να ανοίγει χώρους με το σουτ του. Ίσως παμε για τέτοιο ροστερ λοιπον :

Περι Μεικον
Νεντοβιτς Ρος(2/1) Μποχωριδης
Παπαπετρου(3/4) Χεζονια(3/2)
Οκαρο Χικς(4/5) Κασελακης
Παπαγιαννης Φλοιντ

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 15, 2021 6:28 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κάνω μια πρόβλεψη τωρα και βλέπουμε, δεν θα έχουν περάσει πολλές μέρες οταν θα αρχίσουν να σκάνε άρθρα που να λένε "Δείχνει εμπιστοσύνη στον Perry ο Πριφτης και δεν φέρνει άλλον ασο, άλλωστε μπορούν να παίξουν εκει ο Macon κι ο Roos."

Τραγική εξέλιξη αν συμβεί, πολύ πιθανή ωστοσο. Εσεις για την τελευταία και 8η θεση ξενου θα παίρνατε ασο ή 4/5αρι? Εγώ 100% ασο, έστω κι εναν Μαοντο Λο, να παιζει αμυνα και να ανοίγει χώρους με το σουτ του. Ίσως παμε για τέτοιο ροστερ λοιπον :

Περι Μεικον
Παπαγιαννης Φλοιντ
Αν αντί του Πέρι ή του Μέικον είχαμε κάποιον γνωστής αξίας άσσο ίσως και να ήταν το ιδανικό από θέμα στελέχωσης μαζί με Χικς(φοβάμαι λίγο που πήγε Κορέα) ή αντίστοιχο.

Τώρα δεν ξέρω....
Ίσως και τώρα να το προτιμούσα.
Περισσότερο λογική έχει ο Χεζόνια να παίζει 15' στο 3 και 5-10' σε 2 ή 4 ανάλογα τον αντίπαλο και έχεις και μια ασφάλεια για τον Φλόιντ.

Εξάλλου δεν είναι ότι θα φέρουμε κανέναν τοπ άσσο, στην καλύτερη για Γουόλτερς φαίνεται να πηγαίνουμε.

0
Tracy Mac

allstar

Πέμ Ιούλ 15, 2021 6:43 pm

JohnnyPao έγραψε:

Περι Μεικον
Παπαγιαννης Φλοιντ
1000 φορες να φυγει μπρει, να παρουμε ασσο και μαζι αντι καββαδα να μεινει ο ογκαστ, παρα αυτο. Αρχικα ο περυ δεν ειναι για βασικος ασσος και ο τζακσον που ειχαμε περσυ ειναι καλυτερος και κατα δευτερον ο μεικον δεν ειναι ασσος, ουτε καν στην αεκ επαιζε ασσος.

Επισης δεν βλεπω να μενει ο κασελακης με τοσα ατομα στο 3-4, ασε που λενε οτι ειναι κοντα σε προμηθεα. Το πιο πιθανο ειναι να παρουμε με κανα 100αρι κανα 4/5αρι βεβαια, οπως ακριβως σας ελεγα οτι θα παμε και σεις γραφατε ολοι οτι 'δεν γινεται να μην παρουμε ασσο'.

εστω οτι παμε ετσι οπως λες που ειναι πολυ πιθανο σεναριο, ερχομαι και λεω εγω τι καλυτερο εχουμε απο περσυ σε σχεση με φετος? εγω λεω οτι περσυ ειμασταν καλυτερα αν παμε με αυτο το ροστερ φετος και ας εχουμε πολυ μεγαλυτερο μπατζετ. Μονο προπονητη 100 φορες καλυτερο εχουμε και Μαριο, αλλα περσυ καλυτερους ψηλους και νεντο υγιή.

Περι Μεικον
Παπαγιαννης Φλοιντ

Τζακσον-Ρος
Νεντοβιτς Φοστερ Μποχωριδης
Παπαπετρου(3/4) Κασελ
Ουαιτ μπεντιλ
μητο(4/5)
Παπαγιαννης Ογκαστ

0
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 246
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Πέμ Ιούλ 15, 2021 7:15 pm

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αλλά διάβασα ότι ο Παπαπέτρου θα πάρει φέτος 900Κ και του χρόνου περισσότερα (1,1Μ;) ενώ ο Χεζόνια συμφώνησε προφορικά στα 800Κ και έχουμε προσφέρει 200Κ στην Μπαρτσελόνα (που το σκέφτεται). Άρα μιλάμε ότι έχουμε γλυτώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο (μπορεί και παραπάνω) απ' ότι υπολογίζαμε αρχικά. Ο Οκάρο λογικά πρέπει να ήρθε με γύρω στα 650Κ , όσα δηλ. δίναμε max για Ντίνο.
Αν ισχύει ότι δίνουμε max 300-400Κ για άσσο τότε δεν βλέπω να έχουμε budget πάνω από 6εκ. καθαρά για παίκτες. Μεγάλο λάθος πάντως που άφησαν τελευταία την προσθήκη άσσου. Τώρα θα παρακαλάμε να βρει ομάδα ο Bray για να γλυτώσουμε την αποζημίωση μπας και καταφέρουμε να βρούμε κάτι αξιοπρεπές στη θέση 1 με ψίχουλα.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιούλ 15, 2021 10:42 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 12:33 pm
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 12:07 pm
O σχεδιασμος δεν ειναι και ο πλεον καταλληλος,αλλα οταν δεν υπαρχει μαρουλι,δεν ειναι ευκολο να ειναι.
Και η Ζαλγκιρις που την αναφερουμε συνεχως,τον Πανγκος και τον Ντειβις,τους πηρε απο eurocup τον μεν Πανγκος και τον δε Ντειβις απο τη Μονακο που δεν επαιζε καν ευρωπη. Δεν πηρε παικτες εγνωσμενης αξιας. Παντως οι κινησεις μεχρι τωρα, μπορει να μην δενουν αρμονικα μεταξυ τους,αλλα εχουν καλο θεωρητικο υποβαθρο. Ο Περυ για δευτερος πλευ μεικερ φαινεται καλη περιπτωση και εχει στοιχεια, ο Μεικον εχει χαρακτηριστικα που μπορει να αποτελεσει εκπληξη, ο Νεντοβιτς παρα τα στραβα του ειναι παικτης με ταλεντο που σπανια συναντας στην Ευρωπη,ο Οκαρο ειναι πολυ καλη λυση στο 4,ενας πληρης παικτης,με αθλητικοτητα,ο Χεζονια ειναι πολυτελεια για τον συγκεκριμενο Παναθηναικο,και μενει ο Φλοιντ ο οποιος ειναι ερωτηματικο,και θα τον δουμε στο γηπεδο.
Μα δεν είναι το θέμα στον σχεδιασμό σας ότι παίρνετε παίκτες κι από χαμηλότερης αξίας διοργανώσεις από την Ευρωλίγκα. ΠΟλύ καλά κάνετε (εκτός της απόκτησης Φλόιντ που έγινε βάσει πολύ χαμηλού κασέ και δεν είναι για δεύτερος πίσω από έναν σέντερ που έχει και θα έχει θέματα δύναμης).

Το ζήτημα σε σας είναι το εντελώς κουλό που κάνετε και κρατάτε Νέντοβιτς- Παπαπέτρου και Χεζόνια μαζί. Κι αν για τον αρχηγό σας καλά κάνετε γιατί και καλός παίκτης είναι, και παίκτης ομάδας μπορεί να ξανα- γίνει, και πραγματικά αγαπάει την ομάδα σας αλλα΄και γιατί μπορεί να παίξει και πολύ καλή άμυνα, για τους υπόλοιπους 2 τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλό σχεδιασμό.

Κι αν χθες έθετες ως μοναδικό κριτήριο το ποια ομάδα ενδιαφέρθηκε για τον Μπέντιλ, να σου αντιστρέψω το ερώτημα για τον δεύτερο και τον τρίτο-τέταρτο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ σας. Τον Χεζόνια και τον Νέντοβιτς. Για τον πρώτο καμία (η ομάδα του δέχεται και σοβαρό σκόντο προκειμένου να απελευθερωθεί απο το συμβόλαιό του ενώ να θυμίσω ότι ο Χεζόνια στην Ισπανία λογίζεται ως γηγενής κι η Μπαρτσελόνα είναι τσίμα- τσίμα στον τομέα αυτόν) για τον δεύτερο η Μπούργος...
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν φτάνει να δούμε ποιες ομάδες τους θέλουν ή όχι.
Ας δούμε τι έκανε ο Παναθηναϊκός με αυτούς τους 2 στη σύνθεσή τους. Τα έχω ξαναγράψει στο τόπικ αυτό. Τίποτε ιδιαίτερο πλην 1-2 καλών εμφανίσεων. Την καλύτερη εμφάνιση σας την κάνατε στο ΣΕΦ χωρίς Νέντο, χωρίς Χεζόνια.
Και τη δεύτερη καλύτερη στο Μεδιολάνο με μόνο τον Νέντοβιτς στην ομάδα.

Ωστόσο ούτε αυτό φτάνει. Πες άλλη χρονιά, πέρσι άλλη φέτος. Να το δεχθώ.

Ας πάμε στα χαρακτηριστικά τους. Παίκτες που παίζουν για τον εαυτό τους, δεν κάνουν τους συμπαίκτες του καλύτερους και ντριπλάρουν αρκετή ώρα αδρανοποιώντας την όλη επίθεση.
Τουλάχιστον τους πλαισιώνεις με 2 πολύ καλούς σουτέρ θέσης. Να σπάνε την μπάλα. Δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Θα μπορούσε κάποιος να πει " μα πέρσι δεν είχαμε άσσο". - Είχατε άσσο, τον Μακ, αλλά οκ, δεν τράβηξε. Αλήθεια όμως. Τι να τον κάνετε τον άσσο σε μια πεντάδα με Νέντο. Χεζόνια και Παπαπέτρου; Αφού παίρνουν την μπάλα και ντριπλάρουν ή σουτάρουν μεμιάς.
Για να κατεβάζει την μπάλα; Οκ, φτάνει κι ένας μέτριος γι' αυτό.

Επιπλέον, άμυνα δεν παίζουν καθόλου ούτε ο Σέρβος ούτε ο Κροάτης. Μια ομάδα με το δικό σας μπάτζετ από την άμυνα πρέπει να αρχίσει. Εκτός κι αν το γυρίσετε σε Άλμπα του Ρενέσες. Που έχει όμως δεκαετίες ο Ισπανός κόουτς στο παιχνίδι και το παίζει σωστά. Ομαδικά. Κι έχει και καλό μάτι και παίρνει συνέχεια λαβράκια που τα παραδίδει έτοιμους ευρωλιγκάτους παίκτες.

Ο σχεδιασμός σε όλα αυτά είναι λάθος. Κι είναι λάθος γιατί ξεκινάει από λάθος νοοτροπία.
Να κρατήσουμε τα ονόματα για να κολακεύσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ιδίως στην περίπτωση Χεζόνια αυτό βγάζει μάτι. "Τρελάθηκε με τον πράσινο κόσμο και το ΟΑΚΑ ο Σούπερ Μάριο". Αυτός είναι σχεδιασμός για πρωτοσέλιδα και για κλείσιμο ματιού με εφήμερες κι αποσπασματικές επιτυχίες.

Εδώ θα είμαστε (την υγεία μας να έχουμε) και θα τα λέμε.
Συμφωνώ σε όλα, με έναν αστερίσκο: ο Χεζόνια όχι μόνο παίζει άμυνα αλλά είναι και πολύ καλός μάλιστα, βαζει τα χέρια στη μπάλα, κυνηγάει φάσεις, ακόμη και στα box out είναι πολύ σωστός και aggressive στην άμυνα, στην Ευρώπη δε βλέπεις εύκολα παίκτες να πηγαίνουν τόσο επιθετικά πάνω στη μπάλα.

ΚΑτά τα άλλα όπως τα λες: δε χωράει μαζί με τον Παπαπέτρου, ο Παπι δε θέλει να παίξει στο 4 (παρότι μπορεί και είναι και καλός), ο Χεζόνια στο 4 είναι χειρότερη ιδέα από το βάφτισμα κρέας-ψάρι του Ρος στον άσο, ο Νέντοβιτς θέλει μπάλα, κοροϊδεύει στην άμυνα και δεν ξέρουμε πόσα ματς θα παίξει και στον άσο εγώ φοβάμαι ότι θα πάμε με Πέρι-Μέικον που μάλλον δε βγαίνει, όλα αυτά για να στηρίξουμε τους δυο Βαλκάνιους που είναι καλοί παίκτες, αλλά όχι σε αυτό το σύνολο, όχι με αυτές τις ανάγκες. Ακόμη κι ο Οκάρο που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, δεν είναι το ιδανικό φιτ σε αυτή την ομάδα, για το δε Φλόιντ δεν έχω άποψη, εχω καιρό να τον δω, με είχαν εντυπωσιάσει τα σωματικά του προσόντα και δε θυμάμαι τίποτε άλλο από την αγωνιστική του συμπεριφορά. Ο Σαντ Ροος δεν έχω καταλάβει σε ποια θέση θα βρει χρόνο, δύσκολες εξισώσεις για τον Πρίφτη, στον οποίο πάντως έχω εμπιστοσύνη.

Ο Καλκαβούρας έγραψε σήμερα ότι ο Καλαϊτζάκης θα παίξει στο 3-4 :roofl: . Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα, έπρεπε να το γράψω.

ΥΓ: είμαι λίγο καλύτερα, δεν ξέρουμε ποιες είναι οι προοπτικές πια, δε θέλω να τις συζητήσω, αλλά σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματα στήριξης. Μόνο συζήτηση για μπασκετάκι, που ευφραίνει τη ζωή, όχι δυσάρεστα πράγματα. :bblove:

7
1 Εικόνα 3 Εικόνα 3 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”