yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 15, 2021 10:42 pm
Συμφωνώ σε όλα, με έναν αστερίσκο: ο Χεζόνια όχι μόνο παίζει άμυνα αλλά είναι και πολύ καλός μάλιστα, βαζει τα χέρια στη μπάλα, κυνηγάει φάσεις, ακόμη και στα box out είναι πολύ σωστός και aggressive στην άμυνα, στην Ευρώπη δε βλέπεις εύκολα παίκτες να πηγαίνουν τόσο επιθετικά πάνω στη μπάλα.
ΚΑτά τα άλλα όπως τα λες: δε χωράει μαζί με τον Παπαπέτρου, ο Παπι δε θέλει να παίξει στο 4 (παρότι μπορεί και είναι και καλός), ο Χεζόνια στο 4 είναι χειρότερη ιδέα από το βάφτισμα κρέας-ψάρι του Ρος στον άσο, ο Νέντοβιτς θέλει μπάλα, κοροϊδεύει στην άμυνα και δεν ξέρουμε πόσα ματς θα παίξει και στον άσο εγώ φοβάμαι ότι θα πάμε με Πέρι-Μέικον που μάλλον δε βγαίνει, όλα αυτά για να στηρίξουμε τους δυο Βαλκάνιους που είναι καλοί παίκτες, αλλά όχι σε αυτό το σύνολο, όχι με αυτές τις ανάγκες. Ακόμη κι ο Οκάρο που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, δεν είναι το ιδανικό φιτ σε αυτή την ομάδα, για το δε Φλόιντ δεν έχω άποψη, εχω καιρό να τον δω, με είχαν εντυπωσιάσει τα σωματικά του προσόντα και δε θυμάμαι τίποτε άλλο από την αγωνιστική του συμπεριφορά. Ο Σαντ Ροος δεν έχω καταλάβει σε ποια θέση θα βρει χρόνο, δύσκολες εξισώσεις για τον Πρίφτη, στον οποίο πάντως έχω εμπιστοσύνη.
Ο Καλκαβούρας έγραψε σήμερα ότι ο Καλαϊτζάκης θα παίξει στο 3-4

. Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα, έπρεπε να το γράψω.
ΥΓ: είμαι λίγο καλύτερα, δεν ξέρουμε ποιες είναι οι προοπτικές πια, δε θέλω να τις συζητήσω, αλλά σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματα στήριξης. Μόνο συζήτηση για μπασκετάκι, που ευφραίνει τη ζωή, όχι δυσάρεστα πράγματα.
To πιο καλό ποστ εδώ και καιρό. Καλώς τον!!!
Σε περίμενα γι' αύριο, μεθάυριο, αλλά είσαι θηρίο-ς.
Για Χεζόνια πάω πάσο. Είχα μείνει στις αμυντικές επιδόσεις του, τον καιρό που πέρασε στη Βαρκελώνη. Οι 'κουλές¨έχουν μεγάλα παράπονα απο την άμυνά του.
Φέτος ήρθε ορεξάτος κι έπαιξε αλλιώς. Λάθος μου που δεν το έψαξα παραπάνω

. Έτσι κι αλλιώς σε έναν αγώνα τον είδα φέτος.
Για Σαντ Ρόος τον βλέπω πάλι στον άσσο- δυο. Να μαζεύει τα ασυμάζευτα του Νέντο στην άμυνα και να δίνει καμιά πάσα ( milagro- milagro).
Όπως (κουλά) έχει διαμορφωθεί το ρόστερ κι αν δεν έχετε καμιά κίνηση (σωτηρίας κατ' εμέ) από Μπαρτσελόνα που βλέπει το ένα 3ρι μετά το άλλο, να την "κάνουν" γι' αλλού, μια κίνηση θα έβλεπα σε σας. Όχι άσσο (τα είπαμε για την αναγκαιότητά του μαζί με Νέντο. Χεζόνια. Πάπι) αλλά για έναν καλό 4-5 ρι σουτέρ. Δεν βλέπω άλλον από τον Γερέμπκο. Κοντά στα 2.10, δυνατός, έμπειρος, θα παίξει και το 5 αν στο 4 έχει τον Οκάρο και στο 3 έναν από τους ψηλούς/δυνατούς. Πάπι, Χεζόνια.
Για την ποιότητα και το σουτ του Σουηδού, μην τα ξαναλέμε. Τα χρειάζεστε πολύ και θα σας έλυνε αρκετά από το 4 (κυρίως) αλλά και το 5.
Για Χεζόνια και Παπαπέτρου δεν βλέπω άλλη λύση από το να παίζουν 2 και 3 μαζί, όταν ο Νέντο δεν είναι μέσα.
Π.χ (και πάνω- κάτω εννοείται):
pg) 20' o Πέρι, 10' ο Σαντ Ρόος και και 10' ο Μέηκον
sg)25' ο Νέντο.
10' στο Χεζόνια
5' ο Σαντ Ρόος.
sf)25' ο Πάπι
15' o Χεζόνια
pf) 25' o Οκάρο
15' ο Γερέμπκο
C) 22' o Παπαγιάννης
10' ο Γερέμπκο
8' ο Φλόιντ