2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Lapro13

senior
Reactions: 275
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 15, 2021 10:56 pm

O Φλοιντ εχει ανακοινωθει;

Γιατι ο Ουντο, ειναι κοντα στην Βιρτους και οι Ιταλοι φοβουνται καποιο μπασιμο απο ομαδα EL.

10-12 λεπτα τα χει ανετα, τα σκριν που κανει ο ανθρωπος θα δινουν ανετα σουτ σε Νεντο, Παπ.

Παντως αμα εχουν περισεψει 300-400 για τον βασικο μας ασσο, ασχημα τα πραγματα. Επρεπε να ειναι η πρωτη μας προτεραιοτητα το καλοκαρι και μετα βλεπαμε εαν περισευε και για Χεζονια και για Παπ. Μας βλεπω με Γιοβιτς στο τελος και να αναβουμε κερακια για τους δυο σερβους.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:22 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 10:42 pm

Συμφωνώ σε όλα, με έναν αστερίσκο: ο Χεζόνια όχι μόνο παίζει άμυνα αλλά είναι και πολύ καλός μάλιστα, βαζει τα χέρια στη μπάλα, κυνηγάει φάσεις, ακόμη και στα box out είναι πολύ σωστός και aggressive στην άμυνα, στην Ευρώπη δε βλέπεις εύκολα παίκτες να πηγαίνουν τόσο επιθετικά πάνω στη μπάλα.

ΚΑτά τα άλλα όπως τα λες: δε χωράει μαζί με τον Παπαπέτρου, ο Παπι δε θέλει να παίξει στο 4 (παρότι μπορεί και είναι και καλός), ο Χεζόνια στο 4 είναι χειρότερη ιδέα από το βάφτισμα κρέας-ψάρι του Ρος στον άσο, ο Νέντοβιτς θέλει μπάλα, κοροϊδεύει στην άμυνα και δεν ξέρουμε πόσα ματς θα παίξει και στον άσο εγώ φοβάμαι ότι θα πάμε με Πέρι-Μέικον που μάλλον δε βγαίνει, όλα αυτά για να στηρίξουμε τους δυο Βαλκάνιους που είναι καλοί παίκτες, αλλά όχι σε αυτό το σύνολο, όχι με αυτές τις ανάγκες. Ακόμη κι ο Οκάρο που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, δεν είναι το ιδανικό φιτ σε αυτή την ομάδα, για το δε Φλόιντ δεν έχω άποψη, εχω καιρό να τον δω, με είχαν εντυπωσιάσει τα σωματικά του προσόντα και δε θυμάμαι τίποτε άλλο από την αγωνιστική του συμπεριφορά. Ο Σαντ Ροος δεν έχω καταλάβει σε ποια θέση θα βρει χρόνο, δύσκολες εξισώσεις για τον Πρίφτη, στον οποίο πάντως έχω εμπιστοσύνη.

Ο Καλκαβούρας έγραψε σήμερα ότι ο Καλαϊτζάκης θα παίξει στο 3-4 :roofl: . Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα, έπρεπε να το γράψω.

ΥΓ: είμαι λίγο καλύτερα, δεν ξέρουμε ποιες είναι οι προοπτικές πια, δε θέλω να τις συζητήσω, αλλά σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματα στήριξης. Μόνο συζήτηση για μπασκετάκι, που ευφραίνει τη ζωή, όχι δυσάρεστα πράγματα. :bblove:

To πιο καλό ποστ εδώ και καιρό. Καλώς τον!!!
Σε περίμενα γι' αύριο, μεθάυριο, αλλά είσαι θηρίο-ς.

Για Χεζόνια πάω πάσο. Είχα μείνει στις αμυντικές επιδόσεις του, τον καιρό που πέρασε στη Βαρκελώνη. Οι 'κουλές¨έχουν μεγάλα παράπονα απο την άμυνά του.
Φέτος ήρθε ορεξάτος κι έπαιξε αλλιώς. Λάθος μου που δεν το έψαξα παραπάνω :sorry: . Έτσι κι αλλιώς σε έναν αγώνα τον είδα φέτος.

Για Σαντ Ρόος τον βλέπω πάλι στον άσσο- δυο. Να μαζεύει τα ασυμάζευτα του Νέντο στην άμυνα και να δίνει καμιά πάσα ( milagro- milagro).

Όπως (κουλά) έχει διαμορφωθεί το ρόστερ κι αν δεν έχετε καμιά κίνηση (σωτηρίας κατ' εμέ) από Μπαρτσελόνα που βλέπει το ένα 3ρι μετά το άλλο, να την "κάνουν" γι' αλλού, μια κίνηση θα έβλεπα σε σας. Όχι άσσο (τα είπαμε για την αναγκαιότητά του μαζί με Νέντο. Χεζόνια. Πάπι) αλλά για έναν καλό 4-5 ρι σουτέρ. Δεν βλέπω άλλον από τον Γερέμπκο. Κοντά στα 2.10, δυνατός, έμπειρος, θα παίξει και το 5 αν στο 4 έχει τον Οκάρο και στο 3 έναν από τους ψηλούς/δυνατούς. Πάπι, Χεζόνια.
Για την ποιότητα και το σουτ του Σουηδού, μην τα ξαναλέμε. Τα χρειάζεστε πολύ και θα σας έλυνε αρκετά από το 4 (κυρίως) αλλά και το 5.
Για Χεζόνια και Παπαπέτρου δεν βλέπω άλλη λύση από το να παίζουν 2 και 3 μαζί, όταν ο Νέντο δεν είναι μέσα.
Π.χ (και πάνω- κάτω εννοείται):

pg) 20' o Πέρι, 10' ο Σαντ Ρόος και και 10' ο Μέηκον

sg)25' ο Νέντο.
10' στο Χεζόνια
5' ο Σαντ Ρόος.

sf)25' ο Πάπι
15' o Χεζόνια

pf) 25' o Οκάρο
15' ο Γερέμπκο

C) 22' o Παπαγιάννης
10' ο Γερέμπκο
8' ο Φλόιντ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:25 pm

εδω λεει για χεζονια οτι τα δικαιωματα του πωληθηκαν. καποιος γνωστης της ισπανιας (basket72 :dribble: ) να μας πει αμα ειναι εγκυρο το σαιτ και τι γινεται στη βαρκελωνη που ξεμενει απο τριαρια.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:29 pm

irving έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:25 pm
εδω λεει για χεζονια οτι τα δικαιωματα του πωληθηκαν. καποιος γνωστης της ισπανιας (basket72 :dribble: ) να μας πει αμα ειναι εγκυρο το σαιτ και τι γινεται στη βαρκελωνη που ξεμενει απο τριαρια.
Είσαι ωραίος. Καλορίζικος λοιπόν ο Χεζόνια. :) Είναι εγκυρότατο. Δεν έχω διαβάσει σήμερα άλλο μέσο από το basketforum.
Σε λίγο θα το κάνω. Ίσως κάνουν ντου για ΠΑπαπέτρου ή περιμένουν ΝΒΑ. Θυμάμαι παλιά είχαν λόξα με Ντ. Μίλερ αλλά πήρε το μάτι μου ότι κουβαλάει γερό τραυματισμό.... :roll:

JohnnyPao

champion
Reactions: 2532
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:37 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 11:22 pm
yorgos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 10:42 pm

Συμφωνώ σε όλα, με έναν αστερίσκο: ο Χεζόνια όχι μόνο παίζει άμυνα αλλά είναι και πολύ καλός μάλιστα, βαζει τα χέρια στη μπάλα, κυνηγάει φάσεις, ακόμη και στα box out είναι πολύ σωστός και aggressive στην άμυνα, στην Ευρώπη δε βλέπεις εύκολα παίκτες να πηγαίνουν τόσο επιθετικά πάνω στη μπάλα.

ΚΑτά τα άλλα όπως τα λες: δε χωράει μαζί με τον Παπαπέτρου, ο Παπι δε θέλει να παίξει στο 4 (παρότι μπορεί και είναι και καλός), ο Χεζόνια στο 4 είναι χειρότερη ιδέα από το βάφτισμα κρέας-ψάρι του Ρος στον άσο, ο Νέντοβιτς θέλει μπάλα, κοροϊδεύει στην άμυνα και δεν ξέρουμε πόσα ματς θα παίξει και στον άσο εγώ φοβάμαι ότι θα πάμε με Πέρι-Μέικον που μάλλον δε βγαίνει, όλα αυτά για να στηρίξουμε τους δυο Βαλκάνιους που είναι καλοί παίκτες, αλλά όχι σε αυτό το σύνολο, όχι με αυτές τις ανάγκες. Ακόμη κι ο Οκάρο που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, δεν είναι το ιδανικό φιτ σε αυτή την ομάδα, για το δε Φλόιντ δεν έχω άποψη, εχω καιρό να τον δω, με είχαν εντυπωσιάσει τα σωματικά του προσόντα και δε θυμάμαι τίποτε άλλο από την αγωνιστική του συμπεριφορά. Ο Σαντ Ροος δεν έχω καταλάβει σε ποια θέση θα βρει χρόνο, δύσκολες εξισώσεις για τον Πρίφτη, στον οποίο πάντως έχω εμπιστοσύνη.

Ο Καλκαβούρας έγραψε σήμερα ότι ο Καλαϊτζάκης θα παίξει στο 3-4 :roofl: . Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα, έπρεπε να το γράψω.

ΥΓ: είμαι λίγο καλύτερα, δεν ξέρουμε ποιες είναι οι προοπτικές πια, δε θέλω να τις συζητήσω, αλλά σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματα στήριξης. Μόνο συζήτηση για μπασκετάκι, που ευφραίνει τη ζωή, όχι δυσάρεστα πράγματα. :bblove:

To πιο καλό ποστ εδώ και καιρό. Καλώς τον!!!
Σε περίμενα γι' αύριο, μεθάυριο, αλλά είσαι θηρίο-ς.

Για Χεζόνια πάω πάσο. Είχα μείνει στις αμυντικές επιδόσεις του, τον καιρό που πέρασε στη Βαρκελώνη. Οι 'κουλές¨έχουν μεγάλα παράπονα απο την άμυνά του.
Φέτος ήρθε ορεξάτος κι έπαιξε αλλιώς. Λάθος μου που δεν το έψαξα παραπάνω :sorry: . Έτσι κι αλλιώς σε έναν αγώνα τον είδα φέτος.

Για Σαντ Ρόος τον βλέπω πάλι στον άσσο- δυο. Να μαζεύει τα ασυμάζευτα του Νέντο στην άμυνα και να δίνει καμιά πάσα ( milagro- milagro).

Όπως (κουλά) έχει διαμορφωθεί το ρόστερ κι αν δεν έχετε καμιά κίνηση (σωτηρίας κατ' εμέ) από Μπαρτσελόνα που βλέπει το ένα 3ρι μετά το άλλο, να την "κάνουν" γι' αλλού, μια κίνηση θα έβλεπα σε σας. Όχι άσσο (τα είπαμε για την αναγκαιότητά του μαζί με Νέντο. Χεζόνια. Πάπι) αλλά για έναν καλό 4-5 ρι σουτέρ. Δεν βλέπω άλλον από τον Γερέμπκο. Κοντά στα 2.10, δυνατός, έμπειρος, θα παίξει και το 5 αν στο 4 έχει τον Οκάρο και στο 3 έναν από τους ψηλούς/δυνατούς. Πάπι, Χεζόνια.
Για την ποιότητα και το σουτ του Σουηδού, μην τα ξαναλέμε. Τα χρειάζεστε πολύ και θα σας έλυνε αρκετά από το 4 (κυρίως) αλλά και το 5.
Για Χεζόνια και Παπαπέτρου δεν βλέπω άλλη λύση από το να παίζουν 2 και 3 μαζί, όταν ο Νέντο δεν είναι μέσα.
Π.χ (και πάνω- κάτω εννοείται):

pg) 20' o Πέρι, 10' ο Σαντ Ρόος και και 10' ο Μέηκον

sg)25' ο Νέντο.
10' στο Χεζόνια
5' ο Σαντ Ρόος.

sf)25' ο Πάπι
15' o Χεζόνια

pf) 25' o Οκάρο
15' ο Γερέμπκο

C) 22' o Παπαγιάννης
10' ο Γερέμπκο
8' ο Φλόιντ
Για Γερεμπκο δεν υπάρχει πιθανότητα, μην κάνουμε όνειρα.. τα χρήματα του μπατζετ που απομένουν ζήτημα να ειναι 300-400χιλ , αντε να τα κάνουμε 500 και να λεμε για υπέρβαση. Όσο και να ρίξει τα λεφτα του ο Σουηδός στα 500 δεν φτάνει, οπότε αντε βρες τωρα 4/5αρι με καλο ριμπάουντ και σουτ στα 500χιλ. Αιζαια Χικς μου έρχεται μόνο που δεν έχει όμως σουτ, για αυτο εγω θα προτιμουσα εστω εναν Μαοντο Λο , που μια χαρα σουτ εχει , παιζει στο 1-2 , καλος αμυντικός και φθηνός παιχτης. Ουτε ο Μεικον ουτε ο Ρος ειναι ασοι (μόνο κατά συνθήκη) , ενω και τον Κροατη το χω ξαναπεί πιο ευκολα τον βλέπω στο 4 παρα στο 2. Θα χουμε θέμα στο 5 κι ας ελπίσουμε να μας βγει ο Φλοιντ , ισως βρούμε και κανα φραγκο κάτω από κανα συρτάρι και παρουμε και Κωστακουμπο.

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Παρ Ιούλ 16, 2021 12:42 am

το διαψευδει ο ιδιος ομως

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Ιούλ 16, 2021 1:42 am

irving έγραψε:
Παρ Ιούλ 16, 2021 12:42 am
το διαψευδει ο ιδιος ομως
Επειδή τον διαβάζω πάνω από 10 χρόνια, είναι πολύ τίμιος ο Μαέστρο, και τις λίγες φορές που την έχει πατήσει είναι επειδή συνέβησαν πολλά περίέργα μαζί κλπ.
Το πιο πιθανό είναι να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία αλλά ακόμα να μν έχει κλείσει και τυπικά. Ίσως και να σας ζητήσουν κανά 100ρι ακόμα έτσι πάνω στη ζοχάδα τους. Όλο "¨πόρτες" τρώνε. :D
* Είναι τέτοια η απελπισία τους για 3ρι (σε συνδυασμό με την έλλειψη από SF) που ένας φίλος τους σε φόρουμ (καλή ώρα) προτείνει τον Α. Ντιαλό ως πρόσπεκτ. :hoho:
Όχι ότι αποκλείεται ο ωραίος αυτός παίκτης, κάποια στιγμή να γίνει Ευρωλιγκάτος, προς το παρόν ούτε 15ος στην Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να είναι. :roll:

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2630
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 16, 2021 9:30 am

Πιο πολύ προβληματίζει το γιατί δεν φαίνεται να το συζητάνε καν για Χεζόνια ενώ είναι πλην 2 3αρια και δεν μπόρεσαν να πάρουν κανέναν από τους στόχους τους.
Εκτός αν έχουν βρει κάτι από nba και περιμένουν να ανοίξει η αγορά από εκεί.

Το οποίο θα μπορούσαμε να έιχαμε κάνει και εμείς βέβαια.
Καλά είναι τα λαχεία από Eurocup αλλά στην Αμερική έχει πολύ περισσότερα λαυράκια.
Όχι τύπους από την gleague που δεν έχουν παίξει ποτέ σοβαρό μπάσκετ αλλά ας πούμε παίκτες τύπου Ούντο δηλαδή draft picks πρώτου γύρου(που σημαίνει συνήθως ότι έχουν κάποια εξαιρετικά χαρακτηριστικά) που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να κάνουν την καριέρα που υπολόγιζαν αυτοί που τους διάλεξαν και βρίσκονται χωρίς ομάδα.

Ένα άλλο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Grant. Τύπος νούμερο 19 στο draft του 2015, με 279 παιχνίδια nba με μέσο όρο 18 λεπτά δεν μπορεί να μην είναι αρκετός τουλάχιστον για 15 λεπτά.
Όταν μάλιστα δεν είχε και κάποιο σοβαρό τραυματισμό ή κάτι τέτοιο, απλά τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να επιλεγεί τόσο ψηλά δεν μπόρεσε να τα εξελίξει όσο χρειαζόταν ή δεν ήταν αρκετά για καλό ρόλο εκεί.

Ήθελε και ο ίδιος να έχει σημαντικό ρόλο και κάπως έτσι ήρθε στην Ευρώπη, έκανε μια σούπερ μισή χρονιά με τον Προμηθέα και κατέληξε στην Αρμάνι.

Μπορεί να μην πιάσει αλλά τέτοιες περιπτώσεις τις θεωρώ πολύ πιθανότερο να βγουν από παίκτες που βάζουν 15αρες στο Eurocup. Εκτός των άλλων γιατί έχουν μάθει να παίζουν χωρίς να έχουν μόνιμα την μπάλα και χωρίς να είναι οι πρωταγωνιστές στις ομάδες τους.

1
2 Εικόνα
nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Παρ Ιούλ 16, 2021 10:01 am

https://pelop.gr/irthe-patra-o-kaselakis/
Άρα ο garbage time θα δοθεί στην νεολαία...

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1739
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιούλ 16, 2021 10:03 am

Aυτή είναι μια απορία που έχω εδω και χρόνια, γιατί δεν κάθεται ο Παναθηναικος να κοιτάξει παίκτες απο nba,τύπου Larkin -Udoh-Grant κλπ. Ουτε πολλά λεφτα κοστίζουν-και ο Larkin και ο Udoh ήρθαν χωρίς υψηλά συμβόλαια για την αξία τους- εχουν παραστάσεις απο αγώνες nba, και σίγουρα σε αξία-ικανότητες είναι πάνω απο τους αντιστοιχους ξενους που μπορείς να προσεγγίσεις στην Ευρώπη.

0
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 244
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Παρ Ιούλ 16, 2021 11:57 am

nikkal έγραψε:
Παρ Ιούλ 16, 2021 10:01 am
https://pelop.gr/irthe-patra-o-kaselakis/
Άρα ο garbage time θα δοθεί στην νεολαία...
O Μαντζούκας πρέπει να παίξει φέτος. Δεν είναι το τυπικό ελληνικό ταλέντο της τελευταίας 10ετίας. Ο Πρίφτης πρέπει να τον αξιοποιήσει. Η τυχόν αποδέσμευση Κασελάκη και ο δανεισμός του Χουγκάζ δείχνουν ότι υπάρχει χώρος τουλάχιστον για την Α1.
Λογικά, αν μείνει, θα παίξει και ο Καλαϊτζάκης αν και δεν πιστεύω ότι έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης σε εμάς. Σε μια ομάδα π.χ. όπως ο Απόλλων Πάτρας μπορεί να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Και επιτέλους πρέπει να παίξει στη θέση που του ταιριάζει και όχι άλλους πειραματισμούς στο 1.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιούλ 16, 2021 12:13 pm

tanasen01 έγραψε:

O Μαντζούκας πρέπει να παίξει φέτος. Δεν είναι το τυπικό ελληνικό ταλέντο της τελευταίας 10ετίας.
Έτσι ακριβώς. Κάποια στιγμή πρέπει ν' αλλάξουμε μυαλά κι εμείς οι φίλαθλοι. Αλλιώς δεν θα δούμε Γκούντουριτς και Ντόμπριτς. Λέω αυτούς ενδεικτικά, γιατί ούτε τέτοιους βλέπουμε, πόσο μάλλον Μπόγκντα και Μίτσιτς.

titsokk

a1greece
Reactions: 177

Παρ Ιούλ 16, 2021 1:17 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιούλ 16, 2021 12:13 pm
tanasen01 έγραψε:

O Μαντζούκας πρέπει να παίξει φέτος. Δεν είναι το τυπικό ελληνικό ταλέντο της τελευταίας 10ετίας.
Έτσι ακριβώς. Κάποια στιγμή πρέπει ν' αλλάξουμε μυαλά κι εμείς οι φίλαθλοι. Αλλιώς δεν θα δούμε Γκούντουριτς και Ντόμπριτς. Λέω αυτούς ενδεικτικά, γιατί ούτε τέτοιους βλέπουμε, πόσο μάλλον Μπόγκντα και Μίτσιτς.
Αυτός ο παίκτης φαίνεται να έχει πολύ υψηλό πικ. Πρέπει να παίξει. Φάιναλ φορ δε θα δούμε ούτε με κυάλια. Ας του δώσουν ευκαιρία σαν δεύτερο τεσσαρι κι ας πάρουν επιτέλους έναν god damn πλέι μεικερ

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιούλ 16, 2021 1:21 pm

Ο μαντζουκας δυσκολα να βρει χρονο φετος στην ομαδα. ειμαστε υπεργεματοι στην θεση που παιζει. Να παει δανεικος το παιδι να εξελιχθει, αλλιως θα ειναι αλλος ενας που δεν προκειται να παιξει μπασκετ.

Για καλαιτζακη ως αστειο το ακουω οτι θα παιξει. επισης πιο το νοημα να τον εχουμε ενω 10λεπτα και αν θα παιζει στην α1. ας τον αφησουμε να παει αλλου το παιδι.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Παρ Ιούλ 16, 2021 1:45 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Ιούλ 16, 2021 1:21 pm
Ο μαντζουκας δυσκολα να βρει χρονο φετος στην ομαδα. ειμαστε υπεργεματοι στην θεση που παιζει. Να παει δανεικος το παιδι να εξελιχθει, αλλιως θα ειναι αλλος ενας που δεν προκειται να παιξει μπασκετ.

Για καλαιτζακη ως αστειο το ακουω οτι θα παιξει. επισης πιο το νοημα να τον εχουμε ενω 10λεπτα και αν θα παιζει στην α1. ας τον αφησουμε να παει αλλου το παιδι.
Σ' αυτή τη χώρα η ατολμία, τα κλισέ και τα αρτηριοσκληρωτικα στεγανά δεν πρόκειται να κατακρημνισθουν ποτέ.
Πήγε ο ΠΑΟ κι αγόρασε με 600-700χιλ ένα παίκτη έτοιμο υποτίθεται που δεν έχει παίξει ξανά στην Ευρωλίγκα αλλά σε μικρότερης ισχύος διοργανώσεις (πλην nba) ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ότι θα του βγει σε μια χρονιά που ο στόχος είναι η δεκάδα και ένα καλό πλασάρισμα.
Γιατί κύριοι δε βάζετε το παιδί αυτό να κολυμπήσει στα βαθιά να δείτε αν βαστάει η ψυχούλα του? Τι έχετε να χάσετε? Οι διάσυρμοι διαδέχονταν ο ένας τον άλλο με τους λεγεωνάριους της πλάκας.

Η σκοπιμότητα ποια είναι ακριβώς? Διεκδικείς τρόπαια? Διεκδικείς προκρίσεις? Ο κόσμος είναι τόσο καλομαθημένος (όχι πια απαντώ) μετά τις τελευταίες σεζόν?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”