Δεν νομίζω ότι ο Μωραίτης είναι καλύτερος του Γκίκα ή του Κατσίβελη και εκτός αυτού έκλεισε στο Περιστέρι.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 18, 2021 6:39 pmΝομίζω ο Προμηθέας θα μπορουσε να είναι ανταγωνιστικος σε επίπεδο 8αδας στο γιουροκαπ αν φέρει Μωραϊτη για μπακαπ του Γκαντι (και οχι τον Γκικα) , αν κρατήσει τον Κλαβελ ή φέρει αντίστοιχο σκορερ πισω απο τον Ρει , με λίγα χρήματα και μετα δωσει δυο καλα συμβόλαια στον Κεισι Ριβερς για το 3/2 και τον Jason Burnell για το 4/5. Ακριβό ροστερ αλλα χρειάζεται υπέρβαση το φετινό Γιούροκαπ. Ακόμα κι έτσι βεβαια δύσκολα θα βγάλει εκτος κάποια εκ των Παρτιζαν, Μπολόνια, Βαλενθια, Λοκομοτιβ.
Αλλα και για την Ελλάδα ακόμα -με βελτιωμένο παο, επιστροφή οσφπ , πολυ βελτιωμένη αεκ όπως και Περιστέρι, Παοκ - δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.
Για τους άλλους συμφωνώ.
Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό πάλι αλλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα κλείσουν τα ρόστερ όλων.
Ειδικά για το πολύ βελτιωμένη ΑΕΚ έχω τις ενστάσεις μου.
Σίγουρα πάει με πιο μικρό μπάτζετ από πέρσι και έχει και 12 ban στην πλάτη τα οποία πιθανώς θα φανούν μέσα στη χρονιά(αν και offtopic για εδώ).
Στο Eurocup πάντως έβαλαν ελάχιστο μπάτζετ 2εκ συνολικό, που σημαίνει ότι τουλάχιστον 1εκ θα πάει σε παίκτες.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο