παντως διαβαζοντας και τα σημερινα αρθρα και σαιτ, ολο και μας το φερνουν πιο σιγα οτι δεν θα αποκτηθει ασσος (αυτο που πιστευα εδω και καιρο βεβαια). Λενε οτι ο σαντρος υπολογιζεται και για το 1, το ιδιο και ο μποχω το ιδιο και ο μεικον. Τους υπολογιζει δηλαδη ως combo guard ο Πριφτης. ενω κλασσικα λεει οτι ο μπρει αν δεν φερει προταση απο αλλη ομαδα, δεν φευγει, οποτε απιθανο να φυγει αυτος!
Επισης λεει θα παρει 4αρι ξενο και 5αρι ελληνα και τελος μεταγραφες. Εστω οτι παιρνει τον Χειζ με κανα 700αρι, μπορειτε να μου πειτε ποιο το νοημα να δωσουμε τοσα λεφτα για το 2ο μας 4αρι ενω δεν θα μπορει να παιζει καθολου στο 5? ειναι λογικο να δωσεις 2 θεσεις ξενων και 1,3-,1,4 μυρια για τα 2 4αρια σου την στιγμη που δεν εχεις βασικο ασσο και δεν εχεις καλο αναπληρωματικο σεντερ?
επισης αν μεινουμε ως ειμαστε στους κοντους και παρουμε 4αρι ξενο και 5αρι ελληνα, εμενα μου φαινεται μην πω και μικροτερο το μπατζετ απο περσυ. εκτος αν δωσαμε 900 οκαρο και 800 νεντοβιτς, οπως δηλαδη τα ποσα που ακουγονταν ολον αυτον τον καιρο.
Αν ισχυουν τα παραπανω που εγραψα (λογικα ισχυουν γιατι αυτα βγαινουν προς τα εξω) τοτε ειμαστε οχι ερασιτεχνες στην οργανωση και στον σχεδιασμο, αλλα μου φαινεται οι ανθρωποι κακο θελουν να κανουν στην ομαδα.