pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 26, 2021 7:36 pm
kojito έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 26, 2021 7:02 pm
Αγραβάνης τελικά όπως φαίνεται μένει. Άρα το ρόστερ έχει κάπως έτσι :
1. Gaddy, Γκίκας*
2. Rey
3. Γιαννόπουλος, Ρογκαβόπουλος*
4. Αγραβάνης
5. Grant, Stimac/Brown
Μένουν άλλες 2+2 θέσεις. Η μια θέση Έλληνα φαντάζομαι στο 4αρι που θα πλαισιώσει τον Αγραβάνη (δηλαδή ή Χρυσικόπουλος ή Χαραλαμπόπουλος), και η άλλη στο 5ο γκαρντ ή 5ο ψηλό.
Για τους ξένους σίγουρα ο ένας θα είναι δυάρι (είτε Hanlan είτε Clavell είτε κάποιος άλλος), και αντίστοιχα ο άλλος ένας combo guard ή ένας ψηλός. Νομίζω σαν σενάριο δεν αποκλείεται π.χ. να έρθουν δύο ξένοι στην περιφέρεια (ή να μείνει ο Clavell και να έρθει κι άλλος ένας), ο Τανούλης ή ο Κουρουπάκης να είναι ο 5ος ψηλός στην Ελλάδα και να έρθει κι ένας 7ος ξένος ψηλός για την Ευρώπη μόνο, αντί των πιτσιρικάδων.
Ναι φαίνεται να πηγαίνουμε προς το σενάριο του Tracy Mac όσο ο Αγραβάνης δεν βρίσκει ομάδα που να τον ικανοποιεί και του Προμηθέα δεν του βγαίνουν οι Έλληνες.
Αν ο Κασελάκης δεν έκλεινε Παναθηναϊκό δεν θα υπήρχε καν θέμα Αγραβάνη.
Εγω να σου πω την αλήθεια αν γίνει το παραπάνω σενάριο θα έπαιρνα και Χρυσικόπουλο και Χαραλαμπόπουλο και στο 2 θα έπαιρνα 2-3αρο όχι κάποιον όπως ο Hanlan ή ο Clavell.
Για το 1 έχεις Gaddy, Γκίκα αλλά και Rey αν χρειαστεί.
Αν έρθει ο Χαραλαμπόπουλος και ο Χρυσικόπουλος δεν χρειάζεται άλλος 2-3αρος ίσως. Στο 4 θα έχει Αγραβάνη-Χρυσικόπουλο και μπορεί να παίξει και ο ΒΧ εκεί, στο 3 Γιαννόπουλο και ΒΧ, ενώ έχει και Ρόγκα να παίζει και 2 και 3. Μπορεί έτσι να πάρει καθαρό δυάρι σκόρερ (ή και 2-3αρο φυσικά), ή αν βρει να φέρει κάτι καλύτερο από Brown για σέντερ (ίσως καλύτερο και του Stimac) αφού έτσι κι αλλιώς σε τέτοια περίπτωση ο 5ος ψηλός θα συμπληρώνει απλά την δωδεκάδα, οπότε δεν χρειάζεται να είναι όνομα.
Παρόμοια δηλαδή με το σενάριο του Tracy Mac, κάπως χοντρικά
1. Gaddy (20), Γκίκας (10-15), Rey(5-10)
2. Rey (15-20), Ξένος (20-25)
3. Γιαννόπουλος (15), Ρογκαβόπουλος (15), Χαραλαμπόπουλος (10)
4. Αγραβάνης (20), Χρυσικόπουλος (20)
5. Ξένος (25), Grant(15)
Και Τανούλης να συμπληρώνει. Κι αν προκύψει κάποια απουσία στους ψηλούς μπορεί να καλύπτεται με Αγραβάνη να παίζει λίγο 5 και Χαραλαμπόπουλο λίγο 4.
Από συμβόλαια δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος από τους παραπάνω θα παίρνει παραπάνω από 250-300 χιλιάδες. Με 6 συμβόλαια με μέσο όρο τις 200 χιλιάδες και άλλα 5 με 150 χιλιάδες (συν τους 2-3 μικρούς που θα 15-20 χιλιάδες ο καθένας ας πούμε), βγαίνει και το όριο του minimum μπάτζετ 2 εκατομμυρίων που χρειάζεται για το Eurocup αν δεν κάνω λάθος.