2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 26, 2021 3:33 pm

παντως αν παρουμε κοουλ, τοτε δεν ταιριαζει καθολου με νεντο-μεικον-περυ. Πιο πολυ θα ταιριαζει το Κοουλ-ουολτερς-χιλιαρντ παρα αυτο που παμε να κανουμε, αν ισχυει για κοουλ.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Δευ Ιούλ 26, 2021 3:41 pm

Νομιζω οτι η κατασταση εχει γυρισει τοσο ασχημα οικονομικα που μοιαζει καπως με εποχες προ ενεργοποιησης Παυλου . Θυμαμαι προχειρα την εποχη 91 πρεπει να ηταν που μαζι με τον χερα ξανθομαλλη Σκοτ Ροθ που εφεραν για το ευρωπαικα ματς κουβαληθηκε κι ενας Ελληνοαμερικανος αληστου μνημης που παρουσιαζοταν στην Αθλητικη Ηχω ως "πολλα υποσχομενος δαιμονιος οργανωτης". Ο Κρις Μαντιγκαν. τον θυμαται κανεις? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιούλ 26, 2021 3:47 pm

Κι έκανε πολύ καλές και μεστές εμφανίσεις σε ματς πολύ δύσκολα όπως αυτά κόντρα στην Μπαρτσελόνα 2 φορές και στη Ρεάλ άλλες 2- παιχνίδια τα οποία η Βιλερμπάν τα έπαιξε με ομαδικό μπάσκετ κι όχι με μπάσκετ Νέντοβιτς ή Μ. Τζέιμς, ή Σβεντ. :bball: Και τα πήγε και πολύ καλά σε αυτά τα 4 παιχνίδια η Βιλερμπάν. ΄Γιατί άλλο "Γράφω νούμερα κι η ομάδα μου χάνει " κι άλλο παίζω καλά (με νούμερα) κι η ομάδα μου νικάει ή παλεύει με πολύ καλύτερες ομάδες". :wink:
Όχι ότι χρειαζόταν να τσεκάρω τα νούμερα για να επιβεβαιωθώ, αλλά η Βιλερμπάν ήταν αισθητά καλύτερη όσο ήταν εκτός παρκέ ο Κόουλ. Ξαναλέω οι επιλογές του στην επίθεση ήταν πολύ εκνευριστικές (άσχετα αν λόγω ποιότητας έβαζε κάποια), στη δε άμυνα ήταν τουλάχιστον περίεργη η συμπεριφορά του.

Τουλάχιστον παίρνει επαφές και βολές, τις βάζει, θα σε ξεκολλήσει και στο σκορ κάποια στιγμή, αλλά από οργάνωση, plays, λογική, άστα να πάνε. Για το μαύρο Νέντοβιτς μιλάμε (στο πολύ πιο midrange), αλλά τουλάχιστον δέχεται να κατεβάσει τη μπάλα.

Τέλος πάντων, δε θεωρώ ότι θα τον πάρουμε, τον ανέφερε μεν ο Κοτζιάς, αλλά τον Πρίφτη τον έχω για πιο σοβαρό.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
basket72
Reactions:

Δευ Ιούλ 26, 2021 3:58 pm

yorgos έγραψε:

Όχι ότι χρειαζόταν να τσεκάρω τα νούμερα για να επιβεβαιωθώ, αλλά η Βιλερμπάν ήταν αισθητά καλύτερη όσο ήταν εκτός παρκέ ο Κόουλ. Ξαναλέω οι επιλογές του στην επίθεση ήταν πολύ εκνευριστικές (άσχετα αν λόγω ποιότητας έβαζε κάποια), στη δε άμυνα ήταν τουλάχιστον περίεργη η συμπεριφορά του.

Τουλάχιστον παίρνει επαφές και βολές, τις βάζει, θα σε ξεκολλήσει και στο σκορ κάποια στιγμή, αλλά από οργάνωση, plays, λογική, άστα να πάνε. Για το μαύρο Νέντοβιτς μιλάμε (στο πολύ πιο midrange), αλλά τουλάχιστον δέχεται να κατεβάσει τη μπάλα.

Τέλος πάντων, δε θεωρώ ότι θα τον πάρουμε, τον ανέφερε μεν ο Κοτζιάς, αλλά τον Πρίφτη τον έχω για πιο σοβαρό.
Βρε συ YOrgos, εγώ τα είχα δει αυτά τα 4 παιχνίδια και τον θυμάμαι να παίζει. Άλλο να έχει δει τα παιχνίδια κι άλλο να βλέπεις σταστιστικά (έστω κι αναλυτικά). Μπορεί όταν έβγαινε ο Κόουλ να έμπαιναν χειρότεροι αντίπαλοι κι ούτω καθεξής.
Παίζουν κι οι αντίπαλοι σε κάθε περίπτωση. Σε αυτά τα 4 ήταν πολύ καλός, κι έπαιζε κοντά στα 30 λεπτά. Δηλαδή στο άλλο 10λεπτο το πήραν οι υπόλοιποι της Βιλερμπάν. Φτάνουν 10΄για να είναι στα ίσα με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ;. Κι άμυνα μια χαρά, ο αμερικάνος. Στη Λυών ξενερώσαν που τον άφησαν.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 26, 2021 4:07 pm

Δε νομίζω να παίζει του Κόουλ, δεν το έχει γράψει και αξιόπιστη πηγή εξάλλου.

Ο Κόουλ σίγουρα πιο ποιοτικός αλλά είναι ίδιο στυλ και κοψιά παίκτη με τον Τζάκσον.
Για τους ίδιους λόγους που δεν ταίριαζε εκείνος σε μια περιφέρεια με Νέντοβιτς και Παπαπέτρου δεν θα ταίριαζε και ο Κόουλ.

Επίσης το κασέ του πάνω κάτω στα ίδια με τον Μπράουν θα είναι, αν είχαμε τόσα θα είχαμε έστω κάνει κίνηση για Μπράουν.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2599
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 26, 2021 4:08 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιούλ 26, 2021 3:58 pm
yorgos έγραψε:

Βρε συ YOrgos, εγώ τα είχα δει αυτά τα 4 παιχνίδια και τον θυμάμαι να παίζει. Άλλο να έχει δει τα παιχνίδια κι άλλο να βλέπεις σταστιστικά (έστω κι αναλυτικά). Μπορεί όταν έβγαινε ο Κόουλ να έμπαιναν χειρότεροι αντίπαλοι κι ούτω καθεξής.
Παίζουν κι οι αντίπαλοι σε κάθε περίπτωση. Σε αυτά τα 4 ήταν πολύ καλός, κι έπαιζε κοντά στα 30 λεπτά. Δηλαδή στο άλλο 10λεπτο το πήραν οι υπόλοιποι της Βιλερμπάν. Φτάνουν 10΄για να είναι στα ίσα με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ;. Κι άμυνα μια χαρά, ο αμερικάνος. Στη Λυών ξενερώσαν που τον άφησαν.
Πηρε τον Κρις Τζοουνς στη θεση του Κοουλ ο Πάρκερ που ξέρει τι κάνει. Ο οποίος Τζοουνς που είναι λιγότερο φανσι αλλα καλυτερος αμυντικος και πλειμεικερ θα ταιριαζε και σε εμας πολυ περισσότερο από οτι ο πρώην συμπαίκτης του Λεμπρον. Το αν είναι καλός ή κακός ο Κοουλ μπορούμε να το πούμε αν μάθουμε πρώτα τις υπόλοιπες επιλογές που έχουμε.

Ερώτηση λοιπόν προς όλους, όπως είναι τώρα η ομαδα ποιον θα προτιμούσατε απτους Νειτ Γουολτερς, Νορις Κοουλ, Μαοντο Λο και Τζαλιν Σμιθ? Δεν ξερω τι οικονομικές διαφορες μπορει να έχουν αλλα μου φαίνονται ολοι τους εφικτοι με τα καλά τους και τα κακα τους.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Δευ Ιούλ 26, 2021 4:19 pm

Πηρε τον Κρις Τζοουνς στη θεση του Κοουλ ο Πάρκερ που ξέρει τι κάνει. Ο οποίος Τζοουνς που είναι λιγότερο φανσι αλλα καλυτερος αμυντικος και πλειμεικερ θα ταιριαζε και σε εμας πολυ περισσότερο από οτι ο πρώην συμπαίκτης του Λεμπρον.
Σωστόν.
Το αν είναι καλός ή κακός ο Κοουλ μπορούμε να το πούμε αν μάθουμε πρώτα τις υπόλοιπες επιλογές που έχουμε.
Ακόμη πιο σωστόν.
Ερώτηση λοιπόν προς όλους, όπως είναι τώρα η ομαδα ποιον θα προτιμούσατε απτους Νειτ Γουολτερς, Νορις Κοουλ, Μαοντο Λο και Τζαλιν Σμιθ? Δεν ξερω τι οικονομικές διαφορες μπορει να έχουν αλλα μου φαίνονται ολοι τους εφικτοι με τα καλά τους και τα κακα τους.
Για μένα:
1. Γουόλτερς
2. Λο
3. Κόουλ

Δε σχολιάζω το Σμιθ γιατί δεν τον έχω δει σε ολόκληρο ματς. Και όλοι αυτοί πάνω από το Βέστερμαν βέβαια.

Ο Γουόλτερς με τα προβλήματα υγείας δε νομίζω να θέλει πάνω από 400-500, απολύτως εφικτός κι έχει καλή σχέση με τον Πρίφτη αν κρίνω από τις εικόνες μετά τη νίκη επί της Βίρτους. Φαντάζομαι ότι είναι το φαβορί.

0

basket72
Reactions:

Δευ Ιούλ 26, 2021 4:36 pm

Απ΄αυτά που καταλαβαίνω, ο Γουόλτερς είναι στο "περίμενε¨εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. Ανά πάσα στιγμή τον υπογράφετε. Φαντάζομαι ότι είναι σε συνάρτηση με το θέμα του Μπρέι (κυρίως) αλλά και με κάποιο καλό όνομα που υπό προϋποθέσεις μπορεί να σάς κάτσει από το- περίπου- πουθενά.
Πάντως (και για να τα λέμε όλα) ότι ο Πρίφτης θέλει Γουόλτερς και Ο.Γουάιτ, δείχνει και μια ανασφάλεια, αλλά και αδυναμία να πάει "παραπέρα" από αυτό που έκανε με την Eurocup-τη, Ούνικς. Να μιλάγαμε για έναν παίκτη από την προηγούμενη ομάδα του, να το καταλάβω. Με 2, αρχίζει και δείχνει "κάπως" το θέμα.
Σε συνδυασμό και με το ναι ( ή ¨ναι¨ :wink: ) του Πρίφτη για τον Νέντοβιτς, το λέω.
Μισά εσείς- μισά εγώ, μου κάνει η ως τώρα πορεία του Πρίφτη στα μεταγραφικά. Το καρπούζι στη μέση δηλαδή.

* O Ν. Κόουλ σε σχέση με τον Π. Τζάκσον είναι κολομβιανό κομμάντο/κίλλερ σε αποστολή στην Αϊτή. Το παλικάρι είναι ταυρί και δεν χαμπαριάζει γρι.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Δευ Ιούλ 26, 2021 4:43 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιούλ 26, 2021 4:36 pm
Απ΄αυτά που καταλαβαίνω, ο Γουόλτερς είναι στο "περίμενε¨εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. Ανά πάσα στιγμή τον υπογράφετε. Φαντάζομαι ότι είναι σε συνάρτηση με το θέμα του Μπρέι (κυρίως) αλλά και με κάποιο καλό όνομα που υπό προϋποθέσεις μπορεί να σάς κάτσει από το- περίπου- πουθενά.
Πάντως (και για να τα λέμε όλα) ότι ο Πρίφτης θέλει Γουόλτερς και Ο.Γουάιτ, δείχνει και μια ανασφάλεια, αλλά και αδυναμία να πάει "παραπέρα" από αυτό που έκανε με την Eurocup-τη, Ούνικς. Να μιλάγαμε για έναν παίκτη από την προηγούμενη ομάδα του, να το καταλάβω. Με 2, αρχίζει και δείχνει "κάπως" το θέμα.
Σε συνδυασμό και με το ναι ( ή ¨ναι¨ :wink: ) του Πρίφτη για τον Νέντοβιτς, το λέω.
Μισά εσείς- μισά εγώ, μου κάνει η ως τώρα πορεία του Πρίφτη στα μεταγραφικά. Το καρπούζι στη μέση δηλαδή.

* O Ν. Κόουλ σε σχέση με τον Π. Τζάκσον είναι κολομβιανό κομμάντο/κίλλερ σε αποστολή στην Αϊτή. Το παλικάρι είναι ταυρί και δεν χαμπαριάζει γρι.
ΚΑλά αυτός ο Μπρέι τόσο δύσκολο είναι να βρει ομάδα; Δεν είναι και κανένας ρούκουνας, αποκλείω να μην τον πάρει μια γερμανική με 150-200 να τσοντάρουμε κι εμείς λίγο, να κόψει κι αυτός κάτι και φτάνει. Κοντεύει Αύγουστος.

0

basket72
Reactions:

Δευ Ιούλ 26, 2021 5:05 pm

yorgos έγραψε:
Δευ Ιούλ 26, 2021 4:43 pm

ΚΑλά αυτός ο Μπρέι τόσο δύσκολο είναι να βρει ομάδα; Δεν είναι και κανένας ρούκουνας, αποκλείω να μην τον πάρει μια γερμανική με 150-200 να τσοντάρουμε κι εμείς λίγο, να κόψει κι αυτός κάτι και φτάνει. Κοντεύει Αύγουστος.
Ενδεχομένως να σας πάρει κι όλον τον Αύγουστο αν περιμένετε πρόταση για να τον τζάσετε τον Μπρέι.
Είναι που αρχίζει σε λίγες μέρες η αγορά του ΝΒΑ και θα επηρεάσει αρκετές ομάδες στην Ευρώπη. Κάποιες απ΄αυτές άμεσα (θα πάρουν ή θα δώσουν παίκτες στο ΝΒΑ ή και τα 2 μαζί) κι άλλες έμμεσα, ως αλυσιδωτή αντίδραση. Θα έχουμε μετακινήσεις απο ομάδα σε ομάδα προκειμένου να καλψουν κενά.
Αυτό θα επηρεάσει και μικρότερες ομάδες.

JohnnyPao

champion

Δευ Ιούλ 26, 2021 5:57 pm

Όσον αφορά τον Floyd :

Lasme 203cm 97kg. Wingspan 218
Floyd 203cm 108kg. Wingspan 218
Othello 203cm 102kg. Wingspan 218
(Aaron 206cm 102kg. Wingspan 212)
Δε ξέρω αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί αλλά το ύψος και το μέγεθος πιστεύω ότι υπάρχει.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 26, 2021 7:07 pm

Αν έχουμε λεφτά ο Rubit που έμεινε ελεύθερος τώρα είναι ότι πρέπει για 4-5.

Οκ δεν δίνει κάτι ιδιαίτερο στην άμυνα αλλά είναι έστω 4-5αρι και έχει εμπειρία.
JohnnyPao έγραψε:
Όσον αφορά τον Floyd :

Δε ξέρω αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί αλλά το ύψος και το μέγεθος πιστεύω ότι υπάρχει.
Δεν διαφωνώ με την ουσία του ποστ αλλά ή ο Floyd είναι πολύ πιο κάτω ή οι άλλοι είναι πολύ πιο πάνω στα κιλά.
Και με το μάτι τον βλέπεις πιο αδύναμο από τον Hunter ενώ μου φαίνεται και αδύνατο να είναι 11 κιλά πιο βαρύς από τον Λάσμε. Πάνω κάτω στα ίδια πρέπει να είναι.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Ιούλ 26, 2021 7:17 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Ιούλ 26, 2021 7:07 pm
Αν έχουμε λεφτά ο Rubit που έμεινε ελεύθερος τώρα είναι ότι πρέπει για 4-5.

Οκ δεν δίνει κάτι ιδιαίτερο στην άμυνα αλλά είναι έστω 4-5αρι και έχει εμπειρία.
JohnnyPao έγραψε:
Όσον αφορά τον Floyd :

Δεν διαφωνώ με την ουσία του ποστ αλλά ή ο Floyd είναι πολύ πιο κάτω ή οι άλλοι είναι πολύ πιο πάνω στα κιλά.
Και με το μάτι τον βλέπεις πιο αδύναμο από τον Hunter ενώ μου φαίνεται και αδύνατο να είναι 11 κιλά πιο βαρύς από τον Λάσμε. Πάνω κάτω στα ίδια πρέπει να είναι.
103 κιλά ήθελα να γράψω για τον Φλοιντ οχι 108 , μου ξέφυγε. Ο Λασμε προφανως πλέον στην αποσυρση μπορει να εχει χασει μυϊκό όγκο και κιλά, πάντως με τον Οθελο μου φαίνεται λογικό ναναι στα ίδια ακόμα κι αν μην του φαίνεται. Το θεμα ειναι οτι σωματομετρικα εχει τα φοντα να τους φτάσει.

Ο Πριφτης μπορεί να θέλει να του γινει ο Φλοιντ ο νέος του Τζον Μπραουν , δλδ mobile 5/4αρι και τοπ αμυντικος . Είναι και νεότερος ηλικιακά και ισως με μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης, τον Τζον Μπραουν στο μεταξύ τον έφερε απτη Μπρίντιζι στην Ουνικς ο Πριφτης και θα θυμάστε ποιοι άλλοι έπαιζαν στη Μπρίντιζι φετος και είχα φαγωθεί με τη περίπτωση τους (Ντ. Τομπσον και Ντ. Γουιλις). By the way, αν ξέραμε ότι θα χάσουμε τον Μήτογλου πιστεύω θα μπαίναμε πολύ πιο δυναμικά στη περίπτωση του Μπραουν, θα μπορούσε να αποτελέσει το 4/5αρι που ψάχνουμε τωρα αλλα και να τον προτιμούσαν στη θεση του Φλοιντ ως 5/4αρι.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιούλ 26, 2021 8:07 pm

JohnnyPao έγραψε:

103 κιλά ήθελα να γράψω για τον Φλοιντ οχι 108 , μου ξέφυγε. Ο Λασμε προφανως πλέον στην αποσυρση μπορει να εχει χασει μυϊκό όγκο και κιλά, πάντως με τον Οθελο μου φαίνεται λογικό ναναι στα ίδια ακόμα κι αν μην του φαίνεται. Το θεμα ειναι οτι σωματομετρικα εχει τα φοντα να τους φτάσει.

Ο Πριφτης μπορεί να θέλει να του γινει Φλοιντ ο νέος του Τζον Μπραουν , δλδ mobile 5/4αρι και τοπ αμυντικος . Είναι και νεότερος ηλικιακά και ισως με μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης, τον Τζον Μπραουν στο μεταξύ τον έφερε απτη Μπρίντιζι στην Ουνικς ο Πριφτης και θα θυμάστε ποιοι άλλοι έπαιζαν στη Μπρίντιζι φετος και είχα φαγωθεί με τη περίπτωση τους (Ντ. Τομπσον και Ντ. Γουιλις). By the way, αν ξέραμε ότι θα χάσουμε τον Μήτογλου πιστεύω θα μπαίναμε πολύ πιο δυναμικά στη περίπτωση του Μπραουν, θα μπορούσε να αποτελέσει το 4/5αρι που ψάχνουμε τωρα αλλα και να τον προτιμούσαν στη θεση του Φλοιντ ως 5/4αρι.
Ας αφήσουμε τα κιλά στην άκρη. Το ζήτημα είναι τι βλέπει κανείς στην εμφάνιση και στις κινήσεις. O Φλόιντ σε όγκο, πλάτες(κεφαλαιώδους σημασίας οι πλάτες στο μπάσκετ και δη στους σέντερ) μυς, κινήσεις, φέρνει σε 3-4ρι χωρίς να έχει όμως τα προσόντα να παίξει ως φόργουορντ.
Από την άλλη είναι πολύ αλτικός, γρήγορς και κυρίως εκρηκτικός. Θέλει οπωσδήποτε ένα καλό 4-5ρι ώστε να μοιράζεται με τον Παπαγιάννη τη θέση του σέντερ κι αν βγει ο Φλόιντ, έχει καλώς. Βασικά έχει πολύ καλώς κι ωραίο είναι να δίνουμε ευκαιρίες σε παίκτες- στοιχήματα. Αρκεί να υπάρχει μια στοιχειώδης ασφάλεια με διπλοθεσίτες. :wink:
Για Λάσμε (πολύ φαρδύς και με οξυμένη αντίληψη- από τους πιο έξυπνους σέντερ που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια) και για Οθέλο ( απίστευτα γυμνασμένος- δεκαθλητής κανονικός, σπάνια περίπτωση, ενώ κι αυτός παίζει με μυαλό) δεν είναι μόνο τα προσόντα/βάσεις, βρε συ Johnny.
Ο Οθέλο είχε γεμάτη χρονιά με τη Σιένα σε Ιταλία και Ευρωλίγκα ενώ ο Λάσμε είχε περάσει από ΜΑκάμπι και ΠΑρτίζαν. Δεν είχαν έρθει από Λάρισα, Προμηθέα ( δεν έβγαλε χρονιά) και Χαποέλ Γκιλμπόα.

4-5 ρι και γρήγορα. ΚΑι μακάρι να πάει καλά το παιδί (τίγκα θεαματικός στις τάπες του) και του χρόνου να μπορεί ως 4-5ρι κι αυτός, αφού δουλέψει πολύ το σουτ του.

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιούλ 26, 2021 8:30 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιούλ 26, 2021 8:07 pm
JohnnyPao έγραψε:

Ο Πριφτης μπορεί να θέλει να του γινει Φλοιντ ο νέος του Τζον Μπραουν , δλδ mobile 5/4αρι και τοπ αμυντικος . Είναι και νεότερος ηλικιακά και ισως με μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης, τον Τζον Μπραουν στο μεταξύ τον έφερε απτη Μπρίντιζι στην Ουνικς ο Πριφτης και θα θυμάστε ποιοι άλλοι έπαιζαν στη Μπρίντιζι φετος και είχα φαγωθεί με τη περίπτωση τους (Ντ. Τομπσον και Ντ. Γουιλις). By the way, αν ξέραμε ότι θα χάσουμε τον Μήτογλου πιστεύω θα μπαίναμε πολύ πιο δυναμικά στη περίπτωση του Μπραουν, θα μπορούσε να αποτελέσει το 4/5αρι που ψάχνουμε τωρα αλλα και να τον προτιμούσαν στη θεση του Φλοιντ ως 5/4αρι.
Ας αφήσουμε τα κιλά στην άκρη. Το ζήτημα είναι τι βλέπει κανείς στην εμφάνιση και στις κινήσεις. O Φλόιντ σε όγκο, πλάτες(κεφαλαιώδους σημασίας οι πλάτες στο μπάσκετ και δη στους σέντερ) μυς, κινήσεις, φέρνει σε 3-4ρι χωρίς να έχει όμως τα προσόντα να παίξει ως φόργουορντ.
Από την άλλη είναι πολύ αλτικός, γρήγορς και κυρίως εκρηκτικός. Θέλει οπωσδήποτε ένα καλό 4-5ρι ώστε να μοιράζεται με τον Παπαγιάννη τη θέση του σέντερ κι αν βγει ο Φλόιντ, έχει καλώς. Βασικά έχει πολύ καλώς κι ωραίο είναι να δίνουμε ευκαιρίες σε παίκτες- στοιχήματα. Αρκεί να υπάρχει μια στοιχειώδης ασφάλεια με διπλοθεσίτες. :wink:
Για Λάσμε (πολύ φαρδύς και με οξυμένη αντίληψη- από τους πιο έξυπνους σέντερ που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια) και για Οθέλο ( απίστευτα γυμνασμένος- δεκαθλητής κανονικός, σπάνια περίπτωση, ενώ κι αυτός παίζει με μυαλό) δεν είναι μόνο τα προσόντα/βάσεις, βρε συ Johnny.
Ο Οθέλο είχε γεμάτη χρονιά με τη Σιένα σε Ιταλία και Ευρωλίγκα ενώ ο Λάσμε είχε περάσει από ΜΑκάμπι και ΠΑρτίζαν. Δεν είχαν έρθει από Λάρισα, Προμηθέα ( δεν έβγαλε χρονιά) και Χαποέλ Γκιλμπόα.

4-5 ρι και γρήγορα. ΚΑι μακάρι να πάει καλά το παιδί (τίγκα θεαματικός στις τάπες του) και του χρόνου να μπορεί ως 4-5ρι κι αυτός, αφού δουλέψει πολύ το σουτ του.
συμφωνω σε ολα και τα χουμε ξαναπει αυτα. Εξαλλου τον ειδα πολυ σε Λαρισα, ενω για να τον διωξει και ο προμηθεας δεν θα ηταν και οτι καλυτερο. Γενικα απο αποψη τεχνικης ολοι αυτοι που εγραψε ο Johny ειναι τρομεροι εν συγκριση με τον Φλοιντ.

Επισης εγω δεν τον εχω καθολου για δυνατο τον Φλοιντ και για μενα ειναι κατηγορια φτερου οπως ειπα σε αλλα ποστ. δεν θα ηταν κακη επιλογη για τα λεφτα αν 1) ηταν 3ο σεντερ ή 2) αν διπλα του ειχε εναν στυλ αντιτς ή μητογλου. Τωρα με οκαρο δεν γινεται να ειναι μαζι, ενω σε περιπτωση που παιζει μαζι με κανα 4-3αρι που θελει να φερει ο πριφτης, τοτε ας ξεχασουμε τα ριμπαουντ...

Γενικα ενω δεν θα εχουμε ασχημη 1η 5αδα (αν τελικα παρουμε ασσο) στη 2η 5αδα προβλεπω να καταρεουμε αν παμε με το πλανο που λενε.

Οποτε 4-5αρι οπωσδηποτε!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”