2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 27, 2021 12:42 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιούλ 27, 2021 12:17 pm
Κι εγώ βλέπω τον Μπρέι να μπορεί να σταθεί μια χαρά για 10-12' πίσω από τον Νέντοβιτς. Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση αυτή περισσεύει ο Μέικον. Κι επειδή ο Μέικον θα δώσει παραπάνω πράγματα από τον Μπρέι και στο 1 και στο 2, τότε ξαναφτάνουμε στο συμπέρασμα ότι ο Μπρέι περισσεύει. Καλύτερα ξένο πεντάρι αντί του Καββαδά (με τα λεφτά του ΚΑββαδά). ΜΑζεύονται 4 ξένοι στο 1-2 συν τον Κουβανό που σίγουρα θα πάρει χρόνο στα γκαρντ (φαντάζομαι στο 2).
Τι στιγμή που θα είστε με μεγάλο ρίσκο στο 5.
θελω μια γνωμη για καββαδα. Θα λεγα το εξης: ειναι αρκετα αναχρονιστικός αλλα μήπως μπορει να σταθεί σε συγκεκριμένα σχήματα απέναντι σε βαρια κορμιά και συγκεντρώνει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που δε τα έχουν οι υπολοιποι ψηλοι του παο (δύναμη, όγκο, παιχνίδι με πλάτη-που δεν είχε ουτε ο ογκαστους σου θυμιζω, για την ακρίβεια νομίζω ο τελευταίος που ειχε παιχνίδι με πλάτη ήταν ο μπατιστα);

0
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τρί Ιούλ 27, 2021 12:47 pm

titsokk έγραψε:
basket72 έγραψε:
Κι εγώ βλέπω τον Μπρέι να μπορεί να σταθεί μια χαρά για 10-12' πίσω από τον Νέντοβιτς. Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση αυτή περισσεύει ο Μέικον. Κι επειδή ο Μέικον θα δώσει παραπάνω πράγματα από τον Μπρέι και στο 1 και στο 2, τότε ξαναφτάνουμε στο συμπέρασμα ότι ο Μπρέι περισσεύει. Καλύτερα ξένο πεντάρι αντί του Καββαδά (με τα λεφτά του ΚΑββαδά). ΜΑζεύονται 4 ξένοι στο 1-2 συν τον Κουβανό που σίγουρα θα πάρει χρόνο στα γκαρντ (φαντάζομαι στο 2).
θελω μια γνωμη για καββαδα. Θα λεγα το εξης: ειναι αρκετα αναχρονιστικός αλλα μήπως μπορει να σταθεί σε συγκεκριμένα σχήματα απέναντι σε βαρια κορμιά και συγκεντρώνει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που δε τα έχουν οι υπολοιποι ψηλοι του παο (δύναμη, όγκο, παιχνίδι με πλάτη-που δεν είχε ουτε ο ογκαστους σου θυμιζω, για την ακρίβεια νομίζω ο τελευταίος που ειχε παιχνίδι με πλάτη ήταν ο μπατιστα);
Την αμέσως επόμενη χρονιά είχαμε Raduljica, δε τον έλεγες και mobile ψηλό. :lol:
Και ο Μπουρούσης μετά. Γενικά είχαμε που και που δεινοσαυράκια που παίζαν (ή θέλαν να παίξουν) με πλάτη. Το τι γινόταν στην πραγματικότητα είναι άλλη συζήτηση.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 27, 2021 12:52 pm

titsokk έγραψε:

Εμένα ο Καββαδάς μου αρέσει ως τρίτος είτε για Ολυμπιακό είτε για ΠΑναθηναϊκό.
Έχω κάποιες ενστάσεις για τη συμπεριφορά του(τα έχω ξαναγράψει και στη θεματική του Ολυμπιακού).
Έχει βελτιωθεί πολύ από τότε που είχε περάσει από εμάς.
Αν μπορούσα να αντάλλασσα Μπρέι Και Καββαδά με 1 ξένο πεντάρι τύπου Πλάις θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ή και Ρούμπιτ και θα πήγαινα για Ντ. Χόμες στο 3-4 μιας και τον Χέιζ τον έχω πιο πολύ 4ρι και τον βλέπω να σας ταλαιπωρεί πολύ με το ΝΒΑ.

djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Τρί Ιούλ 27, 2021 1:01 pm

titsokk έγραψε:
basket72 έγραψε:
Το παιχνίδι με πλάτη του Καββαδα δεν ξέρω αν έχει τύχη σε επίπεδο Ευρωλίγκας το μόνο που θα μπορούσε θεωρητικά είναι να σπρώξει κουράσει κανέναν δεινόσαυρο μιας και ειναι αρκετοί πάλι, αλλά όταν ο δευτερος είναι στοίχημα σαν τον Φλοιντ δεν ξέρω απελπισία.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2599
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 27, 2021 2:09 pm

basket72 έγραψε:
titsokk έγραψε:

Έχω κάποιες ενστάσεις για τη συμπεριφορά του(τα έχω ξαναγράψει και στη θεματική του Ολυμπιακού).
Αν μπορούσα να αντάλλασσα Μπρέι Και Καββαδά με 1 ξένο πεντάρι τύπου Πλάις θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ή και Ρούμπιτ και θα πήγαινα για Ντ. Χόμες στο 3-4 μιας και τον Χέιζ τον έχω πιο πολύ 4ρι και τον βλέπω να σας ταλαιπωρεί πολύ με το ΝΒΑ.
Ασο θελουμε οπωσδήποτε, τώρα αν στο 4 ερθει ο Χομες , ο Χειζ ή ο Ρουμπιτ για μενα είναι δευτερεύον.

Ανακοίνωσε το sdna λαιβ συνέντευξη με τον Πριφτη όπου θα δεχτούν και ερωτήσεις του κοινού, ευκαιρία νομιζω να ρωτήσουμε για Μπρει και βασικο ασο. Οχι οτι περιμένω να πάρουμε ουσιαστικές απαντήσεις αλλα θα κόψουμε και λιγο τον κόουτς, θα λάβουμε μια πρώτη εικόνα για το σκεπτικό του.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Ιούλ 27, 2021 2:17 pm

JohnnyPao έγραψε:
basket72 έγραψε:

Ασο θελουμε οπωσδήποτε, τώρα αν στο 4 ερθει ο Χομες , ο Χειζ ή ο Ρουμπιτ για μενα είναι δευτερεύον.

Ανακοίνωσε το sdna λαιβ συνέντευξη με τον Πριφτη όπου θα δεχτούν και ερωτήσεις του κοινού, ευκαιρία νομιζω να ρωτήσουμε για Μπρει και βασικο ασο. Οχι οτι περιμένω να πάρουμε ουσιαστικές απαντήσεις αλλα θα κόψουμε και λιγο τον κόουτς, θα λάβουμε μια πρώτη εικόνα για το σκεπτικό του.
Πότε ειναι αυτή η συνέντευξη;

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

xomitsious έγραψε:
Τρί Ιούλ 27, 2021 11:43 am
Η ομαδα θα ειναι λιγο καλυτερη απο περσυ γιατι εχει προπονητη και Μεικον Περι στις θεσεις των Φοστερ και λοιπων "ασσων" που περασαν και δεν ακουμπησαν.

Το κενο του Μητογλου ειναι σημαντικο και θα το νιωσουμε και στο 4 και κυριως στο 5.

Κλειδι θα ειναι οντως η κατασταση Νεντοβιτς και το ποσο και πως θα παιξει. Αν ο Πριφτης του δωσει ξεκαθαρο ρολο και εκμεταλλευτει τις ικανοτητες του τοτε θα μπορεσουμε να παρουμε καποιες εξτρα νικες.

Ειμαι απ αυτους που ηθελαν την παραμονη Χεζονια για ηθικους κυριως λογους. Παντως ειτε εμενε, ειτε τωρα, ταβανι της ομαδας ειναι η 10η θεση.

Η πραμονη Μπρει δε με χαλαει τοσο καθως με τετοια λεφτα πιο πιθανο να ερχοταν ασσος αντιστοιχος των περσινων (Τζακσον κλπ) παρα καποιος που θα μπορουσε να βοηθησει ουσιαστικα.
γενικοτερα ναι ειναι απιστευτα δυσκολο περυ-μεικον να βγουν χειροτεροι απο μακ-φοστερ. αλλα δεν ξερουμε κιολας αν θα ειναι και καλυτεροι. Για νεντο συμφωνω, αναλογα ποτε δεν θα ειναι τραυματιας βασικα. Επισης, κατι μου λεει οτι δεν θα ειναι καλα φετος ο σερβος.

Το προβλημα ειναι οτι παλι φετος διαλεξαμε ποσοτητα εναντι ποιοτητας. και παλι διαλεξαμε ξενους σε λαθος θεσεις. θα παμε λεει για 8 ξενους, οποτε καποιοι δεν θα παιζουν καθολου, οπως π.χ ο μπρει. Ποσο καλυτερο θα ηταν αντι για καποιους ξενους να παιρναμε εναν και καλο, και τις υπολοιπες θεσεις να ειχαμε ελληνες.

Γενικα μπαζει και φετος ο σχεδιασμος αφου λογικα θα μεινουμε μονο με περυ βασικο ασσο.

ΥΓ αν παρουμε απλως ενα 4αρι τοτε δεν ξερω αν θα ειναι μεγαλυτερο το μπατζετ μας φετος, εκτος ειπα αν οκαρο-νεντο πηραν απο 800. Αν εχει βγει κατι για τα συμβολαια τους γραψτε.

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Τρί Ιούλ 27, 2021 2:36 pm

yorgos έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Πότε ειναι αυτή η συνέντευξη;
αυριο στις 2

https://www.sdna.gr/mpasket/862666_live ... yxi-prifti

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 27, 2021 2:38 pm

Στον Οκάρο όταν δεν τα βρίσκαμε είχε βγει ότι δίναμε 600 και ήθελε 900.
Οπότε κάπου εκεί ανάμεσα θα τα βρήκαμε.

Για Νέντοβιτς υπάρχουν κάποια άρθρα αμφίβολης αξιοπιστίας από τον Μάρτη ότι είχαμε σκοπό να του δώσουμε 800.
Με 550 ήταν πέρσι, λιγότερα σίγουρα δεν πήρε. Κι αν δεν έφτασε τα 800 μια μικρή έστω αύξηση θα πήρε.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2599
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 27, 2021 3:41 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιούλ 27, 2021 2:38 pm
Στον Οκάρο όταν δεν τα βρίσκαμε είχε βγει ότι δίναμε 600 και ήθελε 900.
Οπότε κάπου εκεί ανάμεσα θα τα βρήκαμε.

Για Νέντοβιτς υπάρχουν κάποια άρθρα αμφίβολης αξιοπιστίας από τον Μάρτη ότι είχαμε σκοπό να του δώσουμε 800.
Με 550 ήταν πέρσι, λιγότερα σίγουρα δεν πήρε. Κι αν δεν έφτασε τα 800 μια μικρή έστω αύξηση θα πήρε.
Ο Οκαρο λέγεται ότι πήρε 650χιλ σε ευρω και ο Νεντο επίσης 600-650.

0
titsokk

a1greece

Τρί Ιούλ 27, 2021 3:47 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/862819_plis ... o-kabbadas

ειναι λεοντοκαρδος και θα βοηθησει περισσοτερο απο τον αχρωμο Ογκαστ.

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 27, 2021 4:02 pm

titsokk έγραψε:

Με γύρισες δεκαετίες πίσω με το "λεοντόκαρδος¨.Αγαπημένος ήρωας από τα κλασσικά εικονογραφημένα ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος.

Συνημμένα
32955856._UY850_SS850_.jpg
32955856._UY850_SS850_.jpg (10.92 KiB) Προβλήθηκε 4049 φορές
titsokk

a1greece

Τρί Ιούλ 27, 2021 4:06 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιούλ 27, 2021 4:02 pm
titsokk έγραψε:

Με γύρισες δεκαετίες πίσω με το "λεοντόκαρδος¨.Αγαπημένος ήρωας από τα κλασσικά εικονογραφημένα ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος.
καλύτερες εποχές.

το παιδι αν και όπως παραδεχονται ολοι φέρει ενα "παλιακο" στιλ , εχει (στο ταπεινο ελληνικο πρωταθλημα τουλαχιστον) φοβερο ranking , κερδιζει παρα πολλα φαουλ , ειναι παικτης οικονομια και έχει μεγαλη εφεση στο ριμπαουντ , γενικοτερα κανει αισθητη την παρουσια του στο ζωγραφιστο. Σε σχέση με Ογκαστ, Λαβαλ, Πειν ή τον παροπλισμενο βετερανο Βουγιουκα σιγουρα ειναι πιο ενδιαφερουσα περιπτωση για δευτεροτριτος .

το κυριοτερο κατ'εμε. Δουλευει και βελτιωνεται καθε χρονο και μπραβο του.

0
basketikos13

a1greece
Reactions: 19
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιούλ 27, 2021 4:11 pm

Για να μην αγχωνεστε θα παρθει και ασσος και 4αρι, παικτες επιπεδου.

Δεν θα συνεχισει στην ομαδα ο μπρει.

Υπαρχει προφορικη συμφωνια με γουολτερς -μακαρι να πανε σε καποιον αλλο- (τζαλιν σμιθ, νορις κοουλ, χερμανσον βεστερμαν)

Αυτό θα είναι το ρόστερ μας:

1 μεταγραφη περι μποχωριδης
2 νεντοβιτς μεικον
3 παπαπετρου σαντ ρος κασελακης
4 μεταγραφη γουαιτ μαντζουκας
5 παπαγιαννης φλοιντ καββαδας

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 27, 2021 4:16 pm

titsokk έγραψε:
Τρί Ιούλ 27, 2021 4:06 pm

καλύτερες εποχές.

το παιδι αν και όπως παραδεχονται ολοι φέρει ενα "παλιακο" στιλ , εχει (στο ταπεινο ελληνικο πρωταθλημα τουλαχιστον) φοβερο ranking , κερδιζει παρα πολλα φαουλ , ειναι παικτης οικονομια και έχει μεγαλη εφεση στο ριμπαουντ , γενικοτερα κανει αισθητη την παρουσια του στο ζωγραφιστο. Σε σχέση με Ογκαστ, Λαβαλ, Πειν ή τον παροπλισμενο βετερανο Βουγιουκα σιγουρα ειναι πιο ενδιαφερουσα περιπτωση για δευτεροτριτος .

το κυριοτερο κατ'εμε. Δουλευει και βελτιωνεται καθε χρονο και μπραβο του.
Συμφωνώ και στα 2 σκέλη. Και για τις εποχές :) και για τον ΚΑββαδά και τη βελτίωσή του.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”