titsokk έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 31, 2021 9:56 am
Καλημέρα guys.ο Χεζονια ανακοινώθηκε από ουνικς. Οπότε κλείνει το κεφάλαιο ΠΑΟ προς το παρόν.
Δεν έχουμε ξεκάθαρη βούληση από ΚΑΕ αν τα επιπλέον χρήματα θα πάνε και για γκαρντ η θα ριχτούν όλα για ποιοτικό τεσσαρι
Καλημέρες. Αν κι φαινόταν λογικοφανές όπως το είχες θέσει, η αλήθεια είναι ότι μάλλον ευχαριστήθηκε ο Πρίφτης όταν ο Χεζόνια δεν δέχτηκε την πρόταση που τού έγινε και το θέμα είχε λήξει από τότε. Έχετε και χειμώνα, άλλωστε, περιόδο όπου στην εποχή Δ.Γ είστε εξαιρετικά δραστήριοι- ενίοτε και φανταχτεροί ( Πασκουάλ, Πιτίνο, Μ. Τζέιμς, Χεζόνια, Τσεντίλε).
Επιστρέφοντας στο θέμα Χεζόνια, μου δινόταν συχνά η εντύπωση ότι πολλοί Παναθηναϊκοί αν τους γινόταν το ερώτημα "Χεζόνια και 14οι" ή χωρίς Χεζόνια και 10-12οι, θα σου απαντούσαν: Χεζόνιααααααααααααα ρεεεεε.
Εγώ αν ήμουν Πρίφτης θα έριχνα ριξιά σε 4-5ρι καλό σαν τον Γερέμπκο. Και θα πήγαινα με ρίσκο στο 3 στην περίπτωση που ερχόταν πρόταση για τον Παπαπέτρου. Από αυτά που έχω διαβάσει από τον Μάη σε μέσα/φόρα που τα εμπιστεύομαι, δεν έχει πάρει το μάτι μου τον Πάπι στις λίστες των σκάουτερς του ΝΒΑ. Στη θέση του έχουν κυκλώσει τους Σιλντς. Γκεντράιτις κι αν γινόταν πρόταση για κάποιον που ακόμα δεν έχει μπει στις λίστες αυτές, θα ήταν για τον Φοντέκιο να τρελαινόταν στο χρήμα ο Κερεχέτα-ς έχοντας πουλήσει σε λίγους μήνες Βιντόσα, Γκεντράιτις και Φοντέκιο.
Τέλος, στο τόπικ αυτό, έχουμε ξαναμιλήσει για τον Τίμα, σε περίπτωση που δεν κάτσει του Χέιζ. Πιο 3ρι από το 4ρι Χέιζ, αλλά τo έχει ξαναπαίξει το PF και την ξέρει καλά. Ρίσκο λόγω χαρακτήρα, βέβαια. Εκεί πάω πάσο.