2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6724
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 02, 2021 12:59 am

Matt Thomas waived by the Utah Jazz :+1: :shot:

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 02, 2021 1:08 am

shaq7 έγραψε:
Παίζει τη θέση του Τάιλερ. Καλύτερα από τον Τάιλερ αλλά χωρίς το πασαπόρτι. Άστον στη Βίρτους που τον γυροφέρνει καιρό τώρα...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6724
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 02, 2021 1:13 am

basket72 έγραψε:
Δευ Αύγ 02, 2021 1:08 am
shaq7 έγραψε:
Παίζει τη θέση του Τάιλερ. Καλύτερα από τον Τάιλερ αλλά χωρίς το πασαπόρτι. Άστον στη Βίρτους που τον γυροφέρνει καιρό τώρα...
καλα και εγω τον ταιλερ προτιμω και εναν ξενο στο 3-4 με σουτ..για να γλυτωσουμε και λεφτα απο 5ρι για α1 μονο...

Αλλα αυτος ο τομας εχει βρωμοχερο παντα τον ηθελα να ρθει..

0
basket72
Reactions:

Δευ Αύγ 02, 2021 1:16 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 02, 2021 1:13 am

καλα και εγω τον ταιλερ προτιμω και εναν ξενο στο 3-4 με σουτ..για να γλυτωσουμε και λεφτα απο 5ρι για α1 μονο...

Αλλα αυτος ο τομας εχει βρωμοχερο παντα τον ηθελα να ρθει..
Συμφωνούμε σε όλα. Ουγκ.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Αύγ 02, 2021 10:10 am

shaq7 έγραψε:
[media]https://media.tenor.com/videos/d1d1cc88 ... dca983/mp4[/media]

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Zoys

Moderator
Reactions: 388

Δευ Αύγ 02, 2021 7:52 pm

O Matt Thomas όμως δεν ενδιαφέρει κανέναν ε; :)

0
xavier

senior
Reactions: 29

Δευ Αύγ 02, 2021 8:09 pm

τελικα το νικολαιδη θα το κρατησετε αν δεν ερθει ο ντορσει ή θα παει δανεικος στο λαυριο ασχετως απο την εξελιξη με το ντορσει?

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1852
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Αύγ 03, 2021 1:55 pm

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 03, 2021 4:14 pm

Zoys έγραψε:
Δευ Αύγ 02, 2021 7:52 pm

O Matt Thomas όμως δεν ενδιαφέρει κανέναν ε; :)
Ακριβώς!
Ο Ντόρσεϋ μπορεί μεν να κλείσει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά θα είναι μόνο για να πηγαίνει τα νερά στον πάγκο.
Αν καταφέρει να παίξει στα σοβαρά στο ΝΒΑ, εγώ προτίθεμαι να πάω αστροναύτης με τον Μπέζος στο επόμενο ταξίδι του.
Το παιδί δεν κάνει για ΝΒΑ, μην τρελαθούμε κιόλας!

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
basket72
Reactions:

Τρί Αύγ 03, 2021 4:22 pm

ΚΑλώς τον. Θα λήξει το ματς Αυστραλίας- Αργεντινής και θα τον δω. 3-4ρο θέλουμε.

basket72
Reactions:

Τρί Αύγ 03, 2021 5:20 pm

Τον μελέτησα (στα πεταχτά). ΤΟ έχει το πακέτο για την Ευρωλίγκα. Τον βλέπω λίγο πολύ για 4ρι αλλά τρέχει άνετα και το 3 (ελάφο-αίλουρος είναι).
Αν πάει το ποσοστό του στο 35% εδώ στας Ευρώπας, νομίζω ότι μας κάνει. Κι ας μην είναι ο σουτέρ που θέλαμε, έχει άλλα να μας δώσει.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 03, 2021 11:57 pm

basket72 έγραψε:
Τον μελέτησα (στα πεταχτά). ΤΟ έχει το πακέτο για την Ευρωλίγκα. Τον βλέπω λίγο πολύ για 4ρι αλλά τρέχει άνετα και το 3 (ελάφο-αίλουρος είναι).
Αν πάει το ποσοστό του στο 35% εδώ στας Ευρώπας, νομίζω ότι μας κάνει. Κι ας μην είναι ο σουτέρ που θέλαμε, έχει άλλα να μας δώσει.
Το μεγάλο θέμα είναι ότι μάλλον δεν είναι κλασσικός σουτέρ. Κι εμείς χρειαζόμαστε επειγόντως 3άρι ή 3-4άρι με δολοφονικό (το εννοώ) σουτ από το τρίποντο.
Πέρυσι τέτοιον είχαμε μόνο τον Βεζέ και λιγότερο τον Σλούκα. Αποτέλεσμα, όλες οι άμυνες έκλειναν προς τα μέσα και δεν είχαμε λύσεις για να τις κάνουμε να ανοίξουν (δηλ. το μακρινό σουτ).
Οπωσδήποτε ο παίκτης που θα πάρουμε πρέπει να έχει τρίποντο φωτιά. Αυτό, νομίζω, πρέπει να είναι το πρώτο κριτήριο, και δευτερευόντως η θέση (φτάνει να μπορεί να παίξει στοιχειωδώς στο 3).
Σημείωση: Εδώ το ξέρω πως πέφτω σε αντιφάσεις, σε σχέση με αυτά που λέω σε άλλα ποστ, ότι δηλαδή χρειαζόμαστε καθαρόαιμο τριάρι. Τελικά, τείνω να καταλήξω ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε φοβερό τρίποντο, ας είναι και 4άρι, φτάνει να μπορεί να παίξει και στο 3 για λίγο (κάτι σαν κλώνο του Βεζένκοφ, δηλαδή).
Το είχα πει και παλιότερα, απορρίφθηκε μετά πολλών επαίνων, αλλά δεν λέει να μου ξεκολλήσει από το μυαλό:
Εκείνον τον μικρό Γουίλτζερ, που τώρα έχει βελτιωθεί σημαντικά και έχει δυναμώσει κιόλας, που μονίμως έχει τρίποντο γύρω στο 45-50% και μαζεύει ένα σωρό ριμπάουντ, δεν αξίζει να τον πάρουμε (θα είναι και φτηνός), μόνο και μόνο για το σουτ;
Η ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω, όμως, είναι η εξής: Θα μπορεί να μαρκάρει αντίπαλα τριάρια (ώστε να πατάει και στο 3) ή θα τον κάνουν γιο-γιο;

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2705
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Αύγ 04, 2021 12:45 am

lefpan έγραψε:
basket72 έγραψε:

Το μεγάλο θέμα είναι ότι μάλλον δεν είναι κλασσικός σουτέρ. Κι εμείς χρειαζόμαστε επειγόντως 3άρι ή 3-4άρι με δολοφονικό (το εννοώ) σουτ από το τρίποντο.
Πέρυσι τέτοιον είχαμε μόνο τον Βεζέ και λιγότερο τον Σλούκα. Αποτέλεσμα, όλες οι άμυνες έκλειναν προς τα μέσα και δεν είχαμε λύσεις για να τις κάνουμε να ανοίξουν (δηλ. το μακρινό σουτ).
Οπωσδήποτε ο παίκτης που θα πάρουμε πρέπει να έχει τρίποντο φωτιά. Αυτό, νομίζω, πρέπει να είναι το πρώτο κριτήριο, και δευτερευόντως η θέση (φτάνει να μπορεί να παίξει στοιχειωδώς στο 3).
Σημείωση: Εδώ το ξέρω πως πέφτω σε αντιφάσεις, σε σχέση με αυτά που λέω σε άλλα ποστ, ότι δηλαδή χρειαζόμαστε καθαρόαιμο τριάρι. Τελικά, τείνω να καταλήξω ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε φοβερό τρίποντο, ας είναι και 4άρι, φτάνει να μπορεί να παίξει και στο 3 για λίγο (κάτι σαν κλώνο του Βεζένκοφ, δηλαδή).
Το είχα πει και παλιότερα, απορρίφθηκε μετά πολλών επαίνων, αλλά δεν λέει να μου ξεκολλήσει από το μυαλό:
Εκείνον τον μικρό Γουίλτζερ, που τώρα έχει βελτιωθεί σημαντικά και έχει δυναμώσει κιόλας, που μονίμως έχει τρίποντο γύρω στο 45-50% και μαζεύει ένα σωρό ριμπάουντ, δεν αξίζει να τον πάρουμε (θα είναι και φτηνός), μόνο και μόνο για το σουτ;
Η ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω, όμως, είναι η εξής: Θα μπορεί να μαρκάρει αντίπαλα τριάρια (ώστε να πατάει και στο 3) ή θα τον κάνουν γιο-γιο;
Πολύ δύσκολα να σταθεί στο 3 ο Wiltjer. Είναι αρκετά αργός (πιο αργός και από τον Σάσα) οπότε θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Επίσης έκλεισε πριν 2-3 εβδομάδες στην Τενερίφη, οπότε μόνο μέσα στην χρονιά αν προέκυπτε κάτι. Όχι τώρα.

Παίκτης που καλύπτει και το 2 και το 3 με καλό σουτ (στην Ευρώπη λογικά θα είχε τουλάχιστον 40%) και σε σχετικά οικονομικό πακέτο ίσως είναι και ο Ουκρανός Mykhaliuk. Αν δεν βρει ομάδα απέναντι, νομίζω με κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο θα μπορούσε να έρθει Ευρώπη.

0
basket72
Reactions:

Τετ Αύγ 04, 2021 12:54 am

lefpan έγραψε:

Ο Ολυμπιακός θέλει 2 παίκτες σε πρώτη φάση. 2 ξένους βασικά. Έναν καλό σκόρερ/σουτέρ από το 2 κι έναν καλό φόργουορντ.
Για να μην ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος από αυτό που αναλογεί στον Κάρτερ και τον κάψουμε (αν τον κρατήσουμε και δεν τον δώσουμε δανεικό- κάτι που εμένα δεν με ψήνει πάντως) πρέπει να θωρακίσουμε την περιφέρεια μας με καλό γκαρντ.
Επιπλέον θέλουμε φόργουορντ που καλό είναι να σουτάρει.
ΜΕ τους 2 αυτούς ξένους (και τον Κάρτερ) πάμε στους 8- κάτι που απλά δεν παίζει. Επιπλέον, δεν νομίζω ότι παίζουν τόσα λεφτά στον Ολυμπιακό.
Οπότε θα πάμε για έναν ξένο και τον Κάρτερ.

Απ΄αυτά που έχουμε δει ως τώρα (εννοώ από τις προτάσεις) ο κόουτς ήθελε ένα 2-3ρι (Χίλιαρντ) κι ένα 3-2ρι (Λάιτι). Επίσης γράφτηκαν ονόματα όπως του Μπαμπ, του Χόλινς και του Σίλεϊ, χωρίς να ξέρουμε αν ενδιέφεραν ζεστά τον Μπαρτζώκα.

Αν πάντως θέλαμε ντε και καλά σουτέρ, θα είχαμε πάρει ανετότατα τον Σίλεϊ (πιο φθηνός από τον Χίλιαρντ και τον δεσμευμένο με ρήτρα, Λάιτι). Ή θα είχαμε πάρει τον ακόμα ελεύθερο Έντι.
2 πολύ καλοί σουτέρ κι ευρωλιγκάτοι.
Οπότε μάλλον θέλει και κάποια άλλα πράγματα ο Μπαρτζώκας.
Το γεγονός ότι κάναμε προσφορές σε 2ρι όπως ο Χίλιαρντ που φέρνει πολύ στον Ντόρσεϊ μάλλον δείχνει ότι ο Μπαρτζώκας ήξερε πως ο Ντόρσεϊ θα έχει προτάσεις από το ΝΒΑ- κάτι που το βρίσκω λογικό, από τη στιγμή που η λίστα των σκάουτερς του ΝΒΑ στην οποία το όνομα του Ντόρσεϊ είναι στις πρώτες θέσεις, είναι γνωστή από τον Μαϊο κι ο κόουτς δεν είναι κανείς χθεσινός στην Ευρωπαϊκή αγορά. Και τις άκρες του τις έχει σε Ρωσία κι Ισπανία κι ΗΠΑ.

Άντε μην φορτώσουν ανάποδες οι Αφοί με τις συνεχείς αρνήσεις και τα χώσουν στον Σβεντ. :P

Pointgod

senior
Reactions: 129

Τετ Αύγ 04, 2021 4:14 am

Πολύ ωραίος παίκτης ο Μιχαλιουκ, δύσκολα θα γυρίσει Ευρώπη όπως και ο Τσαρτσαρ. Πιο πιθανό ο Σερβιδις που κόπηκε μολις από Πιστονς, αλλά αυτός σε αντίθεση με τους άλλους δυο, στην άμυνα μπάζει :(

Βασικοί SF στις υπολοιπες 15 ομάδες Ευρωλιγκας (Ολυμπιακός-Μονακό-Μπαρτσελονα ακόμα ψάχνουν):,

Κλαιμπερν/Λουσιτς/Χανγκα/Σιλντς/Πιερ/Πονιτκα/Λαιτι/Παπαπετρου/Χεζονια/Φοντεκιο/Ναναλυ/Σιμον/Καλινιτς/Γκιφαι/Ερικσον.

δεν είναι ευκολο να βρεις καλύτερο ή έστω εξίσου καλό παίκτη με αυτούς, ειδικά όταν δεν έχεις μεγάλο συμβόλαιο να δώσεις. Παικταράδες.

Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν ομάδες κα δώσουν ρόλο 20’ λεπτών σε κάποιον σαν τον Μιχαλιουκ πχ, όποτε μπορεί αν περιμένουμε, να πετύχουμε λαβρακι από ΝΒΑ, μόνο έτσι.

Αν ήταν να είχαμε πάρει Έντι, Γκαρινο κτλ θα το είχαμε κάνει ηδη. Από Ευρωλιγκατους Τιμα-Χειζ κάτι λένε, δεν έχει κάποιον αλλο που να μπορεί να κοντράρει αυτούς τους παίκτες, ούτε κατά προσέγγιση. Το θέμα σαν είναι να είναι και ισάξιος του Γκιφαι, του Λαιτι και του Ερικσον, κανονικά χρειαζεται από Φοντεκιο και πανω.

Ο Ντεκ πχ αν δεν μπορεί να πάει Μπαρτσελονα, θα προτιμήσει Ολυμπιακό με 1εκ ή Μονακό με 1.5’ ή 2εκ να είναι αναπληρωματικός του Χεζονια στο Καζαν;

Αυτή θα ήταν βόμβα.

Μητογλου δεν πήραμε, Λαιτι δεν πήραμε, Αντετοκουμπο δεν πήραμε, Ντορσευ δεν πήραμε, Καρτερ δεν πήραμε, Ρογκαβοπουλο δεν πήραμε, τον ΒΧ ελευθερο. Ο Σπανουλης σταμάτησε. Ποσο ήταν το μπατζετ για όλους αυτούς; Στο μεσοδιάστημα όλων αυτών, έχουμε πάρει μόνο τον Λούντζη.

Φτάνει για τον Μπραουν της Λεβαλουα;

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”