2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 03, 2021 2:16 pm

Θυμάμαι τον φίλο basket72 να αναφέρει με σιγουριά ότι η ομάδα θα κινηθεί και για SG και SF. Φυσικά δεν έχω κανέναν λόγο να τον αμφισβητώ , αλλά μετά το ναυάγιο για Lighty (και το ότι κρίθηκαν ακριβοί Χίλιαρντ , Χόλινς) μήπως το σκέφτονται αλλιώς πλέον?

Έχω την αίσθηση ότι το ρόστερ θα κλείσει με ενα SF αφού ο Ντόρσει πλέον απομακρύνεται.

Το βλέπω δύσκολο να βρούμε 2 ξένους παίχτες και με τα στοιχεία που θέλουμε και μέσα στα (περιορισμένα) οικονομικά μας πλαίσια αλλά και να βγαίνουν οι θέσεις με Έλληνες

0
basket72
Reactions:

Τρί Αύγ 03, 2021 2:21 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Θυμάμαι τον φίλο basket72 να αναφέρει με σιγουριά ότι η ομάδα θα κινηθεί και για SG και SF. Φυσικά δεν έχω κανέναν λόγο να τον αμφισβητώ , αλλά μετά το ναυάγιο για Lighty (και το ότι κρίθηκαν ακριβοί Χίλιαρντ , Χόλινς) μήπως το σκέφτονται αλλιώς πλέον?

Έχω την αίσθηση ότι το ρόστερ θα κλείσει με ενα SF αφού ο Ντόρσει πλέον απομακρύνεται.

Το βλέπω δύσκολο να βρούμε 2 ξένους παίχτες και με τα στοιχεία που θέλουμε και μέσα στα (περιορισμένα) οικονομικά μας πλαίσια αλλά και να βγαίνουν οι θέσεις με Έλληνες
Γεια σου φίλε μου.
Έλεγα ότι Ντόρσεϊ ( που είχα γράψει πολλές φορές ότι τού δίνω πιο πολλές πιθανότητες να πάει στο ΝΒΑ) κι ένας ακόμη με πολλές πιθανότητες και 2 ακόμη, με τον δεύτερο να είναι ο Κάρτερ.
Αν δεν ερχόταν ο Ντόρσεϊ (έλεγα) θα πάμε για ένα 3ρι ή 2-3ρι και τον Κάρτερ.
Οπότε ναι, 2 παίκτες ακόμα σε αυτούς που έχουμε. Οι οποίοι μάλλον θα είναι 3 γιατί θα πάρουμε και ψηλό που λογικά θα είναι ο Αγραβάνης.

Το σωστό είναι να πάμε για καλό Sf και να κρατήσουμε Κάρτερ.
Αν όμως μπορούμε να πάμε για τον Μ.Τόμας εγώ λεώ ναι. ΕΚτός κι αν μπορούμε να βρούμε αντίστοιχο Μ.Τόμας στο 3. Μπορούμε; Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αλλά ούτε το αποκλείω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τρί Αύγ 03, 2021 2:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Αύγ 03, 2021 2:22 pm

AO DAFNIS έγραψε:

Έτσι όπως είναι η κατάσταση θα υπογραψουν ό,τι καλό βρουν μου φαίνεται...

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Τρί Αύγ 03, 2021 2:55 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Αύγ 03, 2021 2:21 pm
AO DAFNIS έγραψε:

Γεια σου φίλε μου.
Έλεγα ότι Ντόρσεϊ ( που είχα γράψει πολλές φορές ότι τού δίνω πιο πολλές πιθανότητες να πάει στο ΝΒΑ) κι ένας ακόμη με πολλές πιθανότητες και 2 ακόμη, με τον δεύτερο να είναι ο Κάρτερ.
Αν δεν ερχόταν ο Ντόρσεϊ (έλεγα) θα πάμε για ένα 3ρι ή 2-3ρι και τον Κάρτερ.
Οπότε ναι, 2 παίκτες ακόμα σε αυτούς που έχουμε. Οι οποίοι μάλλον θα είναι 3 γιατί θα πάρουμε και ψηλό που λογικά θα είναι ο Αγραβάνης.

Το σωστό είναι να πάμε για καλό Sf και να κρατήσουμε Κάρτερ.
Αν όμως μπορούμε να πάμε για τον Μ.Τόμας εγώ λεώ ναι. ΕΚτός κι αν μπορούμε να βρούμε αντίστοιχο Μ.Τόμας στο 3. Μπορούμε; Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αλλά ούτε το αποκλείω.
Είναι απόλυτα λογική η σκέψη σου και συμφωνώ. Τόσο στο καλό SF και Κάρτερ όσο και στο Tόμας και μπάλωμα στο 3 με Σακ/Βεζένκοφ. 100% πλήρεις παντού δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε . Κάτι πρέπει να θυσιάσουμε.

H ενδεχόμενη έλευση Αγραβάνη(ή όποιου άλλου Έλληνα) ελπίζω να μην σημαίνει οτι θυσιάζουμε Ζαν Σαρλ και να υπολογίζεται μόνο για Α1 και ο Γάλλος για EL

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Αύγ 03, 2021 3:49 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Αύγ 03, 2021 2:09 pm
yorgos έγραψε:
Τρί Αύγ 03, 2021 1:34 pm
. Κάθε "γαλλικό" στο Ρούντι είναι συνεισφορά στον πολιτισμό πάντως.
Κρίμα που το λες.... Σ' έναν παίκτη που έχει πέσει κάτω από συνεχή σου φάουλ και του κάνεις τσαμπουκά ( σε άνθρωπο που είναι πεσμένος κάτω κι ουσιαστικά δεν τον αφήνεις να σηκωθεί) μέσα στο κατάμεστο γήπεδο σου. είναι στα όρια του αχαρακτήριστου για ένα φόρουμ όπως αυτό.
Τζάμπα μαγκιά και μπούλικγ.
Δεν βλέπω ψυχούλα σε αυτό. Σόρρυ κιόλας, αλλα΄τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά σε αυτά τα θέματα.
Κάκιστη συμπεριφορά κι όχι μία φορά.

* Κρίμα και για το love reaction που πήρε το εντελώς άστοχο σχόλιο σου. Να θυμάσαι τις δικές σου δύσκολες στιγμές και να μπαίνεις στη θέση του άλλου.
Έχεις δίκιο, το τελευταίο σχόλιό μου είναι εντελώς άκυρο.

Ο χαρακτήρας του Θανάση πάντως δεν αναδεικνύεται από τις χαζομάρες που κάνει εν θερμώ, αλλά από τα όσα κάνει στην υπόλοιπη ζωή του που είναι πολλά και σημαντικά.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 03, 2021 4:01 pm

austerity_blues έγραψε:
Τρί Αύγ 03, 2021 1:04 pm
Ο Θανάσης πάντως στη συνέντευξη τύπου μιλούσε και για την επόμενη σαιζόν των Μπακς και τη διατήρηση των σκήπτρων κτλ. Μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει συμφωνήσει και για του χρόνου.
Όσο ο Γιαννοκούμπος παίζει τους Μπακς, εκεί θα παίζει και ο Θανασοκούμπος.
Όταν ο Γιαννοκούμπος πάει σε άλλη ομάδα, εκεί θα πάει (πάλι) και ο Θανασοκούμπος (όρος στο συμβόλαιο του Γιάννη).
Η γυάλινη σφαίρα μου μίλησε!

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
basket72
Reactions:

Τρί Αύγ 03, 2021 4:18 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Αύγ 03, 2021 3:49 pm

Έχεις δίκιο, το τελευταίο σχόλιό μου είναι εντελώς άκυρο.

Ο χαρακτήρας του Θανάση πάντως δεν αναδεικνύεται από τις χαζομάρες που κάνει εν θερμώ, αλλά από τα όσα κάνει στην υπόλοιπη ζωή του που είναι πολλά και σημαντικά.
Είσαι ωραίος!

Τα όσα κάνει στην υπόλοιπη του ζωή δεν τα ήξερα αλλά για να το λες εσύ καλέ μου φίλε, έτσι θα είναι. Χαίρομαι να ακούω για ανθρώπους που προσφέρουν.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τρί Αύγ 03, 2021 4:27 pm

Ο Μελάγιες μόλις σήμερα ανακάλυψε ένα "μικρό" (!!!) κενό στη θέση 3, που θα καλυφθεί εκ των έσω (Θεός φυλάξοι!)

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... mikro-keno

Μακάρι οι υπεύθυνοι της ομάδας να μην σκέπτονται έτσι, γιατί τότε κλάψτα Χαράλαμπε!

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τρί Αύγ 03, 2021 4:35 pm

lefpan έγραψε:
Ο Μελάγιες μόλις σήμερα ανακάλυψε ένα "μικρό" (!!!) κενό στη θέση 3, που θα καλυφθεί εκ των έσω (Θεός φυλάξοι!)

Μακάρι οι υπεύθυνοι της ομάδας να μην σκέπτονται έτσι, γιατί τότε κλάψτα Χαράλαμπε!
Με κάνες και διάβασα Μελάγιες κι έχει και ζέστες. :P

Η αλήθεια είναι ο Χαραλαμπόπουλος δεν θα λείψει.
Το καλύτερο και για τις 2 πλευρές έγινε στην περίπτωσή του.
Προτιμώ Λαρεντζάκη στο 3 (κι ας είμαστε κοντοί στο 3) παρά Β.Χ.
Σβηστά κιόλας.

Με Κάρτερ και με ψηλό 2ρι είμαστε προς το οκ. Χωρίς τραυματισμό του Παπ και χωρίς να έρθει χειρότερος από πρόπερσι. Την περσινή του χρονιά δεν την υπολογίζω και γιατί έλειψε το μεγαλύτερο μέρος και γιατί ταλαιπωρούταν ο άνθρωπος καιρό πριν βγει στα "πιτς¨.

Αν τραυματιστεί ο Παπ ή δεν γυρίσει σε νορμάλ κατάσταση, τότε θα πάμε σε κίνηση μες τον χειμώνα. Που συνήθως δεν είναι για καλό.
Γι' αυτό λέω καιρό τώρα να πάμε για 3-4ρι στη θέση Ζαν ΣΑρλ κι Έλληνα 4-5ρι ή 5ρι. Που δεν έμεινε κανείς άξιος- οπότε αναγκαστικά πάμε στην προβληματική περίπτωση του Αγραβάνη.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Αύγ 03, 2021 4:37 pm

Στο τέλος βλέπω να θυσιάζεται ο Jean-Charles και να φέρνουμε Αγραβάνη πίσω αν μας αφήσει στα κρύα του λουτρού ο κατά τα άλλα κλεισμένος Dorsey.
Ή το εναλλακτικό σενάριο, η περιφέρεια να κλείσει με τον Carter και άλλον έναν ξένο και τον Carter να παίζει μόνο Ευρώπη. Δεν θα με χαλαγε, αρκεί να ήταν ένα δυαροτριάρι του ενός εκατομμυρίου και όχι παίκτης των 600-700 χιλιάδων (αφού και να έρθει ο Carter πάνω από 200-250 χιλιάρικα δεν θα πάρει λογικά).
Απεύχομαι αυτό το σενάριο να καλυφθεί εκ των έσω το κενό στο 3, αφού ο Παπ είναι στοίχημα σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, ο McKissic μπορεί να παίξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μονο, και ο Σάσα αν ανέβει εκεί θα δημιουργηθεί μετά κενό στο 4 (ειδικά αν παίζει μαζί με Πρίντεζη, που θα χάνουμε σε αθλητικότητα).
Τι να πω. Ελπίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα-10 μέρες τουλάχιστον να κλείσουμε κάποιον.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τρί Αύγ 03, 2021 4:47 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Αύγ 03, 2021 4:35 pm
lefpan έγραψε:

Με κάνες και διάβασα Μελάγιες κι έχει και ζέστες. :P

Η αλήθεια είναι ο Χαραλαμπόπουλος δεν θα λείψει.
Το καλύτερο και για τις 2 πλευρές έγινε στην περίπτωσή του.
Προτιμώ Λαρεντζάκη στο 3 (κι ας είμαστε κοντοί στο 3) παρά Β.Χ.
Σβηστά κιόλας.

Με Κάρτερ και με ψηλό 2ρι είμαστε προς το οκ. Χωρίς τραυματισμό του Παπ και χωρίς να έρθει χειρότερος από πρόπερσι. Την περσινή του χρονιά δεν την υπολογίζω και γιατί έλειψε το μεγαλύτερο μέρος και γιατί ταλαιπωρούταν ο άνθρωπος καιρό πριν βγει στα "πιτς¨.

Αν τραυματιστεί ο Παπ ή δεν γυρίσει σε νορμάλ κατάσταση, τότε θα πάμε σε κίνηση μες τον χειμώνα. Που συνήθως δεν είναι για καλό.
Γι' αυτό λέω καιρό τώρα να πάμε για 3-4ρι στη θέση Ζαν ΣΑρλ κι Έλληνα 4-5ρι ή 5ρι. Που δεν έμεινε κανείς άξιος- οπότε αναγκαστικά πάμε στην προβληματική περίπτωση του Αγραβάνη.
Οπωσδήποτε και δεν θα λείψει ο ΒΧ (οι γνωστές σαχλαμάρες του Μελάγιες).

Όμως, δυσκολεύομαι να συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα "3-4άρι στη θέση του Ζαν Σαρλ".
Για μένα ο Γάλλος πρέπει οπωσδήποτε να μείνει, οπότε είμαστε υπερπλήρεις στις θέσεις 4-5 (κι αν δεν είμαστε, ας πάρουμε τον Αγραβάναρο, που αδικεί τον εαυτό του, και ας παίρνει χρόνο από τον Πρίντεζη, που δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρει πολλά λεπτά φέτος -ήδη τα τελευταία δύο χρόνια ο Γιώργαρος είναι σε ελεύθερη πτώση).

Θεωρώ ότι πρέπει, οπωσδήποτε, να πάρουμε καθαρόαιμο 3άρι με τρίποντο από καλό έως πολύ καλό και που να μπορεί να ποστάρει (ας πούμε, τον Περπέρογλου στα νιάτα του).
Ακριβώς αυτό θέλω εγώ για τη θέση 3: έναν Περπέρογλου (υπάρχει κανένας;)

0
basket72
Reactions:

Τρί Αύγ 03, 2021 4:54 pm

lefpan έγραψε:
Τρί Αύγ 03, 2021 4:47 pm

Οπωσδήποτε και δεν θα λείψει ο ΒΧ (οι γνωστές σαχλαμάρες του Μελάγιες).

Όμως, δυσκολεύομαι να συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα "3-4άρι στη θέση του Ζαν Σαρλ".
Για μένα ο Γάλλος πρέπει οπωσδήποτε να μείνει, οπότε είμαστε υπερπλήρεις στις θέσεις 4-5 (κι αν δεν είμαστε, ας πάρουμε τον Αγραβάναρο, που αδικεί τον εαυτό του).

Θεωρώ ότι πρέπει, οπωσδήποτε, να πάρουμε καθαρόαιμο 3άρι με τρίποντο από καλό έως πολύ καλό και που να μπορεί να ποστάρει (ας πούμε, τον Περπέρογλου στα νιάτα του).
Ακριβώς αυτό θέλω εγώ για τη θέση 3: έναν Περπέρογλου (υπάρχει κανένας;)
Μας αρέσει ο Γιαννοκάρολος.
Αλλά βρε συ προκύπτει θέμα με τις θέσεις ξένων από τη στιγμή που χάσαμε Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούμπο.

Πόσο μάλλον αν χρειαστεί να πάμε σε έξτρα κίνηση τον χειμώνα εκεί κάπου στο 2 (αν πάρουμε 3ρι τελικά και ο Κάρτερ δεν βγαίνει με τίποτε για Ευρωλίγκα) ή στο 3 (αν πάρουμε 2ρι).

Το 3-4ρι θα ήταν ότι έπρεπε.
Δυο σ' ένα σαν τα σαμπού.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τρί Αύγ 03, 2021 5:04 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Αύγ 03, 2021 4:54 pm

Μας αρέσει ο Γιαννοκάρολος.
Αλλά βρε συ προκύπτει θέμα με τις θέσεις ξένων από τη στιγμή που χάσαμε Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούμπο.

Πόσο μάλλον αν χρειαστεί να πάμε σε έξτρα κίνηση τον χειμώνα εκεί κάπου στο 2 (αν πάρουμε 3ρι τελικά και ο Κάρτερ δεν βγαίνει με τίποτε για Ευρωλίγκα) ή στο 3 (αν πάρουμε 2ρι).

Το 3-4ρι θα ήταν ότι έπρεπε.
Δυο σ' ένα σαν τα σαμπού.
Συγγνώμη που ξέχασα να το ξεκαθαρίσω κι αυτό από την αρχή:
Σε ολόκληρη τη συλλογιστική μου υπάρχει πάντα σαν δεδομένο απαράβατο ότι θα πάρουμε τον Κάρτερ και θα βγει λίρα εκατό (έχω πάθει πλάκα με αυτό το παικτάκι και θεωρώ ότι θα είναι το επόμενο big thing του Θρύλου).

Στο 3-4άρι που λες, κι εγώ συμφωνώ, γι' αυτό λέω κάποιον που να μπορεί να ποστάρει.

0
Pointgod

senior
Reactions: 129

Τρί Αύγ 03, 2021 5:56 pm

Ο ΓιάννηςΚαρολος είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει αλλαγές στην άμυνα από τη θέση 5, δεν τον αφηνει ο Μπαρτζωκας. Ο Καρτερ λογικά έχει κλείσει, αλλά σαν 7ος ξένος-6ο γκαρντ για να δουλευτεί. Στο μέλλον ίσως κάνει τη διαφορα, τώρα δεν είναι για αυτό το επίπεδο.

Στο 3 λείπει παίκτης.

Ο Σαντ Ρος που δεν έχει ανανεώσει ακόμα είναι λουκούμι αν δεν φτάνουν τα λεφτά για πραγματικά καλό SF.

Θα περισσεύουν μετά και για Καρτερ και ίσως Κουφο (αν και με Ογκαστ, Κακλαμανακη ή Χρυσικόπουλο βολεύεται άνετα η θέση του 6ου ψηλού).

Με εξαίρεση το λίγο χειρότερο σουτ, προσφέρει σχεδόν όλα από όσα θα έδινε ο Λαιτι και κάποια μαλλον σε ακόμα καλύτερο επίπεδο.

Ο Πρίφτης πρόσφατα είπε πολύ σωστά ότι ο παίκτης είναι 3αρι κανονικά, που πατάει και λίγο στο 2, αφού μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ.

Ελίτ αμυντικός που μπορεί να μαρκάρει 1-2-3-4. Εμπειρία Ευρωλιγκας, ποστ παιχνίδι, μεγεθος, ριμπάουντ, πολύ καλή δημιουργία για 3αρι, ομαδικότητα, αθλητικός, εύκολη προσαρμογή, ακριβώς ότι έψαχνε ο Μπαρτζωκας. Καλύτερος σκόρερ από την εικόνα που υπάρχει.

Ναι, δεν κάνει για βασικό PG ομάδας Ευρωλιγκας, αλλά για αναπληρωματικό SF, αν βγάζει διαβατήριο σε 1 χρόνο, τον πληρώνεις χωρίς να το σκεφτείς.

Ακατανόητο που δεν τον έχουν ανανεώσει ακόμα, αλλά με Χεζονια-Παπαπετρου-Κασελακη να είναι στον αέρα και το πρόβλημα που έχουν με τις θέσεις των Ελλήνων, μαλλον έχουν θέμα με το ρόλο του, μπορεί να του ζητάνε να μείνει εκτός Α1 μέχρι να βγάλει διαβατήριο, κα του δίνουν μικρο συμβόλαιο κτλ.

Η κλοπή του καλοκαιριού θα ήταν.

0
basket72
Reactions:

Τρί Αύγ 03, 2021 6:04 pm

Pointgod έγραψε:
Τρί Αύγ 03, 2021 5:56 pm
Ο ΓιάννηςΚαρολος είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει αλλαγές στην άμυνα από τη θέση 5, δεν τον αφηνει ο Μπαρτζωκας. Ο Καρτερ λογικά έχει κλείσει, αλλά σαν 7ος ξένος-6ο γκαρντ για να δουλευτεί. Στο μέλλον ίσως κάνει τη διαφορα, τώρα δεν είναι για αυτό το επίπεδο.

Στο 3 λείπει παίκτης.

Ο Σαντ Ρος που δεν έχει ανανεώσει ακόμα είναι λουκούμι αν δεν φτάνουν τα λεφτά για πραγματικά καλό SF.

Θα περισσεύουν μετά και για Καρτερ και ίσως Κουφο (αν και με Ογκαστ, Κακλαμανακη ή Χρυσικόπουλο βολεύεται άνετα η θέση του 6ου ψηλού).

Με εξαίρεση το λίγο χειρότερο σουτ, προσφέρει σχεδόν όλα από όσα θα έδινε ο Λαιτι και κάποια μαλλον σε ακόμα καλύτερο επίπεδο.

Ο Πρίφτης πρόσφατα είπε πολύ σωστά ότι ο παίκτης είναι 3αρι κανονικά, που πατάει και λίγο στο 2, αφού μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ.

Ελίτ αμυντικός που μπορεί να μαρκάρει 1-2-3-4. Εμπειρία Ευρωλιγκας, ποστ παιχνίδι, μεγεθος, ριμπάουντ, πολύ καλή δημιουργία για 3αρι, ομαδικότητα, αθλητικός, εύκολη προσαρμογή, ακριβώς ότι έψαχνε ο Μπαρτζωκας. Καλύτερος σκόρερ από την εικόνα που υπάρχει.

Ναι, δεν κάνει για βασικό PG ομάδας Ευρωλιγκας, αλλά για αναπληρωματικό SF, αν βγάζει διαβατήριο σε 1 χρόνο, τον πληρώνεις χωρίς να το σκεφτείς.

Ακατανόητο που δεν τον έχουν ανανεώσει ακόμα, αλλά με Χεζονια-Παπαπετρου-Κασελακη να είναι στον αέρα και το πρόβλημα που έχουν με τις θέσεις των Ελλήνων, μαλλον έχουν θέμα με το ρόλο του, μπορεί να του ζητάνε να μείνει εκτός Α1 μέχρι να βγάλει διαβατήριο, κα του δίνουν μικρο συμβόλαιο κτλ.

Η κλοπή του καλοκαιριού θα ήταν.
Εσύ κι ο Αρσέν Λουπέν!
Είσαι σατανικό μυαλό και κλεπτομανής μαζί. :P

Τα λέω γιατί σε θυμάμαι να λες και για τον Χεζόνια. Και καλάαααααα αστείο μας το παρουσίασες τότε. Κι εμείς το χάψαμε ξέρεις. :)

Ωραία και μπασκετικά τα λες. ΠΟλύ καλός παίκτης ο Σαντ Ρόος κι όντως θα ήταν η κλοπή του καλοκαιριού χωρίς να μου λέει και τίποτε αυτό- τουναντίον με κουράζει η επιπλέον ένταση.

Αλλά επιχειρηματολογείς σωστά με μια μόνο επισήμανση για το σουτ του. Φέτος το πήγε στο 35%.Πέρσι σούταρε ούτε με 25% (από μνήμης το λέω, αν κάνω λάθος χοντρό, να με κράξετε άφοβα).
Με 2 λόγια είναι χειρότερος σουτέρ από τον Παπ. 3ρι θα μπαίνει 3ρι θα βγαίνει σουτ δεν θα έχουμε.

Πολύ καλός παίκτης για το 3-2, πάντως. Κατά τ' άλλα έχουμε κάνα νέο με τον Μάθιου τον Τόμας; :dribble:

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”