2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Pointgod

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 06, 2021 7:26 pm

Όλοι περιμένουν να δουν ποιος θα πάει ΝΒΑ ποιος θα κοπεί. Έχουν παγώσει οι κινήσεις σε όλη την Ευρωλίγκα τις τελευταίες εβδομάδες, παρολο που σχεδόν καμία ομάδα δεν έχει κλείσει έως το ρόστερ της.

Ευρωλιγκατοι χωρίς ακόμα συμβολαιο (τουλαχιστον επίσημα):

Σβεντ
Πανγκος
Ντορσευ
Χειζ
Χολινς
Γιοβιτς
Ριβερς
Μακολουμ
Σαντ Ρος
Τιμα
Μπλακ
Έντι
Γκαρινο
Κουφος
Γερεμπκο
Ογκαστ
Ερικ

Από CBA με εμπειρία Ευρώπης:

Ουιμς
Στεφενσον
Ντεντμον
Μοντεγιουνας
Τοντοροβιτς
Μακ Κρει
Μπρουκς
Φριντετ

Ελεύθεροι που έπαιξαν φέτος BCL/Eurocup, ξεχώρισαν και έχουν ακουστεί για ομάδες Ευρωλιγκας:

Τζ. Σμιθ
Χολλαντ
Τομας
Μπλαζιτς
Ουολτερς
Κορντινιε
Α.Μπραουν
Ομπραιντ
Λεσορτ

Ελεύθεροι από ΝΒΑ με εμπειρία Ευρώπης

Ουαναμεικερ
Μαικ Τζειμς
Ντιλικινα
Ματ Τομας
Μιχαλιουκ
Ντ.Μιλλερ
Ραντλ
Σερβιδις
Ιλιασοβα
Ουρτσεβεν
Τουπαν
Καμπαρο

Και σίγουρα ξεχνάω αρκετούς. Υπάρχουν και μερικοί ακόμα που ίσως μείνουν τελικά ελεύθεροι: Ντεκ, Τσαρτσαρ, Μανιον, Τιλι.

Χαμός θα γίνει τις επόμενες δυο εβδομάδες. Μετά θα ξαναφουντώσει λίγες μέρες πριν αρχίσει οριστικά η σεζόν, αλλά νομίζω τοτε όσοι έχουν μείνει θα πάνε σε μικρότερες ομάδες, αφού οι ομάδες Ευρωλιγκας συνηθως δεν ρισκάρουν να μείνουν χωρίς παίκτη τελευταία στιγμή και να έχει χάσει την προετοιμασία.

Ούτε 10 από όλους αυτούς δεν θα βρουν βέβαια συμβόλαιο στο ΝΒΑ στο τέλος, αλλά αναγκαστικά όλοι είναι σε αναμονή. Πχ αν ο Πανγκος βρει, η Τσσκα θα πάρει Σβεντ, αλλιώς αυτός θα πάει Ουνιξ κτλ κτλ.

Πάντως για να είμαστε και αισιόδοξοι, σχεδόν όλοι οι παραπάνω παίζουν στο 1-2-3, όποτε επιλογές υπάρχουν. Αρκετές σίγουρα δεν θα είναι για το πορτοφόλι μας, αλλά αρκετοί είναι.

Χωρίς καν τους Αμερικανούς από ΝΒΑ/GLeague που θα έρθουν πρώτη χρόνια Ευρώπη, αλλά και τους υπόλοιπους ξενους από CBA.

basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 12:09 am

Pointgod έγραψε:
Παρ Αύγ 06, 2021 7:26 pm
Όλοι περιμένουν να δουν ποιος θα πάει ΝΒΑ ποιος θα κοπεί. Έχουν παγώσει οι κινήσεις σε όλη την Ευρωλίγκα τις τελευταίες εβδομάδες, παρολο που σχεδόν καμία ομάδα δεν έχει κλείσει έως το ρόστερ της.

Ευρωλιγκατοι χωρίς ακόμα συμβολαιο (τουλαχιστον επίσημα):

Σβεντ
Πανγκος
Ντορσευ
Χειζ
Χολινς
Γιοβιτς
Ριβερς
Μακολουμ
Σαντ Ρος
Τιμα
Μπλακ
Έντι
Γκαρινο
Κουφος
Γερεμπκο
Ογκαστ
Ερικ

Από CBA με εμπειρία Ευρώπης:

Ουιμς
Στεφενσον
Ντεντμον
Μοντεγιουνας
Τοντοροβιτς
Μακ Κρει
Μπρουκς
Φριντετ

Ελεύθεροι που έπαιξαν φέτος BCL/Eurocup, ξεχώρισαν και έχουν ακουστεί για ομάδες Ευρωλιγκας:

Τζ. Σμιθ
Χολλαντ
Τομας
Μπλαζιτς
Ουολτερς
Κορντινιε
Α.Μπραουν
Ομπραιντ
Λεσορτ

Ελεύθεροι από ΝΒΑ με εμπειρία Ευρώπης

Ουαναμεικερ
Μαικ Τζειμς
Ντιλικινα
Ματ Τομας
Μιχαλιουκ
Ντ.Μιλλερ
Ραντλ
Σερβιδις
Ιλιασοβα
Ουρτσεβεν
Τουπαν
Καμπαρο

Και σίγουρα ξεχνάω αρκετούς. Υπάρχουν και μερικοί ακόμα που ίσως μείνουν τελικά ελεύθεροι: Ντεκ, Τσαρτσαρ, Μανιον, Τιλι.

Χαμός θα γίνει τις επόμενες δυο εβδομάδες. Μετά θα ξαναφουντώσει λίγες μέρες πριν αρχίσει οριστικά η σεζόν, αλλά νομίζω τοτε όσοι έχουν μείνει θα πάνε σε μικρότερες ομάδες, αφού οι ομάδες Ευρωλιγκας συνηθως δεν ρισκάρουν να μείνουν χωρίς παίκτη τελευταία στιγμή και να έχει χάσει την προετοιμασία.

Ούτε 10 από όλους αυτούς δεν θα βρουν βέβαια συμβόλαιο στο ΝΒΑ στο τέλος, αλλά αναγκαστικά όλοι είναι σε αναμονή. Πχ αν ο Πανγκος βρει, η Τσσκα θα πάρει Σβεντ, αλλιώς αυτός θα πάει Ουνιξ κτλ κτλ.

Πάντως για να είμαστε και αισιόδοξοι, σχεδόν όλοι οι παραπάνω παίζουν στο 1-2-3, όποτε επιλογές υπάρχουν. Αρκετές σίγουρα δεν θα είναι για το πορτοφόλι μας, αλλά αρκετοί είναι.

Χωρίς καν τους Αμερικανούς από ΝΒΑ/GLeague που θα έρθουν πρώτη χρόνια Ευρώπη, αλλά και τους υπόλοιπους ξενους από CBA.
Έκανες δουλίτσα μιλάμε. :bball:
Ούτε οι εφημερίδες δεν πιστεύω να έχουν τόσο πλήρη κατάλογο.

Τώρα με τα ονόματα παίζεις δυνατά. :) Τη Σλοβένικη μετάλλαξη του Τσαρτσαρή (Τσάρτσαρ) την έχουμε μάθει.
Τον Ντένμον τον έχουμε ακούσει για χρόνια με όλα τα πιθανά επίθετα.
Παρεμπιπτόντως ο Μπλάζιτς έχει κλείσει στη Λόκο Λόκο (κατά το Κόλο Κόλο από Χιλή).
Ενώ ο Λουαού Καμπαρό, δεν πιστεύω με τίποτε ότι θα μείνει εκτός ΝΒΑ.
Όμως στα άλλα (τον κανόνα, δηλαδή) είσαι άψογος.

basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 12:37 am

Tον Ντένμον είναι αρκετά πιθανό να τον κοιτάει ή τον κοιτάξει ο Μπαρτζώκας. Θυμίζω ότι και πέρσι πριν το μπίνγκο με τον Άαρον- Lonely Plannet- Χάρισον, υπήρξαν επαφές με τον Ντένμον αλλά τούς φάνηκε ακριβούτσικος.

Είναι ένας παίκτης που εγώ τουλάχιστον κάθε χρόνο τον αναφέρω ως ωραία λύση για το sg. Αν δεν κάτσει ένας από τους Ντόρσεϊ- Μ. Τόμας το βλέπω αρκετά πιθανό να τον ακούσουμε- αν μη τι άλλο.

Παίκτης που θα έκανε για τον Ολυμπιακό αλλά δεν το βλέπω, είναι ο γνωστός στο τόπικ, Α. Μπουτέιγ (2-3αρι) που λογικά ακόμα προσιτός θα είναι μέχρι να τον αρπάξει καμιά ισπανική ή γαλλική ομάδα.
Έχει ρήτρα για Ευρωλίγκα κι είναι ο πιο ακριβός παίκτης της Ουνικάχα- η οποία εδώ και καιρό έχει σοβαρά θέματα οικονομικά. :wink:

Pointgod

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 12:42 am

Gracias, αν και σίγουρα λείπουν αρκετά. Πρέπει να υπρχουν τουλαχιστον 3-4 Αμερικανοί ΝΒΑ/Κίνα ακόμα που έχουν περάσει από Ευρώπη, μπορεί και παραπάνω.

Συμφωνώ ότι ο TLC απιθανο να έρθει, όπως και αρκετοί άλλοι(Ουαναμεικερ, Μιχαλιουκ μαλλον απιθανο να βρουν έστω μικρό συμβόλαιο εκεί).

Δεν ήξερα για Μπλαζιτς, έτσι και αλλιώς είναι λίγο κοντός για εμας :)

Μεταγραφαρες η Λοκο φετος, όπως και οι Ουνιξ, Ζενίτ και φυσικά Τσσκα. Που να μην ήταν και το ρούβλι στα ταρταρα.

Ας ελπίσουμε να φτάνει το μπατζετ τουλαχιστον για έναν πραγματικά καλό παίκτη και μετά ας είναι και Καρτερ ή Ντιαλό ο 2ος.

Λίγο έμεινε μέχρι να δούμε την ομάδα, σε 3 εβδομάδες αρχίζουν τα φιλικά, όποτε πιστεύω τις επόμενες 10 μέρες θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις και θα κλείσει το ρόστερ.

Έχω ψηθεί άσχημα τελευταία με τον Σακίλ Χαρισσον πάντως στο 1-2 και ας μην έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία. Λίγο κατσίκι, αλλά τον (κάθε) Λάρκιν θα τον κάνει άλογο.

Pointgod

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 12:48 am

Συμφωνώ για τον Ντεμον :)

Παίζει και στο 1, παίζει και άμυνα. Τρίποντα βάζει, εμπειρία Ευρωλικας, κομπλέ θα ήταν

Αλλά ξαναγυριζουμε στο πρόβλημα με τους 7 ξένους. Θα πρέπει να κόψει τον παίκτη στο 3.

Η Μάλαγα οντως έχει θέματα και είναι καλός παίκτης ο Μπουτειγ, δεν θυμάμαι για ποια ομάδα ακούστηκε, αλλά καπου το είδα σαν τελειωμένη υποθεση(πληρωμή ρήτρας κτλ), νομίζω στο encestando το έγραψαν.

basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 1:01 am

Pointgod έγραψε:
Σάβ Αύγ 07, 2021 12:48 am
Συμφωνώ για τον Ντεμον :)

Παίζει και στο 1, παίζει και άμυνα. Τρίποντα βάζει, εμπειρία Ευρωλικας, κομπλέ θα ήταν

Αλλά ξαναγυριζουμε στο πρόβλημα με τους 7 ξένους. Θα πρέπει να κόψει τον παίκτη στο 3.

Η Μάλαγα οντως έχει θέματα και είναι καλός παίκτης ο Μπουτειγ, δεν θυμάμαι για ποια ομάδα ακούστηκε, αλλά καπου το είδα σαν τελειωμένη υποθεση(πληρωμή ρήτρας κτλ), νομίζω στο encestando το έγραψαν.
Ωραίο :) ς για το Ντέμον. Μου θύμισες αυτό:

Αν δεν έρθει ο Ντόρσεϊ ή ξένο 3ρι ή ξένο 2ρι. Εγώ είμαι για το Κάρτερ + ξένο 3ρι. Αλλά αν είναι να έρθει κανείς Άαρον Τουριστο-Χάρισσον, τότε προτιμώ τον.... Δαίμονα.

Ο Μπουτέιγ είναι ακόμα στη Μάλαγα. Μόλις το τσέκαρα ξανά.

Pointgod

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 1:18 am

Από την εθνική cantautora της Χιλης στον Καρβέλα ρε άτιμε, xD, με σκότωσες :)

Καλός ο Μπουτειγ, δύσκολο πάντως να ψήσεις παικτη να αφήσει την ACB, μαλλον την έχει καταβρει αυτός στην Ανδαλουσία,, θα έπρεπε να είναι σε καλύτερη ομάδα εδώ και καιρό.

Εγω ιδανικά θα ήθελα έναν και πραγματικά καλό, η θέση αδιάφορη. Έχουμε κενό και στο 1 και στο 2 και στο 3. Το τέλειο ρόστερ δεν φτιάχτηκε ποτε.

Αλλά καλό, όχι λαβράκι του Eurocup.

Σβεντ, Ουαναμεικερ, Τσαρτσαρ, Μιχαλιουκ. Ας είναι και ο Μπαικ Τζειμς.

Ρολίστες έχουμε.

basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 1:26 am

Pointgod έγραψε:

Καλός ο Μπουτειγ, δύσκολο πάντως να ψήσεις παικτη να αφήσει την ACB, μαλλον την έχει καταβρει αυτός στην Ανδαλουσία,, θα έπρεπε να είναι σε καλύτερη ομάδα εδώ και καιρό.

Εγω ιδανικά θα ήθελα έναν και πραγματικά καλό, η θέση αδιάφορη. Έχουμε κενό και στο 1 και στο 2 και στο 3. Το τέλειο ρόστερ δεν φτιάχτηκε ποτε.

Ρολίστες έχουμε.

-Στη Βισκαϊα ήταν ακόμα καλύτερος, αλλά οκ, έπεσε σε εποχή περίεργη για την Ουνικάχα.

-Δεν θυμάμαι να έχω ανεβάσει χιλιανή τραγουδίστρια ( ή έχω ανεβάσει/παραθέσει την Άννα Τιζού ή τη Βιολέτα Πάρα ή την Καμίλα Μορένο :roll: και δεν το θυμάμαι;;;- πάντως καμιά από τις 3 δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβώς "εθνική τραγουδίστρια" όπως θεωρείται στην Αργεντινή, η Μερσέντες Σόσα :obey: ).

- ΄'Ασσο/ους έχουμε βρε συ. Μη με τρολάρεις βραδιάτικο κι είναι η πρώτη νύχτα που θα κοιμηθώ σαν πουλάκι.

basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 1:38 am

Μπράβο σου τέκνο μου για τη Βιολέτα Πάρα.

Pointgod

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 2:11 am

Ένα ένα γιατί μεταξύ κλώνων του Λεμπρόν και Κροστανδης αρχίζω να τα χάνω.

1) Την Βιολεττα Παρα την πόσταρα εγώ πιο πάνω, νόμιζα ότι ο Καρβέλας ήταν απάντηση, αλλά μαλλον δεν το είδες. Πολλοί Χιλιανοι την θεωρούν εθνική τους τραγουδίστρια πάντως, de izquierdas.

2) Ήταν καλός όταν έπαιζε στην ομάδα του Μπιλμπο, στην Μάλαγα έτσι και έτσι αλλά είναι σε κακό φεγγάρι η ομάδα γανικοτερα

3) Εμένα μου φαίνεται ότι πιο πολύ κενό έχουμε στο 1, παρα στο 2. Ουοκαπ-Λούντζης δεν είναι δημιουργοί, είναι αυτό που λέν οι χουπηδες facilitators. Στην Ζαλγκίρις κυρίως ο Γκριγκονις αποφάσιζε. Στον Προμηθα ο Γκραντ. Οι δικοί μας κατέβαζαν μπαλα(ο Λουντζης ακόμα ούτε αυτό μπορεί), έπιαναν συνήθως τον καλύτερο γκαρντ στην αμυνα, δεν έχουν την ελίτ δημιουργία, να παίξουν το πικ εν ρολ όπως ο Σπαν, ο Σλούκας κτλ. Παιδιά του Μάντζαρη είναι. Υποστηρικτικό ροκο στο Alpha dog. Θα πάρουν τα ελεύθερα στατικά σουτ κτλ. Ο Ουοκαπ προφανώς το κάνει πολύ πιο ποιοτικά και μπορεί να δημιουργήσει και λιγο. Αλλά 9 ασίστ σε ματς(που είχε ο Σπαν στο τελευταίο του παιχνίδι) δεν πρέπει να έχει γράψει ποτε στη ζωή του, ούτε με Κιμκι, ούτε με Αλμπα.

Ας υποθέσουμε ότι οι βασικη μας πεντάδα θα είναι:

Σλούκας-Ουοκαπ-Τσαρταρ-Βεζενκοβ-Φαλ.(λέμε τώρα).

Στους αναπληρωματικους έχουμε Μακισσικ ή Λαρυ-Παπ-Λιβιο.ή Πρίντεζη-Μαρτιν.

Άσσος δεν λείπει για να παίζει δίπλα στον Μακισσικ;

Ο Λούντζης μαζί του δεν παιζει(θα έχουμε 18% στο τρίποντο). Ο Ουοκαπ παίζει, αλλά δεν γίνεται να είναι μέσα 40 λεπτά. Αν λείψει ο Σλούκας 2-3 παιχνίδια τι κανείς; Θες παίκτη

Δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε, θα ξεζουμίσουμε Σλουκα-Ουοκαπ εναλλάξ στο 1 όταν δεν παίζουν μαζί και θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Λούντζης από όσο νομίζουμε.

Γιατί και στο 2 έχουμε κενό, αφού πλην Ουοκαπ, Μακισσικ-Λαρυ-Λούντζης είναι χτιστες, ενώ πλην Μακισικ δεν έχουν προσωπική φάση. Λείπει ο Σακ και ο μόνος επιθετικός θα είναι ο Σλούκας στα γκαρντ.

Όποτε ή έρχεται κάποιος στο 1-2(πιστεύω ότι αυτό θα κάνει ο Μπι) ή αφήνεις το κενό και ψάχνεις μέσα από το παιχνίδι και την προπόνηση να το κρύψεις.

Ηδη οι δημοσιογράφοι μας, έχουν αρχίσει να το λένε μέσα από τα δόντια τις τελευταίες μέρες. Τώρα ανακάλυψαν ότι χρειάζεται και παίκτης πίσω από τον Παπ, ότι αφού δεν έρχεται ο Ντορσευ λέει, ανάλογα με τι υπάρχει στην αγορά μπορεί και να μην είναι καθαρό δυάρι ο άλλος. Λίγο ακόμα και θα σκεφτούν οτι ο μόνος που έχουμε στο 4 με σουτ είναι ο Βεζενκοβ....

Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να μην ενδιαφερθήκαμε ποτε σοβαρά για Καρτερ-Ντορσευ και απλα να περιμένουμε Ντενμον-Χειζ πχ.

basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 2:41 am

Pointgod έγραψε:

1) Την Βιολεττα Παρα την πόσταρα εγώ πιο πάνω, νόμιζα ότι ο Καρβέλας ήταν απάντηση, αλλά μαλλον δεν το είδες. Πολλοί Χιλιανοι την θεωρούν εθνική τους τραγουδίστρια πάντως, de izquierdas.

2) Ήταν καλός όταν έπαιζε στην ομάδα του Μπιλμπο, στην Μάλαγα έτσι και έτσι αλλά είναι σε κακό φεγγάρι η ομάδα γανικοτερα

3) Εμένα μου φαίνεται ότι πιο πολύ κενό έχουμε στο 1, παρα στο 2. Ουοκαπ-Λούντζης δεν είναι δημιουργοί, είναι αυτό που λέν οι χουπηδες facilitators. Στην Ζαλγκίρις κυρίως ο Γκριγκονις αποφάσιζε. Στον Προμηθα ο Γκραντ. Οι δικοί μας κατέβαζαν μπαλα(ο Λουντζης ακόμα ούτε αυτό μπορεί), έπιαναν συνήθως τον καλύτερο γκαρντ στην αμυνα, δεν έχουν την ελίτ δημιουργία, να παίξουν το πικ εν ρολ όπως ο Σπαν, ο Σλούκας κτλ. Παιδιά του Μάντζαρη είναι. Υποστηρικτικό ροκο στο Alpha dog. Θα πάρουν τα ελεύθερα στατικά σουτ κτλ. Ο Ουοκαπ προφανώς το κάνει πολύ πιο ποιοτικά και μπορεί να δημιουργήσει και λιγο. Αλλά 9 ασίστ σε ματς(που είχε ο Σπαν στο τελευταίο του παιχνίδι) δεν πρέπει να έχει γράψει ποτε στη ζωή του, ούτε με Κιμκι, ούτε με Αλμπα.

Ο Λούντζης μαζί του δεν παιζει(θα έχουμε 18% στο τρίποντο). Ο Ουοκαπ παίζει, αλλά δεν γίνεται να είναι μέσα 40 λεπτά. Αν λείψει ο Σλούκας 2-3 παιχνίδια τι κανείς; Θες παίκτη

Δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε, θα ξεζουμίσουμε Σλουκα-Ουοκαπ εναλλάξ στο 1 όταν δεν παίζουν μαζί και θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Λούντζης από όσο νομίζουμε.

Γιατί και στο 2 έχουμε κενό, αφού πλην Ουοκαπ, Μακισσικ-Λαρυ-Λούντζης είναι χτιστες, ενώ πλην Μακισικ δεν έχουν προσωπική φάση. Λείπει ο Σακ και ο μόνος επιθετικός θα είναι ο Σλούκας στα γκαρντ.

Όποτε ή έρχεται κάποιος στο 1-2(πιστεύω ότι αυτό θα κάνει ο Μπι) ή αφήνεις το κενό και ψάχνεις μέσα από το παιχνίδι και την προπόνηση να το κρύψεις.

Ηδη οι δημοσιογράφοι μας, έχουν αρχίσει να το λένε μέσα από τα δόντια τις τελευταίες μέρες. Τώρα ανακάλυψαν ότι χρειάζεται και παίκτης πίσω από τον Παπ, ότι αφού δεν έρχεται ο Ντορσευ λέει, ανάλογα με τι υπάρχει στην αγορά μπορεί και να μην είναι καθαρό δυάρι ο άλλος. Λίγο ακόμα και θα σκεφτούν οτι ο μόνος που έχουμε στο 4 με σουτ είναι ο Βεζενκοβ....

Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να μην ενδιαφερθήκαμε ποτε σοβαρά για Καρτερ-Ντορσευ και απλα να περιμένουμε Ντενμον-Χειζ πχ.
-Η Βιολέτα δεν θα το λέγα (όπως σου είπα και πιο πάνω) ότι είναι η εθνική τους τραγουδίστρια. Ο εθνικός τους τραυγουδιστής (στο canciòn protesta ή nueva canciòn) είναι μάλλον ο Βίκτορ Χάρα κι οι Ίντι Ιλλιμάνι. Κοντά τους είναι κι η Βιολέτα που έχει συνθέσει το πιο γνωστό τραγούδι του είδους στη Λατ. Αμερική κι είναι αυτό που παρέθεσες.
Εγώ έχω πολύ ψηλά και το Canto a la differencia. Αν δεν είχε πεθάνει τόσο νέα, ίσως και να ήταν κι η εθνική τους τραγουδίστρια. Το ίδιο ισχύει και για τον Βίκτορ Χάρα... :obey:
Το κλέινω αυτό, γιατί μπορώ να γράφω καμιά ώρα για αυτά και τα συναφή τους. ΈΤσι κι αλλιώς κάτι γράφω για την εποχή του... Κόνδωρα και τη συνάφειά της με το σήμερα, στην πολύπαθη..αυλή των ΗΠΑ.

- Ο Σλούκας είναι ο ορισμός του ελίτ, pg στο μπάσκετ που παίζεται τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στη ΦΙΜΠΑ. Ο Γουόκαπ από κοντά. ΚΑι ναι έχει μοιράσει 2-3 φορές φέτος 9 τελικές και άλλες τόσες ή παραπάνω από 8. Πέρσι (επί Σάρας, όπου είχε ακόμα καλύτερη χρονιά) είχε 2 φορές νταπλ- νταμπλ σε πόντους/τελικές.
Ενώ να σου θυμισω/ξεκαθαρίσω ότι ο καλός ο δημιουργός δεν είναι μόνο, αυτός που θα μοιράσει τελικές.Υπάρχουν οι τελικές για τελική (υπάρχει όρος δανεισμένος κι από το NFL) υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνει τον ρυθμό του παιχνιδιού ανάλογα με τη στιγμή/ανάγκες του ματς κι είναι και το εν γένει παιχνίδι του, κατά πόσο ενεργοποιεί τους συμπαίκτες του. Είτε με περισσότερες πάσες, λιγότερη ντρίπλα είτε (αν είναι επιπέδου Ντόνσιτς- τρέχα γύρευε) και με ντρίμπλα αλλά με συνεχή και...πανοραμική επίβλεψη των χώρων και των αντιπάλων ώστε να βγάλει τη σωστή στιγμή πάσα σε φάση ανισορροπίας της αντίπαλης άμυνας, όπως η φοβερή πάσα στον Πρέπελιτς που εφορμούσε μόνος προς το αντίπαλο καλάθι πριν έρθει από το..πουθενά ο Μπατούμ.
* Επιπλέον, ο Γουόκαπ έχει και προσωπική φάση. Όχι στον βαθμό που έχει τα υπόλοιπα, αλλά την έχει. ΚΑι στο κολλέγιο, και στη Γερμανία΄και στα πρώτα 2 χρόνια στο Κάουνας. Φέτος το γύρισε λίγο πιο μονοκόμματα σε οργανωτής μπροστά/εξολοθρευτής πίσω.

Pointgod

senior
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 3:06 am

Σίγουρα ο Ουοκαπ εχει κάνει αρκετά πράγματα καλά σαν γκαρντ. Μπορούμε να μιλάμε ώρες για τις θέσεις και όπως και για τον Χαρα (υπέροχος), αλλά δεν μου απάντησες :)

Μακισσικ-Παπ-Λιβιο-Μαρτιν.

Ποιος συμπληρώνει την 5αδα;

Ματ Τομας, Καρτερ ή Γιοβιτς;

Punksnotdead

sophomore
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 4:53 am

Pointgod έγραψε:

Ρολίστες έχουμε.
Κενό στο 1!!!!!! Για όνομα........ :hammer:

Punksnotdead

sophomore
Reactions:

Σάβ Αύγ 07, 2021 5:05 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Αύγ 07, 2021 2:41 am
Pointgod έγραψε:

-Η Βιολέτα δεν θα το λέγα (όπως σου είπα και πιο πάνω) ότι είναι η εθνική τους τραγουδίστρια. Ο εθνικός τους τραυγουδιστής (στο canciòn protesta ή nueva canciòn) είναι μάλλον ο Βίκτορ Χάρα κι οι Ίντι Ιλλιμάνι. Κοντά τους είναι κι η Βιολέτα που έχει συνθέσει το πιο γνωστό τραγούδι του είδους στη Λατ. Αμερική κι είναι αυτό που παρέθεσες.
Εγώ έχω πολύ ψηλά και το Canto a la differencia. Αν δεν είχε πεθάνει τόσο νέα, ίσως και να ήταν κι η εθνική τους τραγουδίστρια. Το ίδιο ισχύει και για τον Βίκτορ Χάρα... :obey:
Το κλέινω αυτό, γιατί μπορώ να γράφω καμιά ώρα για αυτά και τα συναφή τους. ΈΤσι κι αλλιώς κάτι γράφω για την εποχή του... Κόνδωρα και τη συνάφειά της με το σήμερα, στην πολύπαθη..αυλή των ΗΠΑ.

- Ο Σλούκας είναι ο ορισμός του ελίτ, pg στο μπάσκετ που παίζεται τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στη ΦΙΜΠΑ. Ο Γουόκαπ από κοντά. ΚΑι ναι έχει μοιράσει 2-3 φορές φέτος 9 τελικές και άλλες τόσες ή παραπάνω από 8. Πέρσι (επί Σάρας, όπου είχε ακόμα καλύτερη χρονιά) είχε 2 φορές νταπλ- νταμπλ σε πόντους/τελικές.
Ενώ να σου θυμισω/ξεκαθαρίσω ότι ο καλός ο δημιουργός δεν είναι μόνο, αυτός που θα μοιράσει τελικές.Υπάρχουν οι τελικές για τελική (υπάρχει όρος δανεισμένος κι από το NFL) υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνει τον ρυθμό του παιχνιδιού ανάλογα με τη στιγμή/ανάγκες του ματς κι είναι και το εν γένει παιχνίδι του, κατά πόσο ενεργοποιεί τους συμπαίκτες του. Είτε με περισσότερες πάσες, λιγότερη ντρίπλα είτε (αν είναι επιπέδου Ντόνσιτς- τρέχα γύρευε) και με ντρίμπλα αλλά με συνεχή και...πανοραμική επίβλεψη των χώρων και των αντιπάλων ώστε να βγάλει τη σωστή στιγμή πάσα σε φάση ανισορροπίας της αντίπαλης άμυνας, όπως η φοβερή πάσα στον Πρέπελιτς που εφορμούσε μόνος προς το αντίπαλο καλάθι πριν έρθει από το..πουθενά ο Μπατούμ.
* Επιπλέον, ο Γουόκαπ έχει και προσωπική φάση. Όχι στον βαθμό που έχει τα υπόλοιπα, αλλά την έχει. ΚΑι στο κολλέγιο, και στη Γερμανία΄και στα πρώτα 2 χρόνια στο Κάουνας. Φέτος το γύρισε λίγο πιο μονοκόμματα σε οργανωτής μπροστά/εξολοθρευτής πίσω.
Πες τα για το 1 γιατί θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο. Αλλά πες και κάτι για τον Μιχαλάρα την Κρονάρα. Μια χαρά ΠΜ είναι ο Λούντζης, και δημιουργία έχει και μια χαρά μπολχαντλιγκ.
Πουλέν μεγάλο. Του χρόνου τον βλέπω δεύτερο πόιντ φρουρό. :D
Τελικά είσαστε τρελοί εσείς οι γαύροι :roofl:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Σάβ Αύγ 07, 2021 10:59 am

Για τον Γουοκάπ να πω ότι στα 2 τελευταία χρόνια στην κανονική περίοδο έχει μοιράσει από 2 φορές 11 ασσίστ, 1 φορά 9, 4 φορές 8 και 7 φορές 7 άσιστ. Ενώ μ.ο έχει 5,5 και 4,5 ασσίστ στις 2 τελευταίες χρονιές. Ακόμα και με τα βασικά στατιστικά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ο έστω βελτιωμένος διάδοχος του Μάντζαρη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”